PDA

Pokaż pełną wersje : Ten sam dylemat

Etemen
10-01-2009, 12:25
Mam dylemat każdego- kim grać aktualnie posiadam sorca 19lev z 13 mlev. I zastanawiam się nad palladynem. Chciałbym w miarę dobrze zarabiać. Zamierzam kupić PACC za ok. 3 miechy.

Sorcer będzie zrookowany.

Co mi radzicie?

bonkOo
10-01-2009, 12:30
Jeżeli chcesz w "miarę" dobrze zarabiać to proponowałbym Ci knighta, wg mnie to najlepszy moneymaker. No cóż sorcem i druidem się gra najtrudniej bez pacca. Graj tą postacią, która Ci się najbardziej podoba. Pall potrzebuję trochę kasy na ss'y/speary. Więc podsumowując:
Knight-Nawet dobry bez pacca, najlepszy moneymaker (oczywiście trzeba robić lootbagi)
Sorc/Druid- Na początku może jest łatwo bez pacca ale później już nie jest tak wesoło.
Pall-Chyba najlepsza postać do grania bez pacca ale wiadomo potrzeba trochę włożyć w niej GP.
Ale wnioskuję, że narazie nie jesteś zbyt bogaty więc pozostań przy sorcu, lub zrób knighta i zbieraj nim kaske.

Etemen
12-01-2009, 15:11
Ludzie!

Odpowiedzcie pls

shoq
12-01-2009, 15:32
Palem na początku zbytnio nie zarobisz. Ja bym grał sorcem.

Arcan
12-01-2009, 16:22
Palem na początku zbytnio nie zarobisz. Ja bym grał sorcem.

Za to później nie wyrobi z waste. Bierz pala.

Tharion
12-01-2009, 17:13
Jak umiesz grać magiem to NIGDY nie będziesz miał wastel więc rly, przestańcie może pieprzyć o "waste sorcem/drutem all de tajm"

Aroonia
12-01-2009, 18:31
Jeżeli chcesz w "miarę" dobrze zarabiać to proponowałbym Ci knighta wg mnie to najlepszy moneymaker.

Chyba wyłącznie wtedy, gdy zabijane dla loota potwory nie zadają mu obrażeń większych niż 50...

Pall potrzebuję trochę kasy na ss'y/speary.(...) Pall-Chyba najlepsza postać do grania bez pacca ale wiadomo potrzeba trochę włożyć w niej GP.

No ja Cię proszę... 15 gp za royal speara to taki majątek? :|

Ale wnioskuję, że narazie nie jesteś zbyt bogaty więc pozostań przy sorcu, lub zrób knighta i zbieraj nim kaske.

Sorcerer pije tony manapotionów, knight zaś dwie tony health potionów. Jak takimi pożeraczami zarabiać kasę?

Ja polecam tylko i wyłącznie pala (którego Cipsoft stuningował niestety nadto). Knightem, sorcem ani drutem nie pobiegasz po PoHu czy BB island zbierając masę cennych przedmiotów za śmiesznie niską cenę...

Tharion
13-01-2009, 08:24
Sorcerer pije tony manapotionów, knight zaś dwie tony health potionów. Jak takimi pożeraczami zarabiać kasę?

Ja polecam tylko i wyłącznie pala (którego Cipsoft stuningował niestety nadto). Knightem, sorcem ani drutem nie pobiegasz po PoHu czy BB island zbierając masę cennych przedmiotów za śmiesznie niską cenę...

Za to takim sorcem/drutem będziesz śmigał po demach/hff wbijając masę expa i niezle zarabiając ze śmiesznie niską cenę...

ZapodajMuze
13-01-2009, 10:14
Za to takim sorcem/drutem będziesz śmigał po demach/hff wbijając masę expa i niezle zarabiając ze śmiesznie niską cenę...

czy myslisz ze koles ktory nie wei czy grac ekiem czy sorcem zdobedzie taki lvl zeby expic na demach ? Watpie . Po za tym im w tibi myslalem mniej do przodu tym na lepsze mi to wychodzilo.

Niezbawiony
13-01-2009, 14:02
Najlepiej jak bys wbil z 40 lvla pallkiem 80 skille na faccu i kup pacca
@down2
moj blad a jak cos mam 81/68 skilla

corus95
13-01-2009, 15:06
Jeśli chcesz dobrze zarabiać,polecam kinaB).No ale kiedyś grałem pallem i z huntu,na PoH(miałem 29 lv)wynosiłem po 3-4k:)

bonkOo
13-01-2009, 22:41
@2xUP
Jak wbijesz pallem 80/80 to Ci kupię dozywotni PACC.

xxUP
15gp za royal speara ? Dla l lvli to dużo a w ogóle trzeba też uzbierać troche ss'ów na skillowanie bo nie pójdziesz jak ty to stwierdziłeś zarabiać pallem kase. A łażenie na gobliny i zbieranie z nich kamyków to pozostawię bez komentarza.

Bykunn
13-01-2009, 23:03
@up
Nie rzucaj tak szybko obietnic bo co to za problem usiąść i wbić te 80 dista, a potem trenować sobie sworda czy tam axe aż sheilding wzrośnie do 80. A założe się, że jakby ktoś Ci to udowodnij nie kupił byś mu tego pacca.
Więc polecam spokój ;)
Jeśli chcesz zarabiać graj .... nie graj. Zarobisz cenny czas. A jeśli już chcesz grać to leć pallkiem.

Tharion
14-01-2009, 07:32
@2xUP
Jak wbijesz pallem 80/80 to Ci kupię dozywotni PACC.

xxUP
15gp za royal speara ? Dla l lvli to dużo a w ogóle trzeba też uzbierać troche ss'ów na skillowanie bo nie pójdziesz jak ty to stwierdziłeś zarabiać pallem kase. A łażenie na gobliny i zbieranie z nich kamyków to pozostawię bez komentarza.
Wbicie 50 dista spearami na trolach to jest jeden dzień, a więcej nie potrzebujesz i tak.

czy myslisz ze koles ktory nie wei czy grac ekiem czy sorcem zdobedzie taki lvl zeby expic na demach ? Watpie . Po za tym im w tibi myslalem mniej do przodu tym na lepsze mi to wychodzilo.
Też prawda xP