zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytania o Venore

piotrek1000
25-12-2003, 21:05
Witam jestem magiem na 9lvl mieszkajacym w venore(gram na Julera) i mam pare pytan otoz gdzie jest w poblizu jakas jaskinia najlepiej z bugami,sejkami, trollami czy orkami. Czy madic level zalezy od ilosci many? Czy w Venore jest tylko jedna osoba sprzedajaca zaklecia magom na zerwym mlvl(Chatterbone)? natknolem sie amazon to byl pk czy poprstu potworek do ubica? ma ktos czas i ochote pokazac rodakowi piekne plenery venore(moja postac ma na ime Caland) i co to sa candelabrum iczy dragon ham jest jadalny(ma zielony odcien) bo dal mi go taki gostek. To chyba na tyle :] :]
Za odpowiedzi wielkie dzieki :) :)

piotrek1000
25-12-2003, 21:11
zapomnialem dopisac mam czysta rune i chce zrobic z niej rune swiatla wiec wkladam ja do reki mowie utevo lux i ubywa many, zaklecie rzucone a rune jest niruszona pomocy ;(

Gimlos
25-12-2003, 21:18
Oryginalnie dodany przez piotrek1000
zapomnialem dopisac mam czysta rune i chce zrobic z niej rune swiatla wiec wkladam ja do reki mowie utevo lux i ubywa many, zaklecie rzucone a rune jest niruszona pomocy ;(
nie da sie robic runy swiatla
magic lvl nie zalezy od ilosci many tylko od ilosci zuzytej many
amazon to potworek do ubicia
na trolle idz najlepiej do ab, wieeelkie trollowisko;)

MatKus
25-12-2003, 23:25
Nie ma czegoś takiego, jak "Light Rune" jest czar "light"
W nazwie czaru jest zawsze dopisane "rune", jeśli to runiczny, np. na 8 poziomie druid (i nie tylko) moze kupić czar "Ultimate Healing" a na 11 "Ultimate Healing Rune"
Podpowiem ci, że jeśli znasz magiczna formułę, to odrazu widać, czy czar jest runiczny, czy nie, bo inkantacje wszystkich czarów runicznych zaczynają się od AD*, np "adura vita", "adori gran" itp.

Trolle są także w okolicy venore, a konkretnie swamp trolle są na południe od veno. Trochę ludzi chodzi też na trolle w okolice mostu krasnoludów, na północny zachód od venore.

W każdym mieście tylko jeden NPC sprzedaje czary (wyjątek to Edron, ale tam to wogóle inaczej troszke jest)

Dragon hama sam nie widziałem jeszcze, ale podobno jest jadalny i daje baaaardzo dużo.

Co do oprowadzenia, to zależy, na jakim serwerze grasz.

piotrek1000
26-12-2003, 14:58
A wiecie moze gdzie mozna sprzedac mieso bo jakos nie umiem znalezc nic cennego a z rootami narazie wole dac sobie spokoj, chyba ze wiecie gdzie sa jakies dosc slabe potworki z lotem mi nie chodzi o duzo(jak na mina gdzie ceny dochodza do30k) jakies 80gp( a najlepiej 600gp zbieram na HMM) by wystarczylo. Gram na serwerze Julera pisalem na poczatku pierwszego posta. Dzieki za tak szybkie odpowiedzi.:):):):)

P.S. Na ktorym lvlu mozna juz pokonac mino archera(czy jakos tak) oraz rooty. :]

Gimlos
26-12-2003, 15:10
A wiecie moze gdzie mozna sprzedac mieso bo jakos nie umiem znalezc nic cennego a z rootami narazie wole dac sobie spokoj, chyba ze wiecie gdzie sa jakies dosc slabe potworki z lotem mi nie chodzi o duzo(jak na mina gdzie ceny dochodza do30k) jakies 80gp( a najlepiej 600gp zbieram na HMM) by wystarczylo. Gram na serwerze Julera pisalem na poczatku pierwszego posta. Dzieki za tak szybkie odpowiedzi.:):):):)

P.S. Na ktorym lvlu mozna juz pokonac mino archera(czy jakos tak) oraz rooty. :]
tak jak mowilem duzo kasy, i jak na ten lvl expa, beda dawac ci trolle w ab . a co do rotow i mino archera : wszystko zalezy od ekwipunku lub/i czarow, bo z hmm to rota pokonasz loozacko;)
mieso mozesz sprzedac w kazordoon, ale to daleko od venore wiec nie oplaca ci sie tam chodzic ( na razie )

piotrek1000
26-12-2003, 16:25
Te gostki w venore nic nie chca kupic X)X)studded hrlmet nie studded shield nie to co ja moge w koncu tam sprzedac? chyba ze jest tam inny kupic zbroji niz Yanni ;( ;( ;( . Powiedzcie na co jest tam popyt i gdzie to zdobyc bo do ab nie pojde bo to jest daleko :D

piotrek1000
26-12-2003, 16:38
Sorry ze zadaje tyle pytan w roznych ppostach ale caly czas jakies wymyslam jak sie trenuje we dwoch co trzeba zrobic i czy zqa duza ilosc bialych czaszek mozna dostac gorsza(czerwona czy pomaranczowa)mialem dzisiaj juz 3 ;(

MatKus
26-12-2003, 17:04
Kto pyta, nie błądzi.
Ja lubię, jak ludzie pytają (pod warunkiem, że pytania nie są głupie i nie wynikają z lenistwa pytającego :P)

Słabe przedmioty typu studded wogóle ciężko sprzedać na mainie. Zresztą, trochę pograsz, to sam zauważysz, że nie ma sensu znosić złomu, lepiej dłużej posiedzieć na trollach i przynieśc więcej złota i zrobić więcej expa.

Co do czaszek kolorowych, to możesz je dostac tylko, jeśli kogoś będziesz zabijał. za samo udozenie nie dostaje się czaszki innej, niż biała.

Do treningu możesz włączyć duel mode, wtedy dostaniesz zieloną czaszkę i możesz tłuc innych z zielonymi czaszkami ile wlezie, nawet zabijać (ale tylko, jeśli oni też mają zielone czaszki, czyli duel mode). Jedyna wada tego, to że aby wyłączyć duel moge musisz się wylogować i ponownie zalogować.

piotrek1000
26-12-2003, 18:53
do ab postanowilem sie ruszyc ale natrfilem drawfy i liony i sie wrocilem. Czy oplaca mi sie kupic LMM bo nie umiem uzbierac wiecej niz 200gp(potrzebuje 600gp na HMM) a z orkami radze sobie gorzej ni na rooku. Chyba ze zakup LMM to naprawde zly pomysl i czy poradze sobie tym czarem z rootami lub orkami(glownie spearman) chyba ze proponujecie inny czar. Czekam na propozycje

MatKus
26-12-2003, 19:55
lmm zdecydowanie odradzam. Jest to czar, którego poużywasz sobie może chwilę, a na dodatek obrazenia nim zadawane są bardzo niewielkie.

piotrek1000
26-12-2003, 20:17
No to jaki czar mi proponujesz za okolo 200gp mam 3 mlvl moge sobie troche tego lvlu dorobic ale tych 600gp na HMM nie uzbieram(moze na rooku gdybym tam byl) chyba ze mi dolzysz :D :D :D bo ja mam naprawde problem z pokonaniem czegos ;( ;( ;( . POMOCY!!!

Gremlin
27-12-2003, 04:59
Moja rada:
Jesli masz 200 monet to kup troche sprzetu:
Zwykle Dwarven shield/Scale armor mozna kupic za ok 100gp (jedno z dwuch)
Do tego jesli urzywasz club to kup morning star, jesli sword to moze sie ktos zlituje i da ci long sword za darmo, ew scimiclar za ~100gp.

Z takim sprzetem juz nie powinienes sie bac rotow, nawet dwuch na raz.

Z rotow przynosc tylko:
gp, mace, sword, viking helmet,
copper shield i katana sa bezwartosciowe na main.

Pozatym poczytaj forum oficjalne tibi, jest szansa ze na twoim swiecie tez ktos organizuje prezety dla newbie i dostaniesz scale armor, dwarven shield, soldier helmet i jakas bron za darmo.

A tak pozatym to sprobuj zagadac do jakiegos sorcerera/druida na 20-40 lvl ktory robi runy (nizszy lvl to pewnie rune maker afk na macro, wyzszy cie oleje) , moze okaze sie na tyle mily ze pokaze ci troche swiata.
Moze sie tez z nim uda ci dogadac ze cie zasponsoruje a ty mu pozniej zaplacisz w HMM

Czary ktore warto kupowac:
Light/Creat food - kupujesz i urzywasz do nabijania magic lvl, czaruj jak tylko ci sie dosc many zaladuje.
Lekkie leczenie - nieraz uratuje ci zycie, pozatym jako czarodziejowi mana laduje ci sie 2 razy szybciej niz hp wiec szybciej mozesz sie wyleczyc
fire field/hmm - najlepiej kupic oba, jesli nie masz dosc kasy to wybiez jedno.
antidote - kupuj jesli planujesz sie zblizac do slime, scorpion, GS
duze leczenie - kup jak tylko bedziesz mial 8 lvl magi i ponad 80 many, bedac czarodziejem jesli rzucisz ten czar na dowolnej ilosci zdrowia uleczy cie calkowicie.

Trik na temat rzucania run:
Jesli nie mozesz trafic potwora runa otwoz okienko battle (ctrl + b) i mozesz strzelac runa tam, nie dziala na graczy.

piotrek1000
27-12-2003, 08:25
Rozumiem ze mam to kupic od graczy bo w sklepie jest to duzo drozsze, scale armor odpada bo mam brass armor, dawrven shield nie ma w sklepie, co do mieczy to w sklepie jest tylko sword(uzywam mieczy), czary ktore posiadam to swiatlo, lekkie leczenie, znalezienie osoby, a moj ogolny sprzet to legion helmet, studded shield(mialem brass ale to bylo na rooku :( ), carlin sword, brass armor, chain legs i leather boots. jesccze z innej beczki na forum nikturzy mowia swoje skille i mam pytanie co oznaczja na przyklad liczyb 45/26(sa to chyba skille ale jakie)

Gimlos
27-12-2003, 12:47
jesccze z innej beczki na forum nikturzy mowia swoje skille i mam pytanie co oznaczja na przyklad liczyb 45/26(sa to chyba skille ale jakie)
skille 45/26 oznaczaja ze postac ma weapon ( sword,axe, club albo distance ) na "skillu" 46 a shielding ( zawsze podawany drugi ) na skillu 26 .
scale armor odpada bo mam brass armor scale armor jest lepszy od brass
a tak poza tym nie rozumiem: na poczatku postu mowisz o tym ze bedziesz kupowal od graczy bo taniej, a potem dawrven shield nie ma w sklepie, co do mieczy to w sklepie jest tylko sword(uzywam mieczy zdecyduj sie...

piotrek1000
27-12-2003, 14:04
owszem chce kupowac od graczy ale niestety tu nie ma jak na rooku ze wszyscy stoja w jednym miejcu i czekaja na kupca a cenny i tak sa duze bo jak zaproponowalem za dwarven shield 100gp (sam tak pisales pare postow wyzej) to mnie wysmial i poszedl a brass armor ma def. 8 scale armor def. 9 dla mnie to nie duza roznica(chyba ze sie myle to mnie poprawcie). Ale jak mowilem na poczatku tego postu najwiekszy problem to znalezienie sprzedawcy bo tych ze swieczka szukac(chyba ze wchodze w zlyh godzinach na tibie dlatego jest wtedy malo ludzi). Dlatego poszlem do sklepu.

MatKus
27-12-2003, 15:25
dwarven shield do sklepu można sprzedać za 100 gp, więc jak ktoś chce graczowi sprzedać, to normalne, że będzie chciał więcej (~150 gp)
Co do pancerzy, to zasada jest taka, że im lepszy, tym lepiej. I naprawdę te 1 pancerza duzo daje, co zresztą widać po cenach.
Patrz:
scale armor (arm 9) - 100 gp
plate armor (arm 10) - 500 gp
knight armor (arm 12) - 8 000 gp
crown armor (arm 13) - 20 000 gp i więcej
Dragon Scale Mail (arm 15) - 200 000 gp i więcej

I spodnie:
brass (arm 5) - 100-200 gp
plate (arm 7) - 1300-1600 gp
knight (arm 8) - 8 000 gp
lepsze mają kosmiczne ceny i są niezwykle trudno dostępne.
(ceny na danubi, przynajmniej jak ostatnio grałem, co było już trochę temu)
Wpływ na ceny ma oczywiście równierz dostępność przedmiotów i popyt ze względu na wygląd (np. dark helmet droższy jest niż steel, choć równie łatwo dostępny i ma takie same statystyki), jednak i jakość jest bardzo ważna.

Naprawdę, każdy jeden punkcik pancerza jest istotny.

Co do znalezienia sprzedawcy, to nie problem. Otwórz sobie kanał trade, a tam masa ludzi sprzedaje i kupuje różne żeczy. Tylko z góry przestrzegam, żebyś nie zgadzał się na kupowanie przez parcele, bo zwykle kończy się to utratą złota, a gość ci nie wysyła przedmiotu (tzw. złodziejstwo :P )

A w sklepie nie wiele się kupi ciekawych zeczy, naprawdę. Wszystko trzeba kupować od ludzi lub samemu znajdować.

piotrek1000
27-12-2003, 17:00
No to ja mam znow pytanie(pamietaj ze niedawno zeszlem z rooka) co to jest ten kanal trade, jak go otworzyc, na czym on polega, i jescze jakies inne ciekawostki dotyczace tego :) :)

Androj
27-12-2003, 17:12
Kanał trade otwiera się poprzez naciśnięcie crtl+o i wybranie z listy "Trade". A jest to, jak sama nazwa wskazuje, kanał do handlu, tzn. sprzedający i kupujący przedstawiają swoje oferty kupna lub sprzedaży. Jeśli jakaś cię zainteresuje, napisz na priv do sprzedającego/kupującego i ustalcie miejsce i ew. cenę. (jak już Matkus wspominał, nigdy nie zgadzaj się na parcel trade). Jeśli nie znajdziesz interesujących ofert, możesz sam przedstawić swoją, i po jakimś czasie ktoś na pewno się do ciebie odezwie (nie zapomnij podać miasta).

piotrek1000
27-12-2003, 18:11
Dzieki za pomoc wszystkim bioracym udzial w topicu ale nie zapominajce o nim bo napewno wymysle jeszcze jakies pytania. A teraz ja zwolni sie miejsce na tibi to zaczne handel :) a co do gp to problem prawie rozwiazany znalazlem grote ratow z ktorej przynosze srednio 40gp to i tak lepiej niz na swap trollach znalazlem tez jaskinie orkow ale narazie troche ich duzo :(

piotrek1000
28-12-2003, 19:23
No i znowu pytanie a mianowicie jak sie korzysta z poczty wiem ze trzeba kupic paczke na kartce wpisac imie i miasto ale prosilbym o dokladne informacje o przesylaniu paczek i listow

P.S. Uzbieralem juz na HMM:) i kupilem go teraz wszystko wymiatam:):) a to dzieki ratom na ktorych zarabialem zloto a co do rotow to nabawilem sie do nich fobi :(

Fanfi
28-12-2003, 21:43
No i znowu pytanie a mianowicie jak sie korzysta z poczty wiem ze trzeba kupic paczke na kartce wpisac imie i miasto ale prosilbym o dokladne informacje o przesylaniu paczek i listow

Dokladnie tak jak mowisz kupujesz parcela na poczcie w Venore jest to w depo na karteczce wpisjujesz imie i maisto, do parcela wsadzasz przedmiot do wyslania i karteczke.Paczke wrzucasz do skrzynki i to wszystko.

MatKus
28-12-2003, 21:55
Czyli na karteczce wpisujesz:
Imię postaci
Miasto
tu możesz sobie pisać co chcesz, choć 95% ludzi nawet nei zagląda do fiszki, by to przeczytać :P, bo zwykle tu nikt nic nie dopisuje

Tą fiszkę wkładasz do paczki. Ważne, ze nie może to być np w plecaku, który jest w paczce, musi być "na wierzchu". A potem już wzucasz paczkę do skrzynki. Jeśli poprawnie zaadresowałeś, paczka padnie do środka i pojawi się komuś w depo. Jeśli źle zaadresowałeś, paczka zostanie na skrzynce.

piotrek1000
30-12-2003, 10:05
Dobra zadresowalem te pacze i teraz problem jak tak duza paczke z miescic w tak malej skrzynce(chodzi o to niebieskie), chce sie przeprowadzic do ab i te paczke chce wyslac samemu sobie :) i czy w ab jest skrzynka bo do venore tez chcialbym cos sobie przyslac:) i jesccze jedno w ab spotklem swietago Mikolaja :) ktory dal mi 10pomaranczy :P

Fanfi
30-12-2003, 10:23
Dobra zadresowalem te pacze i teraz problem jak tak duza paczke z miescic w tak malej skrzynce(chodzi o to niebieskie), chce sie przeprowadzic do ab i te paczke chce wyslac samemu sobie :) i czy w ab jest skrzynka bo do venore tez chcialbym cos sobie przyslac:) i jesccze jedno w ab spotklem swietago Mikolaja :) ktory dal mi 10pomaranczy :P

W kazdym miescie znajduje sie skrzynka pocztowa .
W kazdym miescie mozna spotkac pamocnika mikolaja ktory da ci prezent.

piotrek1000
30-12-2003, 11:54
to powiedzcie mi jak wyslac te paczke i jak sie sprwadza przy trade z innymi graczmi zawartosc bp czy baga. prosze o szybka odpowiedz :)

Androj
30-12-2003, 13:35
Zawartość baga lub bp zawsze jest widoczna na trade i nic nie musisz robić, żeby ją zobaczyć. Jeśli zobaczysz sam bag lub bp, to znaczy, że jest pusty.

piotrek1000
01-01-2004, 21:42
Prosze napiszcie jak sie wysyla parcel zadresowalem go ale nie wiem jak go wyslac. PROSZE O POMOC ;( ;(

piotrek1000
02-01-2004, 11:42
mam 12 m lvl i nie wiem jakie zaklecia kupic moje jedyne defensywne zaklecie to HMM a wolalbym conajmniej dwa zaklecia tego typu mam 1500gp. Ja zastanawiam sie czy nie wybrac jednego z tych Fire Field, GFB czy FB powiedzcie ktore z nich kupic najlepiej chyba ze doradzacie inne.

MatKus
02-01-2004, 11:53
Prosze napiszcie jak sie wysyla parcel zadresowalem go ale nie wiem jak go wyslac. PROSZE O POMOC ;( ;(

To przeczytaj jeszcze raz tego posta, co napisałem wyżej.
Dodam tylko jeszcze, że musi to być nowa paczka, nie już ostemplowana (ma być "Parcel" nie "stamped parcel").
A by ją kupić, podejdź do tej klientki na środku depo w venore, powiedz
hi
parcel
yes
bye

Jak w życiu. Paczka/list też nie pójdą pocztą, jesli nakleisz znaczek z innego listu, już ostemplowany.

piotrek1000
04-01-2004, 03:51
parcela juz mam kupionego ale nie wiem jak go wzucic do skrzynki bo ani na parcelu nie ma use witch.. an i na miailboxe i to jest moj problem:( i ktore z czarow(wczesniejszy post)polecasz ?(

Gimlos
04-01-2004, 04:06
parcela juz mam kupionego ale nie wiem jak go wzucic do skrzynki bo ani na parcelu nie ma use witch.. an i na miailboxe i to jest moj problem:( i ktore z czarow(wczesniejszy post)polecasz ?(
po prostu kladziesz go na skrzynce
HMM jest czarem ofensywnym, czyli atakujacym:)
a co do tego jaki czar mozesz kupic - jak dla mnie najlepiej bedzie kupic ci GFB

Gonzo von Krenzel
04-01-2004, 04:39
Myśle, że możesz kupić też FF (Fire Field-pole ognia). Ten czar też się przyda na polowania na lepsze potworki. Ja ostatnio podpaliłem valkyrie w osadzie amazonek (Amazons Camp), zszedłem po schodkach i tylko poczekałem aż umrze (niestety musiałem ją dobić HMMem ;)). Jak już ponabijasz lvl i mlvl koniecznie kup Ultimate Healing (Wielkie Leczenie) no i inne podobne... P.S. przyda Ci się też czar antidote w razie jakbyś zastał większą ilość trujących potworków...

piotrek1000
09-01-2004, 08:21
Mam juz 13lvl i 14m lvl skille 18/20 i mam pytanie na gdzie moge znalezc skieltony(czy jakos tak) ale bez zadnych dodatkowych atrakcji typu ds. Chyba ze proponujecie chodzic na cos innego(jesli tak to gdzie to znalezc) i czy bradziej oplacza sie sprzedac plecak HMMow czy tez wykorzystac go w walce(cz jest mozliwosc ze zwroci sie w locie). dokupilem sobie pare czarow ale nawiazujac do posta powyzej lepiej kupic fire field czy fire bomb ktory czar bradziej sie oplaca na moj poziom?

Palisanderos
09-01-2004, 10:00
idż na fibulę i tam expuj na rotach (są w ilościach hurtowych) a jak spotkasz ds to wiej i wal hmm (ja tak zabilem ds'a rryckiem na 14lvl)

piotrek1000
10-01-2004, 05:21
Fibula to chyba wyspa(poprawcie mnie jesli sie myle ii podajcie lokalizacje) wiec gdzie zlapie na nia statek ile zaplace, o co trzeba spytac gostka zeby mnie przewiuzl i jak ma na imie. I odpowiedzcie jeszcze w sprwie Bp HMM(post wyzej) i ktory czar lepiej kupic(tez post wyzej)

P.S. do czego sluza widly i sierp ?(

Fanfi
10-01-2004, 05:57
Fibula to chyba wyspa(poprawcie mnie jesli sie myle ii podajcie lokalizacje) wiec gdzie zlapie na nia statek ile zaplace, o co trzeba spytac gostka zeby mnie przewiuzl i jak ma na imie.

Jesli chcesz isc na fibule nie musisz plynac statkiem, idziesz na poludnie od thais i tam znajdujesz przejscie pod ziemia.

Androj
10-01-2004, 06:08
Z hmmami najlepiej chodzić na cyklopy (ja już od 10 lvla chodziłem), może ci się trafić halabarda (400 gp) i różne inne rzeczy, np. wolf tooth chain (ok. 100 gp wśród graczy). Jak dobrze pójdzie to wartość bp hmmów może się zwrócić, a nawet jeśli nie zwróci się w kasie, to zwróci się w expie :) A jak sobie kupisz fbombę, to będziesz mógł już chodzić na coś lepszego (nie wiem dokładnie, które potwory po updacie wchodzą z bomb, ale wiem, że zerk nie wychodzi).

Gremlin
10-01-2004, 18:34
re: Androj
Druid na 25 lvl z bardzo wysokim magic lvl jak polowalem na cyklopy z HMM to mi sie zadko loot zwrocil, a co dopiero on jak bedzie zadawal 1/2 tego co moj druid.

Pozatym na 10 lvl druidem sie ciezko na cyklopy poluje bo sa szybsze od ciebie :)

Tak kolo 15 lv jestes dosz szybki zeby komfortowo uciekac przed cyklopem.

Dr. Omader
10-01-2004, 19:10
Polecam sprzedaz hmm - bardziej się opłaca dzisiaj za 900gp sprzedać BP HMM to jest bardzo łatwo a tyle w loocie to napewno jeszcze nie wyciągniesz. Kup sobe lepszy sprzęt będziesz lepiej, szybciej bił roty i więcej expa dostawał.

Co do 1 pytania to dodam ze amazonka jest potwrokiem, tak samo jak hunter, wild warrior i valkiria.

I musze powiedzieć że jestem pod twoim wielkim wrażeniem - dawno nie widziałem człowieka który potrafił tak kulturalnie spytać o coś na forum. I szybko łapiesz o co chodzi w tibi to dobrze wróży na przyszłość.

Acha i jak będziesz chciał coś dodać do posta którego juz napisałes to masz taki przycisk EDYTUJ POST i jak tam wejdziesz to będziesz mógł poprawić swoje wpisy. Dzięki czemu będzie lepszy pożądek na forum. 8)

Majen
15-01-2004, 05:15
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
Polecam sprzedaz hmm - bardziej się opłaca dzisiaj za 900gp sprzedać BP HMM to jest bardzo łatwo a tyle w loocie to napewno jeszcze nie wyciągniesz. Kup sobe lepszy sprzęt będziesz lepiej, szybciej bił roty i więcej expa dostawał.

Nie koniecznie ja z wyprawy potrafie przynieść 200 gc i 2 viking helmety(132 gc) no i czasami scale armor( z ghoula na którego wywalam 4 strzały z HMM/ 5 jak się ulecza. A HMM jest to run w sam raz na sprzedaż gdy potrzebujesz na UH-rune i inne czary(chociaż potem będziesz robił UH.

Taka rada odemnie:

Na 15 lv. dobrze by było gdybyś miał 25+/- 3 mlv.

piotrek1000
26-01-2004, 10:44
Dawno tu sie onic nie pytalem:). Mialem chwilowy kryzys gdzyz juz dwa razy umarlem i gralem inna postacia no ale teraz znow gram Calandem. Chce kupic jakis czar mam juz 16mlvl i nie wiem co sie oplaca kupic. Chodzi mi o to zeby bral malo many a zadawal spore obrazenia. Chce kupic jeszcze czar na niewidzialnosc tyle ze musze poczekac na wyzszy poziom(dalej mam 13) bo nie mam wystarczajacej ilosci many :( .

P.S. Co do postu Dr. Omadera to dzieki moze spoznine ale jednak(patrz 3 akapit) :)