Pokaż pełną wersje : Nie moge pisac postów :|
Angel II
20-12-2004, 15:55
To właściwie do modków , otóż nie moge pisac postów ani tematów na koncie Angel of Death dlaczego :|:|:|???? Pod nickiem nie ma napisu zbanowany ani nic podobnego . A tak wogóle to ja nic nie zrobiłem i nie było by powodu wlepiac mi bana . więc ? dlaczego nie moge pisać postów ani tematów na tamtym koncie !!!!???? <przypominam Angel of Death>
Wystąpił jakiś dziwny bug związany z Twoim kontem. Teraz powinno być już dobrze - w razie czego pisz.
@down
To już niestety sprawa między Tobą, a modem, który Cię zbanował. Te posty są już skasowane, więc inni nie mogą ocenić, czy masz rację, czy nie.
Szczerze to ja na koncie " Pienkna Knight " także nie moge;/ $corcerer <<chyba tak się jego nick pisze>> wlepił mi bana niesprawieldiwie:/ Niby napisałem 2 posty w dziale zdjęcia o ostatnim test servie... i za jeden dostałem -9 pktów a za drugi kolejne, a że max jest -10 to mam -10 i po tym jak mu powiedziałem, żeby mi udowodnił(zacytował) moje oba posty bez zdjęć zakończył pisanie wiadomości ze mną...udowodniłem mu a on nic:/
A tak naprawdę napisałem 1 bez zdjęcia i 1 z dwoma zdjęciami:/ Więc tak wygląda nasz "kochany" modek $corcerer....:/
Angel of Death
21-12-2004, 12:06
OK już moge pisać :) thx za naprawienie ;)
Szczerze to ja na koncie " Pienkna Knight " także nie moge;/ $corcerer <<chyba tak się jego nick pisze>> wlepił mi bana niesprawieldiwie:/ Niby napisałem 2 posty w dziale zdjęcia o ostatnim test servie... i za jeden dostałem -9 pktów a za drugi kolejne, a że max jest -10 to mam -10 i po tym jak mu powiedziałem, żeby mi udowodnił(zacytował) moje oba posty bez zdjęć zakończył pisanie wiadomości ze mną...udowodniłem mu a on nic:/
A tak naprawdę napisałem 1 bez zdjęcia i 1 z dwoma zdjęciami:/ Więc tak wygląda nasz "kochany" modek $corcerer....:/
Heh, mi kochany Sorcuś wlepił 9 punktów, było to na początku mojego bytu na tym forum, i nie dostałem bana:P Lepiej nie kłuć się z Sorkiem, nie wiesz jakie rzeczy wyrabiał na IRCu, więc daje ci dobrą przyjacielską radę: Zamknij się, bo niedługo dostaniesz bana IP, a nie bana na konto...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.