Alily
12-01-2009, 12:52
Witam w tym temacie chciałbym troszeczkę "pofantazjować". Chodzi o to byście pisali sensowne propozycje potworów.
Dobrze to ja zaczne:
Mój pomysł to:
NARWHAL - jednorożec
Jest to koń biały z rogiem na grzywie, świętości wysłannik. Pilnuje on wielkiego skarbu ( będzie tam jakiś quest ), Osobniki Narwhala można spotkać pojedyńczo a nawet w grupie 8 osobników, dlatego niedoświadczeni gracze nie powinni się porywać na Narwhale.
Exp - 2100
Hp-3450
Atak z łapy około 100-200
Atak z exevo mas san - 150-250
atak ze świętości około 70-130
Leczy się po 200-300 hp
Na redzie nie ucieka, ani nic.
Występowanie: Myślę, że gdzieś w ankrahmun albo yalahar by było fajnie.
Loot: boots of haste (bardzo rzadko), golden armor (rzadko), golden legs (niezwykle rzadko), 0-230 gp, 0-11 brown mushrooms, crusader helmet.
To jest propozycja wstępna... Oczywiście można wprowadzać ulepszenia tzn jakieś propozycje co w moim potworze lub czyimś jest złego/co należy zmienić.
Dziękuje, i zapraszam do komentowania.
Dobrze to ja zaczne:
Mój pomysł to:
NARWHAL - jednorożec
Jest to koń biały z rogiem na grzywie, świętości wysłannik. Pilnuje on wielkiego skarbu ( będzie tam jakiś quest ), Osobniki Narwhala można spotkać pojedyńczo a nawet w grupie 8 osobników, dlatego niedoświadczeni gracze nie powinni się porywać na Narwhale.
Exp - 2100
Hp-3450
Atak z łapy około 100-200
Atak z exevo mas san - 150-250
atak ze świętości około 70-130
Leczy się po 200-300 hp
Na redzie nie ucieka, ani nic.
Występowanie: Myślę, że gdzieś w ankrahmun albo yalahar by było fajnie.
Loot: boots of haste (bardzo rzadko), golden armor (rzadko), golden legs (niezwykle rzadko), 0-230 gp, 0-11 brown mushrooms, crusader helmet.
To jest propozycja wstępna... Oczywiście można wprowadzać ulepszenia tzn jakieś propozycje co w moim potworze lub czyimś jest złego/co należy zmienić.
Dziękuje, i zapraszam do komentowania.