PDA

Pokaż pełną wersje : Jak kupić Pacca kartą kredytową ??

Angel II
20-12-2004, 16:08
No więc czy mółby ktoś opisać dokładnie, jaką kartą i jak kupić pacca kartą kredytową, razem z wypełnieniem formularza na tibia.com . PLX pomużcie szybko :D Czytałem cały temat o Pacc (ponad 170 postów) i właściwie to nic konkretnego tam nie ma . Np . w jednym poscie jest ze mozna płacić Visa , Master Card a w drugim że nie . Wiec prosze jak ktos chcialby mi pomóc niech napisze co i jak :p Z góry thx :)

kagan
20-12-2004, 16:17
www.tibia.com - tu wszytko masz napisane dokładnie.

Ja moge tylko opisac w skrócie:

1) Włazisz na tibia.com
2) Logujesz się na swoje konto ( oczywiście na stronie)
3)Klikasz na napisik "Get premium acc..."
4)Wypełniasz formularz...

Najpierw podajesz dla kogo ten pacc, póxniej sposób płatności , jaka waluta itp.

Ja osobiście używałem mastercard i kłopotów niemiałem.

Angel II
20-12-2004, 16:21
Tyle to ja tez wiem , ale jak sie płaci karta bo ja zielony w tym jestem, jakoś dokładniej plx :d co w banku sie robi itp :P , i przy wypełnianiu formularza podobno trzeba podać jakieś numerki co są na karcie . Aha i czy trzeba podać dane tego który jest posiadaczem karty ??

Angel of Death
21-12-2004, 12:09
Uhm , czy naprawde nikt niechce napisać co i jak z zapłatą za pacc kartą kredytową ? NIe ma o tym żadnego poradnika a dobrze by było gdyby taki powstał , może jakiś Modek napisze albo ktos kto sam kupował pacca kartą i dobrze wie o co chodzi . Więc prosze jeszcze raz : Napisz ktoś ten poradnik plx :D :baby: ;)

Gwiezdny Pomykator
21-12-2004, 13:03
Wyslij na moj adres karte z pinem i danymi ;]
Nastepnie w ciagu okolo 10 minut zrobie przelew(y)
Pieniadze zostana bardzo szybko pobrane z twojego konta ;]
A faac zostanie aktywowany odrazu po przelewie ;]

Pozdro (hahaha)

==Hail Sir Guero Jones==

Gwiezdny Pomykator
Lvl: 52
Antica

Angel of Death
21-12-2004, 13:27
Wyslij na moj adres karte z pinem i danymi ;]
Nastepnie w ciagu okolo 10 minut zrobie przelew(y)
Pieniadze zostana bardzo szybko pobrane z twojego konta ;]
A faac zostanie aktywowany odrazu po przelewie ;]

Pozdro (hahaha)

==Hail Sir Guero Jones==

Gwiezdny Pomykator
Lvl: 52
Antica

Takich ludzi to tylko tępić X( X( X( co za kretyn !!X( X(

mental
21-12-2004, 17:20
to nie jest normalne taki lvl a TAKI noob

Faxero paladyn
21-12-2004, 19:48
Też chciałbym kupić premium account za pośrednictwem karty kredytowej.
Tylko jest jeden problem - Jak :)! Proszę niech ktoś opisze dokładny przebieg kupna premium za pomocą karty. Z góry dziekuje!!

fil0nson
21-12-2004, 20:02
Ja tam nie potrafie wam pomóc, ale skieruje was na stronke www.tibia.xx.pl , tam wchodzicie na forum i wchodzicie w poradniki. Polecam!
Bardzo dobry poradnik. :p

Angel of Death
21-12-2004, 20:38
Heh akurat teraz pracują nad forum :p

Serfer mati
22-12-2004, 15:00
Chcesz kupic pacca wysylasz pin i numer karty na e-maila [email protected] ziom zaklada pacca juz 6 razy przez niego kupowalem tylko wczesniej ladnie poproscie .

Wyzzer
22-12-2004, 16:41
Chcesz kupic pacca wysylasz pin i numer karty na e-maila [email protected] ziom zaklada pacca juz 6 razy przez niego kupowalem tylko wczesniej ladnie poproscie .
@up Tak, a Dobo jest tak na prawde slicznym aniolkiem, który kocha wszystkich...(]:>)

@Topic
Po wypelnieniu formularza, masz pola na:
-numer karty (tam wpisujesz to, co jest wybite na karcie, tzn. (np!!) 3213-2314-3112-3324-5342).
-secure code (tez jest wybity na karcie, ale nie jest potrzebny do realizacji kupna (tak mi pisalo przed up-datowaniem systemu platnosci).

Mniej wiecej tak to wyglada.

Serfer mati
22-12-2004, 17:07
Mojemu kumplowi nieprzyjmuje nr powiedzcie ( bo ja niewiem ) ile musi byc cyfr w numerze ( jak on wyglada ) z gory thx
@modki
ustawcie sobie zegarek bo o 17.10 mam 15.10 ( hehe )