zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lord Razel

Mat3usz
12-01-2009, 19:16
Witam
Na świecie Amera został schakowany kolejny h lvl :(:(
Miał 112 lvl teraz ma 1 lvl, w gre włożył dużo pracy i wszystko poszło na marne, co zrobić z hakerami X( Przez których dużo czasu może się zmarnować. Współczuje mu, bo taki lvl w tydzien się nie nabija.
Na tibia.com mozna zobaczyc ile razu musiał zostac zabity Lord Razel aby mieć 1 lvl

Mallice
12-01-2009, 19:31
A co nas to obchodzi o_O?
Przynajmniej raz na tydzien jeden h lvl traci swojego chara.. Normalka jezy...
Pewnie to był następny frajer sciągający ,,Free NG botki" a po 2 dniach hack.

Crenton
12-01-2009, 20:18
No i na chuj ten temat?
112 lvl to już nie jest high lvl.
Ludzie takie levele wbijają w 2 miechy.
I KURWA CO NAS OBCHODZI JAKIS LORD RAZIEL?

Barxoro
12-01-2009, 20:49
Tylko noobów Hakuja i tylko z ich winy;] Wiec Pozdro dla tego Szczyla aka Nooba. Niech nie wbija w podejrzane linki. Elo

Erhion
12-01-2009, 20:58
Życia nie macie czy co? Jezu.

Avidek
12-01-2009, 21:12
Na świecie Amera został schakowany kolejny h lvl

Wiesz jaki bylby spam gdyby dla kazdego shackowanego zakldac temat?
Swoja droga malo mnie to obchodzi.

Miał 112 lvl teraz ma 1 lvl, w gre włożył dużo pracy i wszystko poszło na marne

Skoro zostal shackowany, to niekoniecznie musial wkladac w to duzo pracy. Hacka od tak sie nie dorobisz, przynajmniej nie w Tibii.

co zrobić z hakerami Przez których dużo czasu może się zmarnować.

Czas i naklad pracy (o kasie nie wspominajac), ktory mozna stracic przez hackera moze byc duzo wiekszy niz czas i praca potrzebna na wbicie setnego czy nawet dwusetnego lvla.

Współczuje mu, bo taki lvl w tydzien się nie nabija.

Ty chyba masz naprawde wspaniale i beztroskie zycie skoro nie masz sie o co martwic. Setny lvl mozna nabic w czasie miesiaca moze dwoch.

Na tibia.com mozna zobaczyc ile razu musiał zostac zabity Lord Razel aby mieć 1 lvl

Dzieki za informacje, napewno zaraz tam zajrze.

#edit

@down

Nie bralem po uwage zabicie 150 (czy jaki to by musial byc) lvla przez 10 na pvp-enfo bo jest to dosc wyjatkowy przypadek.

Eura
12-01-2009, 21:24
W sumie 100 level w miesiac... hm, dziwne, ostatnio ziomek w niecałe 24 godziny wbił 230 więc... ;d

topic@
żal mi go, naprawdę ;\
ale cóż, jednego zjeba-tibijczyka mniej ^^

Erhion
12-01-2009, 21:27
hm, dziwne, ostatnio ziomek w niecałe 24 godziny wbił 230 więc... ;d

Dragi to zło.

reasonTHC
12-01-2009, 21:32
W sumie 100 level w miesiac... hm, dziwne, ostatnio ziomek w niecałe 24 godziny wbił 230 więc... ;d

topic@
żal mi go, naprawdę ;\
ale cóż, jednego zjeba-tibijczyka mniej ^^

ja tez grałem na tym otsie, co co sie super raty bije po 20 mln expa daja

Wertyk
13-01-2009, 08:00
hacka sie tak od nie dostaje,dostaje sie albo jest sie noobem(dolacza do gildii na stronach co wysylaja do kogos twoje passy itp.) albo jest sie botterem(sciaga sie niewiadomo jakie boty) ;--))

Amera
30-01-2009, 20:40
Witam
Na świecie Amera został schakowany kolejny h lvl :(:(
Miał 112 lvl teraz ma 1 lvl, w gre włożył dużo pracy i wszystko poszło na marne, co zrobić z hakerami X( Przez których dużo czasu może się zmarnować. Współczuje mu, bo taki lvl w tydzien się nie nabija.

Jak cos to mialem lvl 114 lvl :P, i zostalem shackowany przez przeciwna gildie z ktora aktualnie mamy wojnę, a nie tak jak pisze wyzej przez jakies NG czy inne scierwa. Mozesz mi podac swoj nick na amerze 'Mat3usz'? Jesli masz chara. :D

hansik60
30-01-2009, 20:53
Koleś się zrokował dlatego bo brat mu kazał

Amera
30-01-2009, 22:12
Koleś się zrokował dlatego bo brat mu kazał

'WeŚ iĆ' na candie z uhow peczyc :D

PogromcaAmera
30-01-2009, 23:23
hacka sie tak od nie dostaje,dostaje sie albo jest sie noobem(dolacza do gildii na stronach co wysylaja do kogos twoje passy itp.) albo jest sie botterem(sciaga sie niewiadomo jakie boty) ;--))

Nie koniecznie, czasami wystarczy ze w bloku jest LAN i nie ma problemu z schakowaniem calego bloku.

PS:Mat3usz dlaczego bierzesz bez pozwolenia zdjecia moich awansów z innej strony ( WIESZ DOBRZE O CO CHODZI ) X(X(

A co do hacka, bywa :(

Leon'ek
30-01-2009, 23:29
Z Czego masz neta ? Bo tak z wyprzedzeniem się pytam czy jak mam ruter od Neo moge miec ten sam problem ?

asto1234
31-01-2009, 00:56
a kim Ty jestes w ogóle koles?! Lord Razel to ważna osoba, nie wazne czy ma high lvl czy nie ,ale był jedną z ważniejszych osób na serverze, kto go zhackował to nie podaruje mu.. niech sie lepiej przyzna,a Ty Mateusz powiedz lepiej kim jestes i skad wiesz ze go zhackowali X( . Lord Razel nigdy nie upadnie, bo On sie nigdy nie poddawał i sie nie podda. Tyle co moge powiedzieć na jego temat, po prostu legenda, która nigdy sie nie poddaje...

Amera
31-01-2009, 01:01
a kim Ty jestes w ogóle koles?! Lord Razel to ważna osoba, nie wazne czy ma high lvl czy nie ,ale był jedną z ważniejszych osób na serverze, kto go zhackował to nie podaruje mu.. niech sie lepiej przyzna,a Ty Mateusz powiedz lepiej kim jestes i skad wiesz ze go zhackowali X( . Lord Razel nigdy nie upadnie, bo On sie nigdy nie poddawał i sie nie podda. Tyle co moge powiedzieć na jego temat, po prostu legenda, która nigdy sie nie poddaje...

Lol

Troche przesadzasz Slawek <3

PogromcaAmera
31-01-2009, 01:06
asto kim kolwiek jest ten zlodziej zdjec( czyt. Mateusz ) mysle ze sa 3 opcje

1 Gra na amerze ma wysoki lvl wiec sie dowiedzial i chcial zablysnac na forum
2 Schakowal Razela X(X(X(X(
3 Jakis 15lvl co wola free itens i zobaczyl jak go zabilali ( z tego co sprawdzalem na tibia.com kiedys, to bylo bardzo duzo dedow

Ale ciekawe dlaczego nic nie odpisuje, napisalem mu priv wiadomoscw sprawie publikacji moich zdjec

pozdro dla graczy z Amery:)

Amera
31-01-2009, 01:52
asto kim kolwiek jest ten zlodziej zdjec( czyt. Mateusz ) mysle ze sa 3 opcje

1 Gra na amerze ma wysoki lvl wiec sie dowiedzial i chcial zablysnac na forum
2 Schakowal Razela X(X(X(X(
3 Jakis 15lvl co wola free itens i zobaczyl jak go zabilali ( z tego co sprawdzalem na tibia.com kiedys, to bylo bardzo duzo dedow

Ale ciekawe dlaczego nic nie odpisuje, napisalem mu priv wiadomoscw sprawie publikacji moich zdjec

pozdro dla graczy z Amery:)

Na pewno nie gra na amerze, a jesli gra to nie ma wiekszego niz 50... powyzej 50 nie wyrazaja sie o mnie tak ladnie, no chyba ze kumple.

PogromcaAmera
31-01-2009, 02:19
No to chyba tak jest :)A mam pytanko... będziesz jeszcze grał w tibie czy koniec??

Amera
31-01-2009, 13:00
No to chyba tak jest :)A mam pytanko... będziesz jeszcze grał w tibie czy koniec??

Raczej bd gral, mam 63palka, na wakacje jakiegos 70msa sie kupi :D

Erverse
31-01-2009, 13:21
Ta, allegro rox.
W ogóle zostawcie ten temat, takie rozmowy to na priva albo gg. Założyłes taki temat żeby oni teraz między sobą gadali? Kto to w ogóle jest Lord Razel? Żeby to był 300+ lvl - zrozumiem, ale to jest osoba, której 95% forum nie zna. Cze.

Erhion
31-01-2009, 13:23
Czemu ten temat jeszcze istnieje?

Kółko wzajemnej adoracji się zebrało i boleje nad jakimś gościem. No prosze was.

asto1234
31-01-2009, 13:39
Czemu ten temat jeszcze istnieje?

Kółko wzajemnej adoracji się zebrało i boleje nad jakimś gościem. No prosze was.

Jakimś gościem?
Nie znasz amery to się nie odzywaj.
Ty grasz na serverze Harmonia.. zrozum, że na serverach pvp levele nie są najważniejsze ...

PogromcaAmera
31-01-2009, 14:08
Ta, allegro rox.
W ogóle zostawcie ten temat, takie rozmowy to na priva albo gg. Założyłes taki temat żeby oni teraz między sobą gadali? Kto to w ogóle jest Lord Razel? Żeby to był 300+ lvl - zrozumiem, ale to jest osoba, której 95% forum nie zna. Cze.

No dziwne żeby znały go osby z innych swiatow ja tez nie znam na waszych swiatach wszystkich:)
Ale masz racje mysle ze powinnismy zakonczyc ten temat

Amera
31-01-2009, 17:46
Ta, allegro rox.

Nie allegro tylko kumple :] A co do tego ze mnie nikt z was nie zna tzn dlatego , iz nie gracie na amerze. Zgadzam sie z wami, temat do zamkniecia :]

Erhion
31-01-2009, 18:17
Jakimś gościem?
Nie znasz amery to się nie odzywaj.
Ty grasz na serverze Harmonia.. zrozum, że na serverach pvp levele nie są najważniejsze ...

Wyobraź sobie, że to wiem. Jakbyś nie zauważył mam ledwo 50 lvl wiec nie jest dla mnie ważny poziom, a ludzie z którymi gram.

To, że nie znam Amery to nie znaczy, że nie mogę się odzywać. To forum publiczne wiesz?

Takie rozmowy to na priv.

Leon'ek
31-01-2009, 18:50
Taa.. Inne rzeczy -.- Znam je dobrze ! Np:
- Wbiłem paladynem skille 80/65 i za to że w 2 tyg z 15LVL na 60LVL się wbiłem Hunted ! Dlaczego ? Za szybkie expienie ! Nie mówię o Amerze ale o innym pvp .
- Za dobry loot z WRL ? Zgadliście ... Hunted ! Dlaczego ? My nie mamy takiego farta...

Więc powiedz co to za ważne spr. ? Pisanie do ludzi którzy umieją grać że mają zapłacić 100K or Hunted ? Czy może zabawa pt: "Kto ma lepszego Pro" , "Kto pierwszy zacznie PK na exp pleace" , "Podenerwuje cie" itp. itd. ?

Amera
31-01-2009, 20:33
Taa.. Inne rzeczy -.- Znam je dobrze ! Np:
- Wbiłem paladynem skille 80/65 i za to że w 2 tyg z 15LVL na 60LVL się wbiłem Hunted ! Dlaczego ? Za szybkie expienie ! Nie mówię o Amerze ale o innym pvp .
- Za dobry loot z WRL ? Zgadliście ... Hunted ! Dlaczego ? My nie mamy takiego farta...

Więc powiedz co to za ważne spr. ? Pisanie do ludzi którzy umieją grać że mają zapłacić 100K or Hunted ? Czy może zabawa pt: "Kto ma lepszego Pro" , "Kto pierwszy zacznie PK na exp pleace" , "Podenerwuje cie" itp. itd. ?

Moge wiedziec dlaczemu płaczesz?

Wlasnie za takie rzeczy jak wyzej 'wymieniles' huncowalem nobkow, ale na amerze tak nie płakali...

PogromcaAmera
31-01-2009, 20:46
Moge wiedziec dlaczemu płaczesz?

Wlasnie za takie rzeczy jak wyzej 'wymieniles' huncowalem nobkow, ale na amerze tak nie płakali...

Hehe ale takze huntowales jak mi to napisales ,,dla 4funu'' :) BYc moze kojarzysz bys moj nick:)
I za to nie mam nic do Ciebie !!A nie tak jak niektorzy, ponieważ Cię rozumiem, TO JEST TYLKO GRA!! I nie placzcie jak ,macie hunta bo to nie jest smierc na realu;/ Mi Lord Razel zagrozil huntem.... troche obawy, koledz 100+ nie chca z nim wojny ale nie placze!!! bo to gra!!!

Amera
31-01-2009, 21:34
Hehe ale takze huntowales jak mi to napisales ,,dla 4funu'' :) BYc moze kojarzysz bys moj nick:)
I za to nie mam nic do Ciebie !!A nie tak jak niektorzy, ponieważ Cię rozumiem, TO JEST TYLKO GRA!! I nie placzcie jak ,macie hunta bo to nie jest smierc na realu;/ Mi Lord Razel zagrozil huntem.... troche obawy, koledz 100+ nie chca z nim wojny ale nie placze!!! bo to gra!!!

Odczytaj priv wiadomosci :D

Poddaj ten nick, jestem pewien ze moge ci pomoc na amerze... :]

PS Hunotwanie '4fun' bylo na porzadku dziennym, nie kojarze nicku twojego jeszcze. :/

hansik60
31-01-2009, 22:00
Amera i PogromcaAmera po co sam ze sobą rozmawiasz?

Do zamknięcia

Erverse
31-01-2009, 22:08
Up. dokładnie to samo mi się zdaje :D

hansik60
31-01-2009, 22:10
. do usunięcia

Erhion
31-01-2009, 23:00
Fajnie się gada samemu ze sobą?

Rozumiem brak kolegów ale to już jest przesada.

Erhion
31-01-2009, 23:27
A po co wyzywać - i tak Ci nikt nie uwierzy.

PogromcaAmera
31-01-2009, 23:57
'''Jesteś ,,lesbijka'' *PRZYKŁAD* !! No i ja i moi koledzy wiemy ze tak!!!! jak tam udowodnisz!! ojć nie da się:(hahahaha lesbijka'''''
Oczywisci to był taki przykład- nic do Ciebie nie mam i nie mam prawa Cie wyzywac, dlatego zastosowalem przyklad. W zasadzie rozumiem ze masz prawo tak mysleć, ale pomyśl logicznie.... znasz mnie ze MASZ 100% PEWNOSCI!! nie! z kad mozesz wiedziec takie rzeczy. I moze powiedz jak mam Ci to udowodnic ze tak nie jest!!:)Bo jezeli jest taka mozliwosc to ja bardzi chetnie.... dziwi mnie jedna rzecz.... jak jedna osoba moze mowic ,, nikt Ci nie uwierzy'' BOGIEM JESTEŚ ZE MÓWISZ ZA WSZYSTKICH!, chyba nie! A ty wszystkimi nie jestes.

Neox666
01-02-2009, 01:50
Razel ssie tak jak reszta tego popierdolonego forum, a co do Przemala to masz hunta ,,za fri", happy? O twoim paymencie pogadamy jutro na amerce (z 30k naszykuj).8o

PS. Junior zamknij sie bo ci nie dam wiecej...X(

PS 2. Bloodwin idz lepiej popekuj na swojego pro 50 knighta! na Harmoni ohh Yeah!

~Neox R.

Zarejestrowany69
01-02-2009, 04:08
Omfg dzieci wypierdałac z tego forum ublowacie nad jakimś pejsem co został hakniety bo:
1)Sharował
2)bocił na fri bocie
3)chcial fri pacca plx
4)kupil na allegro postac i nie mial r-keya :(

Akurat NIKOGO potworze NIKOGO jeszcze Ci przeliteruje N-I-K-O-G-O nie obchodzi jego hack poza nim i najblizsza rodzina wiec wyjazd z forum plakac na trzepak :<

Erverse
01-02-2009, 10:23
Pare postów wczesniej amera i pogromca amera napisali posty w odstępie dwóch minut. Zresztą, prawie takie same nicki, ta sama data założenia konta.
Btw. już na drugiej stronie każdy się zgodził, że temat do zamknięcia. Więc po jaką cholerę to kontynuujecie?

Amera
01-02-2009, 13:54
Pare postów wczesniej amera i pogromca amera napisali posty w odstępie dwóch minut. Zresztą, prawie takie same nicki, ta sama data założenia konta.
Btw. już na drugiej stronie każdy się zgodził, że temat do zamknięcia. Więc po jaką cholerę to kontynuujecie?

Kurwa 'detektyw' sie znalazl. Ja juz wiem kto to, ziomek ktorego kiedys huncilem, normalny prsoty nobek Lol. Do zamkniecia

Neox666
01-02-2009, 13:57

Żal mi cie psie.

Zamknac temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Lord Razel owned............................................. .....

Fabiek
04-02-2009, 14:49
Co wy z tym macie , na amerze jest spoko i boterzy mają hacki.. wiadomo przez co:baby::baby:

Erverse
04-02-2009, 20:35
Żal mi cie psie.

Zamknac temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Lord Razel owned............................................. .....

Pewnie trzecie konto "Amery"

Luka$ek
04-02-2009, 21:22

Singed.Jaki to był ots i jaki exp?

Paciuch
04-02-2009, 21:40
Singed.Jaki to był ots i jaki exp?
Skończ z tymi Otsami. Ten kolo nie wbił od 0-230, tylko bodajże od 213-230 nie wiem dokładnie od którego.

PogromcaAmera
04-02-2009, 22:01
A ja was wszystkich prosze skończcie temat :) A Mateusza prosze żeby zamknoł ttemat jeśli jest taka możlwiosc albo niech jakis administrator to skonczy, była cisza to znowu ktos temat odwieszył :o

Erverse
04-02-2009, 22:22
Skończ z tymi Otsami. Ten kolo nie wbił od 0-230, tylko bodajże od 213-230 nie wiem dokładnie od którego.

Taak hahaha wiesz ile to jest expa? zaraz ci podam dokładnie :)

Okej, więc żeby wbić z 213 na 230 potrzeba 40.975.100 expa.
Rekord to jest 25.000.001 przez Victeron :)

Paciuch
05-02-2009, 11:34
Taak hahaha wiesz ile to jest expa? zaraz ci podam dokładnie :)

Okej, więc żeby wbić z 213 na 230 potrzeba 40.975.100 expa.
Rekord to jest 25.000.001 przez Victeron :)
Ty ślepy jesteś? Mówię chyba, że nie wiem dokładnie. Nie no żal mi takich ludzi.

Erverse
05-02-2009, 12:09
Oj, boli mnie opinia 4 klasisty.

Hm, a te "nie wiem dokładnie"... jak nie wiesz, to nie pisz.
powiedziałeś, że wbił z 213 na 230 w ciągu 24 godzin.
To jest 40kk expa, rekord 25. Pomyliłeś się o minimum 15kk expa ;(

Luka$ek
05-02-2009, 12:53
Ja idę położę się na tory i poczekam na najbliższy pociąg bo mnie kozak Paciuch zjechał11!!!1!!! NiE prosze!!
Dziecko na podwórku podłapie tekst "żal" i wszędzie 'lol ale rzal z ciebie na serió11!!' małe polskie pokemonki

PogromcaAmera
05-02-2009, 14:40
czasami myślę że na forum powinien zostać dział,,wyzywamy się'' ludzie opanujcie emocje, nie znacie się nawet a się wyzywacie:( No i głupot też nie piszcie.Po co te ciągłe kłótnie, bez tego da się żyć.

Erhion
06-02-2009, 12:30
PS 2. Bloodwin idz lepiej popekuj na swojego pro 50 knighta! na Harmoni ohh Yeah!

Nie zwykłem odpowiadać na takie żałosne teksty.

Pewnie trzecie konto "Amery"

Na pewno.

Ktoś tu popada w samouwielbienie. xD

Aresor
06-02-2009, 12:45
najbardziej debilny temat od kad zyje ,a mam konto na wielu forach . Typek z nickiem amera rox , zrobil kilka kont i sam ze soba nawija haha

PogromcaAmera
06-02-2009, 13:48
To po co temat odświerzacie!!!! X( No po co, uwarzacie że załosny temat ?! to po co tu piszesz, dla mnie temat też jest śmieszny gdyż uważa mnie ktoś za kogos kim nie jestem, ale juz sie nie kłóce ze TO NIE JA, bo wam do mózgów to nie dotrze. DLATEGO POPROSTU JUZ TU NIE PISZCIE, a temat umilknie!X(X(X(

Amera
06-02-2009, 14:13
Nie zwykłem odpowiadać na takie żałosne teksty.

Na pewno.

Ktoś tu popada w samouwielbienie. xD

To po co odpisales? ZaL?

Tak mam jeszcze 17 innych kont, zaraz zaczne pisac tu z mojego 18 konta :]

hansik60
06-02-2009, 18:11
@up

Milo was nie być do czerwca uuu wy źli ludzie hunted!

Erhion
06-02-2009, 18:26
To po co odpisales? ZaL?
Żal pasuje do Ciebie. Odpisałem co nie znaczy odpowiedziałem na debilny tekst. Ale wątpie bys załapał.

Tak mam jeszcze 17 innych kont, zaraz zaczne pisac tu z mojego 18 konta
Brak kolegów widze mocno doskwiera.

PogromcaAmera
06-02-2009, 19:12
BOŻE SKOŃCZCIE JUŻ TEN ZAŁOSNY TEMAT X(X(X(X(X( WYZYWACIE SIĘ/KŁÓCICIE SIĘ. Albo niech jakiś moderator usunie ten temat i bedzie po problemie X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Amera
06-02-2009, 22:44
@up

Milo was nie być do czerwca uuu wy źli ludzie hunted!

Wez s*******aj dobra?

wszyscy s*******ajcie

Erverse
06-02-2009, 23:09
Po co odpowiadasz dwoma kontami?
Jedno wystarczy.
Aha, przyuważyłem, że konto PogromcaAmera zachowuje się kulturalnie, a Amera już nie... hmmm... rozdwojenie jaźni?;>

PogromcaAmera
07-02-2009, 01:13
Zachowuje się tak jak chcem a nie tak jak ktoś inny.
Ale wiesz co... przeanalizowałem cały ten temat i w zasadzie nie dziwie Ci się że tak myślisz. Ale wiesz co... dla Ciebie to jest śmieszne czy tam załosne i masz jakies zdanie o tym. Ale nie wyobrażasz sobie jak to wygląda z profilu mojego i Razela:D:D:D Jeszcze śmieszniej wiedząc ze ktos myśli że to ta sama osoba. Co ty o tym myslisz... jakoś już mam na to wywalone i mysl co chceszB)
Jakiś dowód: hmmm.... niedługo bedziemy z kolegami z Amery zakladac na forum wątek z naszymi zdjeciami :) Tam bedzie moj rycerzyk 50lvl i to chyba jedynce co nas rózni... no ale... wy oczywiscie powiecie że to postać Razela :D:D:D

Erhion
08-02-2009, 18:11
Znasz takie powiedzonko:

Winny się tłumaczy? ;>

PogromcaAmera
08-02-2009, 19:51
A no też znam te powiedzonko :D Jednak moim zdaniem to zalezy od charaktru
Albo ,,wyje***e mam na wszystko'' Albo ,, wszystkim sie przejmuje''
Ja tak jestem podzielony :D:D:D Z jednej strony spływa to po mnie a z drugiej strony chcem wam to udowodnic :D Ale najbardziej mnie zdziwiła pewna sytuacja na darashi. Podchodzi do mnie RS 44lvl ( chyba ) i fuck PL,,noob itp itp.... A potem podchodzi jego kolega i do mnie ,,jak tam twoj ryczerzyk''
Pogromco Amery :D:D:D A takie tam teksty xD zastanawiam się czyje to postacie :D

hansik60
08-02-2009, 20:22
Ja do ciebie pisałem , walisz 1vs1?

Amera
10-02-2009, 19:48
DROGI POGROMCO AMERY CHCIALBYM CI OSWIADCZYC IZ MASZ HUNTA :d TAK TYLKO MOWIE BO NIE MOGE CIE NA AMERZE ZLAPAC :]

A TY HANSIK NIE KOZACZ

hansik60
10-02-2009, 20:30
@up

Nie pyskuj do policjanta!

Erverse
10-02-2009, 21:31
Piszcie Sobie Kur*a Na Priwa Retardy, Dajcie Temu Tematowi Sie ZakopaĆ Dzizus Kur*a Japier*ole

PogromcaAmera
10-02-2009, 22:38
Zgadzam się z panem UP. A najlepiej niech jakiś moderator usunie temat!X(X(X(

Mat3usz
10-02-2009, 22:40
jako Autor Tego Tematu Prosze Moderatora O UsuniĘcie!!!!

Fabiek
11-02-2009, 15:09
Szukam kogo na pk team , kto pomoże mi ubić >master cell< ?

pliska help , to noob !B)

PogromcaAmera
11-02-2009, 15:26
Szukam kogo na pk team , kto pomoże mi ubić >master cell< ?

pliska help , to noob !B)

Z tego co ja widze koleś ma bana za zabijanie innych graczy, a więc wnioskuje że zabił Cię i dlatego chcesz się zemscic. Ale PK to jest noobem, gra sobie w gre i zabija innych bo mu to sprawia przyjemnosc, nie powód żeby wyzywac od noobów

Erhion
11-02-2009, 15:44
DROGI POGROMCO AMERY CHCIALBYM CI OSWIADCZYC IZ MASZ HUNTA :d TAK TYLKO MOWIE BO NIE MOGE CIE NA AMERZE ZLAPAC :]

A TY HANSIK NIE KOZACZ

To można samego siebie huncić? ; O

PogromcaAmera
11-02-2009, 16:08
To można samego siebie huncić? ; O

A ktoś tu mówi wogóle o hunceniu samego siebie ???:o

Zokar
11-02-2009, 16:11
Czemu ten temat jeszcze istnieje????
Oj drogie modki nas chyba opuszczają.
PogromcaAmery i Amera wypier stad.......

Zamnknąc TEMAT

Erhion
11-02-2009, 16:14
A ktoś tu mówi wogóle o hunceniu samego siebie ???:o

No ty.:baby:

Skończcie już, każdy wie że ty i Amera to jedna osoba.

PogromcaAmera
11-02-2009, 17:06
Kurde naprawdę z mojej strony wygląda to 100 razy śmieszniej niż z waszej. Kilka ludzi co pieprzą taką głupotę. ALE OK JEŚLI JA I RAZEL TO TE SAME OSOBY TO DAJ DÓWOD, o ile taki posiadasz.

Mat3usz
11-02-2009, 17:23
kurde Nie Ma Tu JakiegoŚ Pieprzonego Admina!!!!!! Prosze O Usuniecie Mojego Tematu!!!!!!

Amera
11-02-2009, 18:19
Z tego co ja widze koleś ma bana za zabijanie innych graczy, a więc wnioskuje że zabił Cię i dlatego chcesz się zemscic. Ale PK to jest noobem, gra sobie w gre i zabija innych bo mu to sprawia przyjemnosc, nie powód żeby wyzywac od noobów

Master cella ujebalem kiedys, padl na combo przed dp w thais, jak chcesz to looknij sobie na ringu to nobek jest >>> 2008-05-24 17:56:30 Master Cell 62 Lord Razel 98

jeszcze 98 mialem hahah nob

Obijaja sie suki co juz dawno powinny usunac ten temat...