Pokaż pełną wersje : Wild Warrior Camp
czesc..:D mam pytanko... czy w Wild Warrior Camp jest duzo respawn'ow Wil Warrior'ow na powierzchni?? moge sie tam wybrac na 14lvl'u i 12mlvl'u?? ile HMM'ow musze wziac i ile Uh'ow??
8o jeśli chodzi ci o te wild warior camp jak się idzie do kopalni to tam jest jeden :P
Outlaw camp. Lepiej podbic lvl. Sporo WW, Hunterow itp. Najlepiej 1bp gfb ^^ z 3 bp Uhow i 3/4 Hmm No moze lepiej 2 bp UH.
Transparent Ghost
20-12-2004, 19:46
Maksymalny respawn = 3 (lub 4). Z HMM i UH dasz rade bez problemy tylko nie daj im podejść do ciebie.
jeśli chodzi ci o te wild warior camp jak się idzie do kopalni to tam jest jeden
Bzdura.
Outlaw camp. Lepiej podbic lvl. Sporo WW, Hunterow itp. Najlepiej 1bp gfb ^^ z 3 bp Uhow i 3/4 Hmm No moze lepiej 2 bp UH.
Czytaj ze zrozumieniem mu chodzilo o Wild Warrior Camp.
Chopkers
20-12-2004, 21:16
wild warrior camp to rresp 3 ww kolo carlin podrodze do kopalni.
na zachod od mostku goblinow.
tam mozna pojsc ale tylko z hmmami. na solo niewezmiesz. ja na 16 lvlu sorkiem biore jednego, ale to na antice ze spoko eq.
jezeli chodzi ci o outlow camp, to lepiej se odpusc.
zlurowane potworki to tam normalka (przynajmniej ja tak trafiam)
nawet z ww bedzie ciezko.
chuba ze tka jak wyzej, dUUzo runow
Jeżeli ktoś by mógł zamieścić mapke jak sie do ww camp dostać to byłbym bardzo wdzięczny ponieważ szukam se dobrago respa ww.
Z góry:
BIG THANKS
Czopkers ja na 14 lvl kinghtem bezproblemu 3 wild warion niszcze i żadnych runek nie używam to by było marntrastwo!!!! :baby:
ehh ja tam chodzilem 12lv knightem z kiepskim eq i kiepskimi skillami i po 3 padaly spokojnie.
PS. Dobilem do 15levela tam. ;)
Lord KATuxo
18-03-2005, 12:42
Ja na 11 lvlu knighta brale 3 na raz i nic hp nie tracilem.
ciemne dropsy
18-03-2005, 12:47
Amigo: tyle ze on jest sorcem -.-
Czopkers: ten soldier helmet nazywasz spoko eq? :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.