Pokaż pełną wersje : Serwer 202 ek spi w venore
owa postać posiadała wysoki skill z leczenia ;<
http://data.fuskbugg.se/skalman01/202ek.cam
filmik z .de
16:58 Remido Mart [6]: czego
16:58 Remido Mart [6]: mnie hitli
fajny film : D
ladnie zszedl
16:59 Manimaterna [32]: nie wiem czy to twoi znajomi ale maja red skule i cie szukaja
:D ogolnie niezle sie leczyl, racja xDD
16:59 Manimaterna [32]: nie wiem czy to twoi znajomi ale maja red skule i cie szukaja
:D ogolnie niezle sie leczyl, racja xDD
Lol a co miał zrobic ? Ty zapewne bys sie wyleczyl tak wiem -.- leczył sie jak mógl teraz knight to kupa :)
jakbys nie zauwazyl spamowal hotkeja nawet jak dmg nie dostal
na miejscu tego najta to bym czekał przy tych mwallach co zagradzały droge na statek były tam ff więc by go nie przesuneli a i tak z tamtej strony przybiegły 2-3 osoby to by na pewno większe szanse miał aby przeżyć
Pro Skill Madafaka <333
Chlopak chyba taka panike mial jak zaczeli go bic ze leczyl ( lol wtf spamowal a nie leczyl sie O_o ) sie jak dostal z firebomba, a gdy juz przyszla wieksza ekipa to przestal sie leczyc 8o why?! moze umarl na zawal, lub zemdlal juz z tych nerwow...?
...tego sie nigdy nie dowiemy : [
Pzdr
8o8o
Angerfist
13-01-2009, 20:27
20:12 Manimaterna [32]: nie wiem czy to twoi znajomi ale maja red skule i cie szukaja
co do ofiary pewnie chcial przesunac tego kolesia co go bloczyl wiec nie naciskal hota :o
Leczył się chwilę, przyszlo więcej ludzi, przestał i zaczął się leczyć dopiero na redzie, co już mu to gówno dało...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.