Pokaż pełną wersje : Mój poradnik oraz moje grafy.
Van Wojskowy II
20-12-2004, 17:42
/edit/
(ciach)
OMG robiłeś to w PAINT
niemasz lepszego programu tylko ten syf
Van Wojskowy II
20-12-2004, 17:51
/edit/
(ciach)
OMG robiłeś to w PAINT
Może i paint to jest syf dla niektórych :p Ja tylko się chciałem zapytać, jakich programów można jeszcze używać oprócz paint, bo też nie lubię pracy z nim :baby:
Van Wojskowy II
20-12-2004, 18:03
/edit/
(ciach)
Uncle Warrior
20-12-2004, 18:09
Jakoś ten mieczyk mi się znajomy wydaje... http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=64873
OMG robiłeś to w PAINT
PAINT TO NIE SYF!! JAKBYŚ UMIAŁ UŻYWAĆ TO BYŚ TAK NIE MÓWIŁ!!!
@topic
po co to jest na różowym tle -.- i tak nie jest 32x32 więc nie da się podmienić
ale ogólnie rysunki ładne
Shanhaevel
20-12-2004, 18:18
OMG robiłeś to w PAINT
Wiecie, mi się zdaje, że ludzie którzy mówią, że Paint to syf, nigdy z nim nie pracowali i nie wiedzą co można z jego pomocą stworzyć... -_- Chociaż myślę nad PS...
Paint syf?!!?!?!
Co?! co?! Jak śmiesz obrażać painta !
Nie no rozumiem że nie wygląda najlepiej, ale to właśnie w nim powstają najlepsze grafy :[
B.T.W
Poradnik spoko jak dla nowych, tylko postaraj się nie cieniować tak ostrza
(światło w środku) nie jest to najgorsze ale można łatwiej a uzyskać lepszy efekt :)
B.T.W 2
Co do programów to
-PAINT!!
-Graphics Gale (bardzo dobre przynajmniej jak dla mnie)
-adobe photoshop (30 dni :( )
Van Wojskowy II
20-12-2004, 18:29
/edit/
(ciach)
P-Y-T spytaj mamy....
aaa z resztą...
dla typowo poczatkujacych...
owszem paint nie jest wcale taki zly jezeli chodzi o pixarty, ale zadnej innej grafiki sie w nim nie stworzy :P Dlatego ja w Paincie robie tylko kontury, cale cieniowanie robie w PSP7 ;) robilem kiedys poradnik jak zrobic w nim armor, ale mi sie odechcialo... :P
teraz zajmuje sie grafikami o wyzszej rozdzielczosci... pixarty mnie znudzily, bo nic nowego juz w nich nie mozna zrobic.... miecz zawsze ma takie same cienie, ksztalt ogolnie tez... a tu mozna sie pokazac z jak najlepszej strony :>
http://www.tibia.pl/forum/showpost.php?p=164362&postcount=3
Dr.Unknown
21-12-2004, 12:24
W sumie w tym poradniku mało co napisałeś, i więcej można się dowiedzieć z Mojego/Shan'a/Avagera poradnika (w dziale "Wasze propozycje poradników), a co do pana P-Y-T, nie obrażaj jedynej rzeczy, która wyszła Microsoft'owi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.