zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Imargam dedek ;q

Rav
14-01-2009, 22:06
xlog didnt happen q;

dobra kit usunalem link bo zara pro modki napisza ze hax i banik cztery ewer xd

edit, albo h*j łapcie widac format ziomy
http://data.fuskbugg.se/skalman01/imargam.cam

Ga'Gi
14-01-2009, 22:11
Plik czysty, ładny dedzik polecam xd

Rav
14-01-2009, 22:14
he he he <10>

Monouth
14-01-2009, 22:25
NIE POJALEM, ale mial glupiego skrypta...

Rav
14-01-2009, 22:28
leciala reszta ekipy za pasterzem ima chcial dac xloga liczac ze go wyrzuci zanim mu hp zejdzie do zera w ten sposob mial jakies szanse ale jak to sie mowi- peszek

Rette
14-01-2009, 22:35
Hehe, no ładnie, ładnie, kolejny dedzik Ima

Elesar Inferno
14-01-2009, 23:25
Na stacku na tej podwójnej rampie mysle że wyrobil by sie do przyjscia jego ekipy

Royal_Michael
14-01-2009, 23:35
Ee a co ten Imargam taka chorągiewka? "Forever with
Katrila & Zwidek & Pafcio & Youen
Taifun Devilry & Baku"

Przecież to byli wrogowie o.O, pamiętam jak Ima robił statystyki w swoim profilu "Imargam x:x Taifun Devilry"
Ownerzy się pozmieniali czy jak?

Rav
14-01-2009, 23:41
Ee a co ten Imargam taka chorągiewka? "Forever with
Katrila & Zwidek & Pafcio & Youen
Taifun Devilry & Baku"

Przecież to byli wrogowie o.O, pamiętam jak Ima robił statystyki w swoim profilu "Imargam x:x Taifun Devilry"
Ownerzy się pozmieniali czy jak?

czas idzie do przodu ziąą ;

KoXiS
14-01-2009, 23:51
Na stacku na tej podwójnej rampie mysle że wyrobil by sie do przyjscia jego ekipy

ale ze jak, bo przeciez soulfier'em zostal zaatakowany

szkapamujwruk
15-01-2009, 00:05
.........

i tacy maja czelnosc pisac ze ludzie z n pvp nie potrafia grac.

T3H_VirUs
15-01-2009, 00:53
Nazwa tematu rox :D

[Przyjaciele] Imargam dedek

HUAHUA XD

@film
congz :)

AdiZgOlekk
15-01-2009, 02:49
.........

noo bo na pvp nie wpadna cie ubic na expie chyba ze przyjda te karoolersy i cie m wallami postrasza to juz z expa wy*******asz :D

Hamerpl
15-01-2009, 09:08
KOXIS I JEGO PODPIS

19 LATNIM IDIOTĄ

buahahha elitzory z forum.tipja.pl

hahahahahahahahahha xddddddd

co do filmu : Ima myslal ze Pasterz nie przebiegnie tych monsterow.

semilunaris
15-01-2009, 11:49
Koxis, Wieszok miał wtedy 14 lat~. Naucz się odejmować, a potem krytykuj, pajacu.

Swiety
15-01-2009, 12:32
.........

a co miał skakać po rampie i czekać aż wleci reszta death rose i go poskładają? To była jego jedyna szansa na przeżycie

A ten koks co pisał, że ima myślał, że Draco nie przebiegnie tych monsterów doprowadził mnie do nagłego wybuchu śmiechu :D

Juzefek
15-01-2009, 14:28
Koxis, Wieszok miał wtedy 14 lat~. Naucz się odejmować, a potem krytykuj, pajacu.
A według mnie on to specjalnie tak napisał, aczkolwiek różnie to bywa, a ludzie są zawistni i tylko zazdroszczą mu moda.

@top
Ciekawe ile juz poszlo lacznie kasy na blessy i aola...

Rav
15-01-2009, 14:51
A według mnie on to specjalnie tak napisał, aczkolwiek różnie to bywa, a ludzie są zawistni i tylko zazdroszczą mu moda.

jak to dobrze ze w firefoxie jest sprawdzanie pisowni bez tego by sobie nie poradzil ; )

Ciekawe ile juz poszlo lacznie kasy na blessy i aola...

kazda gleba to 100k (50k +50k) pomnozyc to przez ilosc dedow i oto naszym oczom ukazuje sie wynik xd

Eyro
15-01-2009, 15:07
haha a on sam spierdolić nie mógł ?:D co go 190 ek zbloczyl i zajebał;/ porażka ;/ chociaz ja na miejscu Pasterza bym mu lurnął ice witche aby go ubiły ; )

Zarrion
15-01-2009, 15:12
@up
wez zmien ten zalosny avatar.

@topic.
ekhm... jakbym imar mial wiecej mozgu to by nie padl.

(plx energy ring+m wall+maly trap place który jest na prawo w yakchal roomie)

--Ogorek--
15-01-2009, 15:28
KoXiS- ty masz taki iloraz inteligencji czy udajesz ? To co on napisał było specjalne :)

P.S za ile dostane ostrzeżenie ?

Valariazz
15-01-2009, 15:47
Pierwszy film ktory mi sie spodobal od bardzo, bardzo dawna... a jesli chodzi o pvp to jeeeszcze dalej...

@down

bo mi sie nie chce

Zarrion
15-01-2009, 15:53
@offtop

a wlacha undead, czemu juz thornadem nie grasz ;d?

Koszyk
15-01-2009, 16:13
Mogl uciekac na inne miejsce... nie bede mowil dokladnie jakie, ale jesli sie ktos orientuje to wie gdzie jest fajny balkon w tym miejscu. ; )

Sr@x
15-01-2009, 17:00
haha a on sam spierdolić nie mógł ?:D co go 190 ek zbloczyl i zajebał;/ porażka ;/ chociaz ja na miejscu Pasterza bym mu lurnął ice witche aby go ubiły ; )
kolejny turbozjeb który nie zna sytuacji na furorze

zanim ice witche by go ubiły to by w tym czasie go xlog wyrzucił z gry a pasterz by fraga nie miał, a gdyby biegał po schodkach to by go ekipa dr ubiła. W tym przypadku miał jakieś szanse żeby nie paść.

raven
15-01-2009, 19:37
pomysl mial niezly, no ale, pech ;d

ZapodajMuze
15-01-2009, 19:43
Nie mowcie nic o ekipie bo imargam na widoku pasterza ani razu na nikim nie uzyl exivy.

Koszyk
15-01-2009, 20:13
Nie mowcie nic o ekipie bo imargam na widoku pasterza ani razu na nikim nie uzyl exivy.

Jak dla mnie logicznym jest ze szla po niego ekipa bo przeciez pasterz nie szedlby tak sobie o go bic...

pomysl to nie boli.

@DOWN

OWN3D!

szkapamujwruk
15-01-2009, 21:29
nie gralem na pvp od dlugiego czasu ale kurwa:

po 1,mogl ubic pasterza zamiast sie z nim pierdolic,problem zaden.
po 2,mogl dac xloga na balkonie z manashieldem,nie padlby za chuj.

Swiety
15-01-2009, 22:43
Pierwszy film ktory mi sie spodobal od bardzo, bardzo dawna... a jesli chodzi o pvp to jeeeszcze dalej...

Nie ma co się oszukiwać, że filmy od Draca dostarczają tego, co chce widzieć widz ;]

@up

Pobiłeś wszelkie rekordy głupoty 8o (chyba ze to byla ironia)

Ten koles 3 up tez dobry, myslisz, że 195 ek wpada na 265 żeby go zdjąć?? Dobry jesteś;]

TrunksSSJ2
15-01-2009, 22:52

Leże xD

Co do filku to spoko, ale przecież na -3 jest kilka fanych miejsc gdzie można by się "schować"

Kondziooo
15-01-2009, 23:30
m ring i m wale, i przypuszczam ze wtedy x log by wyszedl..

@kilka panow up

Poprawiliscie mi humor waszymi glupotami. Dziekuje. ;]]

Abra93
15-01-2009, 23:42
Kurwa znowu ten pierdolony Włocławek we wszystki sie w*******a zabita dechami wioska
Ale jeszcze zajade chopakiiii ema pozycz 2zl

KoXiS
15-01-2009, 23:51
Jesli Pasterz go jebnol z soulfire to chyba logiczne ze po niego ekipa wpada

poza tym IMAGRAM to boter

CWANIAKORRROo
16-01-2009, 14:05
imargam botter a ty cioter
a Ty porażasz swoją inteligencją i poziomem kultury osobistej ;)

Biedak ;)

szkapamujwruk
17-01-2009, 01:47
Nie ma co się oszukiwać, że filmy od Draca dostarczają tego, co chce widzieć widz ;]

@up

Pobiłeś wszelkie rekordy głupoty 8o (chyba ze to byla ironia)

Ten koles 3 up tez dobry, myslisz, że 195 ek wpada na 265 żeby go zdjąć?? Dobry jesteś;]

Jak dla mnie logicznym jest ze szla po niego ekipa bo przeciez pasterz nie szedlby tak sobie o go bic...

pomysl to nie boli.

@DOWN

OWN3D!

moj post nie jest ironia,jesli nie wiecie jak grac-nie komentujcie
pozdrawiam : )

reasonTHC
17-01-2009, 10:48

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAhAHAHHhAhhahahAha WALE TO SOBIE W KOMENT BO WYJEBE DESKI ZARAZ

ZapodajMuze
17-01-2009, 11:10

pomysl to nie boli.

@DOWN

OWN3D!

Przez 5 minut ani jeden z pare 200 + lvli z vip i jednego 300 nie zdazyl by dobiec na mines ? Tylko jeden 200 ek? W polowie filmu pol vip pasterza sobie podawalo loga to znaczy ze nie szli (tak wiem ze jakby lecial na svar to by zalogowali ) wiec mogl to lepiej rozegrac niz podstawic chara pod drzwiamy z 2 demonami paroma poi monster.

szkapamujwruk
17-01-2009, 11:20
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAhAHAHHhAhhahahAha WALE TO SOBIE W KOMENT BO WYJEBE DESKI ZARAZ

gdybys wiedzial kim jestem i jaki styl gry reprezentuje-wiedzialbys ze robisz z siebie posmiewisko ;)
/K~

Master-Mada
17-01-2009, 12:37
@ up
Proszę Cię, nie pisz już nic więcej.

Pirate Cutthroats
17-01-2009, 12:52
On tak po prostu się poddal czy maił lagga ? :D Przeciez jak by chcial to by go zajebał (Imargam Pasterza)

Sr@x
17-01-2009, 12:53
przeczytaj parę postów up to się dowiesz dlaczego padł -.-

Master-Mada
17-01-2009, 13:37
On tak po prostu się poddal czy maił lagga ? :D Przeciez jak by chcial to by go zajebał (Imargam Pasterza)

Litości, proszę Was

Recon9
17-01-2009, 15:54
tak jak powiedzial karo - na miejscu imagrama zajebal bym pasterza (patrz avatar),poczekalbym minutke na pzta i zjebal na blakon.

Master-Mada
17-01-2009, 16:33
O czym Ty w ogóle mówisz?

szkapamujwruk
17-01-2009, 23:25
tak jak powiedzial karo - na miejscu imagrama zajebal bym pasterza (patrz avatar),poczekalbym minutke na pzta i zjebal na blakon.

po co czekac-od razu xlog,kwestia lurniecia porzadnej ekipy pod balkon ;d

@cioty z pvp

no skill=no comment,thanks

Master-Mada
18-01-2009, 09:40
Tak?
Więc informuję Was, drodzy non-pvp playerzy, że zabicie 194 ek przez 267 ek jest absolutnie niemożliwe w normalnych warunkach, jest to pomysł tak absurdalny, że nawet nie chce mi się o nim rozmawiać.
Ale nawet przy założeniu, że udałoby mu się to, co jest niemożliwe i tak - tutaj kolejna ważna informacja - pz lock po zabiciu gracza na światach o normalnym pvp trwa 15 minut, więc Wasze pomysły są jednym słowem idiotyczne i proszę, zanim coś napiszecie przemyślcie to 2, a najlepiej 3 razy.

Pepeszka.
18-01-2009, 10:03
Tak pozatym po imargama leciała ekipa.

1. Jak pasterz był przy tych "windach" to był tam Ai Shinayo który jest z Death Rose

A na stronce pisze

Jan 10 2009, 10:22:42 CET Killed at Level 180 by Imargam
and by Has'ek

Więc raczej poszli się zemścić.

2. Jak Ima~ miał red hp to poszedł mu exp czyli na 50% leciała ekipa.

Tharion
18-01-2009, 11:29
Tak?
Więc informuję Was, drodzy non-pvp playerzy, że zabicie 194 ek przez 267 ek jest absolutnie niemożliwe w normalnych warunkach, jest to pomysł tak absurdalny, że nawet nie chce mi się o nim rozmawiać.
Ale nawet przy założeniu, że udałoby mu się to, co jest niemożliwe i tak - tutaj kolejna ważna informacja - pz lock po zabiciu gracza na światach o normalnym pvp trwa 15 minut, więc Wasze pomysły są jednym słowem idiotyczne i proszę, zanim coś napiszecie przemyślcie to 2, a najlepiej 3 razy.

To ja cię informuje że ten pasterz by padł w 1-2 minuty bez jednego hita ze strony imagrama~

No ale do tego trzeba skilla, którego wam, hotkey plejerzy, brakuje.

Master-Mada
18-01-2009, 11:58
Imargama.
Sugerujesz, że wystarczyłoby nalurowanie syfu przez Imargama na Pasterza?
To nie jest sytuacja z non-pvp, gdzie czas jest nieograniczony i można się bawić w kilka osób. To nie były warunki do takich rzeczy. I tak Imargam dość trzeźwo myślał jak na taką sytuację.

Recon9
18-01-2009, 12:19
Tak?

HAHAHHAHHHA

AdiZgOlekk
18-01-2009, 13:41
po co czekac-od razu xlog,kwestia lurniecia porzadnej ekipy pod balkon ;d

@cioty z pvp

no skill=no comment,thanks

K*rwa roz*******acie mnie ta gadka gracze z non pvp ;p hahahahha
to pokazcie tego pozal sie boze 'skilla'. biegniesz na non pvp i do jakiegos nooba : "nie sap bo cie za m walluje" a on ci za to zaplaci 1kk bys go zostawil nie ? zrobicie se jeszcze wojne, umowicie sie na openke w blokowaniu sie nawzajem.... kto bedzie w trapie dluzej niz 10 sekund zostanie uznany jako frag i odpada z gry.
juz lepsze to niz siedzenie na forum i pierdolenie typu ze "pvp lepiej ogarniesz na non-pvp" bo jest to poprostu smiechu warte

Ufox
18-01-2009, 15:36
Hahahhahahaha OTSmany i nonpvpowe krejzole nie wypowiadajcie się prosze hahahahah8o

Tharion
18-01-2009, 16:23
Żałosne to jest pvp z hotkeyami :>

No i widać poziom dzieci tam grających - 0 skilla, 10 latki.

Sugerujesz, że wystarczyłoby nalurowanie syfu przez Imargama na Pasterza?
To nie jest sytuacja z non-pvp, gdzie czas jest nieograniczony i można się bawić w kilka osób. To nie były warunki do takich rzeczy. I tak Imargam dość trzeźwo myślał jak na taką sytuację.
po MAX 2 minutach by padł, do tego 30 sec na syf na górze i minuta na exita - nie przedarliby się do niego.

Zrywna_Szkapa
18-01-2009, 17:30
Żałosne to jest pvp z hotkeyami :>

No i widać poziom dzieci tam grających - 0 skilla, 10 latki.

po MAX 2 minutach by padł, do tego 30 sec na syf na górze i minuta na exita - nie przedarliby się do niego.

ALE Z WAS CIOTY RECON hahah

wlasnie na forum sie osmieszacie nie znacie sytuacji na furorze a takie kozaki z was bo u was gra miliard oosb w tibie a zabijanie wasze na non pvp wyglada jeszcze bardziej zalosnie niz ten dead Imagrama ;]

@co do tematu

jak ktos pisal mogl na balkonik ;]

Xaszkil ;)

Rav
18-01-2009, 17:32
Chcialoby sie powiedziec- kto gra na npvp ten gra,
ale nie ma to jednak jak elita na tibia.pl tutaj zawsze ludzie wszystko najlepiej wiedza

k.cron
18-01-2009, 20:10
czytam te wypowiedzi wszytkich i mi przychodzi jeden komentarz na mysl. wolalbym pasc probujac ubic pasterza (mowie o nalurowaniu calego respa na niego i siebie) niz dac sie zarznac jak prosiak dajac x-loga... obojetnie czy dawalo mu to nadzieje czy nie...

po drugie - juz wieksza nadzieje by mial jakby zlurowal co sie da pod te drzwi, zeby pasterz mial problem przebiegniecia tego i dopiero wtedy dac x-loga...

Marihuans
18-01-2009, 22:35
ja powiem tylko jedno... ;D Wiele bylo glupich postow i myslicie ze sie znacie. Ze moglby zrobic tak czy tak czy jeszcze siak.

Jedno jest pewne :
Na ventrilo napewno ekipa mu powiedziala ze najlepsze szanse na przezycie bedzie mial uzywajac X loga gdzies , i tak zrobil.
A wy tu gadacie ze mogl zrobic inaczej.
1. nie wiedzial jak daleko sa koledzy pasterza.... jakas tam gildia
2. w takiej sytuacji gdzie goni cie 195 ek zeby ci jebnac soulfire i 50 roznych mobow to nie mozesz myslic czy lurowac na niego , czy dawac x loga czy jeszcze skakac po schodach.

Latwo to sie pisze tu i teraz, a gdybyscie byli w jego sytuacji to zesralibyscie sie w gacie i byscie popadali od mobow :D Takie jest moje zdanie ;D
Miec na glowie cala gildie , pelno mobkow , pasterza i kilka minut na decyzje co zrobic ;]

Tharion
18-01-2009, 23:34
@Up
No tak, wpada ci jakiś hotkey na respa i sraka odrazu co?
O NIE PADNE NIEEE MAMO RATUJ........

No skille z pvp _/

uno89
19-01-2009, 01:51
Kurcze, tego nawet sie czytac nie da, non pvp niby fajniejsze od pvp i trzeba miec skilla... ;D. Koles up, jestes tak zalosny, ze nawet nikt nie wie jak Ci to uswiadomic.
No ok, potraficie kogos zabic na non pvp, ale przeciez tam graja same no skille jak Ty wiec co to za sztuka! Dobra, nie mam nic przeciwko temu, ze bawicie sie tam gdzies w doborowym towarzystwie graczy majacych stracha przed pekerem na kopalni na dwarfach i padacie z braku skilla, ale prosze, nie kozaczcie z tego powodu na forach bo az strach to czytac!

Zrywna_Szkapa
19-01-2009, 03:13
@Up
No tak, wpada ci jakiś hotkey na respa i sraka odrazu co?
O NIE PADNE NIEEE MAMO RATUJ........

No skille z pvp _/

taki kozak z ciebie i twoich kolegow a nigdy w takiej sytuacji nie byliscie bo gracie tylko na non pvp ;]

pewnie jedyny raz gdzie byles w takiej sytuacji to OTS gdzie jeden ch**j czy padniesz czy nie wiec nie gadaj bo nie wiesz jakie emocje etc sa .. teraz kozak dodlanie jak ktos napisal ;]

Xaszkil ;)

Hovvner
19-01-2009, 12:08
gdybys wiedzial kim jestem i jaki styl gry reprezentuje-wiedzialbys ze robisz z siebie posmiewisko ;)
/K~

Non-pvp = never happened, wiesz? ;P

Poza tym, ty myślisz kategoriami lurowania w kwestiach zabijania. Po drugie widać że nie bardzo ogarniasz kim jest Draco ;). I po trzecie chodź na pvp i zabijaj na wojnie w podobny sposób jak to powiedziałeś, to oddam ci honor.

Tharion
19-01-2009, 14:33
taki kozak z ciebie i twoich kolegow a nigdy w takiej sytuacji nie byliscie bo gracie tylko na non pvp ;]

pewnie jedyny raz gdzie byles w takiej sytuacji to OTS gdzie jeden ch**j czy padniesz czy nie wiec nie gadaj bo nie wiesz jakie emocje etc sa .. teraz kozak dodlanie jak ktos napisal ;]

Xaszkil ;)

Spamowanie hotkeyem z sd - trudna rzecz co?
A na pvp grałem, jak nie było hotkeyi.

Hotkeye - didint happen, wiesz?

Rav
19-01-2009, 15:15
a wiesz ze pvp to nie sa same hotkeye wiec nie mowisz mowic textow typu ze teraz pvp sie nie liczy czy cos bo wcisnac odpowiedni hotkey w odpowiednim miejscu to tez sztuka

AdiZgOlekk
19-01-2009, 19:40
Spamowanie hotkeyem z sd - trudna rzecz co?

jak robicie te wasze trapy na non pvp to tez uzywacie hotkeyi do m wallowanie, a wiec wniosek jest taki ze non-pvp + hotkey = double didn't happen

Tharion
19-01-2009, 19:51
jak robicie te wasze trapy na non pvp to tez uzywacie hotkeyi do m wallowanie, a wiec wniosek jest taki ze non-pvp + hotkey = double didn't happen

Nie używamy :)

Rav
19-01-2009, 20:07
hehe, no bo po co

owned

Recon9
19-01-2009, 20:11
zrywna szkapa - stary recon juz dawno zakonczyl gre na pvp (bodajze tibia 7.8~~)

Tharion
19-01-2009, 20:19
hehe, no bo po co

owned

No widzisz, NIE używam hotkeyi do mwallowania, jedynie mana/hp potów.

Rav
19-01-2009, 20:22
moze jeszcze sobie przestawcie widocznosc w ustawieniach klienta by normalnie w nocy tibijskiej bylo jak za 7.5 czyli zupelnie nic nie widac elo

k.cron
19-01-2009, 20:43
alez mi sie to podoba. napinacze z tibia.pl, ktorzy maja 50 lvl na pvp i uwazaja sie za kozakow...
ludzie, czasy ze na PVP trzeba bylo miec skila minely juz kilka lat temu i tylko PVPNApinacze mysla ze sa pro bo tam graja...
a skila pokazuje pvp wlasnie furora tymi swoimi filmikami... co kolejny film to mam wiekszy ubaw z noobienia kolejnych "hajlvli". przyklad - film z tego tematu, film z dedem tajfuna na frostach, film z dedem (chyba zwidka na edron). kazdy z tych dedow jest pokazem takiego skila ze ja dziekuje :D.

druga sprawa. byl test serwer, nie bylo botow... ubic mnie potrafila 1 (słownie JEDNA ekipa). latalismy z megiddo i ubijalismy gdzie sie dalo i jakos nas nikt nie zownowal (z jednym wyjatkiem wymienionym wyzej), wy wielkie pronapinacze z pefalpe...
prawda jest taka ze nikt kto naprawde ma skila na pvp nawet sie tu nie odzywa bo wie, ze bedzie porownany do wiekszosci tych debili, ktorzy sie tu wypowiadaja uwazajac ze cos potrafia...

Master-Mada
19-01-2009, 21:17
@ up
No i co z tego jak my lataliśmy z Furorą to żadna ekipa nas nie mogła zownić (słownie ŻADNA). Jaki z tego morał? Żaden, bo nie wszystkie teamy były równolegle online, składy były luźne, itd. Więc to nie jest żaden argument, że ekipy z non-pvp nie mógł nikt zownować i dlatego mają "skila". Poza tym nie mówcie, że sami "wyskilowani" grają na non-pvp, bo nie raz widziałem filmiki z Waszych trapów gdzie ofiara mogła dać 100x x-loga zanim padła (np. wrl, poi dle) jednak nawet na to nie wpadła. Zgadzam się, że musicie posiadać jakieś tam umiejętności, jednak na pvp gra się po prostu inaczej i nie możecie sytuacji z non-pvp przekładać na światy o normalnym pvp. Nie wspomnę nawet o openkach, gdzie wszystko wygląda jeszcze inaczej.

k.cron
19-01-2009, 22:16
o widzisz - ale teraz zupelnie inaczej podszedłeś do tematu. gra sie INACZEJ. i rownież nie powiedziałem, że sami wyskilowani graja na non-pvp, bo sam jak widze co niektorzy "haj-lvl" z non-pvp robia to mnie smiech ogrania :)
ale irytuje mnie podejscie typu "tibia.pl pro-pvp matol": "ja gram na pvp jestem lepszy od was wszystkich i wszystko wiem lepiej, a wy nic nie potraficie"
sam gram na non-pvp bo mi sie nie podoba system pvp w tibii (przykład 20x 30 lvl i nikt nie ma szans, a zrobienie 30 lvl zajmuje 2 dni...), ale jakos nie sram w gacie, ze przyszla po mnie EKIPA (w postaci jednego goscia, za którym może, ale to może wpadnie cala gildia - bo rzucony soulfire wcale nie oznacze, ze ktos wiecej przyleci, moze sluzyc postraszeniu takiego nooba bez skila jakim okazal sie ima) i nie dałbym w zyciu x-loga. zwykła sprawa honoru - wole walczyc do konca.
co do testa masz racje, nie wiem jakie byly ekipy on-line, nie wnikam, ale to tak samo dobry argument (a nawet lepszy) jak ten ze "ja gram na PVP" :D

Master-Mada
19-01-2009, 22:37
Gdybyś miał 270 lvl i padł już parę razy to honor byłby sprawą drugorzędną, uwierz mi :p I myślę, że Imargam zna na tyle sytuację na Furorze, że wiedział czym taka sytuacja się musiała skończyć, więc postąpił dość rozsądnie, a że nieskutecznie to inna sprawa. Na światach pvp nikt raczej nie myśli kryteriami lurowania potworków, tylko walki właśnie pvp ;)

k.cron
19-01-2009, 22:50
to jak juz napisalem pare postow up - nalurowac co sie da pod te drzwi i wtedy znikac... (ostatecznie).
a inna sprawa - exiva i vip lista nie bola.
moje zdanie - dla mnie wygladalo to tak, ze Imargam spanikowal, zaczal uciekac nie majac zadnego sensownego pomyslu, dal x-loga modlac sie ze dobrze zrobil, a tak naprawde bezmyslnie dal sie zarznac jak noob bez skila...

Veltaxio
20-01-2009, 15:11
No to tera was panowie elo elo ogarniacze oświecę. Pasterz wleciał po mnie i w momencie gdy mnie zaczął orać poszedł masslog, jego ekipa już była w kopalni gdy zdecydowałem sie na x loga, ale prawda ze zjebałem bo nie powinienem stać tak od razu za drzwiami...

A tera panowie z Candi jedziecie mnie _/

Askaral
20-01-2009, 15:43
K*rwa roz*******acie mnie ta gadka gracze z non pvp ;p hahahahha

Troche jest dziwne i zalosne, ze kiedy tak samo sie napina koles z pvp to kazdy to traktuje normalnie.

Hahahhahahaha OTSmany i nonpvpowe krejzole nie wypowiadajcie się prosze hahahahah8o

...powiedzial niesamowity ogarniacz, legenda pvp siejaca postrach na servie swoim 48 ed.

Ciekawe czy wogole wiesz co to znaczy " ;P "

No widzisz, NIE używam hotkeyi do mwallowania, jedynie mana/hp potów.

No ale to wciaz hotkeje, z reszta w tych czasach prawie wszystko zrobi za czlowieka bot, i na pvp i na non pvp. Dla mnie uzywanie bota to wiekszy no skill niz uzywanie hotkejow.

Kasek_G
20-01-2009, 16:42
jak to dobrze ze w firefoxie jest sprawdzanie pisowni bez tego by sobie nie poradzil ; )

kazda gleba to 100k (50k +50k) pomnozyc to przez ilosc dedow i oto naszym oczom ukazuje sie wynik xd

Z tego co wiem to 110k bo korzysta z INQ bless no ale okej!

Don_Kustosz
24-01-2009, 15:27
padl jak pizda...ale co tam zdarza sie ; o (ps jak by ktos sie sapal ze ja non pvp - kustoszem nie gram :O )

Krajzel
24-01-2009, 15:52
@up
Nie rozumiesz kretynie, że szła po niego ekipa? Pograj troche na pvp to będziesz wiedział o co chodzi

W sumie to nic innego nie dało sie zrobić, a że miejsce troche nie fortunne to peszek, tak bywa.

Master-Mada
24-01-2009, 16:08
HAHAHAHA, kocham to 8o

Miszczu
24-01-2009, 17:00
zamknij morde jebancu i nie rozkazuj mi zajebany ****u -.- masz ignore za twoja zjebana morde i kozaczenie ze grasz na pvp ( a pewnie w zadnej wojnie nie uczestniczysz ) i jak bys slepoku zobaczyl kustoszem nie gram...(kup se jebancu okularki)

o w mordę...ciekawe czy jak Ci starsza schabowego przypiecze to tak samo bluźnisz

Don_Kustosz
24-01-2009, 17:05
o w mordę...ciekawe czy jak Ci starsza schabowego przypiecze to tak samo bluźnisz

nie ps nie jadam schaboszczakow ;/

Juzefek
24-01-2009, 18:34
@up
To zjedz pigułki na uspokojenie, chyba, że już zjadłeś.

@top
Przestańcie się kłócic, zachowujecie się jak dzieci.

Bambs18
24-01-2009, 19:43

Nie no panowie przepraszam ze przytaczam to kilka stron dalej ale ... no nie mogę :D nie mogę porostu umarłem .... Szkapa.... masz 12 lat , grasz na otsach gdzie masz 300 knighta i zabijasz solo 200 bo bijesz z "ajs rapiera " po 978 na sekundę?

No i właśnie dlatego tibia straciła klimat przez takich "napinaczy " co wszystko wiedza . Jakos jak grałem za czasów 7.1 ludzie byli bardziej inteligentni no ale to nie ma co wracać bo licznik online od tamtych czasów podskoczył o jakieś 40 tys jak nie więcej(strzelam) w danym momencie wiec co za tym idzie liczba idiotów tez wzrosła

Tharion
24-01-2009, 20:46
Nie no panowie przepraszam ze przytaczam to kilka stron dalej ale ... no nie mogę :D nie mogę porostu umarłem .... Szkapa.... masz 12 lat , grasz na otsach gdzie masz 300 knighta i zabijasz solo 200 bo bijesz z "ajs rapiera " po 978 na sekundę?

No i właśnie dlatego tibia straciła klimat przez takich "napinaczy " co wszystko wiedza . Jakos jak grałem za czasów 7.1 ludzie byli bardziej inteligentni no ale to nie ma co wracać bo licznik online od tamtych czasów podskoczył o jakieś 40 tys jak nie więcej(strzelam) w danym momencie wiec co za tym idzie liczba idiotów tez wzrosła

To że ty pie***** kozaku z pvp nie masz skilla to nie moja wina.
On by go lekko ubił bez 1 hita z jego strony.
Cholerne dzieci hotkeyi.

A ty don kustosz masz za***y podpis, fajnie się wycina kawałeczek posta, nie?

Don_Kustosz
24-01-2009, 20:48

nom........

Don_Kustosz
24-01-2009, 20:50
ale to analizowac sie przy swoich avkach do mike dalo mi jedno na mysl ;]

Tharion
24-01-2009, 21:05
ale to analizowac sie przy swoich avkach do mike dalo mi jedno na mysl ;]

A "pozdro petrus" nie? :<

@up
Ale jestes pro na tym non pefalpe fatalna iluzio

Owszem , dziecko hotkeyi :<

Barbar
24-01-2009, 21:06

Lec expic to może wkoncu wyjdziesz z rooka i pokazesz swojego skila..

@Juzefina
Przepraszam prosze pana juz nie bede ;/

@up
Ale jestes pro na tym non pefalpe fatalna iluzio

Don_Kustosz
24-01-2009, 21:12
A "pozdro petrus" nie? :<

nie co za *****arz z tego zajaca

Tharion
24-01-2009, 21:18
nie co za *****arz z tego zajaca

No i widać jaki durny jesteś, pieprzony dres.

Don_Kustosz
24-01-2009, 21:20
pieprzony dres.

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rezidew
25-01-2009, 00:09
Widzę, że na furorze dalej taka "ostra" wojna trwa, długo tu nie zaglądałem ;-)

Film cóż, napisze tylko tyle "może być" nie będę się wypowiadał czy zrobił dobrze, czy źle, nie znam sytuacji na serwerze (czytając jedynie Wasze komentarze) moim zdaniem zrobił dosyć dobrze.

Z tego co pamiętam, takie prostackie zachowanie (jak niektórych tu forumowiczów) było karane teraz zaś, widać, że (chyba) nikogo to nie obchodzi.

_edit_

Chyba można już zamknąć ten temat - raczej nikt tu nic nowego (i mądrego) do tematu nie wniesie. :P.

Bambs18
25-01-2009, 09:13
To że ty pie***** kozaku z pvp nie masz skilla to nie moja wina.
On by go lekko ubił bez 1 hita z jego strony.
Cholerne dzieci hotkeyi.

No jasne :) Ubij 200 ek potworkami które sa 3 razy wolniejsze :] jeszcze jak samemu możesz rzucać tylko jednego m walla :) Nagraj mi taki filmik odwolam wszystkie zarzuty

Z.Y.G.A
27-01-2009, 14:51
Chłopak zapomniał o energy ringu, prawdopodobnie to by mu pomogło przezyc.