Pokaż pełną wersje : Inne Co w tibii piszczy?
Maciekxd
15-01-2009, 21:53
Co w tibii piszczy?
Chcesz się dowiedzieć?
Zobacz reportaż!
http://www.youtube.com/watch?v=jvltJriJP2c&feature=channel
@down
Dzięki za wszystkie pozytywne komentarze, bardzo mi miło:)
Kondziooo
15-01-2009, 21:59
MUAHAHAHHA ! xDDDDDDD
Boskie 11/10
Krzeslo, wlamanie, beatbox - owned
Sparta - Lezalem ! xdd
Wyjebane 10/10 szkoda że pewnie nie twoje..^^
Pavel321
15-01-2009, 22:15
Kozacki film ;d
This is sparta!!!!!!
10/10 of course dla autora
Bartholomew
15-01-2009, 22:18
jestem pod wrazeniem
Niestety musiałem oglądać film bez dźwięku, ze względu na obecną tam "muzykę". Imo film oryginalny. Dobra robota.
na prawde super :) tak jak kilka x wyzej 11/10
Paralizze
15-01-2009, 22:40
@2up
tam muzyka wlasnie robi klimat muhaushaushauhsa xDDDDD
TrunksSSJ2
15-01-2009, 22:46
Hahahaha zawaliste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I muzyka też ;d
2437562375623756237658237657235/10 :D
Biooolyy
15-01-2009, 22:52
Niestety musiałem oglądać film bez dźwięku, ze względu na obecną tam "muzykę". Imo film oryginalny. Dobra robota.
w końcu możesz pochwalić sie gildią, chociaż, współczuje, respect ludzi do gildi unstopabble spadnie wielokrotnie po Twoim dołączeniu, przypucowaniu sie - w to nie wątpie.
Jedyna osoba która mnie poprostu wkur*ia na tym forum swoim lamusowym miałczeniem jak to MS ma źle, jaki to Ty mądry jesteś, zajebisty i jakie to Ty waste masz na frostach i zabieranie głosu w co drugim temacie jest żałosne - w sam raz na Twoim poziomie padania na slimach i popisu jaki to ja najebany byłem i nie wiedziałem co sie dzieje
Over&Out
porażka
Ema maciek ja tesz maciek
a Bitbox to RTW Z Mixtape Dj Decks'a
Hahahaha :D Sparta rox !|:D:D
--Cienius--
16-01-2009, 08:25
Lepsze niz guardia idol bravo :D
Angerfist
16-01-2009, 09:09
Dobry film, fajnie wykonane animacje i naprawde smieszne nie jak inne syfy typu tibia leszek.
ZapodajMuze
16-01-2009, 10:53
Xr3
Tam jest muzyka dopasowana pod scene pierdoło wiec nie wiem co ci przeszkadza.
Teldrass
16-01-2009, 10:54
hehe dobre :)
Baartoss
16-01-2009, 12:17
Zaj*biste ! : D
Pozdrawiam.
CytrynowySorbet
16-01-2009, 12:26
w końcu możesz pochwalić sie gildią, chociaż, współczuje, respect ludzi do gildi unstopabble spadnie wielokrotnie po Twoim dołączeniu, przypucowaniu sie - w to nie wątpie.
Jedyna osoba która mnie poprostu wkur*ia na tym forum swoim lamusowym miałczeniem jak to MS ma źle, jaki to Ty mądry jesteś, zajebisty i jakie to Ty waste masz na frostach i zabieranie głosu w co drugim temacie jest żałosne - w sam raz na Twoim poziomie padania na slimach i popisu jaki to ja najebany byłem i nie wiedziałem co sie dzieje
Napisałem do mikołaja aby kupił Ci manieczkowy sweter w paski. I jak dobry rozmiar?
Xr3
O jesss, co za dzieci. Chyba każdy ma prawo mieć własne gusta? Może akurat mu się nie podoba taka muzyka? Jedziecie prezydenta, jedziecie modów, krótko mówiąc jedziecie po każdym kto jest wyżej na drabinie społecznej niż wy ;) Po prostu zachowajcie swoją gorycz dla siebie, a nie się tylko upokarzacie...
@Film: Ok.
Jaki ZAL beznadziejny ten film OMG widzialem duzo podobnych tylko po prostu wiecej pomyslow w tym bylo np, zdjol pokyrwke od prezenta. a takto takie same jak inne.
niezłe, całkiem niezłe
Etoric to Ty? :o
ZapodajMuze
16-01-2009, 14:40
O jesss, co za dzieci. Chyba każdy ma prawo mieć własne gusta? Może akurat mu się nie podoba taka muzyka? Jedziecie prezydenta, jedziecie modów, krótko mówiąc jedziecie po każdym kto jest wyżej na drabinie społecznej niż wy ;) Po prostu zachowajcie swoją gorycz dla siebie, a nie się tylko upokarzacie...
@Film: Ok.
Nie licze tego ze w cwieci filmu nie ma muzyki tylko np dialog (podczas meczu)
neSSonka
16-01-2009, 15:01
Daje rade ; ))
Najlepszy filmik tego typu jaki widziałem.... Gratulacje dla twórcy...
A beatbox jest Bladego Krisa z kastingu mam talent.
Ojej biedaku, współczuję, że oglądałeś film bez dźwięków, ale przecież uszy by ci wypaliło.
@FILM.
Kozak ;d
This is sparta!!!!!!
10/10 of course dla autora
Haha Dzieki :) ze ci sie sparta w moim wykonaniu podoba :P
Filmik zrobił Eliess z Servera Guardia :)
Beatboxer spowodował uśmiech na mojej twarzy ;)
Xr3
A nie czasem "waflu"?
Jaki ZAL beznadziejny ten film OMG widzialem duzo podobnych tylko po prostu wiecej pomyslow w tym bylo np, zdjol pokyrwke od prezenta. a takto takie same jak inne.
Widocznie nie dostatecznie duzo. Btw, fajny podpis
Film: This is Spartaaa bylo najlepsze, hehz
Fajny ziom wannabe, huh?
Nie jestem "ziomem", ani tym bardziej nie zamierzam nim być.
Co jak co, ale pociesznego głupka, znanego jako Hazel, mogliście tam nie dawać...
heh dobre
najlepsze z this is sparta :P
CzareKing
16-01-2009, 20:16
Nie jestem "ziomem", ani tym bardziej nie zamierzam nim być.
Co jak co, ale pociesznego głupka, znanego jako Hazel, mogliście tam nie dawać...
czy dla ciebie istnieje tylko metal?
@film
dobry
Luki_Asen
16-01-2009, 20:33
No no :P super 10/10!
Fajny filmik, imo lepszy od you can dance i idola. : D
trzeba byc skonczonym kretynem i Nolife nalogowcem zeby takie >>>Gówno<<< mogło sie podobac
semilunaris
17-01-2009, 19:02
Mnie również ten film nie przypadł do gustu. Powód jest dość prosty; nie występuje w nim żadna fabuła, ani też puenta. Rzadkością jest, by w filmach o tematyce 'tibijskiej' pojawiały się takie rzeczy, ale działa to tylko na ich niekorzyść. To tak, jakby w pracy pisemnej na maturze napisać wypracowanie o dziesięciu postaciach w ogóle nie ukazując między nimi żadnej konotacji.
@Xr3, myślę, że nie powinieneś szufladkować ludzi ze względu na muzykę. Jeżeli byłeś na Woodstocku'08 to pamiętasz zapewne slogan "najpierw jesteśmy ludźmi, dopiero potem społeczeństwem". Więc jakiekolwiek wnioski wyciągaj dopiero po rozmowie z słuchaczem danego typu muzyki.
@ot: Słowo "ziomek" pochodzi już ze średniowiecza ;p. Ziomki ;) Tym miłym akcentem kończę moją wypowiedź, dziękuję.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.