Pokaż pełną wersje : żółwie vs 30 ek+Haunted Blade
Shellerini
16-01-2009, 13:00
30 ek skille niestety 60/60 vs żółwie zaczynając od tortoise kończywszy na thornback tortoise lepiej expic z Haunted Blade czy raczej z BSem ? i jeszcze eq... crusader helmet , golden armor , demon shield , crown legs.
Alkazard
16-01-2009, 13:07
raczej poskilowac do 70...
@UP
8o
@TOPIC
A nie moższesz sam wypróbować ? Nie nauczysz sie chodzić póki nie upadniesz... Rozważ rózne opcje a nie odrazu temat na forum no ludzie... trochę samodzielności.
Shellerini
16-01-2009, 13:56
up
nie nie moge bo nie mam broni jeszcze pytam sie bo nie wiem czy kupowac czy nie ;p
Aha, no chyba że tak to mogłeś tak odrazu. Zdecydowanie Bright Sword. Dlaczemu ? A dlatemu, że z haunted blade byś obrywał zbyt duży dmg od tortoisów a z bright swordem założysz tarczę i będzie git.
Revirovy
16-01-2009, 15:16
Widze ze jak narazie nikt ci tu jeszcze nic dobrze nie powiedzial to ja Ci powiem z Checia :) Dasz rade i to bez zadnego prlbemu !! Ja tam sam osobiscie smigałem moim najtem od ...17 LVL !! i skilla 58/58 :) Nie bylo zadnego waste tylko na poczatku siedzialem na powierzchni tak do 25 lvl a potem na skilu 62/62 zszedlem na dol i bylo ok a eq mialem gorsze od twojego i dawalem rade :) wiec ty sobie tez poradzisz i nie ma sie co bac :) pozdrawiam :);)
Shellerini
16-01-2009, 15:48
No nic dzięki wszystkim za pomoc. Kupie tą broń i zobaczę jak pójdzie ( w końcu to nie majątek ) :p
MuLtI_^of^_HeLL
19-01-2009, 21:41
Widze ze jak narazie nikt ci tu jeszcze nic dobrze nie powiedzial to ja Ci powiem z Checia :) Dasz rade i to bez zadnego prlbemu !! Ja tam sam osobiscie smigałem moim najtem od ...17 LVL !! i skilla 58/58 :) Nie bylo zadnego waste tylko na poczatku siedzialem na powierzchni tak do 25 lvl a potem na skilu 62/62 zszedlem na dol i bylo ok a eq mialem gorsze od twojego i dawalem rade :) wiec ty sobie tez poradzisz i nie ma sie co bac :) pozdrawiam :);)
Wybacz ale on pytał o broń jaką wziać a nie czy da rade :/
A o tym, że w update zwiększyli zdeka dmg tortojsuf/thornbacków to wiesz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.