Pokaż pełną wersje : Castle Shield Quest <not by me>
Tibiańczyk
20-12-2004, 18:52
Od razu mówie żeby nie było żadnych niejasności że fotki są z forum http://tibia.gamigo.de/forum/ (http://tibia.gamigo.de/forum/) dokladny link http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=71055&page=1&pp=15 (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=71055&page=1&pp=15). Zdjęcia opublikował Kenshin The Samuraix.
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=135928
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=135929
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=135930
Transparent Ghost
20-12-2004, 19:18
Gr@tZ dla tych panów za wykonanie Questa :). Ciekawe czy trudny, można jusz powiedzieć że Cip'soft odwalił dość dobrą robote w sprawie nowych questów.
Dodam że :
http://69.56.199.198/tibia/shields/718.gif Castle Shield 28 49 oz.
Mindslayer
20-12-2004, 19:50
Fajny quescik :P Wiem ze to zakazane ma ktos jakies namiary na niego? :P Lub gdzie znajde licza :D
Suuuper, nie wiedzialem, ze zrobia taki quest, dosc to dziwne, bo ta tarcza wczesniej byla w zasadzie nieosiaglana...
Pozdro
Ps. Pwiedzcie: Jak myslicie czy wprowadza cos takiego jak gfb tylko z trucizna czyli gpb? Na focie cos w tym rodzaju jest, ale to w zasadzie przypomina fb... :P
Re: leth heno
Nie podniecam sie, chyba nie wiesz co to znaczy -.-
Ooo castle shield! No coz gratz za wykonanie questa dla tych typkow.
Ps : Learn the secret uff update!
leth heno
20-12-2004, 19:59
Suuuper, nie wiedzialem, ze zrobia taki quest, dosc to dziwne, bo ta tarcza wczesniej byla w zasadzie nieosiaglana...
Pozdro
Nie byla,ale jest (więc sie nei podniecaj),kiedyś soft bootsy tez byly nie osiagalne i teraz też nie sa, :baby: lecz np.golden bootsy kazdy 100+( :cup: ) ma przynajmniej 1 pare (przynajmniej mi sie tak wydaje :p ) :]
Offtopic:
golden bootsy kazdy 100+( http://www.forum.tibia.pl/images/smilies/puchar.gif ) ma przynajmniej 1 pare
Ta? Nie wiedziałem... -.- <lolz>
Z~
Bongozzpl
20-12-2004, 20:25
Nie byla,ale jest (więc sie nei podniecaj),kiedyś soft bootsy tez byly nie osiagalne i teraz też nie sa, :baby: lecz np.golden bootsy kazdy 100+( :cup: ) ma przynajmniej 1 pare (przynajmniej mi sie tak wydaje :p ) :]
To zle ci sie wydaje, bo ja widzialem narazie 3 pary tych butow.
A ta tarcza bardzo ladnie prezentuje sie w domku.:P
Nosfe Draconis
20-12-2004, 20:25
Ale lol, nikt nie ma golden botsów ale pewnie maja blassed shield, golden helmet, dragon scale segsy i demon armory :P:P
Oczywiscie to jest zart, z tymi rzeczami ale na serio nikt nie ma golden botsów, nawet taki 150 lvl'owy gostek. No, moze wyjatkiem sa te najstarsze servery :P
Pozdro
Ps. Pwiedzcie: Jak myslicie czy wprowadza cos takiego jak gfb tylko z trucizna czyli pfb? Na focie cos w tym rodzaju jest, ale to w zasadzie przypomina fb... :P
1. Gfb = great fire ball. Pfb = poison fire ball? ;) Jak juz to Great Poison Ball czyli GPB. Pozatym ten "gpb" w wykonaniu bonebeasta to takie exori z poison ;) Wali mniej wiecej dookola bonebeasta, zadaje dosc srednie obrazenia z poisona.
2.@ Wszyscy : jesli nauczycie sie czytac, w Poradnikach jest poradnik "rare items" lub cos w tym stylu. Gremlin napisal tam, ze tylko 1 osoba na calej tibii takie golden bootsy posiada...
Soratches
20-12-2004, 20:38
Lol...A czytaliscie artykul o rarach na tibi.pl to sobie przeczytajcie a bedziecie wiedziec co ile i gdzie jest....A tarcza fajna do domku....
Czyżby wszystkie brońie będą niedlugo dostępne?:D
lecz np.golden bootsy kazdy 100+( :cup: ) ma przynajmniej 1 pare (przynajmniej mi sie tak wydaje :p ) :]
Wydaje ci się ,gold bootsy miał jeden osobnik,za wykrycie buga z free paccem
Sprzedał je za chyba 200 000 000-chyba cos mi sie pomylilo,za duzo zer.
A potem osobnik ktory kupil te buty sprzedał je za 40 000 000 :)
Tyle,tylko jedna osoba ma te buty...Na 100 lvl knighci prawie wszyscy maja STELL BOOTSY a nie golden...
Czyżby wszystkie brońie będą niedlugo dostępne?:D
Wydaje ci się,soft bootsy miał jeden osobnik,za wykrycie buga z free paccem
Sprzedał je za chyba 200 000 000-chyba cos mi sie pomylilo,za duzo zer.
A potem osobnik ktory kupil te buty sprzedał je za 40 000 000 :)
Tyle,tylko jedna osoba ma te buty...Na 100 lvl knighci prawie wszyscy maja STELL BOOTSY a nie golden...
Skat ty to wiesz? <lol>
Daj jakis ss, byle jaki dowod.
A ja mam następujące pytanie do autora tematu, czy już za każdym razem kiedy na tibia.de / screenshots pojawi się orginalny temat będziemy tu oglądać kopie? jaki w tym sens? chyba nie jest tak trudno wejść na forum tibia.de
Rarisu|Klim
21-12-2004, 17:40
Amagad!
a Bubble ma 15 mlvl i na rooku jest fs xD
Vanhelsen
21-12-2004, 17:52
ehhhhhh....:
g-bootsy są w max sztuk 3
softów na 99% nikt nie ma
Nowy quest na castela ?? wątpie -.-'
2mln k za softy ?? O.o SoV chodzi po 1mln -.- za softy by bylo okolo 10...
Apropo softów, widzialem u jakiegos typa na screnie ale only on test srever 8o
"pfb" - to atak AS'a a nie runka, i runki takiej neibendzie, nieoplacalna -.-'
Gratzz wykonania. Fajne potworki :P.
Ale lol, nikt nie ma golden botsów ale pewnie maja blassed shield, golden helmet, dragon scale segsy i demon armory :P:P
Oczywiscie to jest zart, z tymi rzeczami ale na serio nikt nie ma golden botsów, nawet taki 150 lvl'owy gostek. No, moze wyjatkiem sa te najstarsze servery :P
Na początkach tibi ... z demona wylatywał golden helmet ;) a co do Dragon scale legsów, golden boots'ów to nie mam pewności, że ktokolwiek je ma "prócz" Bubble (prawdopodobnie ona to ma), a Blessed Shield ma pare knightów (Na Anticy w niektórych domkach jest)
Vanhelsen
21-12-2004, 19:16
Gratzz wykonania. Fajne potworki :P.Gratz wykonania czego ?? questu ?? chyba nie, bo castel był kiedys questem
I to niejego screny, gratzuj na tibia.de :P
Masterek
21-12-2004, 19:34
spox quest oby tak dalej B) B) B) B)
"pfb" - to atak AS'a a nie runka, i runki takiej neibendzie, nieoplacalna -.-'
Wiem, ze to nie runka. Ale MOWA BYLA O NOWEJ runce, gosciu myslal, ze ktos wprowadzil nowy run....Tak, to atak ancient scaraba i po czesci bonebasta ;) A co do nieoplacalnosci : jakos paraliz i poison bomb / wall jest, wiec czemu nie wprowadza pfb? Bo im sie nie chce ;)
Disco Bear
21-12-2004, 20:49
@gostka który zamieszczał ssy
Jakbyś uważnie czytał co pisalo przy nich, to byś wiedział, że TO NIE SA ZDJECIA Z QUESTA !
Pierwszyszy ss pokazuje castle shielda, a nastepne odkrywanie nowych terenów ( A NIE QUESTA)
Vanhelsen
21-12-2004, 21:26
spox quest oby tak dalej B) B) B) B)TO NIEJEST QUEST NA CASTLE SHIELD
Skat ty to wiesz? <lol>
Daj jakis ss, byle jaki dowod.
Pomylilo mi sie mowilem o goldem bootsach...A dowodu nie mam,ale jak mowili ze prawda to prawda(inaczej wyszlo by na jaw ze klamstwo i zaklamanie.)
/\/\ienki
21-12-2004, 21:52
Czytalem temat w oryginale rano i niechcieli powiedziec czy to quest czy loot z potwora...
TO NIEJEST QUEST NA CASTLE SHIELD
Zacznij pisac bialymi literami, wtedy wiecej osob to zobaczy, thx.
Na początkach tibi ... z demona wylatywał golden helmet ;) a co do Dragon scale legsów, golden boots'ów to nie mam pewności, że ktokolwiek je ma "prócz" Bubble (prawdopodobnie ona to ma), a Blessed Shield ma pare knightów (Na Anticy w niektórych domkach jest)
Omfg (-.-')...Bubble ma gówno, a nie golden bootsy lub dsl. Next, to nie jest pieprzony blessed shield, tylko GREAT SHIELD który tak jak great axe wypadał kiedyś dawno temu z dl'i -.- . Gdybyś użył głowy zamiast pisać bezsensowne posty i uważać się za speca, to by było znacznie lepiej -.-. Blessed shield jest w skarbcu w Hellgates, gdzie mozna ja obejzec...nup -.-
@Castle shield
Mi się zawsze wydawało że to jest jedna z 3 tarcz podarowanych dla trzech pierwszysch gildii (Red Rose, The Mercenary, Castle (?) ) na Antice (terazniejszy Noble Armor kiedys byl Rose Armorem (tak, dla gildii Red Rose)).
eot
leth heno jak kazdy 100 lvl+ ma golden bots to ja jestem bogiem golden bots ma max 10 osob w tibi -.-' a nie kazdy 100 lvl + ile ty masz lat chyba 10-12 ?? i w tibie grasz 3 miechy i słuchasz głupich plotek co mówią twoi kumple w carlin 8 lvl !!Nie pokazuj sie na aldorce bo mnie wdpucasz chodok jak kozak jestes to mozesz wpasc !! X(
Propo tych butów to co to są te SOV czy jakostak
Golden bootsy ma na pewno jeden knight na Novej i 2 gosci na Antice !! bo dostali je od cipów za wykrycie jakis bugów w tibi ( dla tych co nie wiedza bug to bład a nie ten bug w tibi co sie dostaje za niego 18 expa -.-') I soft bots bede dostawac pewnie jakies osoby które wykryły jakis nowy bug !! 8o :D :( :] :p ;) :)
Golden bootsy ma na pewno jeden knight na Novej i 2 gosci na Antice !! bo dostali je od cipów za wykrycie jakis bugów w tibi ( dla tych co nie wiedza bug to bład a nie ten bug w tibi co sie dostaje za niego 18 expa -.-') I soft bots bede dostawac pewnie jakies osoby które wykryły jakis nowy bug !! 8o :D :( :] :p ;) :)
Omfg, z tego co mi wiadomo (a powiem Ci ze sa to sparwdzone wiadomosci, bo znam wszystko kolekjocenrow na Antice) na Antice ich poprostu nie ma ,są tylko i wyłącznie na Novie (a nie na Novej -.-' (offtop: nauczcie sie przypadków -.- )). Na Antice i owszem, są winged helmety (sam nosiłem, nic nie daje oprocz defa i krzywego wygladau w eq) z "Old Lighthouse Quest", są elfish want (ohoho....), sa ukochane hotsy (old demon loot plx ?), jest masa przeróżnych itemów, ale golden boots poprostu NIE MA. Sam nosiłem jedno z lepszych eq w grze (tj. e plate, c legi, rh, sov i dem shield), a trzymałem w lapach wszystko co jest dostepne oprocz Cyclopsmania sword (Alex skapiec:[)
i tych glupich bootkow. Tak wogole to byl topic o Castle shield nie goldenkach, ale nie moge patrzec na to jak ludzie nie znajacy sie na grze gadaja glupoty i wrzepiaja je w innych. Mowilem, castle shield, merc shield i rose shield byly darami ....
A Tobie powiem tyle:
..............\|||/
..............(0 o)
,---ooO---(_)-----------,
|.......Su!c!d3 Has.......|
|......Become Your......|
|.......Only Option.......|
'-----------------Ooo---'
............|__|__|
..............||...||
_____ooO_Ooo____
Chester the Litle
23-12-2004, 01:57
ta to prawda niema questa na ta tarcze poniewaz jest ona lootem z Lich'a...
tak samo jak Crystal Mace...
Wyzzer musisz duzo ludzi znac z Antici, w koncu masz 16pala na Julerze, ale nvm.
tak samo jak Crystal Mace...
A kto ci to niby powiedzial? 8o
Człowiek honoru
25-12-2004, 12:59
Za***isty quest tylko że tarcza już szybciej istniała.
Pytanie gdzie wtedy można ją było zdbyć :cup:
Vanhelsen
25-12-2004, 15:03
tak samo jak Crystal Mace...Jeszcze raz, to jak walenie grochem o sciane...
NIE MA QUESTA NA CASTLE SHIELDA, NIE JEST ONA LOOTEM Z NICZEGO, C-SHIELD NIE JEST AKTUALNIE DO ZDOBYCIA !!!
Zacznij pisac bialymi literami, wtedy wiecej osob to zobaczy, thx.prosze bardzo:
NIE MA QUESTA NA CASTLE SHIELDA, NIE JEST ONA LOOTEM Z NICZEGO, C-SHIELD NIE JEST AKTUALNIE DO ZDOBYCIA !!!
omg. z tego co wiem golden bootsy posiada tylko (lub chyba tylko) Sir Baxter na Novej, gość ma 141 lvl i kupił je za 2 miliony od jednej panienki, która dostała je za odkrycie mega buga, mianowicia kupowania Pacc za free. co do questa: spoko ten Castle shield ;)
Wyzzer musisz duzo ludzi znac z Antici, w koncu masz 16pala na Julerze, ale nvm.
A kto ci to niby powiedzial? 8o
Hmm...a tak sie sklada ze bylem ownerem jednej z postaci która ma mase rarów (Erykk) wiec prosze Cie...nie udzielaj sie jesli nie wiesz o co chodzi, po za tym po stracie e plate (kupilem, 1h pozniej kumpel mnie hacknal (***any, nie puszcze nikogo juz do kompa swojego)) pieprze ja, za tanio.
Julera wymiata :P
;o Zarąbiste =)))))))))))))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.