Pokaż pełną wersje : Inne MS 213-220 Spectres, Phantasm, Grim Reapers!
Spectres
http://data.fuskbugg.se/skalman01/Shadowed spectres213.cam
Phantasm
http://data.fuskbugg.se/skalman01/Shadowed 219phantasm.cam
Grim Reapers
http://data.fuskbugg.se/skalman01/-shadowed%20220Grimreapers.cam
paluch89
17-01-2009, 12:15
Heh kozackie.
Elesar Inferno
17-01-2009, 12:28
I to jest właśnie prawdziwy gracz ludzie pokazują mozliwości danej wokacji a nie tylko exp bot bye exp
I tak się powinno grać ,gz dla tego pana.
MikeRoyal
17-01-2009, 13:06
Pvp ma zajebiste ale ostatnie levele wybotowane i bardzo dobrze przynajmniej bota umie ustawić ;D. Spójrzcie na stamine i jak mu blackd zbiera loota na 2 filmie i mi nie pierdolcie, że bota nie ma bo teraz prawie każdy ms lub ed ma bota.
@Down
xD
Pvp ma zajebiste ale ostatnie levele wybotowane i bardzo dobrze przynajmniej bota umie ustawić ;D. Spójrzcie na stamine i jak mu blackd zbiera loota na 2 filmie i mi nie pierdolcie, że bota nie ma bo teraz prawie każdy ms lub ed ma bota.
Widać że umie grać więc pewnie bota ma do zbierania loota.
/\ I nawet nie czuje, kiedy rymuje. xd
@Down
xD
Zgadza się ,że ma bota ale przynajmniej używa go do bardziej ciekawego expienia niż ponad 90% ludzi (nie ,nie poparte żadnymi badaniami) graczy czyli np botowanie na rotach ,dragach ,goblinach lub stairs jumping na różne potwory czyli głównie demony z iccicle na Edron na średnim lvlu (80-100) a na troszkę wyższym <130+> Goroma.
Mastermune
17-01-2009, 20:03
to co on robił to tylko wciskał hota na Exevo/Exori biegał i manasował się. Leczył go bot... ale i tak ogarnia =)
MaanMinel
17-01-2009, 20:09
to co on robił to tylko wciskał hota na Exevo/Exori biegał i manasował się. Leczył go bot... ale i tak ogarnia =)
a co miał robić ? za kazdym razem pisac exori frigo,pisac ue, klikac use with na manasa i klikac na siebie ? pomysl zanim cos napiszesz
czucz123
17-01-2009, 20:29
Wedlug mnie ogarnial niesamowicie. Moze i mial bota, ale nie jest jego wytworem. Ma gosc skilla, takie jest moje zdanie, pozdro ;)
Filmy bardzo mi się podobały, naprawdę widać że gość umie grać.
Dawergo
JO ELO PRO SKILL
- Klikanie naprzemiennie na exure/exori XXXX , ew e gran
całe 3 klawisze do opanowania, fakt, skill masakra \o/
Nowohucianin
18-01-2009, 10:58
aa to teraz ustawienie exury ponizej 90% hp i exury gran ponizej 75 % na bocie to skill ? a no zapomniałem jeszcze "szczelanie" z exori xxx
czucz123
18-01-2009, 12:44
@up & 3up
Czekam na Wasze filmiki.
I to jest właśnie prawdziwy gracz ludzie pokazują mozliwości danej wokacji a nie tylko exp bot bye exp
BUAHAHAHA
Ma gosc skilla, takie jest moje zdanie, pozdro ;)
BUAHAHAHA
Filmy bardzo mi się podobały, naprawdę widać że gość umie grać.
BUAHAHAHA
Ludzie marni, od kiedy bota nazywacie skillem i czemu mu go gratulujecie? Założę się że bez bota to by nawet do tych Phantasmów czy czego tam nie doszedł, nie mówiąc już o hunceniu...
Umie grać, lol... chyba bota ustawić.
BOT = DIDN'T HAPPEN
Nowohucianin
18-01-2009, 14:38
@up & 3up
Czekam na Wasze filmiki.
moje nagrywanie filmików skończyło się na erze .rec
a ja czekam na twoje filmiki ,jeśli wg ciebie on ogarnia i jest pro elo yoyo
Dark_Exhado
18-01-2009, 15:00
Fajny film,wogole pro xd.
czucz123
18-01-2009, 17:46
moje nagrywanie filmików skończyło się na erze .rec
a ja czekam na twoje filmiki ,jeśli wg ciebie on ogarnia i jest pro elo yoyo
Czy ja powiedzialem, ze on jest slaby? Jesli uwazam go za dobrego gracza, to chyba logiczne, ze nie dalbym lepszego filmu ;x Pomysl czasem.
Prison_Break
18-01-2009, 19:50
Ciekawe czy by tak expil jakby boty skasowali :|
Dziecko bota i tyle
@up & 3up
Czekam na Wasze filmiki.
A od kiedy to zeby skomentowac trzeba wrzucic cos od siebie?
BOT = DIDN'T HAPPEN
Nic dodac nic ujac.
Ziomalek'boss
18-01-2009, 20:03
Gościo chociaż expi na czymś ,,orginalnym'' a nie jakieś poi dl/frosty.
Ma bota to ma ja też mam i jakoś przykrości mi to nie sprawia... (np. boce swoim 120ek na edron d lair i w 1h mam do 15k na plus a często boce 20h dziennie czyli 20 x 15 = 300k dziennie - z czego mam kase żeby huncic swoim 139 ms na demcach z czego na np. 200k lootuje 2 g legs , mms , 3 gs [to tylko tak dla przykładu] i cały czas jestem na plus i mogę np. bawic się w poi dl z avalanche [niezły expik] i wychodzi na to że expie ,,za darmo'' + czasami robie PG + jak mam nadmiar sprzedaje gp za kase na allegro z czego mam na PACCa)
;]
czucz123
18-01-2009, 20:07
A od kiedy to zeby skomentowac trzeba wrzucic cos od siebie?
Nic dodac nic ujac.
Ja nie powiedzialem, ze zeby skomentowac, trzeba dac swoj filmik. Chodzilo mi o ich wypowiedzi. Bys przeczytal uwazniej to bys zrozumial o co mi chodzi.
Elesar Inferno
19-01-2009, 20:32
BUAHAHAHA
BUAHAHAHA
BUAHAHAHA
Ludzie marni, od kiedy bota nazywacie skillem i czemu mu go gratulujecie? Założę się że bez bota to by nawet do tych Phantasmów czy czego tam nie doszedł, nie mówiąc już o hunceniu...
BOT = DIDN'T HAPPEN
Pierdole to czy miał bota czy nie, filmik wyszedł mu całkiem fajnie i jakos nie widziałem aby jakiś sorc pokusił sie o expienie tam takowym sposobem. Z botem to takie proste? Czekam na twoj cam.
Nie pozdrawiam
O.o
jak bym mojemu staremu bota ustawił i kazał ciągle trzymać f1 (przy założeniu ze tak będzie jakieś exori ~) to sadzę, że jego filmik nie był by dużo gorszej klasy xd
Elesar Inferno
19-01-2009, 23:43
Jak już podałes przykład twojego starego to śmiem twierdzic ze wypierdolił by sie na plecy przy odlurowywaniu rączek tyle ode mnie bjye
Pierdole to czy miał bota czy nie, filmik wyszedł mu całkiem fajnie i jakos nie widziałem aby jakiś sorc pokusił sie o expienie tam takowym sposobem. Z botem to takie proste? Czekam na twoj cam.
Nie pozdrawiam
Dlaczego to ja mam cokolwiek udowadniać? Niech autor filmu nagra taki spectre hunt jeszcze raz, tym razem bez bota. Jeśli bez tego w ogóle jest w stanie tam się dostać (fajny paralise remover).
Jeśli nie będzie w stanie tak huncić bez bota, to stwierdzenie bot = didn't happen nabiera prawdziwego sensu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.