Pokaż pełną wersje : Zanera Zanera
Witam, chciałem zapytać o serwer Zanera. Jak on wygląda? Czy jest dużo pk, czy cały czas są wojny gildii, czy mozna normalnie wbijać lv i nie bać się , że co nowy level to się spadnie o 2 dzięki pk.
Smerfekk
17-01-2009, 17:40
95% społeczności br. opóźnieni w chuj chyba nawet inq nie robili na tym świecie. Największy pl level 2x po 188 reszta niżej niż 100 lv. Liż dupe brazolom to może sobie pograsz
Czyli chyba sobie podaruje ten serwer :P a jakbyscie proponowali ? Zeby mozna bylo pograc bez ubijania co godzine?
To chyba nie ten dział, ale nie mam pojęcia do jakiego mógłbym go dać ...
sueroski
18-01-2009, 14:56
na początku ciężko ale nie tak źle
mało ludzi :] niestety dużo pk :(
Lukasz'92
18-01-2009, 15:39
duzo PA, duzo random pk, bez szans na jakiekolwiek zmiany ;p
lepiej na zanerze nie zaczynaj ;)
PanWszechwiedzacy
18-01-2009, 16:42
Do tego straszne lagi ;p
Zanera to Najlepszy swiat. Zgrany team, kazdy sobie pomaga (nawet nieznajomi). Prawie sami polacy. Rzadko kto pkuje. Eventy sa tam prawie caly czas jakies turnieje pilki noznej szachy itp. 100+ lvle sa nawet przychylni dawac fri itanz. Malo ludzi na expach. Jednym slowej RAJ NA ZIEMI. Bardzo polecam.
@up
ty to sie jebnij w leb noobie ; ]
@topic
popykaj na azura. sa pk, pa ale w bardzo malych ilosciach i rzadza "pl" wiec jest wieksza szansa na dogadanie sie z czymkolwiek
sueroski
19-04-2009, 19:21
@up x2
akurat mi się wydaje że polaków mało... ale aż tak źle nie jest... fakt że puste są expowiska często
ArtemisFowlJuniorPierwszy
22-09-2009, 17:32
Witam, chciałem zapytać o serwer Zanera. Jak on wygląda? Czy jest dużo pk, czy cały czas są wojny gildii, czy mozna normalnie wbijać lv i nie bać się , że co nowy level to się spadnie o 2 dzięki pk.
Zależy kim chcesz być - polecam knighta i palla bo najtrudniej ubić - i radze wbić 70/70 zanim pójdzie się expić - ze względu na pq i wgle
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.