Pokaż pełną wersje : Serwer Darkseph in the Matrix! [Candia]
Biooolyy
18-01-2009, 15:31
http://www.wrzuta.pl/audio/s6QyQ1A2sw/darkseph_in_the_matrix
20.10.2008 nagranie - Dark bije ludzi ? Ojj perfidny matrix podczasz na*******ania koksona Darksepha 315 rpka
prawie jak opowieści z narni
Enjoy
semilunaris
18-01-2009, 15:38
"Dwadzieścia siedem lat."
Takich koksów to tylko brać jako ochronę. :o
hahahahahahhaa
"pościłem mu śledzia a obok była kwiaciarnia" 8o
"przez ławkę do tylu na jezusa (zajebałem jezusem do tylu, a miałem bombę w chuj"
"I kurwa macha tymi łapami jak by nosił 30 calowe telewizory" xD
"I kurwa macha tymi łapami jak by nosił 30 calowe telewizory" xD
To tylko joke które im pizgałem ;D a że oni biorą to na poważnie no to już klej ;D
15:56 Darkseph [315]: mam w pizdzie ;D
15:57 Romi Wesin [163]: ta psy nie mialy po czym jechac w tibi to od rl zaczeli ;d
15:58 Darkseph [315]: Taa ;D
Ja bynajmniej nie zniżę się do ich poziomu inteligencji( poziom kury ). Według mnie to tylko napinatory ;D na forach i w tibi, a faktem tego są ich zdjęcia ;] ale ja ich nie ukażę bo jeszcze mam choć grosz szacunku :).
A że wiara ma zwale ze mnie ;D i nawet dobrze, choć umiem się śmiać z siebie ;D nie to co wy ( Boysi )
maszter321
18-01-2009, 16:31
"Aha, sorry"
Biooolyy
18-01-2009, 16:32
Oj Dark takiej kultury nie pokazujesz w tibii; D Epic Fail;c
Ewidentnie na dropach. Pewnie Diablo, ale to raczej przypal nagrywac takiego kolesia nacpanego. :/
Oj Dark takiej kultury nie pokazujesz w tibii; D Epic Fail;c
za to wy okazujecie
Bomba Boys _/ i wasze trapki, ze niby sie was bac wszyscy mają.
Pani serwera haha, moze Panie serwera. Przyjdą w 8 i wielko hallo czemu uciekasz <smiech> <brecht> <ironia>
Ewidentnie na dropach. Pewnie Diablo, ale to raczej przypal nagrywac takiego kolesia nacpanego. :/
Czy ja wiem czy przypał? Chociaż dobre bajki pisze, może do Disneya mnie wezmą ;D.
Archimondrius - idź kup k na allegro :) albo może chcesz kupić mego sorra?
Nyloseni008
18-01-2009, 16:49
Darkseph byłeś i będziesz pośmiewiskiem candii, a teraz i całej tibii.
Btw: dark ty jesteś jakiś pojebany czy co? bo takie texty rzuca pozer który w tibii chce pokazać swoim "kolegom" jaki jest kozak w rl. Śmierć pozerom. Może cie wezmą do psychologa.
Darkspeh=fail.
hahah XD
Kluska_ziom
18-01-2009, 16:58
@u
pjak widzisz, mu nie przeszkadza to ze sie z niego smieja, bo smieja sie w pozytywnym znaczeniu ;)
Biooolyy
18-01-2009, 17:03
Czy ja wiem czy przypał? Chociaż dobre bajki pisze, może do Disneya mnie wezmą ;D.
Archimondrius - idź kup k na allegro :) albo może chcesz kupić mego sorra?
o jakich ty kurwa gp mówisz człowieku?
miałem więcej expa na charach na PVP robionych od zera samemu niż Ty expa na swoim palku
Nyloseni008
18-01-2009, 17:10
@u
pjak widzisz, mu nie przeszkadza to ze sie z niego smieja, bo smieja sie w pozytywnym znaczeniu ;)
Normalna reakcja obronna.
o jakich ty kurwa gp mówisz człowieku?
miałem więcej expa na charach na PVP robionych od zera samemu niż Ty expa na swoim palku
huhu widzę że już ktoś się w*****a <haha> Uważaj bo ci żyłka pęknie ;D
Kluska_ziom
18-01-2009, 17:14
Normalna reakcja obronna.
nawet gdyby, przynajmniej udaje ze nic sie nie stalo a nie jak co niektorzy ku*wa DAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ TO BYYYLO MOJE TY GLUPI CHU*JU !!!!! ZAPIERD*LE CIE!!! A WY JESTESCIE SZMATAMI CO NIE UMIECIE GRAC I WOGULE GLUPIE PIZ*y z was som
@ wszelkie bledy zrobione celowo
masterkajt
18-01-2009, 17:18
jaka zenada Darkseph koks uciekajmy on nas pobije ! rozwali cala bramke i wpieprzy kazdemu w jego miescie o nie !!1
zwyczajny pozer i bajkopisarz normalnie niemoge pewnie to jest jakas cipa :D
broni sie dlatgo zeby juz sie zniego ludzie nie smiali :D!!!!!!!!! owned!!! haahha
masterkajt
18-01-2009, 17:20
ktos zrobil strzal w dziesiatke ze to nagral lepszej rzeczy nieslyszalem :D !
Xenaox007
18-01-2009, 17:28
Może i darksepha nie lubię ale takich rzeczy się nie robi
a po 2 Archimodius każdy wie ze jestes już którymś tam ownerem wczesniejsza twoja postać na candii to był Mala'cay tylko okazałeś sie złodziejem i byłeś na tyle beszczelny ze okradłeś wlasnego kolege z gidlii myślę ze dlatego kupiłeś "Nowa Zabawke"
\/ True
Vafanculo
18-01-2009, 17:34
oj oj ale dzieciaczki przeżywają to nagranie. Nie od dziś wiadomo że Darku lubi dużo gadać na vencie a że jest dobry w takich akcjach to się chciał pochwalić lolz. A Bomba chce odwrócić uwagę od siebie bo zbłaźnili się ostatnio i inaczej nie umieją się odkuć bo są słabi i nieudolni B)
masterkajt
18-01-2009, 18:05
Lubi gadac ? to co on tam pierdoli wnioskuje otym ze jest jakims falszywym pozerem i co to nie on by nie zrobil jak to czytam co wy tu piszecie i probojecie go bronic to jest zalosne takich bajkopisarzy to ja slysze na codzien ale to to jest owned w c**j xD !!!!!
Biooolyy
18-01-2009, 18:10
Może i darksepha nie lubię ale takich rzeczy się nie robi
a po 2 Archimodius każdy wie ze jestes już którymś tam ownerem wczesniejsza twoja postać na candii to był Mala'cay tylko okazałeś sie złodziejem i byłeś na tyle beszczelny ze okradłeś wlasnego kolege z gidlii myślę ze dlatego kupiłeś "Nowa Zabawke"
\/ True
taka pazera sie stała, tego bot knighta sprzedałem i to nowy owner was wyjebał i nie proś już więcej o wyczyszczenie goromy jeśli tak chcesz załatwiać sprawy, ok?
Don_Kustosz
18-01-2009, 18:13
Opowiesci dzikiej tresci :D:D fajne ;]
@edit
"Raz napierdolilem sie jak dziki bak" HAHAHA :D
Xenaox007
18-01-2009, 18:18
No ja wiem a w tej bajce były smoki...
@masterkajt
Mogę się i tak założyć że wyskoczył by do Ciebie taki Darkseph to i tak byś uciekał mimo to ze obrażasz go na forum mówiąc ze jest pizdą
JechaczNakonny
18-01-2009, 18:18
,,Tolkien się chowa..'' ;)
Lumineros
18-01-2009, 18:19
,, wiesz prawa ręka idzie... a wiesz ja jestem lewo ręczny bije z lewej '' to też najs
Darkshep xD!!!!
,, gonili mnie wszyscy '' trzea było dać gran hura xD
od kiedy gimnazujm traw 4 lata ?
masterkajt
18-01-2009, 18:31
moze on chodzi do specjlanej szkoly albo ukonczyl takie gimnazujm 4 leteni :D
tak darkspeh by domnie podjechal i zajebal jezusa :D:D i bym zaczol uciekac ahhahahahhah xD!
Xenaox007
18-01-2009, 19:30
No... Zapewne gdyby podjechał to byś uciekał
masterkajt
18-01-2009, 19:48
tak tak ;D uciekal bym do kwiaciarni xD
"ostatnio szedłem z koleżankami, dwie Asie i kumpel znaczy dwóch kumpli"
Jesteś zajebisty poważnie !
Jak was czytam, to aż płacze z was ;D szczególnie z ludzi którzy biorą to na poważnie ;D Hail ! ;] małe sprostowanie: Pizgałem im takie ściemy że aż srali za siebie, ale dla ludzi którzy nie czają ocb ;D to wielki gratki dzieciaczki ;D
Dokończenie:
Macie w głowie za mało oleju żeby obczaić ;D że jest to mega fake.
" Zaraz wale posta że koleś powiesił się za jaja i oczy mu wyleciały i mam nagranie z rozmowy " - też w to uwierzycie?;]
semilunaris
18-01-2009, 20:21
Cóż, życie.
Nawet, jeżeli nie jest to fake to gratuluję bogactwa językowego.
Jezus ze swoimi kazaniami sie przy tobie chowa _/
Stefan Wichura
18-01-2009, 20:57
Darkseph dobrze mowil teraz juz nie ma walki fair tylko kurwa pozery jebane co sie łamia po 1 strzale i "poczekaj poczekaj"... albo na przykładzie tego chudego na ulicy tez ma racje moze troche bajeczki xDD niektore ale dobrze mowi chlopak jebac "cfaniakow"
Darkseph dobrze mowil teraz juz nie ma walki fair tylko kurwa pozery jebane co sie łamia po 1 strzale i "poczekaj poczekaj"... albo na przykładzie tego chudego na ulicy tez ma racje moze troche bajeczki xDD niektore ale dobrze mowi chlopak jebac "cfaniakow"
No, choć jeden ;D który zrozumiał ;D, ale troszeczkę (dosłownie troszeczkę ) bajki tam jest, ale wszystko było na faktach ;D
Stefan Wichura
18-01-2009, 22:40
widac a raczej slychac :D jakies jezusy haha ;D ale ogolnie to fajnie opowiada ;) hehe
masterkajt
19-01-2009, 00:00
nic dziwnego ze teraz to odkreca bo sie osmieszyl ale koks zniego w huj dobra juz nic niepisze bo dostane nie plx ;/ :( i wpadne do kwiaciarni ;/
Oj tam czepiacie sie, kazdemu sie zdarzy przedawkowac mietowe dropsy : P
I potem chodzi jak na grochach ale Znicz prosze Cie "nie placz, oke?"
Jucha Furora
19-01-2009, 07:05
Wy na serio nie widzicie ,że to zbijka?
omfg haha widac musze sie wjebac na tsa/venta ,nagrac jakis tekst kumpli i wtedy bedziecie plakali jaki to bajkopisarz,nie będziecie mogli spac i przedawkujecie ketonal 100.
Czasami niektórzy ludzie robią coś dla zabawy, innymi słowy "4fun". Zawsze znajdzie się grupa absolutnie niekumatych osobników z zawyżonym poczuciem własnej wartości, którzy szufladkują tych pierwszych i starają się ich poniżyć do poziomu upośledzonego jasia z pierogiem zamiast mózgu, robiąc to oczywiście z wielkim oburzeniem. Celem tej pierwszej grupy jest m.in wywołanie owego oburzenia na twarzach wielce poważnych piętnastolatków, którzy stojąc w obliczu 25+ latka z "własnym" poczuciem humoru, blokowani są przez własne bariery psychiczne, nie pozwalające uzmysłowić im samym, że osoba dorosła ma prawo przekreślić u siebie przyszłość zrutyfikowanego i zasuszonego krawaciarza bez poczucia humoru, dogorywającego w mrokach piekła własnego, nudnego życia, polegającego na podpisywaniu papierków w biurze do usranej śmierci.
Don_Kustosz
19-01-2009, 10:22
Czasami niektórzy ludzie robią coś dla zabawy, innymi słowy "4fun". Zawsze znajdzie się grupa absolutnie niekumatych osobników z zawyżonym poczuciem własnej wartości, którzy szufladkują tych pierwszych i starają się ich poniżyć do poziomu upośledzonego jasia z pierogiem zamiast mózgu, robiąc to oczywiście z wielkim oburzeniem. Celem tej pierwszej grupy jest m.in wywołanie owego oburzenia na twarzach wielce poważnych piętnastolatków, którzy stojąc w obliczu 25+ latka z "własnym" poczuciem humoru, blokowani są przez własne bariery psychiczne, nie pozwalające uzmysłowić im samym, że osoba dorosła ma prawo przekreślić u siebie przyszłość zrutyfikowanego i zasuszonego krawaciarza bez poczucia humoru, dogorywającego w mrokach piekła własnego, nudnego życia, polegającego na podpisywaniu papierków w biurze do usranej śmierci.
Napewno kazdy "niekumaty osobnik z zawyzonym poczuciem wlasnej wartosci" to zrozumie xD
masterkajt
19-01-2009, 11:29
ale zes jebnol wyklad dobra wez wyjdzi z tego forum :D ale i tak pan darkseph sie osmieszyl :)
Stefan Wichura
19-01-2009, 11:54
ale zes jebnol wyklad dobra wez wyjdzi z tego forum :D ale i tak pan darkseph sie osmieszyl :)
chodzilo mu o to ze 15-sto latki typu "daj mi adres wpadne i cie najebie" krytykuja go za to a pisza to samo albo i gorzej typu "z kond jestes" "zaras pozaujesz" itd.
Jucha Furora
19-01-2009, 15:16
Polowa owych 15-latków nie zrozumie Twojej wypowiedzi i zacznie Cie besztac czując się poniżona zbyt mądrym tekstym-kochane dzieciaczki;D
Na jakiej podstawie sądzicie że jest bajkopisarzem? Nawet niewiecie ile z tego jest prawdy a ile kłamstwa bo go nie znacie. Jestem ciekaw ile z tąd cfaniaczków internetowych by sie odważyło mu powiedzieć w twarz że jest pizdą, lamusem itp..
I znajdzie sie rowniez grupa lizaca pupsko ; ) Pozdro dla pana "4fun" : )))
Na jakiej podstawie sądzicie że jest bajkopisarzem? Nawet niewiecie ile z tego jest prawdy a ile kłamstwa bo go nie znacie. Jestem ciekaw ile z tąd cfaniaczków internetowych by sie odważyło mu powiedzieć w twarz że jest pizdą, lamusem itp..
Stad to pewnie ja cwaniaku.
Nie rozbrajaj mnie dzieciaku widać od razu że to j.bany pozer i fałszywa dz.wka..
Małe psy zawsze najwięcej szczekają..
Don_Kustosz
20-01-2009, 15:07
Nie rozbrajaj mnie dzieciaku widać od razu że to j.bany pozer i fałszywa dz.wka..
Małe psy zawsze najwięcej szczekają..
byc moze i pozer ale dlaczego ofrazu falszywa dzifQqaaa <3 ;** ?
musi byc z niego niezly koks :@
masterkajt
20-01-2009, 22:22
koks jak c.huj w koncu kazdy w jego miescie dostal od niego chyba w ryj ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.