zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Darkseph in the Matrix! [Candia]

Biooolyy
18-01-2009, 15:31
http://www.wrzuta.pl/audio/s6QyQ1A2sw/darkseph_in_the_matrix

20.10.2008 nagranie - Dark bije ludzi ? Ojj perfidny matrix podczasz na*******ania koksona Darksepha 315 rpka

prawie jak opowieści z narni

Enjoy

semilunaris
18-01-2009, 15:38
"Dwadzieścia siedem lat."

qq2
18-01-2009, 15:43
Takich koksów to tylko brać jako ochronę. :o

Hamerpl
18-01-2009, 15:46
hahahahahahhaa

"pościłem mu śledzia a obok była kwiaciarnia" 8o

"przez ławkę do tylu na jezusa (zajebałem jezusem do tylu, a miałem bombę w chuj"

Sisil
18-01-2009, 16:03
"I kurwa macha tymi łapami jak by nosił 30 calowe telewizory" xD

Znicz
18-01-2009, 16:15
"I kurwa macha tymi łapami jak by nosił 30 calowe telewizory" xD

To tylko joke które im pizgałem ;D a że oni biorą to na poważnie no to już klej ;D

15:56 Darkseph [315]: mam w pizdzie ;D
15:57 Romi Wesin [163]: ta psy nie mialy po czym jechac w tibi to od rl zaczeli ;d
15:58 Darkseph [315]: Taa ;D

Ja bynajmniej nie zniżę się do ich poziomu inteligencji( poziom kury ). Według mnie to tylko napinatory ;D na forach i w tibi, a faktem tego są ich zdjęcia ;] ale ja ich nie ukażę bo jeszcze mam choć grosz szacunku :).
A że wiara ma zwale ze mnie ;D i nawet dobrze, choć umiem się śmiać z siebie ;D nie to co wy ( Boysi )

maszter321
18-01-2009, 16:31
"Aha, sorry"

Biooolyy
18-01-2009, 16:32
Oj Dark takiej kultury nie pokazujesz w tibii; D Epic Fail;c

KoXiS
18-01-2009, 16:33
Ewidentnie na dropach. Pewnie Diablo, ale to raczej przypal nagrywac takiego kolesia nacpanego. :/

Matjj93
18-01-2009, 16:40
Oj Dark takiej kultury nie pokazujesz w tibii; D Epic Fail;c

za to wy okazujecie

Bomba Boys _/ i wasze trapki, ze niby sie was bac wszyscy mają.
Pani serwera haha, moze Panie serwera. Przyjdą w 8 i wielko hallo czemu uciekasz <smiech> <brecht> <ironia>

Znicz
18-01-2009, 16:41
Ewidentnie na dropach. Pewnie Diablo, ale to raczej przypal nagrywac takiego kolesia nacpanego. :/

Czy ja wiem czy przypał? Chociaż dobre bajki pisze, może do Disneya mnie wezmą ;D.

Archimondrius - idź kup k na allegro :) albo może chcesz kupić mego sorra?

Nyloseni008
18-01-2009, 16:49
Darkseph byłeś i będziesz pośmiewiskiem candii, a teraz i całej tibii.
Btw: dark ty jesteś jakiś pojebany czy co? bo takie texty rzuca pozer który w tibii chce pokazać swoim "kolegom" jaki jest kozak w rl. Śmierć pozerom. Może cie wezmą do psychologa.
Darkspeh=fail.

hahah XD

Kluska_ziom
18-01-2009, 16:58
@u
pjak widzisz, mu nie przeszkadza to ze sie z niego smieja, bo smieja sie w pozytywnym znaczeniu ;)

Biooolyy
18-01-2009, 17:03
Czy ja wiem czy przypał? Chociaż dobre bajki pisze, może do Disneya mnie wezmą ;D.

Archimondrius - idź kup k na allegro :) albo może chcesz kupić mego sorra?

o jakich ty kurwa gp mówisz człowieku?
miałem więcej expa na charach na PVP robionych od zera samemu niż Ty expa na swoim palku

Nyloseni008
18-01-2009, 17:10
@u
pjak widzisz, mu nie przeszkadza to ze sie z niego smieja, bo smieja sie w pozytywnym znaczeniu ;)

Normalna reakcja obronna.

Znicz
18-01-2009, 17:14
o jakich ty kurwa gp mówisz człowieku?
miałem więcej expa na charach na PVP robionych od zera samemu niż Ty expa na swoim palku

huhu widzę że już ktoś się w*****a <haha> Uważaj bo ci żyłka pęknie ;D

Kluska_ziom
18-01-2009, 17:14
Normalna reakcja obronna.

nawet gdyby, przynajmniej udaje ze nic sie nie stalo a nie jak co niektorzy ku*wa DAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ TO BYYYLO MOJE TY GLUPI CHU*JU !!!!! ZAPIERD*LE CIE!!! A WY JESTESCIE SZMATAMI CO NIE UMIECIE GRAC I WOGULE GLUPIE PIZ*y z was som

@ wszelkie bledy zrobione celowo

masterkajt
18-01-2009, 17:18
jaka zenada Darkseph koks uciekajmy on nas pobije ! rozwali cala bramke i wpieprzy kazdemu w jego miescie o nie !!1
zwyczajny pozer i bajkopisarz normalnie niemoge pewnie to jest jakas cipa :D
broni sie dlatgo zeby juz sie zniego ludzie nie smiali :D!!!!!!!!! owned!!! haahha

masterkajt
18-01-2009, 17:20
ktos zrobil strzal w dziesiatke ze to nagral lepszej rzeczy nieslyszalem :D !

Xenaox007
18-01-2009, 17:28
Może i darksepha nie lubię ale takich rzeczy się nie robi
a po 2 Archimodius każdy wie ze jestes już którymś tam ownerem wczesniejsza twoja postać na candii to był Mala'cay tylko okazałeś sie złodziejem i byłeś na tyle beszczelny ze okradłeś wlasnego kolege z gidlii myślę ze dlatego kupiłeś "Nowa Zabawke"

\/ True

Vafanculo
18-01-2009, 17:34
oj oj ale dzieciaczki przeżywają to nagranie. Nie od dziś wiadomo że Darku lubi dużo gadać na vencie a że jest dobry w takich akcjach to się chciał pochwalić lolz. A Bomba chce odwrócić uwagę od siebie bo zbłaźnili się ostatnio i inaczej nie umieją się odkuć bo są słabi i nieudolni B)

masterkajt
18-01-2009, 18:05
Lubi gadac ? to co on tam pierdoli wnioskuje otym ze jest jakims falszywym pozerem i co to nie on by nie zrobil jak to czytam co wy tu piszecie i probojecie go bronic to jest zalosne takich bajkopisarzy to ja slysze na codzien ale to to jest owned w c**j xD !!!!!

Biooolyy
18-01-2009, 18:10
Może i darksepha nie lubię ale takich rzeczy się nie robi
a po 2 Archimodius każdy wie ze jestes już którymś tam ownerem wczesniejsza twoja postać na candii to był Mala'cay tylko okazałeś sie złodziejem i byłeś na tyle beszczelny ze okradłeś wlasnego kolege z gidlii myślę ze dlatego kupiłeś "Nowa Zabawke"

\/ True

taka pazera sie stała, tego bot knighta sprzedałem i to nowy owner was wyjebał i nie proś już więcej o wyczyszczenie goromy jeśli tak chcesz załatwiać sprawy, ok?

Don_Kustosz
18-01-2009, 18:13
Opowiesci dzikiej tresci :D:D fajne ;]

@edit
"Raz napierdolilem sie jak dziki bak" HAHAHA :D

Xenaox007
18-01-2009, 18:18
No ja wiem a w tej bajce były smoki...

@masterkajt
Mogę się i tak założyć że wyskoczył by do Ciebie taki Darkseph to i tak byś uciekał mimo to ze obrażasz go na forum mówiąc ze jest pizdą

JechaczNakonny
18-01-2009, 18:18
,,Tolkien się chowa..'' ;)

Lumineros
18-01-2009, 18:19
,, wiesz prawa ręka idzie... a wiesz ja jestem lewo ręczny bije z lewej '' to też najs

Darkshep xD!!!!

,, gonili mnie wszyscy '' trzea było dać gran hura xD

od kiedy gimnazujm traw 4 lata ?

masterkajt
18-01-2009, 18:31
moze on chodzi do specjlanej szkoly albo ukonczyl takie gimnazujm 4 leteni :D
tak darkspeh by domnie podjechal i zajebal jezusa :D:D i bym zaczol uciekac ahhahahahhah xD!

Xenaox007
18-01-2009, 19:30
No... Zapewne gdyby podjechał to byś uciekał

masterkajt
18-01-2009, 19:48
tak tak ;D uciekal bym do kwiaciarni xD

Daroox
18-01-2009, 19:50
"ostatnio szedłem z koleżankami, dwie Asie i kumpel znaczy dwóch kumpli"
Jesteś zajebisty poważnie !

Znicz
18-01-2009, 20:11
Jak was czytam, to aż płacze z was ;D szczególnie z ludzi którzy biorą to na poważnie ;D Hail ! ;] małe sprostowanie: Pizgałem im takie ściemy że aż srali za siebie, ale dla ludzi którzy nie czają ocb ;D to wielki gratki dzieciaczki ;D

Napinka
18-01-2009, 20:17
Dokończenie:

Macie w głowie za mało oleju żeby obczaić ;D że jest to mega fake.

" Zaraz wale posta że koleś powiesił się za jaja i oczy mu wyleciały i mam nagranie z rozmowy " - też w to uwierzycie?;]

semilunaris
18-01-2009, 20:21
Cóż, życie.

Nawet, jeżeli nie jest to fake to gratuluję bogactwa językowego.

Cedric
18-01-2009, 20:35
Jezus ze swoimi kazaniami sie przy tobie chowa _/

Stefan Wichura
18-01-2009, 20:57
Darkseph dobrze mowil teraz juz nie ma walki fair tylko kurwa pozery jebane co sie łamia po 1 strzale i "poczekaj poczekaj"... albo na przykładzie tego chudego na ulicy tez ma racje moze troche bajeczki xDD niektore ale dobrze mowi chlopak jebac "cfaniakow"

Napinka
18-01-2009, 22:32
Darkseph dobrze mowil teraz juz nie ma walki fair tylko kurwa pozery jebane co sie łamia po 1 strzale i "poczekaj poczekaj"... albo na przykładzie tego chudego na ulicy tez ma racje moze troche bajeczki xDD niektore ale dobrze mowi chlopak jebac "cfaniakow"

No, choć jeden ;D który zrozumiał ;D, ale troszeczkę (dosłownie troszeczkę ) bajki tam jest, ale wszystko było na faktach ;D

Stefan Wichura
18-01-2009, 22:40
widac a raczej slychac :D jakies jezusy haha ;D ale ogolnie to fajnie opowiada ;) hehe

masterkajt
19-01-2009, 00:00
nic dziwnego ze teraz to odkreca bo sie osmieszyl ale koks zniego w huj dobra juz nic niepisze bo dostane nie plx ;/ :( i wpadne do kwiaciarni ;/

Ulthar
19-01-2009, 00:34
Oj tam czepiacie sie, kazdemu sie zdarzy przedawkowac mietowe dropsy : P

I potem chodzi jak na grochach ale Znicz prosze Cie "nie placz, oke?"

Jucha Furora
19-01-2009, 07:05
Wy na serio nie widzicie ,że to zbijka?
omfg haha widac musze sie wjebac na tsa/venta ,nagrac jakis tekst kumpli i wtedy bedziecie plakali jaki to bajkopisarz,nie będziecie mogli spac i przedawkujecie ketonal 100.

Xr3
19-01-2009, 10:06
Czasami niektórzy ludzie robią coś dla zabawy, innymi słowy "4fun". Zawsze znajdzie się grupa absolutnie niekumatych osobników z zawyżonym poczuciem własnej wartości, którzy szufladkują tych pierwszych i starają się ich poniżyć do poziomu upośledzonego jasia z pierogiem zamiast mózgu, robiąc to oczywiście z wielkim oburzeniem. Celem tej pierwszej grupy jest m.in wywołanie owego oburzenia na twarzach wielce poważnych piętnastolatków, którzy stojąc w obliczu 25+ latka z "własnym" poczuciem humoru, blokowani są przez własne bariery psychiczne, nie pozwalające uzmysłowić im samym, że osoba dorosła ma prawo przekreślić u siebie przyszłość zrutyfikowanego i zasuszonego krawaciarza bez poczucia humoru, dogorywającego w mrokach piekła własnego, nudnego życia, polegającego na podpisywaniu papierków w biurze do usranej śmierci.

Don_Kustosz
19-01-2009, 10:22
Czasami niektórzy ludzie robią coś dla zabawy, innymi słowy "4fun". Zawsze znajdzie się grupa absolutnie niekumatych osobników z zawyżonym poczuciem własnej wartości, którzy szufladkują tych pierwszych i starają się ich poniżyć do poziomu upośledzonego jasia z pierogiem zamiast mózgu, robiąc to oczywiście z wielkim oburzeniem. Celem tej pierwszej grupy jest m.in wywołanie owego oburzenia na twarzach wielce poważnych piętnastolatków, którzy stojąc w obliczu 25+ latka z "własnym" poczuciem humoru, blokowani są przez własne bariery psychiczne, nie pozwalające uzmysłowić im samym, że osoba dorosła ma prawo przekreślić u siebie przyszłość zrutyfikowanego i zasuszonego krawaciarza bez poczucia humoru, dogorywającego w mrokach piekła własnego, nudnego życia, polegającego na podpisywaniu papierków w biurze do usranej śmierci.

Napewno kazdy "niekumaty osobnik z zawyzonym poczuciem wlasnej wartosci" to zrozumie xD

masterkajt
19-01-2009, 11:29

ale zes jebnol wyklad dobra wez wyjdzi z tego forum :D ale i tak pan darkseph sie osmieszyl :)

Stefan Wichura
19-01-2009, 11:54
ale zes jebnol wyklad dobra wez wyjdzi z tego forum :D ale i tak pan darkseph sie osmieszyl :)

chodzilo mu o to ze 15-sto latki typu "daj mi adres wpadne i cie najebie" krytykuja go za to a pisza to samo albo i gorzej typu "z kond jestes" "zaras pozaujesz" itd.

Jucha Furora
19-01-2009, 15:16

Polowa owych 15-latków nie zrozumie Twojej wypowiedzi i zacznie Cie besztac czując się poniżona zbyt mądrym tekstym-kochane dzieciaczki;D

Timox
19-01-2009, 17:38
Na jakiej podstawie sądzicie że jest bajkopisarzem? Nawet niewiecie ile z tego jest prawdy a ile kłamstwa bo go nie znacie. Jestem ciekaw ile z tąd cfaniaczków internetowych by sie odważyło mu powiedzieć w twarz że jest pizdą, lamusem itp..

Ulthar
19-01-2009, 17:43

I znajdzie sie rowniez grupa lizaca pupsko ; ) Pozdro dla pana "4fun" : )))

KoXiS
19-01-2009, 19:02
Na jakiej podstawie sądzicie że jest bajkopisarzem? Nawet niewiecie ile z tego jest prawdy a ile kłamstwa bo go nie znacie. Jestem ciekaw ile z tąd cfaniaczków internetowych by sie odważyło mu powiedzieć w twarz że jest pizdą, lamusem itp..

Stad to pewnie ja cwaniaku.

Trixe
20-01-2009, 15:03

Nie rozbrajaj mnie dzieciaku widać od razu że to j.bany pozer i fałszywa dz.wka..
Małe psy zawsze najwięcej szczekają..

Don_Kustosz
20-01-2009, 15:07
Nie rozbrajaj mnie dzieciaku widać od razu że to j.bany pozer i fałszywa dz.wka..
Małe psy zawsze najwięcej szczekają..

byc moze i pozer ale dlaczego ofrazu falszywa dzifQqaaa <3 ;** ?

Mory
20-01-2009, 21:10
musi byc z niego niezly koks :@

masterkajt
20-01-2009, 22:22
koks jak c.huj w koncu kazdy w jego miescie dostal od niego chyba w ryj ;/