Pokaż pełną wersje : Lista sławnych trapów.
Opisujemy miejsca w których zostaliśmy trapnięci. Ja zacznę : Na dół od Amazon Camp zostałem trapnięty na Witch'u ale kolega zdążył przybyć z pomocą ;D
Opisujemy miejsca w których zostaliśmy trapnięci. Ja zacznę : Na dół od Amazon Camp zostałem trapnięty na Witch'u ale kolega zdążył przybyć z pomocą ;D
skusiles sie na bp z niewiadomo czym? xd
Kasiek123321123
19-01-2009, 18:41
Ja mialam isc kiedys do kazo kupic jakis item od goscia i w kanionie jak sie idzie do miasta to mnie trapneli. ;/ ehhhh
Wylansowany
19-01-2009, 18:47
Najlepsze trapy są w miejscach, które się do tego nie nadają ;]
Tzn. Im trudniejsze miejsce do trapa i wyższy level "trapniętego" (co za neologizm...) tym lepszy trap ;]. Co z tego, że wynajdziesz super miejscówkę i będziesz trapował 10 levele. Tu o zabawę chodzi...
Gierubesoen
19-01-2009, 18:52
Kiedyś trapnał mnie jakiś noob team na slimie pod ab, ale w ostatniej chwili wpadła gildia z pomocą ;p
Jak się idzie na Amazon Camp mija się domek BK i akurat gość czekał na respa więc go zaciągnąłem na Witche i padł ;D Tak więc uważajcie tam ;)
boniedwa
19-01-2009, 23:52
W thais po pladze szczurów wyjścia z dp był zablokowane przez mase szkieletów zsummonowanych przez bande debiliX(
A tak na marginesie, boss smoków to Demodras a nie Demondras.
Up:
Wiesz czym jest trap w ogóle?
Angerfist
20-01-2009, 14:12
Ja trapuje na free items in house, nad swiatynia w carlin.
najwyzszy lvl ktory sie nabral 67 knight
xdddddd
nie wiedziałem, że aż takim debilem jesteś
pawello32
20-01-2009, 15:47
Moim zdaniem hellgate,southgate. CzAste tez sie spotyka z trapami na ank na dragach respie 2nd i 3rd.:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.