Pokaż pełną wersje : 3 miasta albo wioski jak kto woli
suchyxxx
20-12-2004, 21:02
Cześć.Mieszkam teraz w ab'dendriel i zastanawiam się nad przeprowadzką tzn. zostanę w ab chyba że lepsze okażą się 3 miasteczka.Chodzi mi o outlaw camp,northport i greenshore.Możecie napisać mi czy facce mogą mieszkać w tych miasteczkach??Czy są tam świątynie i teleporty do rejestracji na stałe??Czy są tam banki,poczty i sklepy z broniami oraz magiczne??Szukałem ale nigdzie nic nie pisze a jestem ciekaw czy da się tam żyć i czy to fajne miejsca.Za odpowiedź z góry dzięki
Nie, nie i nie.
Outlaw Camp to miejsce, gdzie zbierają się różni złoczyńcy (np. wild warriorzy). Jest tu tylko jeden marny sklep o strasznie dziwnych cenach, w dodatku nie obsługują kobiet.
Northport jest to wioska rybacka, jest tu kilku fajnych NPC'ów, domki oraz GH. Miło się mieszka, ale ani DP, ani Temple nie ma. Za to ryb sporo.
W Greenshore co prawda nie byłem, ale wygląda na to, że to także jest osada. znajduje się tu (chyba) największy Tibijski GH, Tibianic.
w dodatku dorzuce ze w greenshore jest od **** ;p ludzi ;;)
W jedna noc 1 c-arm i 1 k-arm zlotowalem (afk trajners plixor) xD
Greenoshere na nowych swiatach - rox place na afk train =)
Outlav camp-Huntery i Wild Warriory-WYSTRZEGAJ SIĘ
Greenshore-Tu trenią zwykle ludźie lub huntują na oboz orkow zza rzeki z lurerem ;)
a northport szczere mowiac nie wiem co to jest-ot port wiec nie:]
Facce mogą tam być.
Zamknąc temat,nastepny prosze:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.