Pokaż pełną wersje : Gildia Xnasion[246ek] spingowany
http://tibiacam.tv/cams.php?id=1ruqod6zwksu5qfd
babcia666
19-01-2009, 23:00
Waka fail? I tak gratz fraga.
Ziomalek'boss
19-01-2009, 23:14
22:54 Theatos Kyth [213]: kto pinguje?
...
fajnie tak miec (prawie) każdego ip to np. by się niby koleszke na jakimś huncie spingowało ;[
Czy można to nazwać fragiem?
@topic
Dla mnie to nie jest frajda zabić kogoś pingując go, aczkolwiek zasłużyło mu się za bota ;P
Kluska_ziom
19-01-2009, 23:55
23:39 Xnasion [246]: i know that you or your friends are trying to ping my computer right now :p
aff nie dopatrzalem ;(
@down
ale to pieknie ujales, niczym mickiewicz <3
semilunaris
19-01-2009, 23:59
Pingowanie jest co najwyżej domeną najbardziej zawistnych gnoi. To tak, jakbyś wrzucił do rzeki osobę z zawiązanymi kończynami. Podobne szanse.
@up: dzięki. Wiesz chociaż kim był?
@down: a co, gdybyś doczepił żółwiowi papierowe skrzydła i wyrzucił go w górę? Btw, robot to nie osoba.
Kropkanadi
20-01-2009, 00:20
@ up
Tak , ale jakby ta osoba była by robotem ?
Master-Mada
20-01-2009, 00:28
@ up
Średnio trafny przykład :P
lol? jak w ogóle coś takiego można nazwać fragiem? koleś stoi w miejscu i nic nie może zrobić...zal
a waka to się chyba zesrał ze szczęścia że udało mu się coś bo aż z wrażenia założył temat w dziale zdjęć....
btw. wakusiu kopiłeś już blessy?
Na naszym non-pvp każdy się cieszy gdy największy noob Refugii pada, choć było to zrobione w niezbyt honorowy sposób ;)
banan99777
20-01-2009, 03:04
ping=słabość
Lumineros
20-01-2009, 09:02
może ktoś wytłumaczyć co to znaczy spingować kogoś ?bo nie kumam o co w tym chodzi
Xerionis_Family
20-01-2009, 09:34
jak bot to dawajcie tak dalej :D do rooka go! :D
P.S. gdyby wrzucić robota z zawiązanymi kończynami do wody to by nie tyle utonął co zardzewiał :S a on odpali dalej bota więc powtorka z rozrywki & powtorka z rozrywki & powtorka ....
może ktoś wytłumaczyć co to znaczy spingować kogoś ?bo nie kumam o co w tym chodzi
Zalewasz goscia tysiacami pakietow ktore zapychaja mu calosc przepustowosci lacza, przez co nie starcza netu na gre. W telegraficznym skrocie.
Zalewasz goscia tysiacami pakietow ktore zapychaja mu calosc przepustowosci lacza, przez co nie starcza netu na gre. W telegraficznym skrocie.
neta sie chyba pisze... ;\
@topic
jak juz maja jego ip, to typ ma pozamiatane, obczaja go nb charami i ping codziennie, no chyba ze jakas zapore sobie znajdzie
lol? jak w ogóle coś takiego można nazwać fragiem? koleś stoi w miejscu i nic nie może zrobić...zal
a waka to się chyba zesrał ze szczęścia że udało mu się coś bo aż z wrażenia założył temat w dziale zdjęć....
btw. wakusiu kopiłeś już blessy?
Tak kupilem Blesy :)
a temat w dziale zdjec zalozylem przez pomylke:)
nie rozumiem, czy zawsze musi znalesc sie taka Ku**a która musi odrazu cos skrytykowac?
Napewno jezeli ty bys mial mozliwosc pingowania, to uwierz mi ale napewno bys z niej skorzystal glupi tempaku ;]
wiec jak ci sie cos nie podoba to stul pysk i wyp*****laj
Jak to sie fajnie mowi - pingowanie = didn't happened
glupi tempaku ;]
błahahaha, to bylo najlepsze. I kto tu jest "tempakiem"?
Don_Kustosz
20-01-2009, 14:32
glupi tempaku ;]
MIAZGA XDDDDDDDDDDDDDDD
Pepeszka.
20-01-2009, 14:41
@up i @2up
Nieznacie się tak się specjalnie pisze.
Oglądaliście kiedyś "Kapitana Bombe" ?
O ile się nie myle waka miał na myśli tekst z "Kapitana Bomby"
Nawet Kapitan Bomba zawsze pisal "glupi tepaku" poprawnie ;/
Don_Kustosz
20-01-2009, 14:58
@up i @2up
Nieznacie się tak się specjalnie pisze.
Oglądaliście kiedyś "Kapitana Bombe" ?
O ile się nie myle waka miał na myśli tekst z "Kapitana Bomby"
wlasnie dales mu alibi :/
babcia666
20-01-2009, 15:00
Aew, Waka, a co ,myślisz że wszyscy Ci będą dupę lizać?
O ile się nie mylę to w Blackd mogę pingować, tylko po co? Jakoś mi to radochy nie sprawia. Myślałem że jesteś troszkę bardziej rozgarniętym chłopcem, a tu taki fail:confused:
@Frag
Jeżeli to nie jest frag, to czy można nazwać sfragowaniem kogoś kto padł od elfbota/blackd (mage bomby itd)?
@edit
Aew a jednak nie da się pingować, cóż, teraz mój fail:<
Marecki666
20-01-2009, 15:14
14:58 Xnasion [246]: u know im botting here 10 hours each day
14:58 Xnasion [246]: so u cant have this as your hunting cave :P
\o/
glupi tempaku ;]
kk =[ "miszczu" wybacz...
Waka ma dysortografie... Dajcie sobie spokoj z tymi komenatrzami, Xnasion to kurwa i nalezalo mu sie. Nikogo to nie obchodzi, ze Wam to sie nie podoba, bo tak to jest, jak sie nie umie "spingowac". Pozdro dziewczynki =*
Waka ma dysortografie... Dajcie sobie spokoj z tymi komenatrzami, Xnasion to kurwa i nalezalo mu sie. Nikogo to nie obchodzi, ze Wam to sie nie podoba, bo tak to jest, jak sie nie umie "spingowac". Pozdro dziewczynki =*
Taa, kazdy kto nie umie pisac zaslania sie jakas dysortografia, dysleksja albo innym dysmozgowiem... zawsze zostaja takie programy komputerowe jak "wesole literki" albo cos takiego, wiec to zadna wymowka..
Aew, Waka, a co ,myślisz że wszyscy Ci będą dupę lizać?
O ile się nie mylę to w Blackd mogę pingować, tylko po co? Jakoś mi to radochy nie sprawia. Myślałem że jesteś troszkę bardziej rozgarniętym chłopcem, a tu taki fail:confused:
@Frag
Jeżeli to nie jest frag, to czy można nazwać sfragowaniem kogoś kto padł od elfbota/blackd (mage bomby itd)?
@edit
Aew a jednak nie da się pingować, cóż, teraz mój fail:<
O ile sie nie myle, to Ty chciales przylizac: ) Mage bomba na non pvp? plplxpxlxplxpxlpxlxplxpxlpxlxplxplxpxlpxl
Taa, kazdy kto nie umie pisac zaslania sie jakas dysortografia, dysleksja albo innym dysmozgowiem... zawsze zostaja takie programy komputerowe jak "wesole literki" albo cos takiego, wiec to zadna wymowka..
Nie ochodzi Nas to co Ty myslisz, ja poprostu mowie prawde. Nie wierzysz Twoj problem =*
a tak propo pingow to lepiej uwazajcie bo moderatorzy jak nie admini rozdaja ip i zeby nie bylo next "fraga"
Master-Mada
20-01-2009, 17:22
I co z tego jak prawie wszyscy mają zmienne ip
babcia666
20-01-2009, 17:26
@elocze7
To że Waka ma dysmózgowie dolne - firefox podkreśla błędy, więc cóż to za problem?
Przylizać? Komu?
Mage bomb - to był przykład, że trudno liczyć fraga z ob zrobionego za pomocą elf'a, jeżeli nie zalicza się pingowania, bo i tu i tu używa się nielegalnego oprogramowania, a jak już liczymy w jednym - liczmy w drugim.
Poza tym, nie rób spamu, jest taka mała aczkolwiek przydatna funkcja edit, ale czego by można po tobie wymagać... lizodupie.
Unga!<specjalnie 4you dziewczynko ;*!1!!1!1oneoneone!>
@down
Dzięki i nawzajem;*
Zrobie tak jak mi sie to podoba. Podlizuj sie dalej, moze Waka Ci pozwoli zrobic scrina ze swoim lefelkiem =*
Zrobie tak jak mi sie to podoba. Podlizuj sie dalej, moze Waka Ci pozwoli zrobic scrina ze swoim lefelkiem =*
albo dolaczy go do teamu "fragerow"
Fragiem bym tego nie nazwal, ale dobrze ze niewielu ludzi umie pingowac i niewielu sie daje :P
do tych pogromcow botow up
wasz waka tez posiada ng i widac to na jednym z jego filmikow
semilunaris
20-01-2009, 21:02
Frag - zabicie. Myślę, że metoda nie gra roli. Ale są te lepsze, jak i gorsze.
@ot dot. dys-x. Kiedyś tego nie było. Po prostu czytało się książki, uczyło się że piszemy hełm, a nie chełm i było dobrze. Teraz w I klasie podstawówki dzieciaki mają już PC, leją na naukę i tłumaczą wszystkie dys-x brakiem zdolności. Praktyka czyni mistrza. _/
Demmon of War
20-01-2009, 22:03
Moge zalatwic ping za 200k na swiecie Guardia.
Ja też mam, znacie skuteczność z tego tematu.
Don_Kustosz
21-01-2009, 00:37
skad ty wiesz co kto umie ? zastanow sie -.-
Moge zalatwic ping za 200k na swiecie Guardia.
tak wysoko cenisz swoje denne uslugi? lol mam nadzieje ze wpadna ci czarnuchy na hate i zapakuja xd
o pingowaniu praktycznie kazdy poza elyta"" t.pl ma pojecie,
paru ludzi+ip ofiary(np od moda z t.pl ktorzy z checia dadza za pare gp na nonpvp)=frag""
hehheheh heheh ...
skad ty wiesz co kto umie ? zastanow sie -.-
Bo jestem Gmem, chcesz bana?
Royal_Michael
21-01-2009, 16:04
ping=słabość
PHOTO
Jak ktos otworzyl to zdjecie to radze sie nie logowac
Virus.JS.Uniz
@down
i po co odswiezasz ten temat z keyem? pewnie to ty tamtego posta napisales:S
AdiZgOlekk
21-01-2009, 23:28
neo neo neostrada
up@ czy napisanie posta kilka godzin po napisaniu poprzedniego, to odswiezanie tematu? wez sie pierdolnij cegla w glowe
Jak ktos otworzyl to zdjecie to radze sie nie logowac
Virus.JS.Uniz
@down
i po co odswiezasz ten temat z keyem? pewnie to ty tamtego posta napisales:S
Pytanie, jak w zdjecie chcesz wsadzic keylogger'a bez uprzedniej edycji rejestru? Prosze bez takich... Co do tematu ;p dobrze chujkowi x) Jeszcze kilka razy by sie przydalo to moze przestanie bocic (po banie oczywiscie :D)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.