Pokaż pełną wersje : Zakup arma czy shielda?
Posiadam 21lv paladina skils 63/52 eq: steel helm, p legs, dwarven shield oraz leopard armor oraz mój budżet to 6k;p Moje pytanie brzmi czy lepiej zakupić belted cape(bo nie widzę sensu kupować mammoth fur cape, bo droższe, choć tańsze i posiada mniej capa lecz przy moim armie to piórko;p) czy czekać na b robe ( na którym lvlu?) czy może jednak kupić dragon shield? Proszę o odp.
Pozdr Pejek.
Ziomalek'boss
20-01-2009, 09:17
kup belted caoe + d shield a potem po desercie (no chyba że już go robiłeś) kup se crown helmeta , platinium amulet reszte kasy wydaj na hunty wbij z 30 lvl idź na minosy i rób lootbagi zarób na bohy + wbij z 40 lvl
Richard56
20-01-2009, 09:40
Kup dragon shield
Belted cape kosztuje 1k, dragon shield kosztuje 4-6k więc jak natrafisz na 4-5k to kupisz obydwie rzeczy i jeszcze na speary będzie ;p
Zakupiłem belted cape i kupie tą d shield :p Pójdę na deserta i się jeszcze zobaczy co tam nakupię ;p
Ja kupiłem belted cape od n00ba za 250 gps :P
i kupiłem dragoonke za jakieś 2 k (n00bek nie miał PACC i nie wiedział ze sprzedac mozna :D )
Zawsze lubiłem sie targować...
Właśnie...
Tutaj wszyscy dobrze mówią... Wprawdze ja nigdy nie zabijałem minosów... Jak masz pacca to staraj sie jak najszybciej dobic 25 - 30 ( + ) lvl i leciec na vivki ( na serverach przeludnionych jak secura jest cięzko expic...) poźniej około lvl 40 + ciągniesz dłuuuuugo na d lair... wprawdzie każdy ma swoją taktyke ale ja swoją sprawdziłem i myśle ze to jest dobra... Ja waliłem zawsze z e spearów :P A jak bez PACC jesteś no to nie wiem... hmmmm pod expić do 20 któregoś lvl'a i skillować ostro...później na jakiś monsterach... Nie wiem na czym jest oplacalnie expic zarówno stawiac na exp jak i na kaske.... sądze że dragi vivki są dobre do tego gdyż vivka daje sporo expa i w maire czesto leci Woi warty 2 k each (najmniej). No nie wiemm... wiec kup tego b cape i d shielda i szalej do dużego lvlu! i kupuj potem co uważasz za stosowne, każdy gra inną "taktyka". Dobra nie chce mi sie pisac, b pisze same glupoty xD 8o.
resztę oszczędzaj bo na RS się przyda
i na BoH zbieraj
resztę oszczędzaj bo na RS się przyda
i na BoH zbieraj
oszczędzać na rs ? nie wiem czy na ratach by mial waste z rsami :d a są tanie jak barszcz..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.