zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Arcanii gratulujemy ... ?

Emulsja
20-01-2009, 15:27
Arcanii gratulujemy ... ?

No właśnie Arcanii gratulujemy ale kogo ?

1. Arcanii gralulujemy Clapka ?

2. Arcanii gratulujemy Piciego ?

3. Arcanii gratulujemy Krylka ?

4. Arcanii gratulujemy Panova ?

5. Arcanii gratulujemy Tiusa ?

6. Arcanii gratulujemy Calisa ?

7. Arcanii gratulujemy Amesa ?

8. Arcanii gratulujemy Sworderka ?

9. Arcanii gratulujemy Damoona ?

10. Arcanii gratulujemy Twój typ ?

W sondzie proszę postować na kogo głosowaliście!
W punkcie 10. proszę także napisać jaki jest twój typ

Revisin
20-01-2009, 15:31
Głosuje na Calisa według mnie to największy idiota większy nawet od Clapka B)

Bracia_Zdunscy
20-01-2009, 15:35
Zdecydowanie Clapka

Faytah
20-01-2009, 15:53
#1 znaczkufkofo

SpoconyKrystyna
20-01-2009, 15:53
Mój typ to Clapek !

bemo
20-01-2009, 16:03
clapka bo nie zauwazylem sworderka --'

Makiss
20-01-2009, 16:08
jako że mam prawo wyboru to głosuje na 10. Makiss Flam :)

LoluU$
20-01-2009, 17:05
@bemo

Arcanii gratulujemy ... ?

No właśnie Arcanii gratulujemy ale kogo ?
8. Arcanii gratulujemy Sworderka ?

Zaled ;))

btw.

Lafy

LoluU$
20-01-2009, 17:11
Picin 16:56:52
ZAGLOSUJ NA MNIE NA TIBIA >pl

Partyzant_Felix
20-01-2009, 18:34
10. wszystkich lojalnych 4 ever to SB TEAM !!!

Czarus1
20-01-2009, 19:14
Clapek Clapek

VmaX
20-01-2009, 19:28
1.
Clapka rozum inteligencji jest mniejszy niz kwiatka doniczkowego.

Czarus1
20-01-2009, 19:38
1.
Clapka rozum inteligencji jest mniejszy niz kwiatka doniczkowego.

No, ale co zrobisz? Taki już ma 'rozum inteligencji'. :/

bemo
20-01-2009, 19:50
clapek byl wyzej a dalej przelukalem tylko szybko zgrabnie oczkiem wiec nie przywiazywalem wagi do innych --'

VmaX
20-01-2009, 21:03
@up
Wyjdz.

Faytah
20-01-2009, 21:25
odczepcie sie od sworderka wy go nieznacie wogole... Wasze wypowiedzi sa bez sensu debilizm czysty jestescie glupi wogole popatrzcie na siebie to tyle bo szkoda mi moich paznokci na pisanie glupich postow na wasz glupi temat

Tak Natka,nie znamy go. Nie znajac go pojechal mi po calej rodzinie x3,to swiadczy o nim ze jest rownie "sprytny" jak Clapek,ktory zrobil to samo. Nastepnie do wojny juz byl spokoj,ale juz kiedy wybuchla wojna to znowu sworderek zaczal swoje pojazdy gdy mnie tylko widzial.Wiemy tez ze ma dwoch ownerow,normalnego i retarda,my tu mowimy o retardzie i jezeli go bronisz to widocznie znasz tylko jego jedna,falszywa strone.

bemo
20-01-2009, 21:32
przciez bobik to prowokacja jest to nie dyda i to nie nazelowany stawiam ze to felix jest bo z tym podpisme to nowe se doda pewnie

Faytah
20-01-2009, 21:52
przciez bobik to prowokacja jest to nie dyda i to nie nazelowany stawiam ze to felix jest bo z tym podpisme to nowe se doda pewnie

w sumie mozliwe ale ch z tym

ywemytus
20-01-2009, 22:44
Ty fayter, tak sie nabijasz z clapka itp itd, a znasz go chociaz, ze tak pieprzysz farmazony? Imo, uwazam, ze ma bardziej poukladane w glowie od Ciebie, a to, ze robi jakas tam "beke" to co? Przeszkadza Ci? Wielki kozak teraz z Ciebie, 2-3miesiace do tylu to siedziales jak cipkeczka cichutko, a teraz co?

Zwiedzam_Anal
20-01-2009, 22:59
Ty fayter, tak sie nabijasz z clapka itp itd, a znasz go chociaz, ze tak pieprzysz farmazony? Imo, uwazam, ze ma bardziej poukladane w glowie od Ciebie, a to, ze robi jakas tam "beke" to co? Przeszkadza Ci? Wielki kozak teraz z Ciebie, 2-3miesiace do tylu to siedziales jak cipkeczka cichutko, a teraz co?

żeby on robił beke... moim zdaniem to on błazna z siebie robi.
Mój typ CALIS!

Faytah
20-01-2009, 23:57

Primo,nigdy nie siedzialem cicho wiec nie zarzucaj mi takich idiotyzmow. Clapka nie znam,pierwszy kontakt z nim mialem w 2005 kiedy jako normalny koles poprosil mnie bym mu pokazal single spawn banshee.Wowczas uwazalem go po rozmowie za spoko kolesia itd. jednak w 2008 roku,siedze sobie na public vencie ze znajomym rozmawiamy,nagle wbija z 30 typa z Interregnum i jeden cisnie mi na rodzicow i cos inny przytakuje,po zwroceniu uwagi na nicki zobaczylem ze to Clapek,a przytakiwal chyba Ames. Wiecej opowiadac nie bede,bo jezeli rozmawiasz z kims na vencie pierwszy raz i odrazu cisniesz mu na starych to na serio jestes wowczas frajerem,ja bylem tymbardziej zdenerwowany jako ze to bylo krotko po smierci mojego ojca. Jest definytywnym przykladem jak tibia zmienia niektorych ludzi. Pozatym nie robie z siebie kozaka,nigdy nie robilem,nigdy nie wyzywalem nikogo <nie bedac wczesniej pocisnietym>, nigdy nie mowilem ze kogos skopie czy bede huncil,w przeciwienstwie do paru innych osob.Nastepnym razem jak mi cos glupiego zarzucisz,postaraj odszukac w sobie chociaz na tyle honoru by sie przedstawic,jestem hunted nie moge Ci nic zrobic a chce wiedziec do kogo kieruje slowa.

Thornak
21-01-2009, 15:35
Gratulujemy ale w jakim znaczeniu ?

mój typ > Capra

Zwiedzam_Anal
21-01-2009, 15:41
Gratulujemy ale w jakim znaczeniu ?

mój typ > Capra

Spójrz na listę wymienionych wyżej osób i domyśl się. Może nie dotyczy to wszystkich osób ale na pewno większośc z nich

Partyzant_Felix
21-01-2009, 16:09

tak Kurwa. twoja stara to Kurwa i ma chuj i nie ma cipy i jest chuj i Kurwa z niej HAHAHA SZMATO. super beka, nie? sa w it ludzie normalni typu goral davf, koszyk(chociaz jak padnie to wzywa, ale pozatym okz) lecz ludzie pokroju clapka sa poprostu żałośni

Lafa_elo
21-01-2009, 20:26
haha jakie spryciarze a nazelowany to napewno calis haha ja pierdole ale beka zielona

Czarus1
23-01-2009, 20:52
Jak widac Clapek nie ma sobie równych!:cup: