Pokaż pełną wersje : Trapowanie - Dark Catedral i EF
Siema, mam pytanie. Wiecie jak mozna wykonac skuteczne trapy na DC lub EF? Chociaz bardziej zalezalo by mi na 1 ;). Na dc biega tyle botow ze masakra xD Wiec jesli widzieliscie podobny temat lub macie na ten temat jakas wiedzie to prosze piszcie :D
Trapowanie jest nielegalne.
Diablo91
21-01-2009, 18:54
@up
Za to używanie wszelkiej maści botów i nielegalnego softu jest ok i każdy powinnien tak robić?
@topic:
O trapach na DC i EF nic nie wiem... Sam od kilku dni próbuje trapnąć bottera na foldzie (raporty nic nie dają)...
Nie powiedziałem, że używanie botów jest legalne. Gdyby w tibii GM-owie nie byli mitem to by się dostawało bana zarówno za jedno, jak i za drugie, a tak się nie dostaje za nic. Nie mówiąc już o tym, że nie wielu ludzi lubi się dzielić swoimi sposobami trapowania.
Ale serio jest taki zapis, że trapowanie jest nielegalne? Zawsze był tylko zapis, że nie można ustawiać uh trapów (jeśli jeszcze ktoś pamięta co to było) i za to owszem dostawało się bany, ale za zwykłe trapowanie ?
Na ef znam jednego takiego trapa, ale wymagane jest coś, po czym nie da się chodzić (globusy chociaż, ale wymagany PACC by kupić)
http://img166.imageshack.us/img166/9776/eftrapxt5.jpg
Oczywiście, bot wchodząc w ten zaułek musi zostać odpowiednio przestawiony, ale nad tym sam popracuj. Jednego z globusów możesz zastąpić sam ty, pod warunkiem, że arcanist albo scouty się na Ciebie nie przerzucą.
Dzięki temu trapowi botter zwastował 4bp manasków a ja dostałem paymenta na 50k xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.