Pokaż pełną wersje : Krucjata ANTY-BOT-SQUAD
Rycerz_ktory_walczy
20-01-2009, 22:27
Drodzy Arcanijczycy! Nadszedł dzień końca ! KOŃCA BOTERÓW! a za razem POCZĄTKIEM walki z boterami na arcanii ! Mam dosyc tego że coraz więcej ludzi expi za pomocą botów. Dziś na d lair cały dzień bocił bocił Xoan Miguel .... Na edron też jakis boter... Ale nadszedł kres! Dzisiaj z moimi znajomymi podjelismy decyzję że będziemy walczyc z boterami! Jak narazie jest nas 6 i szukamy ludzi chętnych do wykaszania boterów.
kto jest chetny wstapic do mojego ANTY-BOT-SQUAD prosze pisac a na pw przesle info do kogo ma sie zglosic na tibii
BOTERZY! DRŻYJCIE!!!!!
Spokojnie. Ja z moją gildią Interregnum wykaszamy wszystkich boterów. Lepiej z kolegami zamiast wykaszac boterów to wyslijcie nam info i my to zrobimy za Ciebie :)
Drodzy Arcanijczycy! Nadszedł dzień końca ! KOŃCA BOTERÓW! a za razem POCZĄTKIEM walki z boterami na arcanii ! Mam dosyc tego że coraz więcej ludzi expi za pomocą botów. Dziś na d lair cały dzień bocił bocił Xoan Miguel .... Na edron też jakis boter... Ale nadszedł kres! Dzisiaj z moimi znajomymi podjelismy decyzję że będziemy walczyc z boterami! Jak narazie jest nas 6 i szukamy ludzi chętnych do wykaszania boterów.
kto jest chetny wstapic do mojego ANTY-BOT-SQUAD prosze pisac a na pw przesle info do kogo ma sie zglosic na tibii
BOTERZY! DRŻYJCIE!!!!!
w końcu ktoś się zajmie boterami X(
Spokojnie. Ja z moją gildią Interregnum wykaszamy wszystkich boterów. Lepiej z kolegami zamiast wykaszac boterów to wyslijcie nam info i my to zrobimy za Ciebie :)
taa, ty szczególnie, powinieneś zacząć od samego siebie, ładnie na cultach za*******ał ci bocik zanim padłeś
na yalahar macie duzo botow meendy i wiglaseek boca cala nocke czesto turek i reszta botow wiglaska bysmy uwalili z dsow ale go po godzinie jak juz suplisy sie prawie zkonczyly bot obudzil
Samobójstwo to grzech. Pewnie, że kosicie boterów w końcu monopolista może być tylko jeden.
he he he wasze zabijanie botow bedzie wygladalo tak ::
Hi->Hi>Bot??-> NOooOOo->Ok,Bye :D
A co do Clapka to fakt :D na Cultach bocik za****alal ladnie;);)
a moze lepiej dla int~ zeby zrobic liste botujacych , i brac od nich po 50k na miecha za nietykalnosc ;);) leszy sposob zarabiania :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.