Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Furora - night battle [18+]
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=143121
13:1 for Death Rose
best frags:
*Katrila - 277 RP
*Imargam - 264 EK
*Ymy - 199 ED
and more...
Master-Mada
21-01-2009, 11:30
Trzeba przyznać, że nieźle ich ogarnęli
Gdzie się podziało dawne Vision?
Mam pytanko odnośnie jednej rzeczy. Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć jak Ima, Katrila i Ymy w ok. 13 minucie z pza znaleźli się nagle w samym środku walki ; P? To ten npc ich tp-nął, jeżeli można to nazwać tp?
Gdzie się podziało dawne Vision?
Mam pytanko odnośnie jednej rzeczy. Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć jak Ima, Katrila i Ymy w ok. 13 minucie z pza znaleźli się nagle w samym środku walki ; P? To ten npc ich tp-nął, jeżeli można to nazwać tp?
Hi>kick
I jesteś ... jupi ;*
Kup.Se.Musk
21-01-2009, 17:27
Padali jak kaczki.
Rzeź niewiniątek. Chyba najlepsza "walka", jaką widziałem. Idealny przykład, że level to nie wszystko. :)
EDIT:
Trafnie powiedziane, Kuba.
Rzeź niewiniątek.
hehe :D
Chyba najlepsza "walka", jaką widziałem. Idealny przykład, że level to nie wszystko. :)
No w sumie =P
Nie ma co Dempah ma ogaryne :o
Paralizze
21-01-2009, 19:16
Niech loota chociaż pokazuje, bo jak on by zbieral same bohy z tych rsow to by mu sie za caaaly fight z mega + zwrócilo...
Explorer of Hell
21-01-2009, 19:31
Swietny filmik. Diabllord ( czy jakos tak ) pod koniec dal X loga... myslal, ze przezyje. Imargam, Katrilla itp nie potrzebnie wlecieli w sam srodek, skoro kazdy, kto mial pzta padl.
Zajebiste, nic dodać nic ująć :) Idę drugi raz obejrzeć.
Angerfist
21-01-2009, 19:33
Ładnie wszystkich składali :)
Ciekawe dlaczego youen,spaaw itd. stali w pz jak taki isan zith ginal na ich oczach. Jak dla mnie DR wygrało bo vis&dusk zrobiło coś, na co oni nigdy by się nie odważyli, ale jedni powiedzą, że to była odwaga, zaś inni, że głupota :)
Chciałem dodać, że najbardziej mi się podobał motyw jak Apff się poskładał 2 razy ;D
T3H_VirUs
22-01-2009, 00:36
zdrowe baty dostali :D
jołen co endi gadal po tej akcji? xd
dudek949
22-01-2009, 13:15
Jak dla mnie to Katrila, Ymy i Ci co wybiegli z pz pokazali odwage chociaz wiedzieli ze pewnie zginą ;P. Nie stali w pz jak cipki ;P
Pytanko - kto z kim teraz walczy na Furorze, bo już dawno się nie interesowałem tematem wojny na tym serwie.
mam 1 pytanko Apff zginął w odstępie 10 minut .. nawet trochę mniej .. a za 2 deda stracił też 1 lvl ... można tak szybko blessy kupić i do tego jakieś eq i się zapakować na wojnę?
Jucha Furora
22-01-2009, 14:04
@up
inq~
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.
reasonTHC
22-01-2009, 15:52
SOWX TO JEST NOOB FURORY HAHAHAHHAHAHAHAH
za 1 razem wybiegl nie wbil, pzta, potem, jak katrila ima etc wybiegli wyszedl jebnal w m walle, a jak dempah kazal raszowac to sowx na mapclicku na kladke hahahahahaha RYK W 3 PIZDY XD HAH HAAHHAHAHAHHAHAAA
Lumineros
22-01-2009, 16:59
ten spaww to ciota cyka się bić, Vision by leciało na żywioł a nie czają się jak cioty DR nie martwi sie o lvl i biją V & D masakra Im stracił już więcej lvl na głupim czajeniu się....:D
ten spaww to ciota cyka się bić, Vision by leciało na żywioł a nie czają się jak cioty DR nie martwi sie o lvl i biją V & D masakra Im stracił już więcej lvl na głupim czajeniu się....:D
Kretyn. Jezeli z gory wiadomo ze akcja nie do ogarniecia to po co wychodzic i tracic supplies? Spaaw to knight takze naprawde wiele by tam zdzialal.
ktos oszukal szymy jak ty miazdzysz na pacca
Drago2009
23-01-2009, 00:08
Ogólnie to akcja za akcją i jest na co popatrzeć :kat:
Texterus
23-01-2009, 00:35
Ciekawe dlaczego youen,spaaw itd. stali w pz jak taki isan zith ginal na ich oczach. Jak dla mnie DR wygrało bo vis&dusk zrobiło coś, na co oni nigdy by się nie odważyli, ale jedni powiedzą, że to była odwaga, zaś inni, że głupota :)
to była druga walka jułena na main charze
w pierwszej padł po nie całych 5 minutach (statek carlin)
ten spaww to ciota cyka się bić, Vision by leciało na żywioł a nie czają się jak cioty DR nie martwi sie o lvl i biją V & D masakra Im stracił już więcej lvl na głupim czajeniu się....
spaaw jeśli się bije to na druidzie (Rodine)
jak widać ryckiem tak się boi o lvl, że z pzta nie wychodzi
oh ty masz 55 level to bys sie w nich wbil odrazu
zapewne nie chce tracic levela gdy to jest niepotrzebne i gdy jak ktos juz wspomnial akcja jest na straconej pozycji :/
No nieźle się poskładali. Ogarneli ich pięknie.
Ładnie cisną fusion. Aż chce się oglądać takie wojny
Tentotrix
24-01-2009, 16:02
koleś co to kręcił jest naprawdę bardzo dobrze ogarnięty ;) brawo!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.