Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Doskonaly knight z doskonalym druidem hardcore hff
szkapamujwruk
21-01-2009, 17:19
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=58602
_/
hehe. od poczatku filmu czekałem kiedy sie poskładają :D. faktycznie hardcore :)
Kup.Se.Musk
21-01-2009, 18:28
Byłem pewien, że popadają. Zastanawia mnie jedno, dlaczego ten druid od początku nie pakował w hffy z tera hura?
Paralizze
21-01-2009, 19:20
Ten elder wcale doskonały nie był a farta jebany miał jak uciekał przed tym hff z 500+ hp i niemanasowal sie bo bot mu spamowal sio na knighta
usahushaush mogl sie wyjebac
Albo mi sie wydaje albo stosunkowo małe hity wchodziły z tego ue ? ... już lepiej było by używać innego czaru :|
szkapamujwruk
21-01-2009, 20:33
Ten elder wcale doskonały nie był a farta jebany miał jak uciekał przed tym hff z 500+ hp i niemanasowal sie bo bot mu spamowal sio na knighta
usahushaush mogl sie wyjebac
to byl raczej sarkazm ;|
babcia666
21-01-2009, 20:40
Ted Ed chyba przez pomyłkę zamiast wbić na otsa zalogował się na rl...
Takiego głupiego sposobu na huncenie hff nie widziałem xd
ZapodajMuze
21-01-2009, 20:58
Jak hff daje 3800 expa to wrl powinien dawac ok 2,5k bo nie jest dla mnie o wiele mocniejszy od dl czy frosta . A tak btw ghazbaran powinien dawac ok 3 mln expa wtedy by byl sens go zabijac (po za szmaciana lalka).
Master-Mada
21-01-2009, 21:13
Hahaha, czego oni się spodziewali 8o
Zwracam się do użytkowników forum z non-pvp, zwłaszcza tych, którzy komentują filmy z pvp i twierdzą, że wszyscy gracze z non-pvp mają "skila" i w ogóle są pro.
Wcale tak nie jest :p
Noby są wszędzie i kłótnie między graczami z pvp i non-pvp nie mają sensu ;)
HAHAHA ! ale ogar z tego druida jest _/ juz ja lepiej 83 ed na hffach sioham i expie
Z takim ogarnięciem, to ten Druid nadaje się co najwyżej do Siohania na Wyvernach.
Nowohucianin
21-01-2009, 21:52
br ?
no pl
ogar nie ma co
zzzzzzzz
paluch89
21-01-2009, 23:01
Hahahha secura moj serwer i takie nooby na nim grają.
4x up czy tam ile gdzie ten idiota wypowiedzial sie na temat pvp i non pvp
nie gralem na pvp w chuj czasu kiedys na valorii mialem msa tibia 7.5? czasami pykam na otsach ale tam zwykle jest nabostwo i combo sd wiec ni chuja sie nie nauczysz tylko ze jak zrobilem msa na aldorze po 3 latach na celescie na 80 lvl s*******am przed banda 100 lvli na luzie i mi nie pierdol farmazonow o tym ze ludzie z pvp maja skilla bo tak naprawde to to samo czy umiesz uciec czy nie. do zabicia kogos nie trzeba nic wiecej jak jednego z hotkeyow oraz 4+ osob na jakis 80+ ;d o podobnych lvlach wiec sorry chlopcze ale doskonale widze roznice i nie ma zadnej ohh albo nie jedna sie znajdzie ludzie maja wiele dluzszy jezyk na non pvp a na pvp za to robia noob chary na forum bo boja sie miec wlasne zdanie lub zbieraja team 50 lfli i leca na 100 ek¬¬ ktory oczywiscie jadac na bocie nie chuja sie nie nauczyl i im nie spierdoli. na aldorze jest wojna wiec bardzo dobrze wiem co to znaczy s*******ac z expa co 5 min.
topic@
szkoda mi tego druida : < talent ma xD i pomysly!
MasterTusk
21-01-2009, 23:27
Graja jak chcą, coś mam wrażenie że niektórych forumowiczów boli to bardziej niż swoje własne tibijskie sprawy. Coś im po prostu nie wyszło:p
Zesikałem się z beki xD!! nie moge po prostu.
Rzal i Bul!! Ten ED to kozak !! Cep roku
Ten EK Debil po chuuj on z nim szedl ;p
Kondziooo
22-01-2009, 12:18
bo nie jest dla mnie o wiele mocniejszy od dl czy frosta . A tak btw ghazbaran powinien dawac ok 3 mln expa wtedy by byl sens go zabijac To troche dziwne masz odczucia ; oo hff taki sam jak dl.. hmmm.. ciekawe..
a Ghazbaran to bardziej loot niz exp
Kluska_ziom
22-01-2009, 13:09
To troche dziwne masz odczucia ; oo hff taki sam jak dl.. hmmm.. ciekawe..
a Ghazbaran to bardziej loot niz exp
czytanie ze zrozumieniem sie klania...
on do dl i frosta porownal WRL
Master-Mada
22-01-2009, 14:24
4x up czy tam ile gdzie ten idiota wypowiedzial sie na temat pvp i non pvp
nie gralem na pvp w chuj czasu kiedys na valorii mialem msa tibia 7.5? czasami pykam na otsach ale tam zwykle jest nabostwo i combo sd wiec ni chuja sie nie nauczysz tylko ze jak zrobilem msa na aldorze po 3 latach na celescie na 80 lvl s*******am przed banda 100 lvli na luzie i mi nie pierdol farmazonow o tym ze ludzie z pvp maja skilla bo tak naprawde to to samo czy umiesz uciec czy nie. do zabicia kogos nie trzeba nic wiecej jak jednego z hotkeyow oraz 4+ osob na jakis 80+ ;d o podobnych lvlach wiec sorry chlopcze ale doskonale widze roznice i nie ma zadnej ohh albo nie jedna sie znajdzie ludzie maja wiele dluzszy jezyk na non pvp a na pvp za to robia noob chary na forum bo boja sie miec wlasne zdanie lub zbieraja team 50 lfli i leca na 100 ek¬¬ ktory oczywiscie jadac na bocie nie chuja sie nie nauczyl i im nie spierdoli. na aldorze jest wojna wiec bardzo dobrze wiem co to znaczy s*******ac z expa co 5 min.
topic@
szkoda mi tego druida : < talent ma xD i pomysly!
Jesteś debilem i nic na to nie poradzę. Czytaj inne topiki i czytaj ze zrozumieniem, dopiero później się wypowiadaj. Ten temat był wałkowany już nie raz, napisałem w poprzednim poście czego nie chcę wywołać, bo było to już wywołane w innych tematach.
zal druida xd na miejscu tego ryca na roty bym z takim gosciem ine polazl
Fajny film ale dlaczego nie uzywal exevo gran mas frigo? ;p
Fajny film ale dlaczego nie uzywal exevo gran mas frigo? ;p
bo mozesz miec tylko jedno "UE". albo lod albo ziemia. a jak widac na filmie Ed tak ogarniety ze pewnie nawet nie wiedzial co idzie bic i z czego to bic :D. zreszta po co w ogole bil z UE to dla mnie zagadka...
maszter321
23-01-2009, 21:56
bo mozesz miec tylko jedno "UE". albo lod albo ziemia. a jak widac na filmie Ed tak ogarniety ze pewnie nawet nie wiedzial co idzie bic i z czego to bic :D. zreszta po co w ogole bil z UE to dla mnie zagadka...
mozna miec 2 "UE" ale tylko 1 w danej chwili, mozna wykupowac do woli na zmiane..jak lecial na hff i wiedzial ze bedzie walic z "ue" to juz mogl wzaisc to frigo...
witmac44
23-01-2009, 23:06
wiedziałem że sie to tak skonczy :(
Pepeszka.
23-01-2009, 23:59
hahaha ja myślałem że ten ed padnie na początku jak go hff bił bez many xDD
Ed = Pro sio napewno cały serv chce żeby on ich siochał 8o
wlasnie Ed c*pa przez niego padl knajtick
wlasnie Ed c*pa przez niego padl knajtick
Mam nadzieje że to była ironia.
Co do filmu nie wiem czy tak bardzo się nudzili czy są tak bardzo pojebani żeby w taki sposób huncić hff.
Adik_jaw
24-01-2009, 09:03
Witam ; )
Heh widzę ze jest tutaj dużo znawców.. To że biłem z TERA to była jest i będzie tylko i wyłącznie moja sprawa.. Okz ? Dzień przed tym biłem z lodowego UE a wtedy chciałem spróbować z Tera..;) wychodzi na to samo exp jest dobry bo 500k/h~ I to że wy umiecie siohac Knighta jak macie 0 many i Hff na sobie to wam gratuluje.. Tyle dla was jestem pewien że Wy tak nigdy nie pojdziecie bo łatwo paść.. A przecież ded to 1,5 mln expa w dupe OMG.. To jest gra i gram dla Fun a nie dla kogoś..
Bey;)
Witam ; )
Heh widzę ze jest tutaj dużo znawców.. To że biłem z TERA to była jest i będzie tylko i wyłącznie moja sprawa.. Okz ? Dzień przed tym biłem z lodowego UE a wtedy chciałem spróbować z Tera..;) wychodzi na to samo exp jest dobry bo 500k/h~ I to że wy umiecie siohac Knighta jak macie 0 many i Hff na sobie to wam gratuluje.. Tyle dla was jestem pewien że Wy tak nigdy nie pojdziecie bo łatwo paść.. A przecież ded to 1,5 mln expa w dupe OMG.. To jest gra i gram dla Fun a nie dla kogoś..
Bey;)
Naucz się przynajmniej poprawnie ustawiać bota (chyba ,że Cie to przerasta to sorry) ,bo na razie większym debilem na tym filmiku jest rycek ,że poszedł z Tobą na tego hunta.
Angerfist
24-01-2009, 09:38
09:23 Using one of 46 gold coins...
09:23 Using one of 46 gold coins...
You recognize Kavon doskonaly knight. He was killed by a hellfire fighter.
Szkoda że leciałem na fast forward i nie zobaczyłem dokładnie :p
paluch89
24-01-2009, 14:34
Witam ; )
Bey;)
Masz racje to twoja sprawa ale jest filmik i mamy prawo komentować.
Tu nie chodzi o to, że nie umiesz siohac z 0 many i hff na klacie (nie umiesz czytać czy co??) tylko, że dobry drut by do tego nie doprowadził, że ma 0 many.
Widze, ze jestes niezła wrożką skoro nam przepowiadasz przyszłość. Zejdz na ziemie.
OMG ludzie jak najt moze bloknąć 8 hff... A czasami było ich ponad 9+ to co miał zrobić? stać? każdy z was by uciekał
Nowohucianin
24-01-2009, 14:57
Witam ; )
Bey;)
idź jeszcze nabij kilka pikseli jak na tym lvlu nie "wyrabiasz z maną" nie wiem czy wiesz ale można robić tak ,że można atakować i czasami popijać pota a nie biegac co chwile do schodów i sie manasować :D
idź jeszcze nabij kilka pikseli jak na tym lvlu nie "wyrabiasz z maną" nie wiem czy wiesz ale można robić tak ,że można atakować i czasami popijać pota a nie biegac co chwile do schodów i sie manasować :D
Zapomniał ustawić ,wybacz mu :/.
Ladnie szlo adikowi tylko nie jego wina ze mial 30 many i hff na sobie i nie mugl siochac kavona Jak dla mnie adik jest pro druid podziwiam go :D
No to jest napewno epic fail:D
Ladnie szlo adikowi tylko nie jego wina ze mial 30 many i hff na sobie i nie mugl siochac kavona Jak dla mnie adik jest pro druid podziwiam go :D
A kogo to wina? Bota?
Adik_jaw
26-01-2009, 10:48
oO to mówisz ze caly czas uciekalem do schodow no spoko ale ja tylko raz poszedlem up zeby hff ten co byl na mnie poszedl na ek bo troche jest ciezko bic 7 hffow i jednego miec na sobie + siohac..
Komentowac owszem mozecie i tak na to mam zlewe co mowicie denerwuje mnie tylko to ze wypowiadaja sie takie noby ktore myslą ze ta gra to tylko exp czasami trzeba zrobic cos cos dla fun no niestety Kavon padl moze to i tez moja wina trudno sie mowi to tylko pixele ; )
Pradwdopodobnie pierwszy i ostatni post w tym temacie
Zegnam ; )
no, jak tak siochasz jak liczysz to nie dziwne ze EK ci padl... chyba, ze poprzedni post drugi owner napisal to zwracam honor :)
Duch Guardi
26-01-2009, 12:26
Powiem tyle: kto mu sprzedał tego chara ? ...
Komentowac owszem mozecie i tak na to mam zlewe co mowicie denerwuje mnie tylko to ze wypowiadaja sie takie noby ktore myslą ze ta gra to tylko exp
najpierw zapoznaj się z definicją słowa NOOB w tibi , bo jak na razie to ty z siebie takowego robisz
W jednym ten koles ma racje - to forum pelne jest znawcow i pr0 ogarniaczy, ktorzy zawsze wiedzieliby co zrobic i pewnie sami by zbloczyli te wszystkie helfajery bo po co komus bloker.
Chamy,Ku.r.w.y i największe bociarze,jeszcze pewnie na tibia auto jadą bo Friko mają,a nie kupią NG i nie dadzą zarobić uczciwym ludziom..
PanWszechwiedzacy
26-01-2009, 22:57
Zegnam ; )
Drugi ;ovcvvv
T3H_VirUs
26-01-2009, 23:12
Taki komentarz...
druid noob
kina zero.
Pewnie levele na bocie mieli zrobione bo za bardzo skillowi byli : P
Powiem tyle: kto mu sprzedał tego chara ? ...
Sam zrobił... ale ludzie macie problemy...
Wiedziałem że tak sie to skończy. No[x]-Pvp roxor
Galin_xD
27-01-2009, 15:02
Wiedziałem że tak sie to skończy. No[x]-Pvp roxor
Nie kutfa pvp = uzalezniony pajac co podnieca sie, ze kogos ubil. :S
Kutfa rozumiem skrytykowac kogos, ale takie pierdol**** o no-pvp jest juz huj***.
Co do filmu. ;d
Rozumiem ich, czasami trzeba inaczej poexpic. Poza tym nigdzie nie jest napisane, ze trzeba tam uzywac tylko i wylacznie evevo tera hura.. ;s
Nyloseni008
28-01-2009, 18:08
Forumowe trolle, żal wam dupę ściska żałosne polaczki.
Do pieca polaks, do pieca!
Kurde, fajnie by było, jakbyś nie zapominał, że też jesteś 'polaczkiem'. I, że nie tylko w Polsce istnieją trolle forumowe.
Dobrze prawisz, ale tekst "do pieca" jest troche zalosny.
Tylko Polak jest na tyle głupi żeby wszedzie gdzie sie da krytykowac swój własny kraj ;s
@topic
Śfietnie ogarniacie!11
kapsel498
29-01-2009, 12:17
ale z was kozaki sami byście 10 levela nie wbili bo on mi zlurował rotworma na raty i tyle a kogoś komentujecie.
Knight padł i tyle trudno a druid nie jest noob bo nie padł :]
po prostu coś mu nie wyszło i tyle X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.