Pokaż pełną wersje : 110 ek+ annihilator
Jimi_Pall
22-01-2009, 08:47
Witam :)
Mam pytanie. Aktualnie mam 111 ek. Chciałbym za niedługo zrobić anni. I mam pytanie ile wziąć ghp i czy brać mp ?
Proszę o nie odpowiedzi typu : Poszukaj na forum itp Szukałem i nie mogę znaleźć :(
Z góry dzięki :)
Zapomniałbym. Będę szedł na miejscu 3,4. Wiec z czego bić demony ?
Witam :)
Mam pytanie. Aktualnie mam 111 ek. Chciałbym za niedługo zrobić anni. I mam pytanie ile wziąć ghp i czy brać mp ?
Proszę o nie odpowiedzi typu : Poszukaj na forum itp Szukałem i nie mogę znaleźć :(
Z góry dzięki :)
Zapomniałbym. Będę szedł na miejscu 3,4. Wiec z czego bić demony ?
Dużo zależy od kogo z kim idziesz. Nie ukrywajmy, teraz 90% populacji rycerzy próbuje wykonać anni na levelu 130+ ze względu na potiony.
Oczywiście możesz spróbować z GHP, ale w tym przypadku polecał bym używanie elevan amuletów i might ringów.
MP możesz wziąść tylko po to, żeby przy wejściu ''do'' anni mieć full mane i założony energy ring.
Polecam także, żebyś atakował z assassin star'ów.
Ale jak już mówiłem, dużo zależy od drużyny.
Jeżeli macie/masz zamiar isc w ekipie samych rycerzy o poziomach 130-111 to nie wróżę nic dobrego.
Polecał bym jednak team składający się z głównego blokera 140+EK, 2x 130+RP i ewentualnie ty jako 4 osoba.
-----
Jak zrobisz, zależy od ciebie...
Powodzenia.
Weź najlepiej trochę manasów na wypadek, że zostaniesz sam.
Zawsze wtedy możesz granować demca
Weź najlepiej trochę manasów na wypadek, że zostaniesz sam.
Zawsze wtedy możesz granować demca
Zakładając, że zostanie sam na 5 demonów i ten na wprost bedzie miał koło 1000 Hp (załużmy).
To po 1sze musiał by zmienić na broń + używać manasa (czyli nie leczył by się GHP), wiec po 3 rundach granowania nie wyrobił by z HP.
W prawdze mógł by się manasować i używać UH jednocześnie, ale za ile on się będzie UHał? 150 n/c
---------
Jimi_Pall
22-01-2009, 15:51
Ok. Dzięki :)
Jeszcze tylko daj znać czy zrobiłeś/ i z kim robiłeś ;p
Eh, no widzisz. Odrazu zakładasz, że będzie musiał zmienić broń dopiero jak zostanie ostatni...
Jeśli padną 2 pierwsze osoby może on będzie wtedy musiał zmienić broń.
No i nie przesadzajmy, nie trzeba tam cały czas spamować GHP, by przeżyć.
Luzem da się łykać manasy >.<
A zmiana broni to jest wielki problem. Niektórzy piszą coś do siebie podczas anhi, więc co to takiego zmienić broń....
Lechista
22-01-2009, 18:33
Powinni wprowadzić tak jak w diablo2 broń na switcha, możesz mieć 2 kombinacje broni, i za pomocą "tab" byś zmieniał z 1 na druga :>
Eh, no widzisz. Odrazu zakładasz, że będzie musiał zmienić broń dopiero jak zostanie ostatni...
Jeśli padną 2 pierwsze osoby może on będzie wtedy musiał zmienić broń.
No i nie przesadzajmy, nie trzeba tam cały czas spamować GHP, by przeżyć.
Luzem da się łykać manasy >.<
A zmiana broni to jest wielki problem. Niektórzy piszą coś do siebie podczas anhi, więc co to takiego zmienić broń....
nie byles na anni to nie mow. ja bylem i wiem ze tak kolorowo nie jest ze moge sobie granowac itd... caly czas poty i poty, a po combo to juz w ogole : D
Niektórzy piszą coś do siebie podczas anhi, więc co to takiego zmienić broń....
elf, ng, blacked hail?!
Powinni wprowadzić tak jak w diablo2 broń na switcha, możesz mieć 2 kombinacje broni, i za pomocą "tab" byś zmieniał z 1 na druga :>
Jak ja cie nie lubie. Masakra
nie byles na anni to nie mow. ja bylem i wiem ze tak kolorowo nie jest ze moge sobie granowac itd... caly czas poty i poty, a po combo to juz w ogole : D
Zgadzam się z tobą.
Szczególnie jak 2 demy sypną z beama a ty akurat nie wsadziłeś amuletu. Padaka na miejscu. :p
No pewnie, znasz historię mojego życia. Co jeszcze o mnie wiesz?
bimasterek
23-01-2009, 16:23
Łatwiej byłoby nam rozstrzygnąć gdybys powiedział z jakich profesji (i poziomów) składa się drużyna z która będziesz robił anhi. Na 111 lvlu bycie na 3/4 miejscu nie jest najlepszym pomysłem w każdym razie zakładając że idziesz drużyną składającą się z samych EK radziłbym Ci wziąć pół bp elven amu, co najmniej bp might ringów oraz uhp ile tylko uniesiesz ponieważ w takim składzie demony strasznie wolno padają. Osobiście doradzam Team 1 główny bloker 1 Elder Druid ok 130 poziomu (który awaryjnie może siohnąć blokera oile oczywiście sam będzie miał dość many) a pozostałe 2 postacie dowolnie ms/ed/rp.
Łatwiej byłoby nam rozstrzygnąć gdybys powiedział z jakich profesji (i poziomów) składa się drużyna z która będziesz robił anhi.
Ale jak zauważyłeś autor tematu nie pochwalił się z nami tą wiedzą. Prawdopodobnie dlatego, że sam jeszcze nie wie z kim wybierze się na ten quest.
Na 111 lvlu bycie na 3/4 miejscu nie jest najlepszym pomysłem w każdym razie zakładając że idziesz drużyną składającą się z samych EK radziłbym Ci wziąć pół bp elven amu, co najmniej bp might ringów oraz uhp ile tylko uniesiesz ponieważ w takim składzie demony strasznie wolno padają.
Dla 111 EK elevan amulety nie są raczej zbyt dużym wydatkiem, a może się zdażyć sytuacja, że zostanie on na quescie jedynie z 1 kolegą, więc 3 BP amuletów było by lepszym rozwiązaniem.
Osobiście doradzam Team 1 główny bloker 1 Elder Druid ok 130 poziomu (który awaryjnie może siohnąć blokera oile oczywiście sam będzie miał dość many) a pozostałe 2 postacie dowolnie ms/ed/rp.
Teraz kolego popisałeś się kompletnym brakiem wiedzy na temat walki z demonami i całego questa. Nie bierz tego do siebie ale to co napisałeś jest idiotyczne.
Zakładam, że miałeś na myśli aby nasz zaprzyjaźniony 111EK był głównym blokerem a drugi stał 130 ED (który miał by awaryjnie siokać kompana) a reszta ekipy to ms/ed/rp.
W takiej sytuacji wróże zgon całej ekipy.
Było by to wykonalne zakładając, że ekipa zkładała by się trzech postaci magicznych o poziomach 160+. Wtedy bloker z taką ilością HP miał by jakiekolwiek szanse.
Ale wg. mnie najlepszym wyjściem z sytuacji jest drużyna:
140+EK/130+Ek/130+EK/nasz bohater
albo
140+EK/nasz bohater/2x 130+RP
Aczkolwiek radzę wybrać inny wariant, mianowicie osiągnięcie 130 poziomu :p
Kurczakos
24-01-2009, 15:00
1 Elder Druid ok 130 poziomu (który awaryjnie może siohnąć blokera
Tak, anni z sioherem, najlepsza sprawa... Jak ten 130 ed nie padnie na początku to w dalszej części ledwo będzie wyrabiał z maną...
Nowohucianin
24-01-2009, 15:13
najlepiej jest robić anni we 3 (1 kina) lub 4 magów lub druidów jest jeszcze opcja 1ek i 3x rp ale ek musi mieć ponad 130 lvl zeby sie nie zlozyl choc demce padają dość szybko ,ale poty ...
ja robiłem w składzie 131ek,116 rp,114 rp,108 rp (ten sam ek dzien wczesniej zlozyl sie na anni)
.N3pt3r.
24-01-2009, 15:21
Dużo zależy od kogo z kim idziesz. Nie ukrywajmy, teraz 90% populacji rycerzy próbuje wykonać anni na levelu 130+ ze względu na potiony.
Oczywiście możesz spróbować z GHP, ale w tym przypadku polecał bym używanie elevan amuletów i might ringów.
MP możesz wziąść tylko po to, żeby przy wejściu ''do'' anni mieć full mane i założony energy ring.
Polecam także, żebyś atakował z assassin star'ów.
Ale jak już mówiłem, dużo zależy od drużyny.
Jeżeli macie/masz zamiar isc w ekipie samych rycerzy o poziomach 130-111 to nie wróżę nic dobrego.
Polecał bym jednak team składający się z głównego blokera 140+EK, 2x 130+RP i ewentualnie ty jako 4 osoba.
-----
Jak zrobisz, zależy od ciebie...
Powodzenia.
Quest od 100 lvl i idz z 140 ek....
Jak sam niedawno robiłem 104 ek i miałem
Ja
108 ms
110 Rp
i bloker 110 ek...
więc po kiego ty tu gadasz o 140 ek? i 2x 130rp?
bimasterek
24-01-2009, 15:42
Teraz kolego popisałeś się kompletnym brakiem wiedzy na temat walki z demonami i całego questa. Nie bierz tego do siebie ale to co napisałeś jest idiotyczne.
Zakładam, że miałeś na myśli aby nasz zaprzyjaźniony 111EK był głównym blokerem a drugi stał 130 ED (który miał by awaryjnie siokać kompana) a reszta ekipy to ms/ed/rp.
W takiej sytuacji wróże zgon całej ekipy.
Było by to wykonalne zakładając, że ekipa zkładała by się trzech postaci magicznych o poziomach 160+. Wtedy bloker z taką ilością HP miał by jakiekolwiek szanse.
Ale wg. mnie najlepszym wyjściem z sytuacji jest drużyna:
140+EK/130+Ek/130+EK/nasz bohater
albo
140+EK/nasz bohater/2x 130+RP
Jeśli myślisz że masz zadatki na wróżkę to grubo się mylisz mam na tyle oleju w głowie żeby wiedzieć że 111 ek nie podoła roli głównego blokera. Oile to co przedstawiłem wcześniej miałoby się udać ek powinien mieć minimalnie 130 lvl. I proszę nie mów mi jak się robi anhi ponieważ wykonywałem tego quest'a
zaledwie 6 razy (nigdy nie padłem podczas niego tylko raz straciliśmy 1 ms bo wziął za mało might ringów i nie dał rady się wypotować). Ostatecznie nawet jeśli Twoja drużyna potrafi grać osobiście doradzam aby każdy członek mial około 130 poziomu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.