Pokaż pełną wersje : Yeti istnieje :D
Mindslayer
21-12-2004, 09:56
JEdnak "YETI" przez clipów został wprowadzony. Umieszczam ponizej fotki co mozna spokojnie okreslic lokalizacje. MA bardzo duzo hp, niezle uderzenie i calkiem sporo exp jednak jest powolny co z łatwością wykorzystają palladyni :P Polecam go osobom którzy szukają nowych doznań uważajcie na siebie :P
http://www.qazwsxasd.republika.pl/yeti1.jpg
http://www.qazwsxasd.republika.pl/yeti2.jpg
Hmm... Jest juz nizej temat o Yeti wiec tam przenies to co napisales i radze usunac ten temat :P Bobek ! Czlowieku to nie jest fake, pomysl zanim cos powiesz zobacz na wczesniejszy temat tam masz linka !
bobek z antici
21-12-2004, 10:14
Ciekawe ile nad tym fake'iem pracowałeś. ASle jeśli to prawda to podaj dokładną lokalizajcę i inne plx. XD B)
Ciekawe ile nad tym fake'iem pracowałeś. ASle jeśli to prawda to podaj dokładną lokalizajcę i inne plx. XD B)
Ty kretynie idebilu ! To ni zaden fake !!!A lokalizacji nie znamy bo nie chca jej podac ale na foldzie ! poszukaj se go,przekop cala wyspe...
Nocny koszmar of danubia
21-12-2004, 14:00
lol na foldzie (hehhehehehehe)To jest niemożliwe .No chyba że stworzyli na foldzie jakieś miejsce tylko dla pacca
yeti spawnuje sie tylko co jakis czas. poczytajcie sobie artykul na www.tibianews.net (http://www.tibianews.net)
edit
dokladny link:
http://www.tibianews.net/article.asp?Id=317
Wuwos Lunara Knight
21-12-2004, 14:15
gdzie to kufa jest??? wez odp plzzz
Oczywiscie ze yeti istnieje, a myslacej osobie nie potrzeba nawet screen shota na dowod. Wystarczy popatrzec na logi w "kill statistics na www.tibia.com.
Prosze bardzo: Log pochodzi z calmery.
http://members.lycos.co.uk/godefroy/yeti.jpg
Byla dyskusja w moim temacie ale jakis mod zamknal teraz prosze zeby go otworzyl X(
@UP : Magus, maly offtopic : takich myslacych to w dzisiejszych czasach coraz mniej...niestety....
Pragnę wysunąć teorie że yeti owszem istnieje...ale i tu pewna niespodzianka - wydaje mi się że nie na wszystkich światach (!?) Wystarczy spojrzeć w kill statistic świata Aurea... i co nie widnieje tam pozycja "a yeti"
Mam nadzieje że się mylę ale zarówno boję się że to jakiś głupi pomysł CIP-ów
Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie tego posta... ale póki co jestem pełen obaw... naprawde liczyłem na spotkanie legendarnego yeti (nie zmieniając oczywiście świata na którym gram, no ludzie bez przegięć)
Yeti wróc... ;( ;( ;(
on ma poprostu random spawn(cos jak najazdy potworow), i na antice sie jeszcze nie spawnowal.
Byla dyskusja w moim temacie ale jakis mod zamknal teraz prosze zeby go otworzyl X(Jak mnie przekonasz sensownymi argumentami ze warto prowadzic dyskusje na ten sam temat w 2 roznych topicach to otworze.
@Topic
Szukalem dzis Yeti'ego na azurze. Nie znalelem nawet sladow, troszke bylem rozczarowany ale nie zamierzam sie latwo poddac. Znajde dziada :P.
Ard Archer
21-12-2004, 18:31
Byłem z kolegami na poszukiwaniach tego własnie potwrka na foldze ale nie znleźliśmy gramy na swieci Harmonia ciekaw ejstem czy bardzo ten Yeti jest silny :baby: ale dżajca by były jakby był silniejszy od Draga :baby:
jedno foto jest z www.tibianews.net
Yeti!! lubie yeti bo sa takie puszyste i fajnie gina :D
yeti spawnuje sie tylko co jakis czas. poczytajcie sobie artykul na www.tibianews.net (http://www.tibianews.net)
edit
dokladny link:
http://www.tibianews.net/article.asp?Id=317
no faktycznie....
no ale prosiłbym o dokładne tłumaczenie po polsku...więcej forumowiczów by wiedziało o co loto a poza tym ja tez rozumiem z tego 3 po 3 :p czyli tyle ile polski system edukacji jezykowej nauczyl mnie przez kilka lat uczęszczania do szkół - podstawowej, gimnazjanej a aktualnie ponadgimnazjalnej :evul: ehh ta nasza oświata ;)
...ale żeby nie było że ja zupełnie nie umiem angielskiego...
ale ze mnie mały noob :baby:
no wracając do tematu niech kochany yeti pojawi się na aurerze... czekać będzie komitet powitalny :D
za przetłumaczenie na język polski z góry dziękuje...
RESPECT
Miejmy nadzieje że nie będzie ten stworek niczym miotał... z tego co "wiadomo" jest bardzo wolny więc może być extra expem dla wszystkich oprócz knighta ]:-> (może będzie rzucałśnieżkami ;P )
Tuke-Nalek
21-12-2004, 19:32
Yeti istnieje Super :) Fajnie!! Tylko mam pare broblemów i o to one :
1. Jak tam dojść ? Czy mógłbym prosić o mapkę ?
2. Gdzie to tak wogóle jest ?
3. Jakie Yeti ma statystyki czyli: ile ma hp, jaki loot i etc.
POZDRO DLA: ZOWU AND ŻYWIEC ZDÓJ JESTEŚCIE NAJLEPSI :cup:
skoro wytropiliśmy już Yeti-ego to powstaje nowa zgadka, a mianowicie "a Deathslicer "
-co to jest?(wiem jak to wygląda bo był na scerenie z test serwera)
-gdzie to jest?
-czy też tak żadko się materializuje jak yeti?
-a jeżeli tak to gdzie???
Lord Slash
21-12-2004, 20:33
Jak byście przeczytali temat poświęcony Yeti na WoT to byście wiedzieli, że Yeti jest troche silniejszy od draga. Możliwe, że rzuca kamieniami ale nie jest to do końca udowodnione.
Yeti jak na razie pojawił się na światach Calmera, Fortera, Chimera, Isara, Secura i Trimera.
Chodzą plotki, że pojawia się na Foldzie, gdy znajduje się tam dużo afkerów.
Wtedy wielki zły chłopiec wkracza do akcji, żeby posprzątać wyspę. :D :D
BTW: Jutro wejdę z kolegami na folde(10 osób chyba wystarczy) i poczekamy tam z 2-3h. Może go znajdziemy(albo on nas). :D ;)
<EDIT>To nie Fake - sprawdzcie tych playerów na pierwszym SS(jeden na 12lvl killed by Yeti, a drugi to samo tyle, że na 8lvl :D ) </EDIT>
@offtopic: Draga spoko blokuje - mam nadzieję, że uda mi się i Yeti(Knight 31lvl 63/61, dobry eq B) )
Deathslicer to potwor a wlasciwie urzadzenie. Bossowie - faraonowie potrafia je przywolywac. Deathslicery wala bardzo mocno.
http://members.lycos.co.uk/godefroy/death.jpg
Z tego co wiem zadaja obrazenia fizyczne + jakas specyficzna magia (magic/fire thrower or something).
Hehe Magnus ale jego (startosa) temat byl pierwszy :P
Jak czytam nie ktorych posty, to dostaje paliptacji serca albo naglego ataku smiechu. Ludzie zastanowcie sie przez chwile przed napisanem durnego posta. Skad mzoemy wiedziec jaki daje loot, ile ma hp skoro narazie zabito ich zaledwie kilka. Ruszcie ta swoja mala mozgownica.
Deathslicer to potwor a wlasciwie urzadzenie. Bossowie - faraonowie potrafia je przywolywac. Deathslicery wala bardzo mocno.
http://members.lycos.co.uk/godefroy/death.jpg
Z tego co wiem zadaja obrazenia fizyczne + jakas specyficzna magia (magic/fire thrower or something).
czyli z tego co rozumiem on samotnie nie występuje tylko jest integralną częścią faraona...jest przez niego summonowany? Da się go zniszczyć atakami fizycznymi?
Czy jest jakikolwiek exp za niego?
PS Zajrzyjcie w kill statistic na Tibia.com, świat antica. Jegomość kogoś zabił... jest gdzieś na początku w statistic...chyba 4 od góry.
aha i jeszcze jedno...czemu to coś jest z dużej litery pisane???
Grzes Przewodniczek
22-12-2004, 11:32
a ja uwazam (podobnie jak moj kolega z klasy ktorego nicka nie podam zeby nikt nie mial go za idiote :p) ze yeti ma nieregularny espawn na foldzie lub vedze (ten beho w kazzo rowniez ma nieregolarny spawn, [ten na skalce])
almisael
22-12-2004, 14:11
Cze
Po pierwsze chciałem sie przywitać bo jestem tu nowy..
...a po drugie chciałem wam pokazać dwa ss
Na zagranicznych forach mozemy znaleśc kilka ss z yeti w roli głównej, a oto co udało mi się dziś zobaczyć na galanie
http://warclan3.republika.pl/yeti.jpg
http://warclan3.republika.pl/kogoyetibil.jpg
(jeśli screnów nie widac to przepraszam)
Z niektórych ss'ow wynika, że Yeti jest tylko na Foldzie, a dlaczego tylko na Foldzie? Przecież z lodowych wysp jest jeszcze Senja i Vega .
Ide Własnie na folde samemu dla polewki :D
Niestety, na Eternii też się pojawił Yeti (nawet 2).
23.12.2004 12:29:58 CET Killed at Level 39 by a yeti
Mocny jest -.-' Ale mocniejszy był lag...
a ja widziałem Yetiego ;p na Foldzie. Niestety musiałem uciekać i 5 UH straciłem.
Transparent Ghost
23-12-2004, 16:11
Z nieoficjalnych zródeł wiadomo że Yeti wychodzi co pewien czas na powierzchnie foldy w poszukiwaniu jedzenia ;) Zobaczcie se TĄ (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Klusek+Mati) postać.
/Czyli poprostu co pewnien czas Cip'soft (GM'y) po restarcie wypuszczają YETI na powierzchnie foldy. Czyli nikt nigdy nie wie kiedy może się pojawić a co może oznaczać że może posiadać bardzo dobry loot skoro jeden na tydzien wychodzi.
Nightbetrayal
23-12-2004, 18:39
Jeszcze z yeti nie miałam okazji się spotkac, ale na pewno walczył z nim mój kolega (rycerz) i nawet udało mi się zginąć ;). Zresztą to była jego wina nie wziąłdobrzego sprzetu muł jeden :p. A osoby wypowiadające się przede mną mają rację - wszystko mzona sprawdzic na tibia.com. Wystarczy troche inteligencji :p.
Wesołego Alleluja zycze :baby:
Neftanger
23-12-2004, 20:26
Yeti wlasnie pare min temi sie pojawil na moim swiecie(harmonia)Nie widzialem go ale wiem ze ma 900hp i zadaje niezle ciosy.Wypadl z niego 7gp i 5 hams :p
Gate lord
23-12-2004, 23:16
Siema all i przedewszysatkim neftanger... powiedz ty mi kto widział yeti na harmonii i gdzie i co i jak... znamy się z harmonii.
Ja tez szukalem Yeti na Galanie ale nie znalazlem :( , lecz sa tego plusy :P znalazlem pk :D
00:10 You see a dead human (Vol:10).It weighs 925.3 oz.You recognize Feaz. He was killed by Xulorin.
:D:D:D
jutro z rana ide go namierzyc i skopac mu dupe z kumplami B) jak sie uda go chociaz spotkac, zamieszcze szkriny :)
Yeah. Wreszcie sie dowiedziałem co i jak z tym yetim więc udałem się na folde z kolegą palladynem lecz niestety go nie spotkaliśmy ;( Jak myślicie czy z 36 levelem gsem i skilami 70/66 dam rade go zabić albo uciec w razie czego prze dnim ? :confused:
Alucard pan ciemonści
25-12-2004, 20:33
Dziwne jest to że na pierwszym obrazku nad yeti nie ma napisu''Yety'' i paska z healt points
Dziwne jest to że na pierwszym obrazku nad yeti nie ma napisu''Yety'' i paska z healt points
Napis "Yeti" i pasek życia jest, tyle, że nie nad nim tylko jest napisany jakby na nim, trzeba sie przyjrzec.
Transparent Ghost
25-12-2004, 21:42
Wygląda że Yeti nie ma ustalonego respawnu i pojawia się na kontynencie Tibi co jakiś czas pojedyńczo a potem znika na pare dni i tak w kółko.
Jugo-ten_prawdziwy
25-12-2004, 21:44
... jednak jest powolny co z łatwością wykorzystają palladyni :P Polecam go osobom którzy szukają nowych doznań uważajcie na siebie :P
A patrzałeś na lvle tych 2 osób z JPG? Nie ? to są lvl 8 i lvl 12 i obaj zgineli przez Yeti, więc niesądze żeby byl wolny.
Napis "Yeti" i pasek życia jest, tyle, że nie nad nim tylko jest napisany jakby na nim, trzeba sie przyjrzec.
Niema napisu "yeti" nad yeti na pierwszym obrazku tylko jest w okienku battle nawet lupe podlozylem :P, a na 2 obrazku coś jakby widać ten napis ale nie zabardzo wienc nie jestem przekonany i to mi sie dziwne wydaje :)
gumisiek
25-12-2004, 22:06
a gdzie są yeti? odpowiedz :p
a gdzie są yeti? odpowiedz :p
Yeti jest na foldzie jak puścisz przez win-ampa piosenke "dzieci yeti"<disco polo xDDDD> :D :P :D
Jerkov Thundersword
26-12-2004, 00:44
Musze go zniszczyć! Musze, musze, musze!!!! Szykuje już mojego najcika! Zobaczymy za jakiś czas panie yeti!! Tylko dostane 20 level i skille odpwiednie!!! :berserk:
Jerkov Thundersword
26-12-2004, 00:53
skoro wytropiliśmy już Yeti-ego to powstaje nowa zgadka, a mianowicie "a Deathslicer "
-co to jest?(wiem jak to wygląda bo był na scerenie z test serwera)
-gdzie to jest?
-czy też tak żadko się materializuje jak yeti?
-a jeżeli tak to gdzie???
To jest jedna z pułapek w grobowcu Faraonów w queście z rozbitym hełmem... Helmet of Ancients czy jakoś tak...
Musze go zniszczyć! Musze, musze, musze!!!! Szykuje już mojego najcika! Zobaczymy za jakiś czas panie yeti!! Tylko dostane 20 level i skille odpwiednie!!! :berserk:
Napisz lepiej z kim pojdziesz bo watpie zebys poszedl tam sam na 20 lvl i watpie ze wogole go znajdziesz B) Narazie Yeti mozesz sobie pooglodac po lewej stornie od napisow a pod main nickiem :D
To jest jedna z pułapek w grobowcu Faraonów w queście z rozbitym hełmem... Helmet of Ancients czy jakoś tak...
to jest potwor...a Deadslicer...jak chcesz go zobaczyc to polecam ss-ki naszych forumowiczow ;) w temacie o test serwerze (tym z grafikami)
Mój avatar to właśnie ukochany "a Deadslicer"
więc prosze spojrzeć z lekka w lewą strone pod moim nickiem...
nie wiesz jakie lvl'e mieli ci gracze ?:P
Nie no slyszalem juz wiele o Yetim, ale kto mi powie co to jest Elf druid.
Bo na tibia.de dużo graczy o nim wspominało, i mówili że przebywa on w elf village, a ja ją całą przeszukałem i co...? i nic!
Ja zwiedziłem całą Foldę kratka po kratce... i nie znalazłem Yeti. Jest więc pewne, że nie ma on stałego i ustalonego spawnu.
Co do Deathslicerów...
Deathslicer - chodzący nóż, nie da się go zabić. Widziałem go w akcji jak prawie zabił palka 116 lvl, a później zabił rycka 100lvl (2 deathslicery). Knightmare przywołał parę na teście to było można sobie pooglądać.
Magicthrower, Flamethrower - Filary w pokojach z faraonami które rzucaja magią/ogniem/metalowymi gwiazdkami. Nie da się ich zabić (no bo jak utłuc słup :p)
Ja zwiedziłem całą Foldę kratka po kratce... i nie znalazłem Yeti. Jest więc pewne, że nie ma on stałego i ustalonego spawnu.
Co do Deathslicerów...
Deathslicer - chodzący nóż, nie da się go zabić. Widziałem go w akcji jak prawie zabił palka 116 lvl, a później zabił rycka 100lvl (2 deathslicery). Knightmare przywołał parę na teście to było można sobie pooglądać.
Magicthrower, Flamethrower - Filary w pokojach z faraonami które rzucaja magią/ogniem/metalowymi gwiazdkami. Nie da się ich zabić (no bo jak utłuc słup :p)
to mnie zmartwiłeś :( a miałem takie piękne noworoczne postanowienie..."Utłuke tego Deadslicera choćbym miał Premium account wykupić". No i masz ci babo placek...z tego co mówisz go się nie da zniszczyć...
No ale jakby się kurde logicznie zastanowić to po cholere on ma pasek życia? Bo ma...Na jakimś ss-ku widziałem...
Był na foldzie bardzo głęboko w podziemiach poszliśmy a ziomkami i go zobaczyliśmy ale było nas 3 low lev i sie baliśmy fraga ale był jak tu przed kompem siedze
._________________________________________________ ________________
Bartekcracovia
Knight--->9 lev--->danubia :crusader: --->1 mlv--->skillexx/xx--->p0ozdro dla Animo palladyn Lander wolf i Datop[id druidek--->miasto thais
Był na foldzie bardzo głęboko w podziemiach poszliśmy a ziomkami i go zobaczyliśmy ale było nas 3 low lev i sie baliśmy fraga ale był jak tu przed kompem siedze
._________________________________________________ ________________
Bartekcracovia
Knight--->9 lev--->danubia :crusader: --->1 mlv--->skillexx/xx--->p0ozdro dla Animo palladyn Lander wolf i Datop[id druidek--->miasto thais
o co ci biega z tym "ale bylo nas 3 low lev i sie baliśmy fraga<??:P??> ale był jak tu przed kompem siedze __________<:P niewiem oco ci z tym biega? :P>
a tak w ogóle to po kiego wała szłeś na same dno foldy z jakimis ziomkami<ciekawe jakie lvl :D> jak niezrobiłes screena :D. i ciekawe czemu muwisz ze bardzo głeboko w podziemiach skoro folda ma tylko 3 piętra głebokości?<rozumiem gdybybyło -6 :D [troche przesadziłem :P]>
I patrzyłem status zabicia na dan00bi i niema nic z yeti wienc nie do końca ci wierze. :] (a może ja ci w ogule nie wierze ? :P)
Z tymi fragami to mu o deada chyba chodzi...widzialem juz kilka ss-ków z Yeti ale wszystkie miały miejsce na powierzchni foldy...jeżeli to jest prawda to Yeti materializuje się na całej foldzie łącznie z podziemiami...
poczekamy zobaczymy...
Brave Stomach
27-12-2004, 12:20
ja sie kłóce z tym ze folda ma 3 piętra! widziałem jak mój brat grał to schodzil coraz nizej i bylo jeszcze jedno zejscie (myśle ze z 5 ma). Zszedł tam i była ścieżka nie wiem gdzie prowadząca, do okoła była lawa, a dalej Fire Elementale które zabiły mojego brata :\ ( laga miał) Pewnie jest dalej coś ciekawego....
Meitsall
27-12-2004, 12:31
Moze Yeti jako jedyny potwor schodzi do jaskin i wychodzi na powierzchnei...
ja sie kłóce z tym ze folda ma 3 piętra! widziałem jak mój brat grał to schodzil coraz nizej i bylo jeszcze jedno zejscie (myśle ze z 5 ma). Zszedł tam i była ścieżka nie wiem gdzie prowadząca, do okoła była lawa, a dalej Fire Elementale które zabiły mojego brata :\ ( laga miał) Pewnie jest dalej coś ciekawego....
tam gdzie ta dookoła lawa i fire elementalki to właśnie jest 3 piętro głebokości :) . To tylko sie wydaje że to jakieś strasznie głebokie ale wcale niejest głęboka bo folda ma bardzo szerokie tunele a tylko 3 piętra głębokości:D
Moze Yeti jako jedyny potwor schodzi do jaskin i wychodzi na powierzchnei...
Raczej nie bo by musiał nim jakiś game majster sterować :D
Meitsall
27-12-2004, 14:33
Raczej nie bo by musiał nim jakiś game majster sterować :D
Kto wie....
blackregis
27-12-2004, 21:58
Master * :D
Pozostaje nam tylko czekac na więcej wiadomości o Yetim. Dzisiaj jakiś głupek krzyczał na senji, że widział Yeti, przyszedłem, ale zobaczyłem tylko krew a nastepnie killed by frost troll xD
ja yetiego nie widzialem ale widzialem jak zabil mojego kumpla ja mialem 15 lvl (wiem ze nie zawysoki) a moj kumpel 14 i se tak idziemy a ja tu patrze on sie wylogowal to ja mu na gg pisze czemu poszedles i powracam do tibi po chwili widze Cialo mojego kumpla szypko zabralem bp i uciekam i w tym momencie slysze tan odglos otrzymanej wiadomosci na gg patrze a to wiadoosc od kumpla "yeti mnie je...l" ale yetiego niegdzie nie widzialem :( musial chyba kogos znalesc i pobiedz za nim :P mialem farta :)
Wszyscy tylko gadajom ze som nowe mosters i te Yeti ale powiedzcie gdzie one som do jasnej... Wszyscy by chcieli solowac nowe potsworki a nie tylko ogladac ss'y :]
Lord Slash
27-12-2004, 23:34
@Brave Stomach
Możliwe, że ma więcej pięter ale prawdodobnie można się do nich dostać tylko za pomoca kilofu. Co do tej lawy - 3 poziom Foldy jest podzielony na 2 częsci.
W jednej FE, a w drugiej królestwo minosów(coś jak Kreta - mają nawet labirynt :) ) z kilkoma skorpionami i beho.
@topic
Yeti to bardzo dziwne zjawisko. Ostatnio postanowiłem zabić Yeti (Elysia) i spędziłem na Foldzie około 2 dni gry ( co w moim przypadku równa się około 35h gry). Yeti nie znalazłem, pomimo tego, że qmpel został przez niego zabity. Wiadomość o jego śmierci dostałem w 5 minut po tym jak to się stało - poszedłem od razu na Foldę , a w tym czasie Yeti zniknął(nie minęło więcej niż 15 minut od śmierci qmpla). Przeszukałem bardzo dokładnie wyspę i ani śladu po człowieku śniegu. Po tym wszystkim dowiedziałem się, że qmpel stał na Foldzie jakiś czas i robił runy(AFK). Moim zdaniem CIPowie wstawili do gry taki skrypt:
----------------
{kod programu }
if ( ktoś_stoi_afk = true ) {
pobierz_nick_afkera();
przywolaj_yeti();
zabij_afkera(nick);
sprawdz_czy_nikt_cie_nie_widzial();
if (ktos_cie_widzial = true) {
pobierz_nick_widza();
zabij_widza(widz);
}
else
bierz_nogi_za_pas();
zniknij();
}
else
{ kod programu }
----------------
:D :D :D
PS. Programiści i niektórzy (L)userzy będą wiedzieć o co chodzi. ;)
<=KaLeCiQ=>
27-12-2004, 23:48
ok to yeti jest tylko robi sie co jakis czas i tyle i przetanice gadac jakies poj**** hitoryjki o pietrach i innych bzdurach to dzial o yeti a nie najglupsze hitorie swiata.... :evul:
<=KaLeCiQ=>
27-12-2004, 23:51
i niech kazdy kto go widzi niech robi ss potrzebujemy wiecej info o nim a ja teraz palkiem pujde na folde moze bede mial szczescie :lucznik: ...
PokaZ screena z tym deadslicerem!!!!!!!!!!
Heh... niektore elementy wprowadzone przez ten Update to chyba najlepsze posunieci Cipsoftu od stworzenia tibii... :P Tylu tajemnic jak teraz jeszcze nie bylo ;)
Najpierw Faraonowie... kto to, co to, czemu tak a nie inaczej....
Teraz Yeti <chyba najlepszy element update ;)> Wszyscy wiedza ze takie cos istnieje, sa na to dowody... ale tego wszystkiego jest bardzo malo i nawet nie do konca wiadomo czy sa prawdziwe... tu ktos slyszal, tu ktos zginal ale sam tego nie widzial, tu ktos niby widzial..... ale dowodow, poza 4 ss brak :D Nikt nie wie gdzie, kiedy, co daje itd...
Brawo dla CipSoftu za TAKIEGO Yeti ;) Brawo ze nie jest to kolejny Cyc, Drag czy demon, o ktorych kazdy wie wszystko.... Bo o Yeti nie mozna nigdy do konca niczego byc pewnym ;)
Meitsall
28-12-2004, 12:16
ok to yeti jest tylko robi sie co jakis czas i tyle i przetanice gadac jakies poj**** hitoryjki o pietrach i innych bzdurach to dzial o yeti a nie najglupsze hitorie swiata.... :evul:
Masz rozwolnienie czy jak ?? Weź się odwal bo sam nie znasz do końca prawdy, i nie wiesz czy ja czy ty masz racje....A pozatym kto ci na zamowienie bedzie SSy robil.
Edit: A może ty jako wybraniec masz udostępnione kody zrodlowe Tibii ? X(
ja bym zrobil z mego kumpla low lvlka przynete :D i by stal nieruchomo i mnie zawola jak jakis mutant yeti atakuje to ja go ciach ciach i ss'ki i zdech :P (albo film przy okazji:P)
Mindslayer
31-12-2004, 10:25
moge wam powiedziec ze yeti wyrzuca sniazki :D i wali z czegos takiego jak Energy Wave tylko powietrzne zadaje tym po 300 w góre jak mi wiadomo
umieszczem link do filmu wyprawy pewnej ekipy na yeti hunt :P
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21121
Najdziwniejsze jest w tym filmiku że tam są 2 yeti :)
Może to rodzinka?:P
andrzej_15_nh
31-12-2004, 15:34
spox fajnie ze jest YETI ale gdzie ono wystepuje :) ,i czy moglibyscie powiedziec po ile on bije i jaki kto mial najwiekszy miał hit na nim z miecza :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.