zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : format .cam

Rav
22-01-2009, 18:24
siema, takze chcialem was zapytac co sadzicie na temat tibiacam.tv czy filmiki te bez obaw mozna pobierac jesli koncza sie nazwa .cam czy tez jest inaczej, z tego co sie orietuje .rec pliki moga zawierac niechciane wirusy. kiedys na WoT byl wlasnie post i to nawet przyklejony o ostrzezeniu przed wirusami w camach,
Duzo sie ostatnio slyszy o dosyc doswiadczonych graczach ktorzy zostaja ofiarami hakerow tak wiec czy nasze konta sa bezpieczne? xdd
sam na swoim komputerze nie mam antyvirusa ale gdy cos potrzebuej przeskanowac robie to za pomoca internetu ale czy kazdorazowe skanowanie cama ma jakis sens? skoro sciagam tego kilkanascie i wiecej dziennie.
A i jesli mowa o zagrozeniach trojanami etc to jakie jest wasze zdanie na temat zapisanych rozmow na ventrilo vrf format.
napisalem ten temat by sobie popisac na ten temat skoro nawet GM mogl dostac zonka to ofc czemu nie inni xd

sry za haos w tym poscie ale to co w bani mi lezalo to napisalem

ps. poki co jeszcze nie zostalem nigdy "hakniety" gram jakies 5 lat juz w ta gierke i nie chcialbym zeby to sie stało, takze dzielmy sie doswiadczeniami xd
lets talk zi±±±

Kasiek123321123
22-01-2009, 19:12
Wirusa mozesz miec nie tylko przez sciaganie plikow. Rownie dobrze moze byc wirus na jakiejs stronie a wtedy lipa bez antywira.
Jak dla mnie powinienes wgrac jakiegos i niebedzie problemu.
Z tymi filmami to niemam pojecia jak to jest.

pozdr. dla normalnych :*

Arcan
22-01-2009, 19:32
sam na swoim komputerze nie mam antyvirusa [/B]

W dzisiejszych czasach posiadanie internetu i brak antywira+firewalla to otwarte drzwi nawet dla pseudo hakerów po lekturce z google.pl.
Co¶ na potwierdzenie tego co mówię (mój screenshot, nie wchodze na żadne niepewne strony, ani nie ¶ci±gam syfów):
http://img99.imageshack.us/img99/5412/pandfg7.jpg