Pokaż pełną wersje : Ed or Rp?!
Kromka123
23-01-2009, 17:01
Witam mam prośbę byście mi poradzili kim grać na serverze non-pvp ( CANDIA ) , posiadam Elder druida oraz Royal Palladina oto staty postaci.
Elder Druid-
Posiadam nim zaledwie 16-17 mlvl oraz 21 lvl 50% do 22 i takie ma EQ : Platinum amulet ( p ammy ) , Crown helmet , mamoth fur cape , blue legs , bohy , necro/moonlight/snakebite ROD , Demon Shield.
Royal Palladin-
Ten char jest moim nowym charem ( Świeżym ) posiada słabe skille 62/50 i eqq takie samo jak druid , zamiast rod speary ( na 25 royale ) i 7 mlvl.
◘Wazne informacje:
-Net nigdy nie pada jest szybki 0 lags / 0 kicks.
-Kasy mam ponad 100k wiec moze byc male waste.
◘Pytania na które proszę odpowiedź:
-Kim sie lepiej expi w grupach a kim lepiej solo.
-Kim na czym expic i do którego lvl ( to mozna se darowac )
-I ogólnie kim się lepiej gra /kogo polecacie.
PS: proszę nie pisać textów typu ; Graj tym kim chcesz. itp
z góry thx
Clubertex
23-01-2009, 17:54
Ja radziłbym ci grać elder drutem ponieważ z pacc to nieźle sprawa z teamem na późniejszych levelach będzie wygladac
Niezbawiony
23-01-2009, 17:58
Drutem kupujesz pacc lecisz do 60 lvla i expisz se na d lair z srednim waste
a pallkiem to nawet pacca nie musisz kupowac ;p
Wylansowany
23-01-2009, 19:23
Pallem gra się lepiej, druidem gra się fajniej. Reszta zależy od Ciebie, czy wolisz mieć więcej kasy, addonów, ładniejszy domek itd. czy więcej frajdy z gry. (Ja bym wybrał ED)
TaJemniczy
23-01-2009, 19:32
Witam mam prośbę byście mi poradzili kim grać na serverze non-pvp ( CANDIA ) , posiadam Elder druida oraz Royal Palladina oto staty postaci.
Elder Druid-
Posiadam nim zaledwie 16-17 mlvl oraz 21 lvl 50% do 22 i takie ma EQ : Platinum amulet ( p ammy ) , Crown helmet , mamoth fur cape , blue legs , bohy , necro/moonlight/snakebite ROD , Demon Shield.
Royal Palladin-
Ten char jest moim nowym charem ( Świeżym ) posiada słabe skille 62/50 i eqq takie samo jak druid , zamiast rod speary ( na 25 royale ) i 7 mlvl.
◘Wazne informacje:
-Net nigdy nie pada jest szybki 0 lags / 0 kicks.
-Kasy mam ponad 100k wiec moze byc male waste.
◘Pytania na które proszę odpowiedź:
-Kim sie lepiej expi w grupach a kim lepiej solo.
-Kim na czym expic i do którego lvl ( to mozna se darowac )
z góry thx
Człowiek jest istotą, istotą mało doskonałą, potrafi on jednak pokazać drogę drugiej istocie, lecz czy pokazywanie drogi wiele razy ma sens??Czy jednostka indywidualna nie potrafi sama zdecydować??Huummmm:(
bimasterek
24-01-2009, 20:09
UP Rozbrajasz mnie. ^^ O ile twierdzisz ze takie osoby nie zasługują na odpowiedź po co w ogóle się wciskasz?
ED:
- znacznie lepszy do grupowych huntów od RP
- szybciej expi
- daje więcej adrenaliny
RP:
- expi się nim spokojniej nie musisz się bać że padniesz na combo
- słaby w huntach grupowych bo przydaje się tylko i wyłącznie do robienia dmg w którym i tak ED bije go na głowę
O ile twierdzisz ze takie osoby nie zasługują na odpowiedź po co w ogóle się wciskasz?
Poniewaz niektorzy musza sie wreszcie nauczyc samodzielnie podejmowac decyzje.
@Kromka
To, kim bedzie ci sie lepiej gralo zalezy tylko i wylacznie od ciebie (wiem, mialo byc bez takiego gadania ale co ja poradze). Polecam druida.
bimasterek
24-01-2009, 20:26
Nauczyliby się gdyby moderatorzy zajęli się bezsensownymi postami zamiast tymi które ukazują przykrą prawdę.
Ten temat wogole nie powinien powstac. Na forum mozna znalezc mnostwo informacji na temat profesji, a ze gosc juz troche pogral druidem, to powinien wiedziec czy gra ta profesja sprawia mu przyjemnosc. Nic zreszta nie stoi na przeszkodzie zeby pogral troche palkiem i wkoncu sie zdecydowal. Problem w tym, ze niektorych interesuje glownie to, ile beda wbijali expa na godzine lub ile beda zarabiali kasy a nie to, czy gra dana profesja bedzie im sprawiac przyjemnosc.
juran_se_spychowa
24-01-2009, 21:00
Graj tym swoim "80 driuidem" co to go "masz" ;p. Graj palkiem, bo druidem trzeba umieć grać ;]
Kromka123
24-01-2009, 21:18
@up
80 lvl jest na saphirze ale zaczynam na candii.. ^^
Wolisz grać solo - paladin, w teamie - druid.
Osobiście wybrałabym paladina. Bo ma mocniejsze hity i więcej życia.
I odradzam Candię, po kilku tygodniach/miesiącach będziesz miał dość.
@down
Gdziekolwiek expisz, ktoś będzie na złość chodził za Tobą i wybijał potworki. Najpóźniej po godzinie skillowania przyjdzie ktoś, twierdząc że też chce skillować i nie odpuści. Sporo ludzi trapuje, a do tego pełno oszustów. W godzinach szczytu nie da się normalnie grać.
Kromka123
24-01-2009, 22:17
@up
niby why?
bechemot czarno rurzowy becheldor
W grupie się expi zarówno dobrze rp jak i Ed lecz ed częsciej biorą ze względu na ,,sio".
Palkiem solo sie dobrze expi bo hity lecą duże jak skill jest .
Sam gralem kiedyś palkiem ale :
szybki skill ale kamyczki drogie i szybko znikają
Poszedlem raz na wyvki z 20 rs. All zniknely po 30 minutach.
Ja polecał bym Ed jeśli llubisz walić z magi i leczyć kumpli ratować ich tylki sio :D.
A pallek no tu ci nie powiem nie che żle mówic
Zyphius-Knight
11-02-2009, 20:14
z góry thx[/QUOTE]
Moim zdaniem ED bo z PACC'em łatwo jest. ;)
Na niskich poziomach bardzo łatwo się nim gra. :p
A w grupach jest dobry często brany z uwagi na "exura sio ...".
Zależy bocisz czy grasz manualnie ?
Elesar Inferno
12-02-2009, 12:58
RP ponieważ:
Zero problemów finansowych, efektywny exp przy malym lub zerowym waste, na wiekszych lv staje sie czolgiem, solo da rade praktycznie wszędzie jeśli zna sposób na dana okoliczność.
Druid ponieważ:
Raczej mało pieniędzy, exp średni z profitem lub exp zajebiście szybki z wielkim waste, nawet na bardzo wysokim levelu musi wszędzie uważac i bardzo łatwo sie nim wywrócić, solo rownież da rade lecz nie wszedzie a jak juz to musialbym wydać wiele wiecej an supllies od paladyna
Porównujać 2 opcje wybierz ;o
19Darmi92
12-02-2009, 13:46
Ja bym Ci radzil rp.... tym bardzie jan no pvp gdzie nie trzeba miec powera zeby walczyc o swoje miejsce... palkiem szybciej sie expi, wiecej zarabia lepsze potworki sie leje z miejszym waste.... chociaz sa osobicie gram ed ale to na pvp swiecie..
Oczywiście że knight.....
Prosta zasada umiesz grać weź druida nie umiesz weź palla.
Jak nic nie rozumiesz z tego nie graj:baby:
Ps. Tych tematów było wiele, to zależy od gustu.:evul:
Envylust
18-02-2009, 21:24
Moim zdaniem powinieneś wybrać tą postać, którą Ci się dobrze gra ;)Ja np lubię hunty i czary, więc mam MS'a. Jeśli lubisz hunty grupowe, wybierz EDka.
Polecam EDka
Pozdro
Dawno, dawno temu wybralem rp, bo sie nie znalem.
Teraz wziolbym ek, ale wracając do pytania, ed moze miec trudne momenty ale na dluzszą mete chyba jednak lepszy
ed - argumenty już zostały przedstawione, nie będę się powtarzać ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.