Pokaż pełną wersje : Ban ??
Witam, mam małe pyatnko związane z namelockiem, jezeli z jakiegos tam powodu :P dostane name locka, czy liczy mi sie to w criminal record, czy tez nie, załóżmy ze mam 2 bany i dostaje namelocka czy liczy sie to jako ban i kasacja postaci ? Czekam na odpowiedz
Gwiezdny Pomykator
21-12-2004, 13:16
Liczy sie name lock do criminal record , bo przez chyba pol roku nie mozesh zostac tutorem , to po jakiego grzyba zes wymysla name co ci dadza name locka ;]Bez Kitu name typu : Okragly Cycek , Podciagfacz Drutow czy Aduura Vita to wescie poczuytajcie najpierw czy mozecie
Pozdro (hahaha)
==Hail Sir Guero Jones==
Gwiezdny Pomykator :cup:
Lvl: 52
Antica
up
Tak dla sprsotowania to nie ja żem wymyślał tyko kumpel :P, prosił mnie aby spytac sie oto na forum. Czyli jednak wynika z tego ze namelock to normalny ban czyli jeśli mamy 2 bany i dostajemy namelocka to moze sie pozegnac z postacią?
;)
Gwiezdny Pomykator
21-12-2004, 13:28
Name lock nie liczy sie jako taki ban typu ze "Player Kiling" , albo "Mass Luring" itp..
To jest poprostu taka mala blokada jak np Ip blocked ;]
Wiec musisz tylko uwazac zeby nie dostac bana tpu tego co wymienilem wyzej ;] bo jka kiedys nie bylo delete acc tylko bann dluugi To dostalem na sorcka takiego za wszystko co mozliwe ;] " Account Sharin" , "Pacc Selling" , "mass Luring" , "mass killing" , "Unjustifited Kiliing" , "Spaming" , "Spam Reporting" , "Respawn blocking" , "Spaming to Gm" , "podszywanie sie pod Gm-a" , " "thiefing " , "looting" , i wiele innych wkazdym badz razie postac mialem zablokowana ponad Rok ;]
Pozdro (hahaha)
==Hail Sir Guero Jones==
Gwiezdny Pomykator
Lvl: 52
Antica
Wciąż nie uzyskałem odpowiedzi czy mam bana i namelocka, nastepnie w pózniejszym czasie dostaje bana załozmy za zabijanie, czy jest kasacja postaci...?
Po pierwsze, nie ma dokładnych reguł dotyczących ilości banów przed usunięciem konta.
Po drugie, dostaniesz tzw. ostatnie ostrzeżenie, w którym dowiesz się, że każde następne złamanie reguł zakończy się usunięciem Twojego konta...
(i zawsze najpierw dostajesz to ostrzeżenie - ostatnią szansę).
Jeśli można wiedzieć w jaki sposób dostane ostrzeżenie - ostatnią szansę, w jakiej formie je orzymam, dostane maila czy coś ?
W manualu jest napisane, że:
Bany trwają od 1 dnia do miesiąca. 30-dniowy ban jest najsroższa karą (zaraz przed usunięciem konta) i zazwyczaj razem z tym banem dostaje się ostatnie ostrzeżenie.
Z tego wynika, że notka o ostatniej szansie przychodzi razem z notką o banie... niestety nigdy bana nie dostałam i nie wiem, czy po prostu masz to napisane w swoim profilu na www.tibia.com, czy może oprócz tego przychodzi jakaś wiadomość na maila...
ps. nie pisz posta pod postem... :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.