zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Botterzy z Secury

@Goku
24-01-2009, 10:55
Siemka o to moja lista botterów z secury których udało mi sie złapać na gorącym uczynku... ale nadal botuja bo GM nie odpowiada na raporty tak samo na forum tibia.com

\/
Dwight Moonshadow
Volin Galo
Sandroul Drasto
Arte Edyz
Onacub Manrep
Lord osesy
Samasziku Tenira
Sir Trauben

ci wszyscy to botterzy wszyscy botuja na troll cave w Thais a ja jako 9 knight nie mam gdzie skillowac...

mam też 2 screeny

1. http://img299.imageshack.us/img299/2855/bot2sd0.png

2. http://img299.imageshack.us/img299/4302/2botersbm3.png

nie wiem co robić... może byśmy zorganizowali taką grupe ludzi ktorzy jak by złapali bottera to napisali by do nowego GMa albo do innego który by natychmiastprzybył i zbanował bota.. jakoś tak by to wyglądało.. ale sam nie wiem xD :(

Don_Kustosz
24-01-2009, 11:46
lol...daj se spokoj -.-

Niezbawiony
24-01-2009, 13:23
Mogles to dodac do zdjec secura thread

Avidek
24-01-2009, 14:00
Niestety, takie sa uroki non-pvp.

nie wiem co robić... może byśmy zorganizowali taką grupe ludzi ktorzy jak by złapali bottera to napisali by do nowego GMa albo do innego który by natychmiastprzybył i zbanował bota.. jakoś tak by to wyglądało.. ale sam nie wiem xD

Jak ktos nie lubi botow, to sam zreportuje goscia jak go zlapie na goracym uczynku i jak mu sie przyfarci, to moze GM przybedzie i zbanuje (o ile bot nie ma alarmu). Z GMami jest jak jest, a twoj pomysl tego nie zmieni.

Nowohucianin
24-01-2009, 15:14
można było by troche większe kary wprowadzić za botowanie to może niektórzy by się przestraszyli ,bo w zwiększenie aktywności gmów nie wierzę

Hiver
24-01-2009, 15:49
Jak denerwują Cię botterzy to po co grasz na Non-PvP?? Na Securze 80 % graczy to Polacy, a co za tym idzie kilkaset botterów. Osobiście przestałem grać na Securze właśnie z tego powodu 0 grania same boty. Jak chcesz się pozbyć tych ludzi to po prostu zmień świat na PvP o wiele mniej botów i kolejek nie ma, a jak już bota znajdziesz to możesz go zabić i podwójnie się cieszyć i z loota i z wolnego respa ;]

@Goku
24-01-2009, 17:51
no tak... ale żeby grać na pvp musze miec jakiś team dobry. Bo ja na pvp nigdy nie grałem xD

golonkamatu
24-01-2009, 18:46
Jaki dobry team? Ty myślisz że oni na ciebie czekają żeby specjalnie CIEBIE ujebać?

Hiver
24-01-2009, 20:17
@up

Popieram, co prawda ja mam PRO ale nigdy się nimi nie chwaliłem i nie prosiłem o pomoc, dopiero teraz jak mam 32 lvl to jakiś brazol 65 knight ubzdurał sobie, że cały czas boce i chciał mnie na rook wysłać to dopiero wtedy poprosiłem swojego kumpla o reakcje.

@@Goku

Jak będziesz chciał grać na PvP to idź na Isare, będę mógł Ci pomóc i na Rookgaardzie i na Mainlandzie :)