Pokaż pełną wersje : Muzyka na waszym pogrzebie ;)
Jaką muzykę chcielibyście by puszczono na waszym pogrzebie? Temat jak najbardziej serio.
Ja chciałbym by puszczono ten utwór albo coś w tych klimatach:
Hans Zimmer - Gortoz a Ran J'Attends
http://pitaporek.wrzuta.pl/audio/v93q4Xill...a_ran_j_attends
I niech mi ktoś tu wyskoczy z religią lub zacznie dyskusje o tym czy to wypada to pozabijam. To nie ma być kolejny temat o religii.
Down:
Umiesz czytać? Raporcik już poleciał.
Vasudanin
24-01-2009, 14:33
Ja bym chciał ten utwór ich troje, jak to szło? A jakoś tak:
Wstań powiedz nie jesteś sam
Elektryczne Gitary - Ja mam szczęście
Vasudanin
24-01-2009, 14:55
Zamiast muzyki wole jakiś prezent.
Leżąc w trumnie? Ok, zapamiętam. Skarpetki Ci kupię.
Co za różnica, i tak juz nie bedziesz zyc
KrEmAs KAc
24-01-2009, 14:57
Całą moją plej liste w której jest cała muza jaką mam B)
Calen Futh
24-01-2009, 14:58
System of a down- Lonely Day ewentualnie Within Temptation- Our Farewell
http://www.youtube.com/watch?v=r7rnKqPfd34
Kropkanadi
24-01-2009, 15:11
"Requiem for a dream"
Corgar Frizz
24-01-2009, 15:21
CARAMELLDANSEN
Corgar Frizz
Dark Immolator
24-01-2009, 15:24
cos z crazy froga
Snopeczek
24-01-2009, 15:26
Bobby Mc Ferrin - Don't Worry Be Happy
Gierubesoen
"Requiem for a dream"
To jest Clint Mansell- Lux Aeterna, o ile dobrze pamiętam ;)
A na moim pogrzebie?
"Bo nas wszystkich czeka, raj dla chuliganów..."
The Analogs- Pożegnanie
Yoh Asakura
Kazałbym zaśpiewać Arsenal Till I Die
Requiem for a dream/ dla snu. Najlepiej tę wersję:
http://www.youtube.com/watch?v=wyvN0LzXxrI
Lub...
System of a Down: Such a Lonely day.
Mad World Garyego Julesa?
Może być też Bob Marley. Three Little Birds/ Don't worry/ Redemption Song.
Edit: I oczywiście Metalica- Nothing else matters.
"Burn your crosses" Sabaton
Albo kolędę Preclańską, którą właśnie pisze.
Bob Dylan - Knockin On Heavens Door.
boys - biba (łapy w góre)
Kriptomer
24-01-2009, 15:44
Nazareth - Love Hurts
http://pl.youtube.com/watch?v=L2BjJbKQkgc
Warte puszczenia na pogrzebie...
Kriptomer
24-01-2009, 15:48
"Requiem for a dream"
Clint Mansella ? : >
Też by można puścić...
Czarna_Mamba
24-01-2009, 16:12
Ciszę.
Za to na ślubie chcę 'Fear of the Dark' Iron Maiden. : ))
Armin van Buuren "Imagine"
Smutny kawałek ; /
"Don't Worry, Be Happy" Bobbiego McFerrina
Albo...
CARAMELLDANSEN!
Oczywiście Shine z Hellsinga. Ciągle mam uraz co do tego utworu : ).
Rocket Slayer
24-01-2009, 16:48
Jaką muzykę chcielibyście by puszczono na waszym pogrzebie?
Żadną. Pogrzeb powinien się odbywać bez takiej muzyki.
Temat jak najbardziej serio.
Bullshit - kolejne "z czym jesz pizze" czy jak to tam było i zniknęło
Ja chciałbym by puszczono ten utwór albo coś w tych klimatach:
Hans Zimmer - Gortoz a Ran J'Attends
Myślisz, że cokolwiek usłyszysz? Myślisz, że inni się skupią jak im puścisz chłam z głośników?
I niech mi ktoś tu wyskoczy z religią lub zacznie dyskusje o tym czy to wypada to pozabijam. To nie ma być kolejny temat o religii.
A pozabijaj. Według mnie za takie durne myślenie powinno się banować. Są pewne granice dobrego smaku i nie powinno się ich przekraczać. To wygląda jakby ci nie zależało gdzie cię pochowią (czy w ogóle to zrobią) - na polu buraków czy koło psiej budy... Polecam się zastanowić
Temat do usunięcia.
PS Wszystkim prócz Czarnej Mamby współczuję głupoty.
Umiesz czytać? Raporcik już poleciał.
A raportuj ile wlezie - może moderator zauważy i skasuje ten temat
Ehh... gdzie to młode pokolenie zaprowadzi ludzkość...
Clint Mansell - Requiem for a Dream
Zdecydowanie...:o
Ja biere to:
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
Snopeczek
24-01-2009, 16:58
@Rocket Slayer
może troche więcej luzu, co? Tylko Ty jedyny widzisz problem. Większość ludzi tutaj biszących robi sobie żarty, ale niektórzy po prostu podają piosenki które albo wiele dla nich znaczą, albo są w pewnym sensie 'odpowiednie' dla takiej sytuacji. Generalnie temat jest na serio, ale z nutką zabawy. Nie widzisz?..
Elektryczne Gitary-Wszystko Huj
@Rocket
Poluzuj zwieracze ;)
Dr.Unknown
24-01-2009, 17:18
Jakiś soundtrack z Tibii.
@Rocket_Slayer
http://fc10.deviantart.com/fs25/f/2008/137/f/7/Demotivator__No_One_Cares_by_Mikenator700.jpg
Miałem napisać,że nic, ale:
Ja biere to:
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
Też zamawiam Rickrolla!
@edit
Imo, to akurat rocket slayer ma rację...
Ty będziesz mi mówił jak ma wyglądać MÓJ POGRZEB? Pogieło? A dlaczego ma się odbywać bez muzyki? Nie podałeś żadnych argumentów.
Bullshit - kolejne "z czym jesz pizze" czy jak to tam było i zniknęło
Po co się wiec wypowiadasz?
Myślisz, że cokolwiek usłyszysz? Myślisz, że inni się skupią jak im puścisz chłam z głośników?
O nie wiedziałem, że wiesz jak wygląda śmierć. Opowiedz coś więcej, chętnie posłucham. Widzi się Boga? A może tunel ze światełkiem? A to prawda, że lewituje się nad ciałem? Widzę, że masz szeroką wiedze na temat śmierci chętnie ją poznam. Czy się skupią? Może i tak może i nie. Chłam? O gustach się nie dyskutuje.
A pozabijaj. Według mnie za takie durne myślenie powinno się banować. Są pewne granice dobrego smaku i nie powinno się ich przekraczać. To wygląda jakby ci nie zależało gdzie cię pochowią (czy w ogóle to zrobią) - na polu buraków czy koło psiej budy... Polecam się zastanowić
O w mordę! Jak chce muzykę na pogrzebie to znaczy, że mam gdzieś mój pogrzeb? O G A R N I J S I Ę.
Granice dobrego SMAKU? Jak wyżej ogarnij się. Dwa każdy ma swój własny "smak". Ja się mam zastanowić? Ty się zastanow nad sobą, a jak tak lubisz mówić co inni mają robić, myśleć, czuć i szanować to zostań dyktatorem w jakimś zadupiu w Afryce.
Temat do usunięcia.
O lol dał ci ktoś prawa do mówienia co może być usunięte a co nie?
PS Wszystkim prócz Czarnej Mamby współczuję głupoty.
Łącze się w bólu z powodu twojej.
Oh odezwał się dorosły. Palemka odbija, bo masz na papierku 18 lat?
Boże człowieku jaki ty głupi. Po twoich wcześniejszych postach miałem o tobie inne zdanie a teraz po prostu żałosne.
Down:
@Rocketslayer
Czy ty ZAWSZE musisz wszystko źle krytykować?!
By być krytykiem trza mieć coś w głowie. On nie nadaje się na krytyka, bo on nie krytykuje a narzuca swój tok myślenia.
@Rocketslayer
Zgodzę się z kilkoma użytkownikami: Requiem for a Dream
Kluska_ziom
24-01-2009, 19:05
kansas - dust in the wind, albo scorpions - wind of change
Jakiś soundtrack z Tibii.
rotfl!
@topic
Muzyka? Na pogrzebie? Moim pogrzebie? Jakoś sobie tego nie wyobrażam :P
@Kluska ziom
Problem w tym, że nie znam żadnej piosenki, która by pasowała.
Kluska_ziom
24-01-2009, 19:17
wyobraz to sobie tak - chodzi o to, aby ludzie znajdujacy sie tam, chociaz przez chwile pomysleli o tobie nie zwazajac na zle rzeczy ktore zrobiles, muzyka ma naklonic do pewnego rodzaju refleksji na Twoj temat
tocket slayer w tym wypadku proboje byc madry i fajny, lecz nie wychodzi mu to :)
Karramba - Pocałuj mnie w dupe (nie wiem czy to tak sie nazywa, ale motyw przewodni :-P)
Wylansowany
24-01-2009, 19:52
Muzyka na pogrzebie? (Jeśli na serio, to:)
A nie lepiej konkurs karaoke, żeby poprawić smutną atmosferę? (chociaż i tak pewnie nikt nie będzie za mną płakał...)
KONIECZNIE
Spokój Grabarza - Elektryczne Gitary :* :D
A ja nie umrę nigdy!! Bo mnie ugryzie wampir i sam zostanę wampirem i pójdę na pogrzeb bloodwina i mu nasikam do trumny i ... wampiry sikają?.. no nieważne, najwyżej zostanę wilkołakiem :)
FlisApola
24-01-2009, 20:22
Jeden Osiem L - "Jedno jest życie",
ew. soundtrack z Star wars.
Albo "Cztery razy po dwa razy".
Dan the Automator
24-01-2009, 20:22
@Rocket Slayer
Ale spinka ;))))
Temat do usunięcia.
Łohohoh, nie ekscytuj się tak, bo się spocisz ;).
@temat
Boris - Ano Onna No Onryou
http://pl.youtube.com/watch?v=OzwK2IioX-c
albo
Spiritual Front - We Could Fail Again (koniecznie z Nihilist EP)
http://www.wrzuta.pl/audio/uCwlph9epr/spiritual_front_-_nihilist_ep_-_04_-_we_could_fail_again
A ja nie umrę nigdy!! Bo mnie ugryzie wampir i sam zostanę wampirem i pójdę na pogrzeb bloodwina i mu nasikam do trumny i ... wampiry sikają?.. no nieważne, najwyżej zostanę wilkołakiem :)
Hihih uśmiałem się do łez.
Temat do usunięcia.
Mi nie zależy, i tak będę tylko zdechlakiem? ;<
Wszędzie udajesz "dorosłego" a i tak każdy ma ciebie za dzieciaka.
@Top
Nie wiem.
Kikuslav
24-01-2009, 21:05
Kool & the Gang - Get down on it
Miss Li - Good Morning
Tuhamiid
24-01-2009, 21:35
The analogs - pozegnanie ;)
Rocket Slayer
24-01-2009, 22:16
Let's go!
tocket slayer w tym wypadku proboje byc madry i fajny, lecz nie wychodzi mu to :)
Czy wy wiecie lepiej kim ja chce być? >.< coś tu jest nie tak chyba, ziooom
@Rocketslayer
NIE ZAWSZE. Jeżeli to jest durnota typu salon fryzjerski, sklepik dla psów (patrz "Kapitalny biznes" - czy jak to tam) to podziękuję bardzo. Wymyślajcie mądrzejsze pomysły, godne pochwały -.^
Ty będziesz mi mówił jak ma wyglądać MÓJ POGRZEB?
Nie określiłem, że tak ma wyglądać twój pogrzeb - skrytykowałem pomysł. Nie napisałem, że "TAK MA WYGLĄDAĆ I KONIEC"
Pogieło?
w lewo
A dlaczego ma się odbywać bez muzyki?
Głównie jest to muzyka instrumentalna, ponura/nastrojowa - jak już jest (co jest rzadkością przynajmniej w Polsce)
Po co się wiec wypowiadasz?
Bo ten temat aż prowokuje!!!!1111oneone Aż mi się zakładka paliła
O nie wiedziałem, że wiesz jak wygląda śmierć.
Hmm czy ja stwierdziłem, że wiem jak ona wygląda? ;o
Widzę, że masz szeroką wiedze na temat śmierci chętnie ją poznam.
patrz wyżej und czytaj ze zrozumieniem
Czy się skupią? Może i tak może i nie. Chłam? O gustach się nie dyskutuje.
Zrób swoje w takim razie - jestem ciekaw reakcji rodziny hehe
O w mordę! Jak chce muzykę na pogrzebie to znaczy, że mam gdzieś mój pogrzeb? O G A R N I J S I Ę.
patrz utwory innych użytkowników - zrozumiesz
Granice dobrego SMAKU? Jak wyżej ogarnij się. Dwa każdy ma swój własny "smak".
patrz komentarz do cytatu 2x up
Ja się mam zastanowić? Ty się zastanow nad sobą, a jak tak lubisz mówić co inni mają robić, myśleć, czuć i szanować to zostań dyktatorem w jakimś zadupiu w Afryce.
Teraz mi to mówisz??? Pakowałem się na Antarktydę by udupić produkcję "Kinder Pingui"
O lol dał ci ktoś prawa do mówienia co może być usunięte a co nie?
Każdy ma prawo - np ty teraz
Oh odezwał się dorosły. Palemka odbija, bo masz na papierku 18 lat?
Pojąłbyś, że wiek nie ma znaczenia...
Boże człowieku jaki ty głupi.
No i co z tego, że w oczach tych wypierdków społecznych jestem "be"? Serio, mnie to wiele nie rusza gdyż zdążyłem się do tego na tym forum przyzwyczaić - za negatywne komentarze byłem bluzgany w sposób....hmm... niekreatywny(?)
On nie nadaje się na krytyka, bo on nie krytykuje a narzuca swój tok myślenia.
Ojciec / Nauczyciel / Znajomy np kolega z klasy - nie narzuca Ci swojego toku myślenia? Poznaj go i wszystkie aspekty zanim zaczniesz krytykować, by to miało pewną podstawę a nie odrzucaj z góry rzeczy.
Jestem zuyyyy
Łohohoh, nie ekscytuj się tak, bo się spocisz ;).
Łohohohohohoh, spociłem się <ironia>
Wszędzie udajesz "dorosłego" a i tak każdy ma ciebie za dzieciaka.
Bo każdy kto wygłasza inne poglądy niż większa grupa jest szykanowany - patrz historia - nie?
Udaję dorosłego - hmm znowu ten sam zarzut... zmieńcie płytę
Jestem zgredem (ale nie takim 100% - owym) lecz zaczynam się bać do czego ludzka wyobraźnia jest zdolna, kiedy się chce pomysł wprowadzić w życie (nie chodzi mi wyłącznie o ten topic :))
Oby to były żarty
EDIT
@down
a kim ty tu jesteś, że mają ci specjalne bluzgi wymyślać?:|
Wiesz, jakoś się nie zastanawiałem kim ja tu jestem gdyż to chyba ma małe znaczenie.
co do reszty - skoro ten temat ci nie odpowiada, to się po prostu nie udzielaj. jak ci tak bardzo nie odpowiada
To według Ciebie, skoro Ci się książka po przeczytaniu nie podoba to nie powinieneś tego wygłaszać?
bo na razie zauważyłem, że sam chcesz o tym decydować
Nie ukrywam, chciałbym.
No i co z tego, że w oczach tych wypierdków społecznych jestem "be"? Serio, mnie to wiele nie rusza gdyż zdążyłem się do tego na tym forum przyzwyczaić - za negatywne komentarze byłem bluzgany w sposób....hmm... niekreatywny(?)
co do reszty - skoro ten temat ci nie odpowiada, to się po prostu nie udzielaj. jak ci tak bardzo nie odpowiada, to napisz pw do moda, a on ci odpowie, czy ten temat może się tu znajdować, czy nie, bo na razie zauważyłem, że sam chcesz o tym decydować
Jeżeli umre jako aż taki kretyn, żeby puszczać sobie jakiś swój ulubiony kawałek na pogrzebie, to chyba spale się ze wstydu w trumnie.
@Dobo
Komu by się chciało siedzieć na Twoim pogrzebie te 9:19 min? (tyle ma 1st utwór co podałeś)
Czyli starczy "Rocket ty hu.u".
By Smuggler ;)
Czy wy wiecie lepiej kim ja chce być? >.< coś tu jest nie tak chyba, ziooom
A czy ty wiesz lepiej kim my jesteśmy, jakie są nasze intencje, na ile mądrzy jesteśmy? Tak? I wnioskujesz to z naszych postów? Naprawdę? To wyobraź sobie, że twoje 'pragnienia bycia kimś blahblablah' też z postów się wyciąga. Dziwnym trafem, twoich.
@top: this. (http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo)
Pan i Wladca
24-01-2009, 23:04
Przecież w innych kulturach to normalne, że wdowa z rodzina odprowadzaja gosci z trumna na cmentarz pograżeni w smutku itp. itd., a gdy już pochowają delikwenta to cała rodzina wraca do domu śpiewając jakies radosne pieśni. Wy zaraz robicie z tego jakiś grzech na miare pierworodnego ;)
Terrence Jay - One blood Lyrics
http://www.youtube.com/watch?v=c4REzyDoPjM&feature=related
<8>Borys<8>
24-01-2009, 23:40
Monty Python- Always look on the bright side of life 8o
A potem Guns n' Roses- November Rain :cup: co z tego, że 9 min jak mnie lubili to postoją i posłuchają dobrej muzyki ;p
Krzysztof Krawczyk, Maryla Rodowicz, Doda, Michał Wiśniewski i Kombi
Gierubesoen
25-01-2009, 00:33
Krzysztof Krawczyk, Maryla Rodowicz, Doda, Michał Wiśniewski i Kombi
Pogrzeb z gwiazdami? o/
Gwiazdy śpiewają na pogrzebie? Tego jeszcze nie było!
Pogrzeb z gwiazdami? o/
Gwiazdy śpiewają na pogrzebie? Tego jeszcze nie było!
Gwiazdy tańczą na grobie!
Jeżeli umre jako aż taki kretyn, żeby puszczać sobie jakiś swój ulubiony kawałek na pogrzebie, to chyba spale się ze wstydu w trumnie.
"Fajnie być idiotą, zwłaszcza jak nikt nie patrzy." - Forrest Gump. ;)
Przecież w innych kulturach to normalne, że wdowa z rodzina odprowadzaja gosci z trumna na cmentarz pograżeni w smutku itp. itd., a gdy już pochowają delikwenta to cała rodzina wraca do domu śpiewając jakies radosne pieśni. Wy zaraz robicie z tego jakiś grzech na miare pierworodnego ;)
Ale nie uważasz, że to bez sensu? Dla mnie takie płakanie skoro zaraz potem się śpiewa, bawi itd to hipokryzja. (chociaż z drugiej strony rozumiem, że to dla ludzi z innych części świata np. robione jest aby uczcić zmarłego, doprowadzić go do życia wiecznego itd.) No i pozatym sam dodałeś, że w innych kulturach, a tu mamy własną ; p
Dr.Unknown
25-01-2009, 01:25
No i pozatym sam dodałeś, że w innych kulturach, a tu mamy własną ; p
Póki co, wiele osób wykazuje jej brak.
Lubie flame, ale nie rozumiem, jak mógł powstać w tak błahym temacie o niczym. Bo o co się tu ekscytować?
Dobrze, że zamierzam żyć wiecznie, przynajmniej nie mam tego problemu.
@down
Słyszałeś kiedyś o czymś takim, jak "gra słów"?
Póki co, wiele osób wykazuje jej brak.
Lubie flame, ale nie rozumiem, jak mógł powstać w tak błahym temacie o niczym. Bo o co się tu ekscytować?
Dobrze, że zamierzam żyć wiecznie, przynajmniej nie mam tego problemu.
Chodziło mi o kulturę jako "Całokształt duchowego i materialnego dorobku społeczeństwa" (ta, wikipedia rox), a nie o kulturę osobistą.
A pisząc, że nie ma się co ekscytować pokazujesz, że nie doceniasz użytkowników forum.tibia.pl : d
Dan the Automator
25-01-2009, 02:40
Kolejny się spina ;))
No no no, ulubiony no-life Tany ;).
@Dobo
Komu by się chciało siedzieć na Twoim pogrzebie te 9:19 min? (tyle ma 1st utwór co podałeś)
(łał, poważnie tyle trwa? nie gadaj!)
Nie wiem, mój to problem? Jedyne czego bym chciał w kwestii mojego pogrzebu, to by nie przyozdabiali go jakimś rzewnym pitoleniem na skrzypcach albo innymi pieśniami religijnymi, tylko dobrą muzyką.
A tak poważnie, to kompletnie mnie to nie obchodzi, chciałem nabić posta.
@Rocketslayer
Nie wiem, za długi ten Twój post, nie czytałem, w każdym razie - nie masz racji.
Monty Python- Always look on the bright side of life
O to to!
Drunk, no daj spokój, nie nic bardziej relaksującego niż po ciężkiej sobocie nad projektem popatrzeć jak 14latkowie biją się o byle gówno ;).
Po to tu jeszcze zaglądam.
(łał, poważnie tyle trwa? nie gadaj!)
(Nie kłamiem, serio!)
No no no, ulubiony no-life Tany ;).
miewałem lepsze tytuły, ten jest jakoś tak na 2giej od dołu półce ; /
A tak poważnie, to kompletnie mnie to nie obchodzi, chciałem nabić posta.
ja też
btw. akceptuj zdanie innych z pokorą, to nie zawsze spinanie, czy coś. Whats the point?
Gorgoroth - Revelation Of Doom
(Lecz swoją drogą, postawienie krzyża ramionami do góry, nad moim rozkładającym się ciałem, było by dla mnie upokorzeniem.)
Nie określiłem, że tak ma wyglądać twój pogrzeb - skrytykowałem pomysł. Nie napisałem, że "TAK MA WYGLĄDAĆ I KONIEC"
Skrytykowałeś pomysł tak? Ok. Ale napisałeś jak ma wyglądać. Ot prosze:
Czytanie ze zrozumieniem, które tak mi wytykasz.
Kolejny dowód na to, że jednak NAPISAŁEŚ jak ma WYGLĄDAĆ:
Głównie jest to muzyka instrumentalna, ponura/nastrojowa - jak już jest (co jest rzadkością przynajmniej w Polsce)
A ja chcę radosną, by moi bliscy nie płakali po mnie, a pamiętali mnie jak radośnego, pełnego życia człowieka.
w lewo
Częsty problem.
Wymyślajcie mądrzejsze pomysły, godne pochwały -.^
Czekam na twoje.
Bo ten temat aż prowokuje!!!!1111oneone Aż mi się zakładka paliła
Firefox :P
Hmm czy ja stwierdziłem, że wiem jak ona wygląda? ;o
Ano. Tutaj:
Myślisz, że cokolwiek usłyszysz?
Skąd wiedziałeś, że nie usłysze?
patrz wyżej und czytaj ze zrozumieniem
A wzajemnie, wzajemnie.
Zrób swoje w takim razie - jestem ciekaw reakcji rodziny hehe
Jeśli zagości na ich twarzach uśmiech, choć na jednej będę zadowolony.
patrz utwory innych użytkowników - zrozumiesz
Co człowiek to inny gust. Ich sprawa, poza tym powinieneś zauważyć, że większość robi sobie lekkie jaja.
Pakowałem się na Antarktydę by udupić produkcję "Kinder Pingui"
To dobrze, nie lubie ich. : <
Każdy ma prawo - np ty teraz
Ahh co za pech, na tym forum to prawo mają tylko modkowie i admini. Ja czy Ty możemy tylko sugerować.
Pojąłbyś, że wiek nie ma znaczenia...
Ano nie ma fakt, ale uważanie się za kogoś dorosłego w wieku 18 lat to głupota. A za dorosłego się uważasz pisząć takie coś:
Heheh witaj w klubie.
Ojciec / Nauczyciel / Znajomy np kolega z klasy - nie narzuca Ci swojego toku myślenia?
Nie. Wyrosłem z przyjmowania CZYJEGOŚ zdania jako pewniak. Wysłucham a jakże ale nie znaczy, że zaakceptuje i zmienie swoje.
Udaję dorosłego - hmm znowu ten sam zarzut... zmieńcie płytę
Ano. Ten cytat dobitnie o tym świadczy.
Oby to były żarty
Puszczanie muzyki na pogrzebie? Dla mnie to nie żart, dla niektórych tak.
Proponue przenieść dyskujse na PW lub ją zakończyć.
Edit:
a tu mamy własną ; p
Kulturę kształtują ludzie.
@offtopic
Albo niech ten temat zamkną albo przestańcie offtopić...
@topic
Ja jednak sadza że mojej kupce popiołu będzie już wtedy obojętne wszystko...
Nawet czy będą skakać z radości że się już przekręciłem czy będą w głębokiej rozpaczy...
To się tyczy tez muzyki.
Dan the Automator
25-01-2009, 11:54
btw. akceptuj zdanie innych z pokorą, to nie zawsze spinanie, czy coś. Whats the point?
Nie mówie o zdaniu, ale o sposobie jego wyrażenia. Sprawdź np pierwszy post w temacie, z którym np się nie zgadzam, ale akceptuje.
A Rocketslayer rozpoczyna wręcz krucjatę przeciw zepsuciu moralnemu i złym obyczajom na forum.tibia.pl, wyrażając przy okazji zdanie na temat każdego. Swoja drogą, zazdroszcze nadmiaru czasu, ja bym wykorzystał go jakoś sensowniej niż pisanie esejów na jakiś durnym forum ;).
Mazur199
25-01-2009, 12:09
damien rice - 9 crimes
Ej no, Dobo, mnie pochwal, ja pierwszy z Always Look on the Bright Side of the Life wyskoczyłem, no. ;[[[
Czuję się niedoceniony, łe. ;[[[
Aha, co do pogrzebu, to mi się marzy kremacja. W Szwecji to normalne, więc...?
Angerfist
25-01-2009, 13:03
Partyraiser - Fingerz w wersji 250 bpm (http://pl.youtube.com/watch?v=e10TW5d0kH0)
Monty Python- Always look on the bright side of life 8o
Imo wersja Acidów (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://www.wrzuta.pl/audio/4ihd3mIUVc/) lepsza.
A na pogrzeb? Może ''Knockin on heavens door''.
CsCiacho
25-01-2009, 13:30
Dlugo myslalem i udalo sie.
Nagly Atak Spawacza - Aleja nr. 6 grob nr. 4
Dlugo myslalem i udalo sie.
Nagly Atak Spawacza - Aleja nr. 6 grob nr. 4
Znam tą piosenke i może pasuje ona do tematu, bo o śmierci ale czy chcesz by na twoim pogrzebie utoższamiali Cię z narkotykami?
Dr.Unknown
25-01-2009, 13:34
Aha, co do pogrzebu, to mi się marzy kremacja. W Szwecji to normalne, więc...?
I o to chodzi. Gdyby moja nieśmiertelność nie wypaliła, wychodzę z założenia "wyciągnijcie co się jeszcze do czegoś nadaje, a resztę spalcie."
P.S:
http://www.penny-arcade.com/comic/2008/12/5/
"Fajnie być idiotą, zwłaszcza jak nikt nie patrzy." - Forrest Gump. ;)
Poznasz głupiego po czynach jego - Forrest Gump's mother.
Nie mówie o zdaniu, ale o sposobie jego wyrażenia. Sprawdź np pierwszy post w temacie, z którym np się nie zgadzam, ale akceptuje.
A Rocketslayer rozpoczyna wręcz krucjatę przeciw zepsuciu moralnemu i złym obyczajom na forum.tibia.pl, wyrażając przy okazji zdanie na temat każdego. Swoja drogą, zazdroszcze nadmiaru czasu, ja bym wykorzystał go jakoś sensowniej niż pisanie esejów na jakiś durnym forum ;).
Jest w tym trochę racji, co nie zmienia faktu, że zapewne w pewnym okresie swojego życia przeznaczałeś na forum tyle, czy też więcej czasu niż on. Po prostu jesteś na innym etapie, do którego dochodzi każdy, to że w danym momencie jesteś tam szybciej niż ten Rocketcośtam, nie czyni cie lepszym, a na pewno nie jest argumentem w żadnej sprawie.
@DOWN
JEZU JEZU, APOKALIPSA
Ku*wa, ludzie! TO NIE JEST TEMAT 'Na moin pogrzebie ma być muzyka XX YY' tylko, 'Jaką CHCIELIBYŚCIE' IDIOCI! MUSICIE SIĘ WE WSZYSTKIM SPIERAĆ?!
@Up
Jak nie masz żadnych argumentów, to się najlepiej zamknij.
Dr.Unknown
25-01-2009, 14:32
Ku*wa, ludzie! TO NIE JEST TEMAT 'Na moin pogrzebie ma być muzyka XX YY' tylko, 'Jaką CHEILIBYŚCIE' IDIOCI! MUSICIE SIĘ WE WSZYSTKIM SPIERAĆ?!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/f/f5/CapsLock.jpg (http://urlguard.net/l/http://images.encyclopediadramatica.com/images/f/f5/CapsLock.jpg)
Fajny jesteś, nie?
@2xdown
Przepraszam... już wychodzę.
Zdecydowanie chciałbym, w trakcie mojego pogrzebu rodzina mogła słuchać Guns'n'roses - November rain. Może nie jest to mój ulubiony kawałek gunsów, ale idealnie do pogrzebu pasuje! ^^
Niestety Avios.
Dr.unk 2:0 Avios
Ale skończcie już ten błogi spamik.
@Down
A to w jakiej skali? Oo
Srakiej. Won gówniarzu.
No nie wytrzymałem i (zgodnie z nurtem panującym w temacie) spiąłem się. ;'/
@Up
Jak nie masz żadnych argumentów, to się najlepiej zamknij.
pozamiatał...
Armin Van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine without you
Armin Van Buuren with DJ Shah feat. Chris Jones - Going wrong
Oba plox...
Tenacious D - Kickapoo ; ]
Requiem Mozarta (http://pl.youtube.com/watch?v=mb3bwGb0glQ&feature=PlayList&p=678DF3A1B39FF735&index=0&playnext=1).
Kulturę kształtują ludzie.
No no, mój pies by się spierał. A na serio, to gdzie napisałem, że tak nie jest?
No no, mój pies by się spierał. A na serio, to gdzie napisałem, że tak nie jest?
Nie chodzi o to, że nie napisałeś tylko o to, że ludzie tworzą kulture na bieżąco. Wiec argument, że nie pasuje to do naszej kultury jest nietrafiony.
Mam nadzieje, że wiesz o co chodzi.
Ale dyskusja już zamknięta. Piszmy na temat.
semilunaris
26-01-2009, 17:41
HAHAHAHAHAHAHAHA "Requiem for a dream" -leżę :D.
Primo: Clint Mansell, beztalencie podziwiane przez rzeszę fanatyków requiem for a dream tak naprawdę nie skomponował tego kawałka.
Clint: http://www.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno
I macie tutaj pierwowzór, Mozart - Summer Overture: http://www.wrzuta.pl/audio/fCrmuyeGgu/
Widzicie, semi uczy.
@topic:
Mozart - Lacrimosa <3
http://blitz.wrzuta.pl/audio/btnO3eqppt/
A pogrzebu nie chcę, chcę być skremowany.
@Xr3: Stań się apostatą i skremuj się ze mną, będzie fajosko.
Sigur Ros - Seaglopur
Ciekawy temat :D
Dan the Automator
26-01-2009, 18:59
HAHAHAHAHAHAHAHA "Requiem for a dream" -leżę :D.
Primo: Clint Mansell, beztalencie podziwiane przez rzeszę fanatyków requiem for a dream tak naprawdę nie skomponował tego kawałka.
Clint: http://www.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno
I macie tutaj pierwowzór, Mozart - Summer Overture: http://www.wrzuta.pl/audio/fCrmuyeGgu/
Widzicie, semi uczy.
Hahahahahaha ;)
Ja wiem, że muzyka klasyczna to +10 do lansu i w ogóle, ale jak nie masz pojęcia o
primo: utworach Mozarta
secundo: talencie Mansella
to się łaskawie zamknij, bo pieprzysz głupoty, sugerując się źle podpisanymi empeczy.
semilunaris
26-01-2009, 19:07
O, i failed :D Semi nie uczy :<
I muzyka klasyczna nie daje +10 do lansu, a +8 do wiedzy i +2 do uroku. :D
'primo: utworach Mozarta'
Nazwałbym je kompozycjami. 1:1 plx :<
Nie zamknę się, gomen nasai.
chemical brothers - the pills wont help you now ..
Nie chodzi o to, że nie napisałeś tylko o to, że ludzie tworzą kulture na bieżąco. Wiec argument, że nie pasuje to do naszej kultury jest nietrafiony.
Mam nadzieje, że wiesz o co chodzi.
Ale dyskusja już zamknięta. Piszmy na temat.
Przykro mi, ale to nie ty decydujesz kiedy mam skończyć dyskusję. A to twój argument jest nietrafiony, bo nawet jeśli kultura ulega zmianie, to jest to raczej ewolucja niż rewolucja. Akurat zgadzam się, że muzyka przy pogrzebie powinna być twoją decyzją, ale są rzeczy, które w Polsce są poprostu niedopuszczalne, a w innych zakątkach świata mogą być na porządku dziennym.
Dr.Unknown
26-01-2009, 20:20
Polsce są poprostu niedopuszczalne, a w innych zakątkach świata mogą być na porządku dziennym.
Albo odwrotnie. Argenowi co noc się śni ucinanie członka maczetą za masturbację.
Przykro mi, ale to nie ty decydujesz kiedy mam skończyć dyskusję.
Nie o to chodziło. Po prostu za dużo dyskusji w temacie, za mało postów na temat.
to jest to raczej ewolucja
Zwał jak zwał. Tradycja ewoluuje wiec jeśli zaczną puszczać na pogrzebach w Polsce muzykę to stanie się ona kiedyś tradycją.
które w Polsce są poprostu niedopuszczalne,
Np co? ;) Bo to, że kościół czegoś zabrania to akurat kiepski argument by był, bo nikt nie musi się go słuchać.
Somewhere I Belong -Linkin Park
Requiem for a Dream
Someday -Nickelback
Lub total hardkor version
Lucky Star REDALiCE Remix
A najlepiej zeby puscili to wszystko
Kriptomer
28-01-2009, 10:39
chemical brothers - the pills wont help you now ..
przyjemne dla ucha.
edit. co do tematu
Hapysad - 100 lat
Tede-blask-to jeszcze nie koniec
Suicide Silence - Unanswered
Motorhead - Ace Of Spades
semiliren
29-01-2009, 21:02
Entombed - But Life Goes On
I wszystko jasne.
Cygan Slejter
29-01-2009, 21:27
Fear Of The Dark;)
Crenberies-Zombie
Ludzie by za mną płakali.
Pidżamowa Droga na Brześć
lub Kultowy Komu bije dzwon.
Ja bym postawil na Waszke G,zeby jeszcze troche uprzykrzyc zycie znajomym zza grobu,a na powaznie Eldo - spacer lub deszcz.
scorpions wind of change
rhapsody dawn of victory
beethoven moonlight sonata
soad fck the sys
Monty Python - Always Look on the Bright Side of Life
:)
Panie Janie, Panie Janie, Rano Wstań... :)
Oooostatnia niedzielaaa... i balecik później :P
Rocket Slayer
01-02-2009, 20:22
Iron Maiden - Be quick or be dead
Ku przestrodze ofc..
Gorgoroth - Revelation Of Doom
(Lecz swoją drogą, postawienie krzyża ramionami do góry, nad moim rozkładającym się ciałem, było by dla mnie upokorzeniem.)
O kur*a, zamów se czarną mszę na twój pogrzeb. Niech wszystkie behemothy, gorgorothy i inne szatany się zjadą, namalują pentagram na twojej trumnie a później niech wszyscy razem pójdą jeść koty.
TOPIC : Hmm. Chemical Brothers - Galvanize
Necromantor
01-02-2009, 22:40
zero - bania u cygana
Zabanicjowany
02-02-2009, 04:47
Marsz weselny albo soundtrack z tibii.
Ewentualnie Bloodwin może zagrać na trąbce. Jak nie żyję to i tak utrata słuchu mi już nie grozi.
MoonDurus
02-02-2009, 14:22
Honor - Ojczysta Ziemia
Gormitas
02-02-2009, 14:59
gorzkie żale - by Czesio (xD)
albo piosenka o Mateusz dragon wielki
" I just wanna liiiiive!"
http://dobesciak.wrzuta.pl/audio/iQmX3a8sRa/boys_bmw_-_ruskie_techno
Befsztyk
02-02-2009, 18:30
Moze Piosenka o Tibijczyku??
Serious Sam
02-02-2009, 18:30
coś z Nightwisha, Iron Maidena, albo Metallici xD
Psychotata
02-02-2009, 22:16
Ja jak najbardziej bym chcial Bee Gees - Stayin' alive
Lafa_elo
08-02-2009, 16:54
firma-reprezentuje jp
Warriorek
11-02-2009, 10:55
A ja bym chciał Zipera - Patriota:)
Lechista
11-02-2009, 12:25
"Requiem for a dream"
Dokładnieeeeee :>>
Papa Roach - Getting Away With Murder (http://www.youtube.com/watch?v=45aH27Rvj7o)
Slash's Snakepit - Lower (to raczej w sumie 1wszy taniec na weselu)
Guns'n'Roses - November Rain/Don't Cry
Misiakox
20-04-2009, 21:54
Dope - die motherfucker die ;o
Nie no żart :)
Dla mnie to nie ma znaczenia, nie usłysze tego, a narazie niechce nawet myslec o smierci ...
Co za idiotyczny temat, przepraszam :/
Dr.Unknown
20-04-2009, 22:32
Dope - die motherfucker die ;o
Nie no żart :)
Dla mnie to nie ma znaczenia, nie usłysze tego, a narazie niechce nawet myslec o smierci ...
Co za idiotyczny temat, przepraszam :/
Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy ta osoba udała się płakać w kąt?Upierdol sobie głowę i nie zaśmiecaj puli genowej. Oby mnie nikt nie zacytował ;0.
Eh..
AzuranskiRookstayerXL
20-04-2009, 22:51
Joe Hisaishi, Madness
http://www.youtube.com/watch?v=CtboQ8AZl4k
I'm on a boat, yeah.
Duke Dran
20-04-2009, 23:08
http://www.youtube.com/watch?v=gFd4p5Hx-Xo
Bezapelacyjnie.
hahahaha wlasnie slucham se piosenek Iron Maidena, nigdy jakos nie przesluchiwalem wiekszosci, tylko pare hitow. I akurat wszedlem na forum patrze na forum, a z winampa sie wydobywa HEAVEN CAN WAIT. Mysle, ze idealna piosenka!
@wiem, ze juz kiedys sie wypowiadalem, ale temat juz stary ejst, ktos odswiezyl ;p
Hemp Gru - "63 dni chwaly" lub "Droga"
Snopeczek
21-04-2009, 16:45
zdecydowanie Budyń - Dżes :D
też się już kiedyś wypowiadałem, ale obecnie - nie mogę przestać tego słuchać :D
Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy ta osoba udała się płakać w kąt?Upierdol sobie głowę i nie zaśmiecaj puli genowej. Oby mnie nikt nie zacytował ;0.
Eh..
Nie, nie tylko Ty. Nie dziękuj za cytowanie.
http://www.youtube.com/watch?v=CtboQ8AZl4k
I'm on a boat, yeah.
O, szukałem tego, dzięki.
@top:
Raczej mało mnie to obchodzi. Chociaż, "Tommy the Cat" Primusa wprowadziłby ciekawy nastrój.
Ja ci mówi że chciałbym na moim pogrzebie teledysk peja 997:D
Piciawek
21-04-2009, 20:08
Coma - Leszek Żukowski
Linkin Park... Given Up xDD
@Dope - die motherfucker die ;o
hahahaha leze XD
Milten Magician
21-04-2009, 21:02
W sumie kilka mogli by puścić ;P
Linkin Park - Give Up.
Linkin Park - In the End
Coma - Listopad
Coma - Leszek Żukowski
Metallica - Nothing Else Matters.
białe no bo ja sie ukryłem
Azzazelz
27-04-2009, 10:37
Burzum - Det som en gang var.
http://www.youtube.com/watch?v=g2qzbiucIoc
Wcześniej byłem nastawiony do tego tematu raczej chłodno, ale właśnie przeczytałem, że wszyscy zginiemy na świńską grypę, więc zamawiam:
http://www.youtube.com/watch?v=a4-G7kKAx0I
T3H_VirUs
17-05-2009, 19:20
Bez 2 zdan
Deadmau5 feat. Kaskade - I Remember
http://www.youtube.com/watch?v=91SsNlJ4Dhs
semilunaris
17-05-2009, 19:45
Cool Kids of Death » Do widzenia skurwysynu
Zdecydowanie Hammerfall - "The fallen one".
Megadeth- Go to Hell
AC/DC- Highway to Hell
Ewentualnie to:
http://www.youtube.com/watch?v=nmrcBJskfBE
Speentzu
03-06-2009, 12:28
Firma - Reprezentuje JP :baby: B)
The Trocaderos - Blood Gulch Blues
Shanhaevel
03-06-2009, 20:21
Wersja badass:
Steppenwolf - Born to be wild
Wersja smutna:
Pete Yorn - Lose you (tja, House się udziela)
Wersja swojska:
Rycerzu-
http://www.youtube.com/watch?v=ilyK5xrS88M
Bez trzech zdan waszka g
@ewentualnie
Lech roch ale tylko zeli papo
Gonzo von Krenzel
07-06-2009, 00:36
Eldo - List z Ziemi
Ziemia jest tylko przelotnym momentem..
Krótkim przystankiem do stacji wieczne szczęście...
Jerkov Thundersword
07-06-2009, 20:25
Bez trzech zdan waszka g
@ewentualnie
Lech roch ale tylko zeli papo
Oj, to na pewno :D a później Waszka G wskaże drogę do Św. Piotra maczetą :D
Ja jedną z poniższych (nie ważne którą):
Liroy- Jebać mi się chce
Liroy- Bania u Cygana
Liroy- Grabaz
Adam and Andrew- I must be EMO
Adam and Andrew- I am the gangster
Ewentualnie:
Michael Giacchino- The Battle Of Monte Cassino
Le chant de l'alouette
"Tango na glos orkiestre i jeszcze jeden glos"
Biohazard- My life my way
ALE NAJBARDZIEJ TO "MAZUREK DĄBROWSKIEGO" w wykonaniu duetu: E. Górniak, J. Kaczyński.
AnonimowyPowrot
07-06-2009, 20:31
Eh..
Mi nawet to nie przyszło do głowy, jeśli to nie było pytanie retoryczne.
@Topic
Na pewno niechciałbym stać się gwiazdą internetu, jak ktoś (nie mam pojęcia kto), komu towarzyszył pewien uśmiechnięty grubasek...
SmOoTHas
07-06-2009, 21:13
Ciekawe pytanie, hmmm...
Sądze że był by to Dżem i piosenka: List do M.
Slipknota !!
People=Shit \m/
DaimenPro
11-06-2009, 23:03
Clint Mansell - Requiem For A Dream
Chociaż czasem sobie myślę czy nie skusiłbym się na Waszkę.
Ryk z silników maszyn moich znajomych .
Slipknot- people= shit
Deathstars - Death Dies Hard
'... a teraz idziemy na jednego...'
Tibijczyk222
21-06-2009, 16:13
Korn - dead bodies
Dope - die motherfucker
drowing pool - let the bodies hit the floor
xDD
Ja bym chciał by zapuszczono:
Pih - Ulice Bez Jutra
Naprawdę warto przesłuchać, polecam!
Marylin Manson - Four Rusted Horses
Everyone will come, everyone will come to my funeral
To make sure that I stay dead
Z zaleceniem, by przy tych słowach volume ustawiony był na maksa : d
KolorowyPastel
21-11-2009, 22:26
Tool - H
Myśle że by pasolawła :p
Morganin
21-11-2009, 22:54
Josh Groban - Remember me (z filmu "Troja")
Muzyka z clubu Heaven Leszno ;D
CytrynowySorbet
21-11-2009, 23:12
Doda - Dżaga beka by była ha ha ha
Beh0lder
22-11-2009, 01:43
Behemoth - Decade of Therion
wszystkich by wywiało o/
nie_slucham_ludzi
22-11-2009, 19:57
Behemoth - Decade of Therion
wszystkich by wywiało o/
-MIĘSO TEŻ BYŚ CHCIAŁ?!?
-ŻRYJ WŁOSY Z PENIS-A!!!
Rammstein Spieluhr
To by się nadawało :-)
"Mały człowieczek umarł tylko z pozoru
Chciał być całkiem sam
Małe serce milczy od kilku godzin
Uznano go za zmarłego
Pogrzebany został w mokrym piachu
Z zegarkiem-pozytywką w dłoni
Pierwszy śnieg pokrył grób
Budząc całkiem delikatnie dziecko
Mroźną zimową nocą
Małe serce się zbudziło
Gdy chłód przyleciał do dziecka
Nakręciło pozytywkę
Melodię niesie wiatr
A spod ziemi dziecko śpiewa
Chyżo chyżo jeźdźcu
A anioł nie zstępuje...
Moje serce nie będzie już bić więcej
Tylko deszcz nad grobem płacze
Chyżo chyżo jeźdźcu
Melodię niesie wiatr
Zimny księżyc w pełnej krasie
Słyszy krzyki pośród nocy
A anioł nie zstępuje...
Pośród twardych dębowych desek
Będzie się bawić zegarkirm-pozytywką
Melodię niesie wiatr
A spod ziemi śpiewa dziecko
Chyżo chyżo jeźdźcu
A anioł nie zstępuje...
Chyżo chyżo jeźdźcu
Melodię niesie wiatr
Chyżo chyżo jeźdźcu
We Wszystkich Śwętych usłyszeli
W niebiosach tę melodię
I tak oto zostało wymodlone
Ocalenie małego serca w dziecku
Chyżo chyżo jeźdźcu
Melodię niesie wiatr
A na ziemi dziecko śpiewa
Chyżo chyżo jeźdźcu
A anioł nie zstępuje...
Tylko deszcz nad grobem płacze"
Arenthor
24-12-2009, 12:33
Slipknot - Wait and bleed
http://www.youtube.com/watch?v=loplDrVsE-Y
Ramzes & The Hooligans - Pogrzeb
http://kapusta666.wrzuta.pl/audio/0ime6q8VpUo/ramzes_the_hooligans_-_pogrzeb
Mohammed
24-01-2010, 12:57
Michael Jackson - Man In The Mirror
http://www.youtube.com/watch?v=FjzY0lXlrj0&feature=related
Drah-Master
19-08-2011, 07:03
Moja rodzina już jest poinformowana od przeszło 3 lat i doskonale wiedzą, że lecieć ma Dilated Peoples - Worst Comes To Worst (http://www.youtube.com/watch?v=sevZEOUXpw4) na moim pogrzebie.
'Worst come to worst my peoples come first'
Virtus360
11-09-2011, 15:49
Led Zeppelin - Bron-Yr-Aur
http://www.youtube.com/watch?v=GQKQ3-bzXV8
Nie będzie żadnej, po co się kompromitować po śmierci? xd
Michał Lorenc - Kołysanka (http://www.youtube.com/watch?v=uNGt0vfdAG4)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.