zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie zagadka ?!

Ataros
25-01-2009, 14:45
Witam chciałbym ostatecznie rozwiązać problem, który dotyczy szybkości wbijania kolejnych skilli knightem ... Na rooku biłem clubem jak również na mainie walczę obuchem ... W tej chwili mam 64 club i wbicie całego skilla zajmuje mi około 10 godzin ! Czy wynika to z faktu, że na rooku używałem obucha ?!!!

Słyszałem, że każdy knight z skillem powyżej 100 w danym rodzaju broni nie używał tej, że broni na rooku :confused: Proszę o odpowiedzi doświadczonych graczy ! :cup:

Michoss
25-01-2009, 15:42
Na rooku wbijasz max 4 skille i NIE ma to wpływu na dalsze skillowanie.

.N3pt3r.
25-01-2009, 16:40
@up
Wychodząc z rooka przeważnie mam skilla 15 xd

TaJemniczy
25-01-2009, 18:32
Witam chciałbym ostatecznie rozwiązać problem, który dotyczy szybkości wbijania kolejnych skilli knightem ... Na rooku biłem clubem jak również na mainie walczę obuchem ... W tej chwili mam 64 club i wbicie całego skilla zajmuje mi około 10 godzin ! Czy wynika to z faktu, że na rooku używałem obucha ?!!!

Słyszałem, że każdy knight z skillem powyżej 100 w danym rodzaju broni nie używał tej, że broni na rooku :confused: Proszę o odpowiedzi doświadczonych graczy ! :cup:

Bzdury...
Poczytaj o skillowaniu, widocznie robisz coś źle;)

KubiXX
25-01-2009, 18:42
Ty masz wszystko -->http://wiki.hunted.pl/wiki/Trening

@down
To nie ma znaczenia czym bijesz na rooku. Jeśli jednak tobie to w czymś pomaga to ok;)

Gadzixor
25-01-2009, 21:28
Wiecie co, a ja tak na wszelki wypadek na Rooku walcze tym typem broni, którego na pewno nie bd skilował (używał) na Mainie - czyli axe :p
I jest si :D