PDA

Pokaż pełną wersje : Ródzka czy club/axe/sword czy dist?

matsta19
26-01-2009, 12:47
siema jestem druidem i mam takie pytanko czy mam walic z rodzki czy z cluba/axa/sworda czy z dist? Bo potem na wiekszym lvl rod zabiera duzo many a jakbym poskilowal to bym mogl nie zle walic. A pozatym na tej stronie http://wiki.hunted.pl/wiki/Sorcerer w 3 tabeli pisze ze dist leci u druta jak sword u knighta, to prawda?

Richard56
26-01-2009, 13:07
Jesteś druidem to wal z roda

baczekk
26-01-2009, 13:16
3 tabeli pisze ze dist leci u druta jak sword u knighta, to prawda?

Nie sądzę ;) Nie wyobrażam sobie druida z 80 dystem ;o' Atakuj z roda.

CzubiX
26-01-2009, 13:43
Bij z Axa. Kiedyś będziesz mógł iść na Orci Spearmany a jak dobrze pójdzie to na roty ;>

BryqHero
26-01-2009, 14:32
Jesteś drutkiem to wal z ruzgi . Jak bd mial pacc i lvl 30+ to mozesz pomyslec o tym zeby walic z fire sworda na rotach lub larvach a TERAZ wal z RoDa ;)

matsta19
26-01-2009, 17:12
BryqHero Jesteś drutkiem to wal z ruzgi . Jak bd mial pacc i lvl 30+ to mozesz pomyslec o tym zeby walic z fire sworda na rotach lub larvach a TERAZ wal z RoDa
Ale ja nie mam zamiaru kupowac pacca...Mysle że na początku powale z roda żeby pobic mlvl a potem przejde na sword/axe/club chyba. Tylko ze wtedy bym musiał nosic dobrego armora.. także nie wiem. A teraz w tibi 8.4 nie ma tak że club leci szybciej niz axe?No nie?

MikeRoyal
26-01-2009, 17:17
O kurwa ja pierdole co za debil. Z fista stary, reszta to chłam.

Gollumek
26-01-2009, 17:21
O kurwa ja pierdole co za debil. Z fista stary, reszta to chłam.

Zamknij się dziecko neostrady!

Ale ja nie mam zamiaru kupowac pacca...Mysle że na początku powale z roda żeby pobic mlvl a potem przejde na sword/axe/club chyba. Tylko ze wtedy bym musiał nosic dobrego armora.. także nie wiem. A teraz w tibi 8.4 nie ma tak że club leci szybciej niz axe?No nie?

Weź człowieku cały czas wal z roda, a jak nie masz many to kupuj mana potiony i dalej bij, bo i tak jak pójdziesz na roty lub byle co to ten 1k za bp ci sie zwróci z nawiązką.

matsta19
26-01-2009, 17:29
ale jak juz pisałem różdzka zabiera potem duzo many a ja chcę tak grać żeby nie wydawać na mansy.

MikeRoyal
26-01-2009, 18:00

Weź człowieku cały czas wal z roda, a jak nie masz many to kupuj mana potiony i dalej bij, bo i tak jak pójdziesz na roty lub byle co to ten 1k za bp ci sie zwróci z nawiązką.

Morda kutasie robiony przez 2 starych.

boniedwa
26-01-2009, 18:04
ale jak juz pisałem różdzka zabiera potem duzo many a ja chcę tak grać żeby nie wydawać na mansy.

Nikt Ci nie każe kupować manasów, możesz przecież tracić cenne minuty na regenerowanie many po każdym zabitym potworku. Jeżeli taka opcja Ci nie odpowiada to najlepiej skończ grać druidem i zrób knighta.

pAnoramiks
26-01-2009, 18:28
nie chcesz używać mana potionów? :D to używaj słabszej różdżki! proste... tylko głupie jak ch*** ;]

Avidek
26-01-2009, 18:36

Zanim zabijesz cos mocniejszego z axe/sword/club (o golych lapskach nie wspominajac) zuzyjesz jeszcze wiecej many na leczenie.

#edit

Z tym fistem to byla ironia.

Morda kutasie robiony przez 2 starych.

Takie teksty to bezposrednio do kolegow, dostaniesz tube w paszcze to sie opamietasz.

kropik
02-02-2009, 07:51
BryqHero Jesteś drutkiem to wal z ruzgi . Jak bd mial pacc i lvl 30+ to mozesz pomyslec o tym zeby walic z fire sworda na rotach lub larvach a TERAZ wal z RoDa

Jezu człowieku drut wali tylko z RÓŹGI!!!!! widziałeś na youtube.pl kiedyś druta walącego z gs'a albo z fire sworda mówiącego że tak jest lepiej? Nie, oraz na druidzie żeby wbić skille 30/30 musiałbyś skillować około 6 godzin a tak to roda do łapy i odrazu na 8 lvlu krajasz cyce mając fooda na mane -.-

Oraz jakbyś założył k seta, fire sworda, dragonke warrior helmet i fur bootsy to by ci capa nie starczało na looty