Pokaż pełną wersje : JamLegend - "Symulator" gitary
Zalgadis
26-01-2009, 13:58
http://www.jamlegend.com/
Gierka w której prawie że gramy na gitarze.
Oczywiście nigdy nie będzie taka jak prawdziwa gitara ale jest zabawa.
Wystarczy się zarejestrować i grać.
Zachęcam.
Mój nick to Wojteo jakby coś.
Fajna sprawa, gram trzymajac klawaiture i lupiac f1-f4 + enter. Mroziak - moj nick.
Dr.Unknown
26-01-2009, 14:36
Takie samo lamerstwo i pedalstwo jak Guitar Hero.
<edit>
No, może trochę mniejsze - nie stoisz przynajmniej z plastikową gitarą w rękach i rozdziawioną paszczą przed telewizorem. Ale wciąż.
@down
Wolę średnio grać na prawdziwej gitarze, niż na*******ać w klawisze, jak Koreańczyk.
Necromantor
26-01-2009, 14:42
Odezwal sie zajebisty pro.
Zalgadis
26-01-2009, 14:57
Nie kłócić się.
Wiadomo że normalna gitara lepsza od klawiatury.
Ale jak ktoś nie ma, a miał, i chce sobie chociaż pomyśleć że gra to fajna sprawa.
<edit>
No, może trochę mniejsze - nie stoisz przynajmniej z plastikową gitarą w rękach i rozdziawioną paszczą przed telewizorem. Ale wciąż.
@down
Wolę średnio grać na prawdziwej gitarze, niż na*******ać w klawisze, jak Koreańczyk.
Lamerstwo? pedalstwo? chłopcze podejdź do lustra.
Mi nawet się podoba. W sumie to nigdy nie grałem na prawdziwej :s
@Drunk
Nie każdy może mieć czas, kasę ani chęci do nauki gry na prawdziwej gitarze.
@topic
FoF lepszy ;x
Zalgadis
26-01-2009, 15:06
Szkoda że nie ma fajnych utworów polskich.
Np. grupy KSU
Ale ogółem podoba mi się to że można się duelować, kto na duela teraz?
Wojteo
W sumie to nigdy nie grałem na prawdziwej :s
I tu leży problem.
@top:
Klikanie F1-F5 i wciskanie Enter? To już ciekawszy jest Guitar Maniac Deluxe.
Szkoda że nie ma fajnych utworów polskich.
Np. grupy KSU
Ale ogółem podoba mi się to że można się duelować, kto na duela teraz?
Wojteo
Jaaa ! : D Juz Ci rzucilem wyzwanie, ale slabo mi poszlo ;x
Dr.Unknown
26-01-2009, 15:10
Lamerstwo? pedalstwo? chłopcze podejdź do lustra.
Mi nawet się podoba. W sumie to nigdy nie grałem na prawdziwej :s
W sumie masz rację, przepraszam.
Do tego pana się nie umywam.
http://img89.imageshack.us/img89/169/guitarherowierdorm7.jpg
P.S: Zajebisty argument z tym lustrem.
Zalgadis
26-01-2009, 15:16
Jaaa ! : D Juz Ci rzucilem wyzwanie, ale slabo mi poszlo ;x
Mroziak?
Nie chce tego bez entera xD
Ale zobaczę jak mi pójdzie.
Wygrałem, dodaj mnie do friends bo ja nie umiem.
Będę po 18 to kto chce partyjkę w enterem f1-f3 ? :D
Zalgadis
26-01-2009, 15:36
EVENT:
Uczcie się tej piosenki na poziomie trudności normal z enterem:
http://www.jamlegend.com/song/139/708/
HF
Wiadomo że normalna gitara lepsza od klawiatury.
Ale jak ktoś nie ma, a miał, i chce sobie chociaż pomyśleć że gra to fajna sprawa.
To tak, jak z seksem - jak ktos nie ma kogo puknac, a chce sobie chociaz pomyslec, to moze 'popracowac' reka.
GargoinX
26-01-2009, 16:05
Nie ma co, gra mnie wciągnęła. Fajne utwory można poznać. ;d
@Up:
Porównywanie gry na gitarze do sexu rox.
-=DanieL=-
26-01-2009, 16:13
Dr. Unknow, żal mi Ciebie jeśli mam być szczery. Mam elektryka i gralem w tą gierke, gitar hero też. I powiem tak: zwykla gitara jest lepsza, ale żeby gra sprawiala dużą przyjemność to trzeba poświęcić mase czasu, a w taką mini gierke może zagrać każdy i jest zabawa, ale nieeee pan profesjonalista Dr. Unknow uznaje tylko prawdziwą gitare i piec, bo tylko on ma racje ;) Gitarą idź się pochwal kolegom, ale nie tutaj na forum ;)
Edit. Poprawilem twoj czcigodny nick misiu ; )
huahuahu xDD ale jazda xD
Dr.Unknown
26-01-2009, 17:26
Nie ma co, gra mnie wciągnęła. Fajne utwory można poznać. ;d
@Up:
Porównywanie gry na gitarze do sexu rox.
Na forum pojawiało się tak wiele bezsensownych porównań, że już ciężko wypatrzeć te trafne, a to Slay'a się do takich zalicza.
@-=Daniel=-
pan profesjonalista Dr. Uknow uznaje tylko prawdziwą gitare i piec, bo tylko on ma racjeNie rozumiem, skąd wszyscy zakładają, że jestem jakimś profesjonalistą. Gram trochę i dla przyjemności, panie "nie_umiem_pisać_nick'ów_innych_ludzi/gubię_się_w_długich_obcych_słowach".
ale żeby gra sprawiala dużą przyjemność to trzeba poświęcić mase czasuŻeby się oswoić z power chord'ami nie trzeba wieczności, a już wystarczy żeby jako-taką zabawę mieć.
Gitarą idź się pochwal kolegomMam elektrykaPóki co, to pan się chwali, panie kolego.
Ktoś chyba nie rozumie sensu działania forum dyskusyjnego. Jak nazwa wskazuje, chodzi o dyskusję - jedni piszą, że podana w temacie atrakcja jest super i wymieniają jej zalety, mi akurat się nie podoba - więc mówię, co o niej myślę.
P.S: Nie mam ani pieca, ani gitary elektrycznej.
-=DanieL=-
26-01-2009, 17:34
@ Dr. Unknow
Napisalem "Mam gitare" aby poprzeć swój argument swoim przykladem. Wiesz, nie każdy musi być goloslowny i nie każdy musi wchodzić do tematu tylko po to, aby napisać swoj negatywny stosunek do czegoś tak jak pewien typ.
Żeby się oswoić z power chord'ami nie trzeba wieczności, a już wystarczy żeby jako-taką zabawę mieć.
Jako-taką. Największa zabawa tkwi w improwizacji (czego za cholerę dobrze nie umiem, ale próbuję ^^"), samo odtwarzanie jest dość nudne.
PS: proszę nie wytykać, że umiem tylko pentatonic minor, dopiero zacząłem uczyć się skal : p
Zalgadis
26-01-2009, 18:02
Przestaniecie się flameowac?
Kto na duela?
ja, zagadaj na gg:1002880 bo tu sie chyba nie ustawimy ;'d
Granteon
26-01-2009, 18:11
Teraz będzie każdy się chwalił co zrobi na gitarze.
Gierka dla mnie nie ma nic wspólnego z gitarą.
CsCiacho
26-01-2009, 18:31
Jako symulator jest do kitu. Ale jako gra zrecznosciowa niezle sie sprawdza :]
Dark Sven
26-01-2009, 19:39
Gierka dla mnie nie ma nic wspólnego z gitarą.
Serio? A to niespodzianka...
Nie wiem co ma ta gra do grania na prawdziwej gitarze oprócz tego, że masz coś przyciskać a w coś rytmicznie uderzać. I dlatego dziwię się, że próbujecie porównywać grę z gitarą. Przecież to zupełnie inne, dwie różne formy rozrywki. A ta gra jest bardzo przyjemną formą rozrywki moim zdaniem. Dlatego nie sądzę, żeby nazywanie tego "lamerstwem" i "pedalstwem" miało jakiś uzasadniony powód. Chyba, że powodem jest to, że fajnie tak powiedzieć i jest to niejako forma żartu. Wtedy przepraszam, że napisałem całą notkę na poważnie, ale jest już prawie pierwsza w nocy a wtedy zawsze mam ochotę poważnie podejść do tematu, nawet najgłupszego. Pozdrawiam wszystkich, którzy się cieszą ;*
E. Pierdzielita, Panie dzieju... Fajna "zabawka" na zabicie czasu ; ) Mój nick: Glamri ; P
Arka_Sath_Wielki
28-01-2009, 20:03
Nie dla mnie ta gra, na 3 przyciskach tylko perfect na prawie wszystkim ale na strumie juz zawsze ze 5-10 omine, a 4 przyciski to czarna magia ;O
@edit
Ale przyjemniej by się grało do znany kawałków SOADu, Linkin Parku itd niż do piosenek które słyszę 1 raz ;|
Zalgadis
28-01-2009, 22:02
To jeszcze beta jest ^^
Ale masz rację, też bym zagrał sobie Black Sabbath które już niby na gitarce potrafię ^^
Oczywiście nie wszystkie ich piosenki :P
@edit
Ale przyjemniej by się grało do znany kawałków SOADu, Linkin Parku itd
Błagam...
... zarejestrowałem się. Nick jak na forum.
Arka_Sath_Wielki
28-01-2009, 22:31
Błagam...
... zarejestrowałem się. Nick jak na forum.
O gustach się nie dyskutuje, słuchaj sobie czego chcesz, mi to nie przeszkadza. ;)
@topic
Wiem, że to beta :D zapomniałem jeszcze o RHCP ;), ale lepiej dodać 2 znane kawałki niż 10 nie znanych.
A co, jeśli mam laptopa? mam go wywracać i zginać na lewo i prawo? : f
O gustach się nie dyskutuje, słuchaj sobie czego chcesz, mi to nie przeszkadza. ;)
Od czego jest forum jak nie od dyskusji o gustach? ;)
@Topic
Pograłem 3 minuty i zwątpiłem. Już bym wolał plastikową giatrę.
Zalgadis
30-01-2009, 15:11
A co, jeśli mam laptopa? mam go wywracać i zginać na lewo i prawo? : f
Niech leży jak leży, w końcu to nie gitara.
Już wolę sobie odpalić konsolę i być nazywany lamerem i pedałem, ale przy GH3 będę miał przynajmniej fun.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.