Pokaż pełną wersje : Warlord Arena
Mam zamiar zrobić 3 arene moim 69 ekiem, skile 82/81. Wiem, że na pewno padne, ale chce mieć przynajmniej tą satysfakcje, że próbowałem. Chciałbym prosic o jakies rady, jak mam walczyć z poszczególnymi bosami, ile mam zabrać ze sobą potów. Mam bic z exori czy poczekac do 70 lvl i z exori gran? Czekam na posty, które coś wniosą do tematu, a nie tylko "padniesz noobie". Pozdro
Skoro wiesz ze padniesz, to co za roznica ile potkow wezmiesz? A tak na serio to radzilbym ci jeszcze "troche" poczekac z ta arena, chyba ze dedanie sprawia ci az taka przyjemnosc.
bij z exori, potow zabierz tyle na ile ci cap pozwoli, na twoim lvl nie jesteś wstanie zabrać wystarczającej ilości potow
redloheb
27-01-2009, 15:19
Spróbuj a drugą areną to nie padniesz.
Jesteś Dosc Dziwny Ale... Wszystko jest możliwe. Więc Tak. Bij z Exori Weś Might Ringi I Stone Skiny i dużo Potionów. możesz tez kupic RoHy albo Life Ringi. WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!napisz jak Ci poszło:)
OMG warlord arena jest od 80, chyba że ci chodziło o Scrapper a co do Scrappera to dasz rade ale Spirit Of Fire jak będzie walił dużo combów to cie zwali
up@ Fajnie wiedzieć , że jest od 80 lvl LOL
Topic @
Nie uniesiesz wystarczającej ilości potionków żeby zabić wszystkie potworki. 80 EK mają z tym problem chociaż maja więcej capa i o wiele lepszą broń. Lepiej wbij te kilka lvl na GHP żeby nadążać z leczeniem ,bo z SHP to wątpie żebyś dał radę. Niestety rycerz nie może jak inne profesje ustawiać energy walli i biegać z bossami , więc pozostaje tobie stać zawsze na ukos i równocześnie leczyć się i manasować do Exori.
z key ringami by wystarczyło potow, ale gorzej z przezyciem
1 key ring potow - 30~ oz
1 bp potow - 55~ oz
powiedzmy ze ma 500 capa wolnego to:
uniesie 16 key ringow potow
9bp potow
roznica jest
Devil_Drago
27-01-2009, 22:24
Bez Exori Gran, bez ghp, bez lepszej broni, mało życia, mało capa, prawdopodobnie brak softów. Nia ma szans ;) Góra 6-7 potworek, dalej nie przejdziesz.
Ja ze wszystkim co wymieniłem wyżej, nieco słabszymi skillam (bez ringów, z ringami podobne) i 86 lvlu wyłożyłem się na combo na minosku ; D
@down
Wszystko ma swoje granice ;)
WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!:cup:
WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!:cup:
Gówno prawda, a twój post nie wniósł do tego tematu kompletnie nic...
@topic
Nie ma najmniejszej szansy na to, żebyś to zrobił. No chyba, że bot na might ringi, ssa i wielkie szczęście, bo bez tych rzeczy nie masz szansy na pokonanie eskimosa, nie wspominając o ósmym i dziewiątym...
/edit
Zapomniałem, że masz dostęp tylko do shp. Więc nie daję Ci najmniejszej szansy na samo wyleczenie, o biciu z exori nie wspominając...
OMG warlord arena jest od 80, chyba że ci chodziło o Scrapper a co do Scrappera to dasz rade ale Spirit Of Fire jak będzie walił dużo combów to cie zwali
Scrappera zrobiłem na 65lvl bez najmniejszych problemów, na ostatnim bossie jedynie było gorąco;] Szanse na przeżycie na Warlord arena na moim poziomie są znikome. Ale kusi mnie sama myśl o tym:P Co to za przyjemność wykonać jakieś zadanie bez większych problemów. Im trudniej tym bardziej chce mi sie grać:P Może jestem dziwny, jak ktoś już napisał:D
Z tego co przeczytałem z waszych postów muszę mieć dużo key ringów, stoneskin amuletów i might ringów. Jednak z tym będzie mały problem, bo nie mam żadnego bota, a sam na pewno nie wyrobie z zakładaniem tych rzeczy a do tego z jeszcze trzeba sie leczyć:/ Wszystkie znaki na niebie są przeciwko mnie, ale nie poddam sie tak łatwo. Za kilka dni, myślę, że będę gotowy na tą arene i wtedy napisze jak było:D Dzięki wszystkim za rady. Pozdrawiam
/edit
Jeszcze jedno pytanie... czy jak bede bił z exori to mam ustawić full atak czy def?
Nikt też nie wspomniał o takiej umiejętności jak Bloody Rage albo Protector. Którą z nich bardziej opłacało by sie stosować?
Stawiam 10k, że nie dotrwasz do dziewiątego moba.
Ile masz hp na full? 1,1k? Minotaur co turę wali za około 700. Nie nadążysz się leczyć (shp=shit), a jeszcze trzeba go bić przecież z exori... Mam nadzieję, że nagrasz filmik. Chętnie obejrzę;d
Co to za przyjemność wykonać jakieś zadanie bez większych problemów.
Fakt, ale jaki ma sens proba wykonania zadania jezeli nie masz na to najmniejszej szansy?
Amorekboy
29-01-2009, 08:31
A ja se powiem tak. Robilem Warlord na 75 lvlu i dotrwalem do 9 potworka ktorego tez zabilem, czekalem az kumpel mi doniesie bp's strongow i manasow bo zostaly mi tylko niecale 2 bp strongow i chyba 1 bp manasow ale sie troche spoznij i wyjebalo mnie z areny bo jest tam jakis ograniczony czas po zabiciu poworka do przejscia do nastepnego pokoju czy cos, wiec z demcem sie nie zmierzylem, zreszta potem sie i tak dowidzialem ze i tek kumpel niedal by rady mi tego wzucic na arene bo sie poprostu nieda...
a co do tematu to: jest taka mozliwosci ze bedziesz mial szczescie i nie padniesz od kombo 8 do 10 potworko, wprawdzie wybieralem sie tam ze skilami 91/90 ale pominmy to, jednnego czego sie boje to tego ze ci poprostu potionow nie starczy nawet z key ringami...jezeli masz dostep do duzej ilosci might ringow to powinno byc ok :)
pozdrawiam i powodzenia :)
Pomocny Murzyn
29-01-2009, 09:44
z key ringami by wystarczyło potow, ale gorzej z przezyciem
1 key ring potow - 30~ oz
1 bp potow - 55~ oz
powiedzmy ze ma 500 capa wolnego to:
uniesie 16 key ringow potow
9bp potow
roznica jest
tibia ci juz mozg zezarla i nawet liczyc nie potrafiasz?
reasonTHC
29-01-2009, 10:38
tibia ci juz mozg zezarla i nawet liczyc nie potrafiasz?
zamknij pysk lacharo, nie masz sie do czego przyczepic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.