Pokaż pełną wersje : Jaki char najlepszy do pk??
Jaki char najlepszy do pk??
RailChris
27-01-2009, 18:15
Sorc z paccem.
No vacation z promocja wymiata
sueroski
27-01-2009, 18:26
tak jak up xD
a tak serio wszystko jak jest dobrze użyte
Po primo wytłumacz mi, jeśli każda profesja jest NAJLEPSZA, to jaka jest najgorsza?
Po secundo. Były tryliardy takich tematów.
Każda jak umiesz grać
Knajt może spokojnie zmęczyć każdą profesję i wykończyć
sorc na combo
pal na dystans
drut może się pomodlić (prawie jak żart)
Jak umiesz grać i knightem zabijesz sorka
UP.
Ta, z 2x mniejszym lvlem
up
Jak nie wiesz to nie dotykaj klawiatury - sork ma combo i to jego jedyna broń - knight ma hp i wytrzymałość a sorkowi skończą sie manasy po 3-4 UE lub SD po 3 minutach a HMM to może knighta połaskotać - knight to bot u większości ludzi i nie wiedzą jak nim grać - jak wiesz to inni leżą
ED ! !
ale na 60 lvlu ;p paralize i bah bah i bah
pall r spiry i jakies dodatkowe runy
Paraliż to największa porażka w tibii
paraliż - 1400 many
exura - 20 many i jesteś wyleczony - weź pod uwagę że podczas walki ludzie się leczą co turę
up.
chyba assasinki? bo r-spear to nic nikomu nie zrobi na dłuższą metę - już knajt ma większe hity bez exori niż pal z rs
Jak nie wiesz to nie dotykaj klawiatury - sork ma combo i to jego jedyna broń - knight ma hp i wytrzymałość a sorkowi skończą sie manasy po 3-4 UE lub SD po 3 minutach a HMM to może knighta połaskotać - knight to bot u większości ludzi i nie wiedzą jak nim grać - jak wiesz to inni leżą
Jezeli w kolko bedziesz zakladal, ze jedna profesja rozwali kazda inna jezeli umiesz nia grac a twoj przeciwnik nie, to mozemy sie klocic bez konca. Uwazam ze do pk najbardziej nadaja sie magiczni z paccem a za nimi palek, ale i tak jak ktos chce kogos zabic, to zbiera ekipe a nie meczy sie sam (no chyba ze przeciwnik ma duzo nizszy lvl).
Btw. byl juz taki temat.
Paraliż to największa porażka w tibii
paraliż - 1400 many
exura - 20 many i jesteś wyleczony - weź pod uwagę że podczas walki ludzie się leczą co turę
up.
chyba assasinki? bo r-spear to nic nikomu nie zrobi na dłuższą metę - już knajt ma większe hity bez exori niż pal z rs
No ba, największa.
Tylko że full deadów na OB jest dzięki paralizom.
Ludzie umawiają się na combo gdy będzie paralized.
Btw.
Po 3-4 ue się kończą manasy? No tak, jeśli się gra tak jak ty 20 lvlem i się nosi max 2 bp manasów to tak jest.
Sdki też się bardzo szybko kończą, jeśli nosi się 3 żeby odstraszyć pk...
Co ci taki kina zrobi? z łapy nawet po 200 nie wjedzie, żeby zgranować to trzeba czasu na manasowanie, ma utani hura a mag gran hura więc DUPA.
Knighci są dobrzy w obronie, napewno nie w ataku.
Knight to ostatnia profesja która nadaje się do pkowania.
juran_se_spychowa
28-01-2009, 08:02
Jaki char najlepszy do pk??
No moim zdaniem taki, który ma dużo kasy, pacc, promocje i z Twoich wszystkich ma najwyższy level...
Dla mnie to najlepszy to Sorcerrer Z Paccem. Bo Sd jest przydatne na wojnach.Ale jeśli knight ma siohera to on najlepszy takie moje zdanie.
Dla mnie to najlepszy to Sorcerrer Z Paccem. Bo Sd jest przydatne na wojnach.Ale jeśli knight ma siohera to on najlepszy takie moje zdanie.
:)
Dla mnie to najlepszy to Sorcerrer Z Paccem. Bo Sd jest przydatne na wojnach.
Wiem ze sie czepiam ale SD z paccem ma niewiele wspolnego.
Ale jeśli knight ma siohera to on najlepszy takie moje zdanie.
Znowu sie przyczepie, ale takie rozumowanie jest troche bez sensu, gdyby palek mial 3 knightow ktorzy trapna ofiare, to wtedy jest najlepszy?
No vacation z promocja wymiata
Wtedy to będzie Elite No Vocation.
@Topic
Sorc+Drut
Patriota1990
28-01-2009, 16:32
sork lub druid
Vamanaun
28-01-2009, 22:13
kocham takie tematy =)
Najlepszy char do pk to mój własny.
Druid nie jest najgorszy, np. zobaczcie ethernal winter, terra wave, + underworld rod robi masakrę a delikwenci wyżej mówią że drut to ciota, według mnie drut jest najlepszy na pvp
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.