Pokaż pełną wersje : Na jaki skill starczy kamieni ?
Witam!
Czy ktoś się orientuje na jaki skill w przybliżeniu starczy mi kamieni mając 2800 small stonsów i distance 73 ?
Zależy na czym skillujesz chociaż myśle że do 85 dista ci starczy i może trochę zostanie
jest to dosyć losowe ale:
miałem bp kamieni
zaczalem skillować nimi od skilla 68, teraz właśnie skilluje, mam jeszcze 200 kamieni i mam skilla 78.
jako że masz wiecej i wyższy skill daje jakieś 82-83
słyszałem takie co, że jak się skilluje jak najdalej do monka(odległość jak najdłuższa, aby mógł kamieniem rzucać) to skille szybciej lecą, ale szybciej kamienie znikają, a jak przy sobie stoją to na odwrót czy to prawda??
@up Nie to nieprawda
@topic Sadze iz starczy ci na okolo 82 dista tych kamyczkow:baby:
BryqHero
27-01-2009, 20:50
wg mnie ~~ 82-83 Dista, ale to zależy od szczęścia ;)
zeby nie zakladac nowego tematu to napisze tutaj. Jak myslice do ktorego skila moge doskilowac kiedy mam 61 skila i 2 bp kamieni ??
.:Marta:.
06-02-2009, 17:05
zeby nie zakladac nowego tematu to napisze tutaj. Jak myslice do ktorego skila moge doskilowac kiedy mam 61 skila i 2 bp kamieni ??
Ja jak skilowalam to niestety nie pamietam ale sadzac po wypowiedzi chlopakow up to mysle ze nawet pod 90 chociaz to zalezy bo mi wyskilowanie do 90 z 60 ktoregos wlasnie tak zeszlo 2 bp takze bardzo mozliwe ze i ty dobijesz :P
Ja jak skilowalam to niestety nie pamietam ale sadzac po wypowiedzi chlopakow up to mysle ze nawet pod 90 chociaz to zalezy bo mi wyskilowanie do 90 z 60 ktoregos wlasnie tak zeszlo 2 bp takze bardzo mozliwe ze i ty dobijesz :P
lool czyli, że ponad 100 kamieni starczy na jeden skill? to jest niemożliwe. na 2 bp może z 80 wbije, więcej bym mu nie wróżył
Pan_Ziemba
06-02-2009, 19:52
Teraz skiluję 85+ dista i na 1 skill schodzi mi ~400 kamieni :]
Myslę że wyciągniesz 82 na tym co masz.
#Xevez
Mi 164 starczyło na 2 i pół skilla, może miałem szczęście ;)
#Down
Dokładnie 61 i doskillowałem do 63,5
#Xevez
Mi 164 starczyło na 2 i pół skilla, może miałem szczęście ;)
albo skille 45;d
LarvaExotech
10-02-2009, 12:48
słyszałem takie co, że jak się skilluje jak najdalej do monka(odległość jak najdłuższa, aby mógł kamieniem rzucać) to skille szybciej lecą, ale szybciej kamienie znikają, a jak przy sobie stoją to na odwrót czy to prawda??
najlepiej stac tak zeby miedzy toba a monkiem byla kratka wolna, bo za strzelanie z bliskiego zasiegu jest jakas niewielka kara do trafienia..
sry źle zrozumiałem post up chyba xd
Ile kamieni kupić żeby wbić 70 distance mam 48dist i 50 kamieni jeszcze. I ile mniej więcej mi to zajmie?:)
Pavel321
10-02-2009, 20:24
@UP
Skille 50-60 średnio mi szlo po 60-70 kamieni na skill
Skillle 60-70 średnio szlo po 100-120 na skill ;d
co? 50 na jednego skilla X(;(
LarvaExotech
10-02-2009, 23:45
sry źle zrozumiałem post up chyba xd
rzadziej trafiasz jesli stoisz w zwarciu z wrogiem. trudne do zrozumienia?
Pan-Rendix
01-03-2009, 11:36
Nie widzę sensu zakładać nowego tematu to zapytam tutaj.
Czy speary sie łamią szybciej niż small stony?
Tak w oriencie ile dista wbije mając 1000 spearow od 10 dista.
(skilluje na monku)8o
@up na 10 skillu mozesz miec problemy ze trafieniem monka ;) Lepiej zacznij dopiero od jakiegos 40dista. 1000spear.. wystarczy ci to do ok. 75 dist (potem zreszta mozesz miec problemy bo nawet na full def monk nie bedzie nadazal z leczeniem.
Pan-Rendix
01-03-2009, 20:24
Mam 35 dist, tak zapytałem teoretycznie.
Można zawsze postawić 2 monki i się przerzucać jak ma yellow/red hp.;)
Mam 1000 spearow i 2bp Small stonów i chce po prostu kamyczkami trenować jak najpóźniej :confused:
Radzio95
04-03-2009, 07:38
Mam 1000 spearow i 2bp Small stonów i chce po prostu kamyczkami trenować jak najpóźniej :confused:[/QUOTE]
I co związku z tym?
Jak chcesz tak rób :]:]:]:]:]:]
Mam pytanie wiem, że niechce się wam pisać przybliżonego czasu itp. ale napewno mieliście takie skille. No więc tak mam palka na 30 skilach (dist) i chcem tak do 70 skillać długo mi to zajmie?8o
Mam pytanie wiem, że niechce się wam pisać przybliżonego czasu itp. ale napewno mieliście takie skille. No więc tak mam palka na 30 skilach (dist) i chcem tak do 70 skillać długo mi to zajmie?8o
to zalezy od tego ile czasu chcesz poswiecic na skillowanie w ciagu dnia, od tego czy masz czym skillowac, zawsze monka do dyspozycji itd..
ps: jestem dumny z tego tematu :) jest on iskierka nadziei w tym 'chaosie' ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.