zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "POMOCY" w sprawie zmiany imienia

WiTu_
21-12-2004, 17:17
MAm postać na varlorii sie nazywam Zwyczajny porzeracz pierogow
(głupio z deczka i ja w tej sprawie)
Mi sie zdaje że można poprosić GM żeby rozkazal komuś zmienic imie.
Gdyby ktoś coś na ten temat wiedział to prosze wejść na valorie i jakos przekonać GM żeby kazał mi nick zmienić. bede bardzo wdzieczny... B)

Winniczek druid
21-12-2004, 17:23
nie jestem pewien w tej sprawie ale mozesz zaraportowac gmowi ze masz nick niezgodny z przepisami i ze chcesz go zmienic
oni juz cos wymysla

Johny
21-12-2004, 17:24
Za imiona które łamią regulamin dostaje sie bana, tzw. Namelocka.
Musisz wtedy zmienic nicka postaci.
Wg. mnie gadanie do gma nie pomoże, bo ich prawie nigdy nie ma.
Możesz zagadać do jakiegoś tutora, on ma obowiązek reportowania złych nicków.

mental
21-12-2004, 17:36
Ja mialem name locka i dostalem bana i moglem wtedy zmienic nick a jak znasz angielski to zagadaj do gmastera on cos ci podpowie

japa21
21-12-2004, 17:47
Ale może spróbojemy donos zrobić do GM'a. Może posłucha ... :P

Byczek
21-12-2004, 18:40
Witam.

Wciśnij podajże ctrl+r podasz gry na tibi wyskoczy ci pewne okienko dzięki któremu mozesz sie skontaktowac z conslullatorem ( czy jakos tak) tam wpisz taki teskt :

Hello. I would like to get namelock. I have just noticed that my nick violate tibia rules - part 1. point b) :b) "Names containing parts of sentences (e.g. "Mike returns") ... ". In my language my nick is a part of sentence.

Ja tak robiłem ;) w więksozci podziałało , zawsze można spróbować

cya

Vormencik
21-12-2004, 19:32
Za dlugi. Counsellorzy maja bardzo duzo zgloszen, nie maja czasu czytac takich dlugich (to jest napisane na tibia.com) najlepiej zrobic to w sposob:
Prosisz kolege zeby cie reportnol o zly nick. Napisze nawet tak dlugi jak pisales Byczq i powinienes dostac name locka po jakims tygodniu, moze 2 :d

p.l
21-12-2004, 19:39
po pierwsze ... były już setki takich tematów, w ostatnim tygodniu conajmniej 10 ...

po drugie ... za głupotę się płaci ... miałeś nooobowską podjarę zakładać postać o głupim nicku to teraz cierp .. :evul:

Elmer
21-12-2004, 19:41
całkiem niedawno (wczoraj) dostałem name locka za nick niezgodny z tibia rules. Zwałem się "za***isty* czarodziej". jako reason (powód) dostałem info że: za***isty = fucker.... a fucker po polsku jest *******ony*. Czyli podobno nazywałem się (cytuje) "*******ony czarodziej"... widać dla jakiegoś polaczka sie nudziło i dał reporta dla tutora, a ten nie znając polskiego uwieżył. Jaki z tego wniosek? "To my polacy"

*-niepotrzebne skreślic :P

japa21
21-12-2004, 20:32
Może coś w stylu
"I would like to change my name (Zwyczajny porzeracz pierogow, Valoria), cause the name breaks rules of Tibia. Want get namelock

Trener
21-12-2004, 20:37
po pierwsze ... były już setki takich tematów, w ostatnim tygodniu conajmniej 10 ...

po drugie ... za głupotę się płaci ... miałeś nooobowską podjarę zakładać postać o głupim nicku to teraz cierp ..

Bez przesadny, każdy znas chyba miał taką "podjarkę" na samym poczatku gry. Wymyślać głupie name.

Kolega nie chce być n00bowaty :D ale chce ciągle grać tą postacią, a nie tworzyć od poczatku kolejną o "normalnym" nicku. Więc troszke tolerancji.

I would like to change my name (Zwyczajny porzeracz pierogow, Valoria), cause the name breaks rules of Tibia. Want get namelock
Tak chyba byłoby najprościej :)