Pokaż pełną wersje : Galerianki
SpoconyKrystyna
27-01-2009, 23:09
Witam dziś przeczytałem pewien artykuł o galeriankach
Mają 14-15 lat. Niektóre rzucają szkołę. Po to, by sprzedawać swoje ciało w galerii. Dosłownie. Za seks chcą 40-60 złotych. Albo prezent.Można je spotkać w największych galeriach handlowych w całym kraju. Są także w Białymstoku. Młode dziewczynki chcą zarobić trochę pieniędzy. Oferują seks.
Stawka: od 40 do 60 złotych.
Paweł: przystojny trzydziestolatek, wjeżdża do Alfy na zakupy terenowym autem. Parkuje, wysiada. Zaczepia go nastolatka. - Chcesz spróbować?
- Najpierw nie zrozumiałem, o co chodzi. Ona zobaczyła moje zdziwienie i dodała: ''No chodź, tanio'' - opowiada mężczyzna. - Było jasne, że chodzi o seks. Chciała kilkadziesiąt złotych. Zbaraniałem. Sięgnąłem po portfel, wyciągnąłem 10 złotych. Podałem... i uciekłem.
Ciągle te same buzie
Pamięta, że była to blondynka. Na oko miała z piętnaście lat, ale może była starsza. Sama, dość ładnie ubrana. Był wieczór, około godziny 19.
Ciągle te same buzie
Paweł twierdzi, że jego znajomi opowiadali podobne historie. Wystarczy, że mężczyzna, który przyjedzie na zakupy, stanie przed wejściem do centrum handlowego i pali papierosa. Zaraz pojawiają się przy nim dwie-trzy dziewczyny. Śmieją się głośno, prowokująco, strzelają oczami...
Krzysztof, po 50-tce, dwa razy w tygodniu robi zakupy w Białej. Już kilka razy zaczepiły go dość ostro umalowane nastolatki.
- Na oko mają gdzieś 14-15 lat, po prostu dziewczynki - opowiada. - Podchodzą i pytają: ''Poczęstuje pan papierosem?'' Ewidentnie z podtekstem. No, przecież naiwny nie jestem. I wiecznie widzę tam te same buzie.
Co o tym sądzicie?
Za takom cene to i ja bym chrupnoł takom czternastke :]
Ivanov Galil
28-01-2009, 00:53
to ze kamsz ma w pizde za to ze mnie nie zaprowadzil do tej alfy czy na inne wypizdziejewo
Jeśli to prawda, to jestem zszokowany. O czym te dziewczynki myślą? Głupie małolatki...
Vasudanin
28-01-2009, 01:51
@up
Czytanie ze zrozumieniem, chcą zarobić.
@
Tutaj nie tylko te dwie dziewczyny to idiotki, jest jeszcze jeden z głównych bohaterów. Zamiast zadzwonić na policję/do straży miejskiej dał 10 złotych i uciekł.
I jeszcze się nasuwa jedno pytanie, który facet o zdrowych zmysłach pójdzie "zaliczyć" taką hot 14-stkę?
@down
Chciałeś być śmieszny? Coś Ci nie wyszło...
Ja mogę iść, fajnie jakby grały w tibie to bym może wyrwał którąś za darmo.
@up
@
Tutaj nie tylko te dwie dziewczyny to idiotki, jest jeszcze jeden z głównych bohaterów. Zamiast zadzwonić na policję/do straży miejskiej dał 10 złotych i uciekł.
I jeszcze się nasuwa jedno pytanie, który facet o zdrowych zmysłach pójdzie "zaliczyć" taką hot 14-stkę?
@down
14-stkę może nie, bo ryzyko odsiadki za pedofilię, ale na taką 16 pewnie niejeden by sobie ostrzył zęby, tym bardziej jak tanio... cóż, życie.
@up
@
@down
Wiem, że chcą zarobić i zrozumiałem tekst, lecz dalej nie wiem o czym one myślą. Jakby nie było innych sposobów zarabiania kasy, poza tym podejrzewam, że pieniążki potrzebne są im na ubranka i perfumy, szczerze wątpie zeby robiły to z braku kasy w domu w/e.
Za takom cene to i ja bym chrupnoł takom czternastke :]
hahahahahahahahahaa8o8o8o:cup:
SpoconyKrystyna
28-01-2009, 08:28
to ze kamsz ma w pizde za to ze mnie nie zaprowadzil do tej alfy czy na inne wypizdziejewo
Nasze Białostockie galerianki dają tylko dla miejscowych!!
http://www.youtube.com/watch?v=l92ok_SHxsQ
Film o galeriankach.
Bracia_Zdunscy
28-01-2009, 08:38
hahahhaha jestem z warszawy a te galerianki jezdzą w tym filmie do blue city. Niezłe niunie z ich. Szczególnie ta czarnulka co wyrwała goscia w czarnym oplu ... :) Ja pierdziele dziekowa Colmar za ten film jade dzis do blue city na galerianki!! :D Mam prawko troche grosza w portfelu i wezme od starej autko i jade
REZERWUJE GALERIANKI Z BLUE CITY!!!
rumunek99
28-01-2009, 08:45
Najlepszy cytat z filmu z samego początku...
Umówiłam się z Łukaszem od BMW tego stuningowanego widziałaś go bo każdy go widzi bo jest naprawde wyjebany. I co ? Jest dość na swój wiek wygadany gadało nam się na temat i kulturalnie. Ogólnie zajebisty przystojny jest tego nie moge powiedziec że nie.
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH AHA 8o CYTAT 14 latki hahahahaha oglądajcie film niezła beka hahah
Rycerz_ktory_walczy
28-01-2009, 08:51
Panowie opanujcie sie. W burdelach są dupy tylko 18+ a w wiekszosci to stare rozjebane rury.... i placisz 100zł za godzine? Tutaj kupisz jakas bluzke, spodnie, albo oddasz telefon i masz jazde kilka godzin... Czy to sie opłaca? Pewnie że sie opłaca sam teraz bede wypatrywał galerianki skoro taka 14-16 lat dziewoja daje za grosze to czemu mam nie skorzystac? Zara obejze filma pewnie niezly sie zapowiada.
W KOŃCU DO GALERII NIE BĘDE JEZDZIC TYLKO NA ZAKUPY!!!!!!! B)
marcza57
28-01-2009, 08:56
Ja jestem z okolic Białegostoku. Może mi ktoś z bialostoczan napisac jak dojechac z dworca PKS do tej alfy ? :)
Ivanov Galil
28-01-2009, 12:10
Nasze Białostockie galerianki dają tylko dla miejscowych!!
pierdolisz powiedzialbym ze jestem miejscowy i naduzywal "dla" i po problemie ;)
a zreszta chlopak z zachodu ~ ;)
to taki dzisiejszy odpowiednik tego, co parę lat temu mój nauczyciel nazwał 'szlaufami' xD
a może nie pomyśleliście, że to tajny rządowy projekt i policja wyłapuje pedofili, a?
Gallanonim513
28-01-2009, 14:02
Bardzo dobry ten film galerianki, na duzym poziomie, az milo sie oglada;)
Ivanov Galil
28-01-2009, 14:59
znalazlem takze troche bardziej doswiadczona galerianke ;)
znajaca sie na marketingu i wierzaca w potege internetu
http://www.fotka.pl/profil/SzukajGdzieIndziej/Fotki/12061604.html?z=05f14eb3b2829b354d5c1f9cd352349e
Ej jak sie wychodzi z rocka mam 15 lvl wystarczy taki od którego sie wychodzi i jak pomocy!!!!
SpoconyKrystyna
28-01-2009, 15:25
pierdolisz powiedzialbym ze jestem miejscowy i naduzywal "dla" i po problemie ;)
a zreszta chlopak z zachodu ~ ;)
Nasze nie lecą na trendy z zachodu B) A prawdiwa diewoja ze wschadu rozpozna czy ty tutejszy szto eta
Ivanov Galil
28-01-2009, 15:36
to gumofilce ogrodniczki na gola klate kapelusz ze slomy i bym krzyczal WISTA WIO ~
to juz by musialo przejsc
SpoconyKrystyna
28-01-2009, 15:39
to gumofilce ogrodniczki na gola klate kapelusz ze slomy i bym krzyczal WISTA WIO ~
to juz by musialo przejsc
Galerianki lecą tylko na tych co jeżdżą terenowymi drogimi autami typu BMW itp. w niezłych wdziankach którzy są w stanie kupić takowej telefon, spodnie, skarpetki itp. 8o
kumpel powiedzial ze zel, to usunalem.
ile biora za kolbe xD?
szkoda ze nie ma ich w kaliszu,14 latki nadaja sie do windsurfingu :< ale tez nigdy nie slyszalem glosu pekajacej miednicy buuu
edit: siemex cio temex cinu?
juz bys chcial meidnice zlama jak ty kredki lamiesz :D
no ,tobie na kakale ;d a ty lamiesz polszczyzne po polowie piwa @_@
Sericalan
30-01-2009, 00:35
lolllolololololololollolololollo2
Lafa_elo
30-01-2009, 10:01
galerianki respia sie w galeriach, centrach handlowych, mcdonaldach i wielkich wyprzedazach a wy to macie? Nie@! wiec co sie dziwicie ze nie ma ;/
Te laski dostepne sa w alfie|bialej. 50zl to alternatywa dla burdeli ktorych w bialym nie brakuje, ale ceny tez sa juz inne :P
Galerianki lecą tylko na tych co jeżdżą terenowymi drogimi autami typu BMW itp. w niezłych wdziankach którzy są w stanie kupić takowej telefon, spodnie, skarpetki itp. 8o
Te nasze i za drobna sume ci dadza. Btw: nie znasz nikogo kto ma lepsza fure i moglby pozyczyc?:S
galerianki respia sie w galeriach, centrach handlowych, mcdonaldach i wielkich wyprzedazach a wy to macie? Nie@! wiec co sie dziwicie ze nie ma ;/
Znowu o McDonaldzie...to juz nudne.
Lafa_elo
30-01-2009, 19:16
Znowu o McDonaldzie...to juz nudne.
mam w planach pewna rzecz specjalnie dla Ciebie (albo lepiej "spiecial for you") wiec przygotuj sie na szok :P
Notopeczek
31-01-2009, 00:35
@up
@
@down
dla mnie to on byl gupi bo moze byl pedalem...wolal 15-stolatka ...
Ivanov Galil
31-01-2009, 02:16
Te laski dostepne sa w alfie|bialej. 50zl to alternatywa dla burdeli ktorych w bialym nie brakuje, ale ceny tez sa juz inne :P
Te nasze i za drobna sume ci dadza. Btw: nie znasz nikogo kto ma lepsza fure i moglby pozyczyc?:S
od rolnika ;d
@krystyn
no jezeli chodzi o duze auta to bym mogl sie przygibac ikarusem i zajebac np shake w mc...
Albo nawet happy meal - bylaby jeszcze maskotka - romantyk jakich malo o.0
~czlowiek telenowela
Xyzzuroth
05-07-2009, 12:58
12:00 You see a galerianka.
She can only be wielded properly by bogaty facet 22 or higher.
She years 14 - 16.
She suck very strong.
a tak wgl uwazam ze to jest pojeb4ne.
niech znajda sobie chlopaka co ich by kochal w wieku miej wiecej swoim
a za kilka lat by sie jakos zyly
Sorka za nie pisanie polskich znaków
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.