Pokaż pełną wersje : 53 MS exp, oby nie waste.
piotrek_690
28-01-2009, 00:52
Gdzie radzicie expic takim ms'em , bo tak naprawde wszedzie mam waste i to mnie w*****a.chodzilem na tomby, vamp hell , necro na darashi,dragi itp.
ale wszedzie WASTE( no na dragach czasami na 0).
slyszalem o asach, co radzicie procz dragow i asow zebym wychodzil na 0 lub na + i exp w miare.
Dark_Exhado
28-01-2009, 01:04
rooty liberty bay
czlowieku zanim zaczoles grac msem to wiedziales ze trzeba miec kaske na lvl bo waste >.>
Albertus
28-01-2009, 02:27
jestem MS. i szczerze powiem ze 45-95 to sa levele waste ktore sie zmniejsza, nic na to nie poradzisz , dam ci pocieszenie ze jak wbijesz 100 level to zaczniesz wychodzic na +
polecam earth elementale na edron.
AroCrystal
28-01-2009, 22:12
Wiesz co, moim zdaniem to czy będziesz waste czy nie zależy tylko od szczęścia bo wystarczy jeden w miare dobry przedmiot i masz na poty na przynajmniej 2 wypady.
Co do expa to spróbuj z ancientami, bij je up/down z gfb.
pozdrawiam
wojo1310
28-01-2009, 22:40
ancienty sux troche =/ muj siostrzeniec ma msa i tez all time waste i to jeszcze jakie.hoho.pokazalem mu wierzyczke na yalahar w magician dzilnicy i tam sa dark magicany mad socienisty i sporo potkow z nich leci i jako tako mu sie oddaje ale i tak waste xD narazie na dragach mu chyba najlepiej szlo
Piotrek Marycha
28-01-2009, 22:51
ancienty sux troche =/ muj siostrzeniec ma msa i tez all time waste i to jeszcze jakie.hoho.
a podobno teraz nie trzeba nic umieć w tej grze... bo wiesz, mi 45 do 56 lvla MSem nie zdarzyło się żebym miał chociaż 100 gp waste...
AroCrystal
28-01-2009, 22:51
Ale jak bił te ancienty? ja widziałem filmiki 61 ms'a i dobrze mu szło, miał duży +
wojo1310
28-01-2009, 23:01
on jest 43 lvl to troche gorzej mu idzie ale maly mlvl ma bo tylko 45 i moze dlatego =/
@Piotrek Marycha
Ale to trzeba mieć ręce i nogi, a najlepiej jeszcze głowę na karku :D
Nie chcesz waste to sobie postaw 2 dsy na dragach na edron i nie ma opcji żebyś nie wyszedł na +. No chyba, że Ty chodzisz na dragi i zbierasz tylko broad swordy i w góre, to samo na ancientach to się nie dziwie ;) Z ancientów leci taka masakryczna ilość kasy, że wcale nie tak ciężko o zwrot.
wojo1310
28-01-2009, 23:09
tylko trzeba troche dluzej posiedziec xD a taki 50 lvl dalby rade infernalistom przy pomocy dsow?bo widzialem jak w yaahar na wierzy stawiali dsy i tylko zaznaczali zeby bily infe i sami walili frigo i iccicle.ile ten shit kombo wali?
Tu się niestety nie wypowiem bo nie byłem na Yalahal, jako że od dawna nie gram ;) A co do dragów na edron to polecam w czasie odrabiania lekcji lub jak coś na necie czytamy ;)
Albertus
29-01-2009, 00:14
ja ci powiem ze infernal + fe wzia mnie na hita a miałem 92 level (MS)
Ziomalek'boss
29-01-2009, 00:30
up
prawda , i choc ja 88 ms hunce tam od 84 lvla to czesto dostawałem hard comba ale z dsami to co innego stary loot masz taki ze hehe a waste prawie nic... stawiasz dsy + leczysz je jak mają reda infernalist znika to walisz z exevo frigo hur a tak to rod + exori frigo i waste na pewno nie będziesz miał MS ma gorzej bo nie może leczyc swoich dsów (chyba że ihami/uhami) + nie ma exevo frigo hur i gdy znika infernalist to mu moge co najwyżej laske zrobic... lub walnąc go z runki jakiejś ;] Polecam ci to miejsce gdyż dużo tam hunce i loot może na prawdę dopisac
A i jak huncisz z DSami to nie używaj utamy bo jest ci ona nie potrzebna ważne byś stał na skos bo czasami może się on przeżucic ale jak jest bloknięty przez dsy to nie bój żaby ;] A i exp jest tam w miare dobry infernalist respi się co jakieś 2-4 min (w zależności od pory dnia) a daje dużo expa ;]
I nie bój się o dsy bo infernalist wali tylko z ognia no i z pięsci (max 50-80) + summonuje FE które radze ci w pierwszej kolejności zabijac bo i mogą walnąc nice kombo w ciebie albo walic z pięsci w dsy ;p
wojo1310
29-01-2009, 01:27
wyczerpujaca odpowiedz :) az sie zleklem xD
Ja dzisiaj expilem z kumplem na infernalistach on 50ms ja 45 ed postawiliśmy po 2 DS'y i ifernalisty spi w 3 sekundy radze wziąć avalanche po one maja skłonności do znikania :]
Cacciatore
29-01-2009, 19:51
Hmm, nie wiem czy jest miejsce gdzie ci sie zwroci :) Jak cie zadowala 18-20k/h to idz w takie ustronne miejsce w Svargrond, resp 3x Ice golem i kilka Crystal Spiderow, ale bij tylko 2 csy (w celu unikniecia waste). Jesli nie wiesz gdzie to jest- PW :)
ja msem od 52 do 60 na ancientach expilem z woi + exori flam i mialem przeważnie od -1k do +4k czasami wiecej jak scarab shield spadl :baby:
edit:
jak chcesz mieć dużo na + to radze hero
Albertus
29-01-2009, 21:56
ja tam tych infernali nie bede huncil duzo lepszy exp mam na dragach edron , dl yalahar czy nawet na cultach w yalahar
MikeRoyal
29-01-2009, 22:26
Jak dla mnie autor tematu jest kompletnym kretynem, jak wybrzydzasz Ancienty to s*******aj do Brazylii . Na ten level to jedyne sensowne wyjście, no i musisz robić obowiązkowo lootbagi z plate armorów, bo na tym levelu wszedzie waste. Albo kup sobie blackd i ustaw na rotki tak do 70 levela i bedzie git.
Bazyliszz
29-01-2009, 22:41
Ancienty najlepsza opcja, na Twoim miejscu sprobowal bym na cultach - exp kolo 70k/h + czesty profit.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.