zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Paladin armor

masz.malego
28-01-2009, 14:28
Mam do was takie pytanie odnośnie paladin armor ,mianowicie czy w trakcie skillowania lub expenia skille leci wolniej czy normalnie.
Prosił bym aby wypowiedział się ktoś kto to sprawdził xd.

@down
"Prosił bym aby wypowiedział się ktoś kto to sprawdził xd."
Sprawdziłeś to >.<?
Nie ufam jakimś wiki dlatego pytam sie kogoś kto to sprawdził xd.

Ok ,dziekówa panowie ;p.
Temat można zamknąć.

RailChris
28-01-2009, 14:51
Leci jakbyś go nie miał założonego.

http://wiki.hunted.pl/wiki/Paladin_Armor

Informacja: Podczas treningu (i expienia) nasz poziom walki na dystans rośnie normalnie!

Edit - całe wyposarzenie typu +3mlvl, +3 dystansa po założeniu mlvl, lvl rośnie normalnie. Było to wałkowane milion razy.
Poza tym z własnego doświadczenia wiem.

Arcan
28-01-2009, 14:56
Poruszyłeś nie do końca zgodny temat. Było już takich tematów sporo i każdy kończył się setkami spamu kłócących się ze sobą użytkowników.
Ufaj wiki.

TorusJind
28-01-2009, 15:12
to chyba oczywiste, normalnie leci skill/mlvl , jak masz np z eq 2+ mlvl, i masz 58mlvl, to jak dostaniesz advanca pisze 59mlvl a nie 61

Nikt by nie uzywal tego eq na normalne hunty gdyby wolniej lecialy skille

Kilovar
28-01-2009, 16:34
Fakt...
Jednak zawsze miałem takie wrażenie że skille mi wolniej idą. I na wszelki wypadek zdejmowalem i zakladalem cos slabszego B)

wisien_pogromca
29-01-2009, 02:43
Podczas skilowania lepiej mieć zdjętego, ponieważ będzie się minimalnie mniej walić ale jednak.

<Roxtul>
30-01-2009, 12:45
Sprawdziłem to, wbiłem 3 skile w distance fighting za kazdym razem po wbiciu dokładnie 50% ściągałem lub zakładałem armor, za każdym razem wychodziły podobne winiki różniące się max 1 minutą (to może być wina blood hitów).

Wniosek? Skill rośnie normalnie, tak jakbyś niemiał na sobie paladin armora. :D

Asunul
01-02-2009, 08:22
Ufaj wiki.

no to ja bym bardziej proponowal ufac tibia.erig.net znanej rowniez jako tibia.wikia.com niz tej wiki.pl

Hubixx
03-04-2009, 20:03
Też na tibia.com np: 90 skill a jak zalożysz pall armor to i tak pisze 90 skillB)