Pokaż pełną wersje : Inne 210ms gleba
http://data.fuskbugg.se/skalman01/Zibarr\'d!.cam
prawdopodobnie wracall z demon hellu
Tentotrix
28-01-2009, 21:41
21:26 Sancherox [112]: STOP SCREAMING ON VT
21:26 Sancherox [112]: PLEASE
own3d.
no jakby tyle osob nie bylo to by sie jeszcze trzymal d;
i tak wara nie wygraja, acz na galanie wygrali xd
Ziomalek'boss
28-01-2009, 22:11
Jeszcze żeby to bylo ujęcie z widoku tego co otworzył ciało ;p Pewnie loot nie kiepski taki 210 ms to kasy ma a jeszcze jak wracał z demon hell to :O
Jeszcze żeby to bylo ujęcie z widoku tego co otworzył ciało ;p Pewnie loot nie kiepski taki 210 ms to kasy ma a jeszcze jak wracał z demon hell to :O
halo pvp here tu jestes kozak jak masz na blessy
Ziomalek'boss
28-01-2009, 22:35
up
nie na takim lvlu ;]
Aż się prosi żeby loota zobaczyć ;p
Master-Mada
28-01-2009, 22:52
HAHAHAHA, jaja se robisz, nie? 8o
mów za siebie ,pewnie masz już w tym doświadczenie :)
HAHAHAHA, jaja se robisz, nie? 8o
mialbys jakies pojecie co sie dzieje to pewnie bys tak nie pisal, nie chce mi sie tlumaczyc ale do bogactwa to im daleko
Master-Mada
29-01-2009, 00:49
Tak, to co się dzieje? Botują po 10 cashmakerów równocześnie zarabiając każdym 10k/h przy czym sami jeszcze siedzą na demon hellu, już nawet im się loota nie chce sprzedawać, ale nie wymiękają z botowaniem i do bogactwa im daleko, ledwo im na blessy starcza.
Policzanin
29-01-2009, 09:34
@up
10k/h powiadasz jak mi powiesz jakie to expowisko to dam ci 100zł :baby:
10 botow na 1 kompie + demon hell ? pfffffffffffffff jebło cie koleś
jak sie wogule nie znasz to nie odpowiadaj
Averedon
29-01-2009, 09:53
@Policzanin
Taka jest prawda. Jeżeli ty uważasz, że tacy +200 są biedni to gz.. Botują noobcharami + wyłudzają oszczędności od noobków z carlin takich jak ty. bb ;p
Warriorek
29-01-2009, 10:50
10:35 Andan Knight [148]: Utani Hur "" Tancza, tancza, tancza jego uszy... Jego uszy, tancza, tancza, tancza !
: DDD
Angerfist
29-01-2009, 11:20
Coś link nie działa :(
Jak nie dziala jak dziala ?
Jorg Bruce
29-01-2009, 11:30
@up
Jest to możliwe! Jak nie wiesz, to się nie odzywaj. Pamietam jak ja stalem 10~ druidami na mc ;d tibia 7.4~ A mainem expilo sie na d lair ;o
Angerfist
29-01-2009, 13:38
dlaczego te wszystkie hajg lvle nie noszą destroy fieldów ?
Master-Mada
29-01-2009, 14:21
@up
Mintwallin (przy dobrym respie bardzo dużo loota), orc fortress (podobnie jak mint), elf fortress (trochę mniejszy zysk, ale nadal spory), nie mówiąc już o małpach, zółwiach, veno czy edron dragach, czy mniej znanych expowiskach jak tarantula hell i WIELU, WIELU innych. Na 100% na mint, of i veno dragach zarabia się ponad 10k/h więc dawaj 100 zł. Ponadto naucz się pisać. I myśleć. 10 botów to przenośnia, której niektórzy nie potrafią wyczuć, nie mniej jednak znam wielu high lvli botujących po 2-5 charów jednocześnie, a prawie każdy high lvl ma swojego cash makera, tak po prostu już jest. Skądś bierze się degradacja cen kasy i itemów na allegro, itd. Ale co ja mogę o tym wiedzieć, przecież ja się w ogóle nie znam, więc nie powinienem odpowiadać. To Policzanin wie, gdzie się zarabia na wyższych lvlach i jak szybko, bo on zna wszystkie expowiska.
@ edit
W ogóle to witamy Policzanina w naszej społeczności, dziękuję, że jego pierwszy post został skierowany właśnie do mnie, takich ludzi nam potrzeba!
Gratuluje sprytu: kladzenia GP na fire. Jakby co to pomimo itema na ogniu mozna go zniszczyc
A co do 10 mc - na 0 fps botchary a i mainem idzie grać.
T3H_VirUs
29-01-2009, 14:53
Słabo ten ms to rozegrał :P Miał szanse
Gratuluje sprytu: kladzenia GP na fire. Jakby co to pomimo itema na ogniu mozna go zniszczyc
A pomyślałeś że jakby chciał ich przesunąć to zyskują czas na walnięcie bomby?
A pomyślałeś że jakby chciał ich przesunąć to zyskują czas na walnięcie bomby?
Masz racje :p Ale mysle, ze kladli to z innego powodu :p
No mi link nie działa, ani w Operze ani w IE, bo jakieś dziwne znaczki wyskakują mi jakieś \'d! a jak klikne na link to w linku zamiast tego jest chyba %27. Może mi ktoś przeliterować poprawny link bo z tego nie sciągnę.
Masz racje :p Ale mysle, ze kladli to z innego powodu :p
to by po 1 położyli.
to by po 1 położyli.
a moze zapomnieli? duzo jest mozliwosci... byle ich nie przesunal
No mi link nie działa, ani w Operze ani w IE, bo jakieś dziwne znaczki wyskakują mi jakieś \'d! a jak klikne na link to w linku zamiast tego jest chyba %27. Może mi ktoś przeliterować poprawny link bo z tego nie sciągnę.
Mam ten sam problem hmm? :(
@edit
ok juz mam
http://www.***********.com/324354311.html
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.