PDA

Pokaż pełną wersje : Zakamarki Rook'a

XozzQ
28-01-2009, 22:35
Znacie jakieś miejsca, które zna mało osób lub jakies miejscówki do expienia których także nie zna zbyt wiele osób.?

PS. aby napisać ten temat natchnął mnie komentarz Voigt ' a....

@edit.

I am Voigt, a very old adventurer who seeked to discover all the hidden secrets of Rookgaard, my beloved home.
Please be kind on this small isle!

~guest-teacher at the loremasters~

Rocket Slayer
28-01-2009, 22:40
Mało osób expi na snake'ach na zachodzie facclandu (tuż nad pacc area), okolicach Cpt Iglue's Treasure.

A z resztą po co ci to wiedzieć? Masz cierpliwość? Dobre respawny są oblegane, nic nie poradzisz.

Btw a co ten "Voigt" takiego napisał?

Ciufcia
28-01-2009, 23:50
Połączenie małej wyspy i dużej ilości osób sprawia, że nie ma mało znanych miejsc do expienia. Mówię tu o miejscu w którym można nabijać poziom a czymś gdzie masz 1000 exp/h.

Luker's
29-01-2009, 00:07
teoretycznie (lubie to słowo) każde miejsce jest dobre do expienia lecz zależy o jakiej porze...

Rapek
29-01-2009, 02:02
Gobliny na Pacc Area są takim miejscem.

Brecht
29-01-2009, 07:52
Znacie jakieś miejsca, które zna mało osób lub jakies miejscówki do expienia których także nie zna zbyt wiele osób.?

PS. aby napisać ten temat natchnął mnie komentarz Voigt ' a....

W razie gdybyś nie zrozumiał komentarza Voigt'a... ma on na myśli tajemnice Rookgaardu, a nie ukryte, mało znane miejsca. Wszystkie tereny naszej wysepki zostały już poznane. BTW. to dramatyczne zdobbywać 1k doświadczenia na godzinę :P

Barbar
30-01-2009, 15:06
Nie wiem jak na Isarze ale na Azurze zawsze wolne jest 1 lvlowe wyjscie z miasta czyli trolle bugi spidery itp ^^