zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie o Premie ?!

Leon'ek
29-01-2009, 19:12
Czy na premii są Polacy ?
Czy trzeba mieć aktywnego Pacc żeby tak grac czy mogę kupić na 90Dni i po skończeniu się PACC grać ?
Czy Premiia ma jakieś dodatkowe bonusy ?
I to by było all. Użyłem opcji szukaj do pt. 2 i 3 !

robek
29-01-2009, 19:14
Czy trzeba mieć aktywnego Pacc żeby tak grac czy mogę kupić na 90Dni i po skończeniu się PACC grać ?

1. sa , jak na kazdym serwerze
2. trzeba miec aktywnego zawsze, jak nie masz aktywnego - nie grasz
3. to, ze wszyscy pacc, "troche" mniej ludzi i wiecej expowisk wolnych - chociaz co do tego to nie wiem , mozliwe ze niektore miejsca facc wolne

Avallach
29-01-2009, 19:29

1. Tak, aby grac trzeba miec aktywnego pacca. Jesli się skończy to nie mozesz grać.
2. Premia ma bardzo duzo wolnych expowisk (oprocz demonów i czesto dragow). Zdarza się, że nie możesz znalesc expowiska, ale bardzo żadko.
3. Tak. PK są tępieni jak komary, jak przyfarcisz i nie spotkasz zadnego random PK, zanim go nie naucza jak sie gra to do 80 lvla mozesz nie paść ani raz. Pozatym, co chyba nie jest bonusem, na premi niestety resp jest wolnieszy, co sprawia, ze razem mozna expic tylko na publicznych expowiskach.

Erverse
30-01-2009, 10:50
Coś mi się nie zdaje, że użyłeś szukajki do pkt 2. Wystarczyło wpisać premia a wyskoczyło by 665 takich tematów.