Pokaż pełną wersje : Reprezentuje ...
SIEMA WARIATY!
Chciał bym aby każdy dobry chłopak napisał w tym temacie że reprezentuje JP! Ja reprezentuje wiadomo o co chodzi JP Z ZIOMALAMI!!!!!
SpoconyKrystyna
29-01-2009, 19:57
SpoconyKrystyna reprezentuje JP.
Rycerz_ktory_walczy
29-01-2009, 19:58
siemanko wariaty ja i moi ludzie reprezentujemy Jp!!!!!!!!!
Bracia_Zdunscy
29-01-2009, 20:05
Anty policyjną nute będziemy zawsze grali!
FIRMA PODPISUJE DEDYKACJE DLA ULICY!
Jp na buzi mam wyszyte to samo w sercu mam wyryte!
rumunek99
29-01-2009, 20:11
myślą mową całym życiem JPB)
ja reprezentuje siebie lol
reprezentuje kalisz, reprezentuje jp?
Sericalan
29-01-2009, 22:39
Reprezentuje Jp Reprezentuje Firme
Popek Jp Jebac Policje I Wszytkich Przyczajonych Skurysynow Elo
Kalisz nie ma macdonalda
jak to KAlisz nie ma mcdonalda, a przy obwodnicy pomiedzy stacja chyba Orlen a dojazdem do targowiska proznosci (centrum handlowe). Chyba ze cos sie zmienilo, bo 2 tyg temu bylem w KAliszu?
jak to KAlisz nie ma mcdonalda, a przy obwodnicy pomiedzy stacja chyba Orlen a dojazdem do targowiska proznosci (centrum handlowe). Chyba ze cos sie zmienilo, bo 2 tyg temu bylem w KAliszu?
Nie bierz tego doslownie Jacek.To rodzaj dissu na mnie ze niby Kalisz to wioska i nie ma tam McDonalda,co najczesciej mowia ludzie z: Chelma(gdzie McDonalda ma powstac w 2012 z tego co mowi Lafa),Kamienia i Grudziadza (gdzie rowniez McDonaldow nie ma)
SpoconyKrystyna
31-01-2009, 09:26
Nie bierz tego doslownie Jacek.To rodzaj dissu na mnie ze niby Kalisz to wioska i nie ma tam McDonalda,co najczesciej mowia ludzie z: Chelma(gdzie McDonalda ma powstac w 2012 z tego co mowi Lafa),Kamienia i Grudziadza (gdzie rowniez McDonaldow nie ma)
w 2012 ? a co to Euro będzie w chełmie i grudziądzu ? :D
btw.
Na zumi.pl Legnicy nie da się przybliżyć na maximum :D
Nie wiem czy jest jakis zwiazek z euro,Lafa tak powiedzial kiedy wydawal sie byc powazny :P
Lafa_elo
31-01-2009, 10:20
Nie wiem czy jest jakis zwiazek z euro,Lafa tak powiedzial kiedy wydawal sie byc powazny :P
zawsze jestem powazny
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.