Pokaż pełną wersje : What this mean? "PvP-enforced"
O co chodzi z tym? Czyli, że można zabijac plajerów czy nie?
AND
Ile max. graczy moze być na " Inferna"??
Pozdro!
nie zapomniales o czyms ?? moze o screenach ??
To serwery o 'zwiekszonej przemocy'. Dostajesz tam doswiadczenie za zabijanie innych graczy (z tym ze pokonany musi miec wyzszy level niz Ty). Nie wiem jaki limit ma Inferna.
Chyba pomylily ci sie dzialy, ale ok
Te servery sa bez skulli( czyli swiat bardziej nastawiony na walke Player versus Player)Na inferna max graczy jest taki sam jak na innych swiatach i jest to 850 osob.
up (Mishell) :
Nie, raczej nie zapomniał
Topic:
Na infernie może być ... razem 850 osób z Free + Pacc (Pacce także zajmują miejsce Faccom !!! Ale za to mogą ciągle potem wchodzić), Main także liczy liczbe osób na rooku i ją sumuje... jeśli Suma Rooka i Maina (Facców + Pacc) osiągnie 850 lub więcej to Facc stają w kolejkach. Na rooku max to chyba...300-400 osób ? .
Co do Pvp-Enforced... poprostu stara DOBRA !!!!! Tibia !!! Respekt dla H-lvl oraz... BRAK Z***AN*CH czasek :D . Ale nowym nie radze grać... świat raczej dla PK jest ... Jak była stara Tibia (bez skullów) to było chyba mniej pkerów ! . Aha Enforced także daje 10% od zabitego większego lvl-a niż twój (jeśli zabiłeś kogoś to dostajesz 10% expa które stracił...chyba) .
O kurde!
Heh...to ja spieprzam z tego server'a! Ja myślałem, ze tam można się bić, ale jest więcej stref bezpiecznych!
Fak! hehe
DziękI!
No, ale to jakoś inaczej jest. Bo jest na serverze 600 osób, i czekam w kolejce :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.