Pokaż pełną wersje : Gdzie expić ??
amstrong
30-01-2009, 19:35
Gdzie expić sorcererem. Mój lvl to 18 świat Berylia więc PVP. Jestem w mieście Carlin i interesują mnie optymalne expowiska dla mojej postaci. Za odpowiedzi dziękuje!:)
Albertus
30-01-2009, 19:39
polecam expic w przyklejonym temacie.
tam nie ma waste a exp ponad 100 k na godzinę
EDIT DOWN
Pomyśl jak zakładasz temat , to ze masz 13 lat nie zwalnia cię z myślenia
a poza tym najlepiej nie graj w tibie , bo już po nicku widać ze daleko nie zajdziesz.
amstrong
30-01-2009, 19:40
polecam expic w przyklejonym temacie.
tam nie ma waste a exp ponad 100 k na godzinę
Mi nie chodzi o takie expy:p
Też gram na berylii i za takie tematy to mogę ci rooka załatwić. Idź do przyklejonego tematu.
Revirovy
31-01-2009, 00:13
@Up
Hehehe z natem z takim lvl i skillem sam mu niewiele zrobisz :p Chyba e twoja ekipa ^^ hio hio a pozatym to skile mas srasznie Shit-owe :D:D:D:baby:
boniedwa
31-01-2009, 09:20
Ty panie up też masz straszne skille:P
A ty koleś na samej górze won na amki albo inny shit.
Idz expic tam gdzie expiles na 18 albo na raty w kanalach <czesto zajete:baby:>
Niezbawiony
31-01-2009, 12:40
Amazon Campy,ghoule,chickeny
Zyphius-Knight
01-02-2009, 00:28
chickeny, sheepy, pigi, caty i dogi ewentualnie raty no ale bedziesz musial dobra ekipe znalesc i siohera dobrego jak bez kitu chcesz chodzic na te bestie
PS. ja expie na rabbitach mam swoj resp nie mowie nikomu gdzie to jest !
@Up
Hehehe z natem z takim lvl i skillem sam mu niewiele zrobisz :p Chyba e twoja ekipa ^^ hio hio a pozatym to skile mas srasznie Shit-owe :D:D:D:baby:
Ty kurwa w tych tematach o skilach knighta to cały czas gadasz, że trzeba skilować, skilować bo inaczej to sraka a nie knight jesteś. Po drugie to czemu sądzisz, że gram charem w profilu? Się oburzyłem :D
Monsword
01-02-2009, 16:47
EDIT DOWN
Pomyśl jak zakładasz temat , to ze masz 13 lat nie zwalnia cię z myślenia
a poza tym najlepiej nie graj w tibie , bo już po nicku widać ze daleko nie zajdziesz.
kurwa mAc mam 13 lat no i?
ty miałes do chuja kiedys 5 lat i co z tego?
@ topic
ja pierdole skończ z takimi tematami przychhlascie tylko sam pozwiedzaj, idz na dwarfy w kazo, ale wypierdol z carlin bo to burdel bez ambicji, PASI!?
Na Gl za duzo PK to poexpisz w druga strone. Idz na dwarfy kolo kazzo:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.