Pokaż pełną wersje : Telewizja
Rocket Slayer
30-01-2009, 21:13
Telewizja - co tu dużo mówić - ogólne dyskusje o filmach, serialach które się tam pojawiają.
Jakieś warunki?
- 0 sportu - ma on swój dział
"Zagłada" na TVN dziś o 22.00
Ktoś to będzie oglądał? Lubi ktoś takie klimaty?
"Tajemnica Brokeback mountain" - litości... film o miłości homoseksualnej...
"Tajemnica Brokeback mountain" - litości... film o miłości heteroseksualnej...
Jesteś pewien?
Macie grupę miłośników kina/telewizji. Zaglądałeś tam?
Dan the Automator
30-01-2009, 21:22
Od 3 lat nie oglądam telewizji.
Straciłem coś ciekawego?
Rocket Slayer
30-01-2009, 21:27
Jesteś pewien?
Ajć, myślę co innego - piszę co innego...
Straciłem coś ciekawego?
Kilkaset odcinków "Mody na sukces"! Jak mogłeś....
Dr.Unknown
30-01-2009, 21:32
Straciłem coś ciekawego?
Jak Cartoon Network się nie liczy, to ja w sumie też ;d.
Polska - Chorwacja : DD
Signed...xd
Necromantor
30-01-2009, 21:37
Nie wiem czym tu się podniecać , wygraliśmy fartem a z chorwacją dostaniemy w dupe jak bum cyk cyk.
Rocket Slayer
30-01-2009, 21:38
Proponuję sport zamieścić tam gdzie jego miejsce, czyli w temacie "Wydarzenia sportowe". -.^
Zalgadis
30-01-2009, 21:41
Telewizję oglądałem ostatni raz 3 lata temu.
Nie ma to jak mieć kompa dla siebie 24/h.
Albo jedziesz do Wrocka do kina i looz.
Straciłem coś ciekawego?
Szczerze mówiąc, trochę straciłeś, w polskiej telewizji można często dobre filmy znaleźć.
Brudny Harry, Tańczący z Wilkami, Mad Max, to tylko kilka z tytułów, których obecność w TV mnie nieco zaskoczyła.
Z drugiej strony, już dwie dekady miało się okazję te klasyki obejrzeć. A w naszych ojczystych stacjach dopiero teraz. ;p
Szczerze mówiąc, trochę straciłeś, w polskiej telewizji można często dobre filmy znaleźć.
Brudny Harry, Tańczący z Wilkami, Mad Max, to tylko kilka z tytułów, których obecność w TV mnie nieco zaskoczyła.
Z drugiej strony, już dwie dekady miało się okazję te klasyki obejrzeć. A w naszych ojczystych stacjach dopiero teraz. ;p
Za to w naszych będziemy mieli je okazje podziwiać jeszcze z kolejne dwie. Mamy jeszcze: czterej pancerni z psem raz do roku ;d, stawka wieksza niz zycie... janosik... TV ssie pałkę i tu nie ma nad czym się rozwodzić. Nawet wiadomości nie trzymają poziomu.
A tam narzekacie, gdybyscie nie mieli neta to byscie ogladali TV. Ja tam TV ogladam moze kilka h w tygodniu o ile jestem w domu. Jesli nie to tylko czasem justina i jakies mecze, jak dzis. TV sie niezbyt oplaca ogladac, glownie mowa o filmach. Sciagasz film w 5 minut i mozesz sobie zatrzymac kiedy chcesz i nie musisz ogladac tych 20minutowych reklam. W tv jedynie czasem leca fajne programy dokumentalne.
Rocket Slayer
30-01-2009, 23:00
Pamięta ktoś jak wychwalano "Superprodukcję"?
Sciagasz film w 5 minut
Ja mam średnio 65 kb/s =/ Skazany na TV
Serious Sam
30-01-2009, 23:41
Jak by nie patrzeć, to w ogóle nie oglądam TV. Raz na tydzień może jakiś film.
A! i na wieczór anime na Hyperze ; P
Shanhaevel
30-01-2009, 23:44
Najwięcej w sumie Cartoon Network, dla Chowdera. : ) Wyspa Totalnej Porażki też ma niezłe akcje, jak na kreskówkę.
@down
Radda radda?
Dr.Unknown
31-01-2009, 00:06
Najwięcej w sumie Cartoon Network, dla Chowdera. : ) Wyspa Totalnej Porażki też ma niezłe akcje, jak na kreskówkę.
E to burak jesteś. CN się ogląda dla tych starych klasyków - Laboratorium Dextera, Krowa i Kurczak, Jam Łasica, Johnny Bravo, Mroczne Przygody Billy'ego i Mandy, Zło w Potrawce. Chyba, że masz na innej umowie - u mnie po 21:00 nie ma TCM, tylko właśnie te oldschool'owe kreskówki.
Straciłem coś ciekawego?
3 razy straciłes Kevina Samego w domu :P (Polasat Ci tego nie wybaczy)
Jeszcze tak z 900 odcinków mody na sukces + powtórki
z 5 rodzaji reklam Vizira
i ok. 75 odcinków 1 z 10
btw.
Poza Ligą Angielską (United <3), komediami polskimi na Canal+ i paroma filmami na HBO i TVP2 to nie oglądam telewizji także ;|
Zatharin
31-01-2009, 01:24
A ja oglądam: Viva i 4Funtv aby posłuchać jakis ciekawych piosenek i Cartoon Network - Chowder :P
I na Dicovery World oglądam Historia oręża i Broń przyszłości. Czasami na Discovery Brudna robota :D
@Dr.Unknown
Eh masz szczęście ;/ ja muszę czekać do 3 w nocy, żeby obejrzeć atomówki i laboratorium dextera, więc tylko piątek, sobota i ferie.
u mnie po 21:00 nie ma TCM, tylko właśnie te oldschool'owe kreskówki.
Pozazdrościć.
@topic
Czasami, jak nie chce mi się wyjątkowo nic robić przy kompie. ale fakt, niewiele ciekawego w TV leci.
Jeśli już oglądam tv (a to dzieje się, jak nie mam kompa albo konsoli, czyli b. rzadko), to Comedy Central, Discovery, National Geographic, Animal Planet, Tvn Turbo
Angerfist
31-01-2009, 08:57
Ja ogladąm telewizje, ale nie Polską(syf w najlepszym wydaniu), niemiecką na kablówcę.
Codziennie, zawsze, i bez względnie ( od poniedziałku do piątku ) mam taki rozkład :
Poniedziałek - wtorek
12:30 - 4x Spongebob
<kiedyś> 14:15 - Drake & josh ( bleeh teraz zdjeli z anteny -.- )
...
18:10 - Die Simpsons
18:40 - Die Simpsons <albo> 18:45 Sponge bob ( nie ma to jak kreskowki ) <albo> 18:45 Mr.bean
19:10 - Galileo
19:45 - Hotel zack & cody
Środa
...
18:40 - Die Simpsons <albo> 18:45 Sponge bob <albo> 18:45 Mr.bean
19:10 - Galileo <albo> 18:45 Mr.bean
20:00 - Świat według kiepskich
Czwartek
...
20:15 - Upps die pannen show ( takie niemieckie śmiechu warte )
21:40 - comedy street
Piątek
...
od ostatnich 3 miesiecy nie bylo dnia żebym nie zaliczył takiej sekwencji ( tej od godziny 18:10 )
Cyfrowy Polsat by sie przydał, na którym to kanale leciały te wszystkie kreskówki hanny barbery ?
Ahh, byłem na wakacjach u ojca to caly czas to ogladalem :p ( jak nie siedzialem na kompie )
Filmy rzadko oglądam bo same syfy dają, darkwarez.pl ftw
chociaż raz na 2 miesiące trafi się film godny uwagi
@down : tiaa niemiecki dubbing ftw
polski i angielski lipaaa
btw. ktoś wie gdzie można sciągnać odcinki serialu drake & josh ? najlepiej po niemiecku ( po polsku nie ma ) bo na warazie jest tylko pelnometrazowy fillm
Rocket Slayer
31-01-2009, 09:39
skoro tak lubicie kreskówki to:
www.kreskowki.fani.pl
@up
Przy spongebobie to idzie żałować, że się niemieckiego nie zna ;-(
Wylansowany
31-01-2009, 09:54
Ja w TV oglądam tylko program Bałtroczyka od momentu, w którym przy przerzucaniu kanałów podczas jedzenia obiadu stwierdziłem, że najciekawsze są obrady sejmu..
Angerfist
31-01-2009, 11:02
Dla tych co nie widzieli sponczboba
Angielski dubbing - SUX !
http://pl.youtube.com/watch?v=WWXBl3FidNg
Niemiecki dubbing - najlepszy !
http://pl.youtube.com/watch?v=q-TkEO7cGkA&feature=related
Polski dubbing - SUX !
http://pl.youtube.com/watch?v=PUwV0h4adZ4&feature=related
Articuno
31-01-2009, 11:24
Nie pieprzcie, że polska TV jest gorsza od zagranicznych, kupcie Cyfre + czy Cyfrowy Polsat, od razu wam pała zmięknie, chyba ze nie macie zainteresowań...
CN się ogląda dla tych starych klasyków - Laboratorium Dextera, Krowa i Kurczak, Jam Łasica, Johnny Bravo, Mroczne Przygody Billy'ego i Mandy, Zło w Potrawce.
Same here. Przed 21 to teraz na CN prawie sam chłam leci.
Angerfist
31-01-2009, 11:34
Nie pieprzcie, że polska TV jest gorsza od zagranicznych, kupcie Cyfre + czy Cyfrowy Polsat, od razu wam pała zmięknie, chyba ze nie macie zainteresowań...
ja przez cale wakacje mialem cyfrowy polsat i jakos mi nie zmiekla :o
GargoinX
31-01-2009, 11:43
Jeśli nie mam nic do roboty to TV oglądam. Najpierw szukam teleturniejów, jak nie ma to przełączam na polsat sport albo eurosport, jak nic ciekawego to na AXN. Jeśli nic ciekawego to discovery (channel i science).
Yoh Asakura
31-01-2009, 11:47
Ja w sumie oglądam tylko Scrubsów na Comedy Central. Czasem jakiś fajny film po północy na C+ i to wszystko.
E to burak jesteś. CN się ogląda dla tych starych klasyków - Laboratorium Dextera, Krowa i Kurczak, Jam Łasica, Johnny Bravo, Mroczne Przygody Billy'ego i Mandy, Zło w Potrawce. Chyba, że masz na innej umowie - u mnie po 21:00 nie ma TCM, tylko właśnie te oldschool'owe kreskówki.
KOCHAM CIE! te kreskowki typu 'dom dla wymyslonych..' , 'ben ten' czy inny syf tego pokroju mnie zabija. Ale wlasnie w nocy sa najlepsze kreskowki na ktorych sie wychowano w ten, czy innych sposob.
Dark Sven
31-01-2009, 13:20
Po powrocie ze szkoły oglądam 2 odcinki Batmana, a jak trafię to "6 w pracy", czasem Hypera (Te dwa aparaty zawsze mnie zabijają - Miłosz i ten drugi). Discovery jak trafi się coś ciekawego, Polsat Sport i Polsat Sport Extra (ale jak są mecze które mnie interesują - Milan, Inter, Palermo,Napoli itp.), Fakty TVN i "Na Wspólnej". Chyba nic więcej.
Czarna_Mamba
31-01-2009, 13:27
Jeej, niedawno to ja tylko Odlotowe Agentki oglądałam. To były czasy. : ))
A tak ogólnie, cała moja rozkładówka telewizyjna na tydzień.
- CSI: Miami
6 seria, 8pm, niedziela, Polsat
1 seria, 10.20pm, wtorek, Polsat, 2 odcinki
oraz 7 seria, w nocy z poniedziałku na wtorek z neta ~5 rano naszego czasu.
- CSI
6 seria, 11.10pm, poniedziałek, TVP2
oraz 9 seria, w nocy z czwartku na piątek bla bla bla
- House, MD
3 seria, 8.40pm, czwartek, TVP2
oraz 5 seria, w nocy z poniedziałku na wtorek
- Monk
5 seria, 9pm, poniedziałek, TVN
Oprócz tego, niemalże codziennie powtarzam sobie Friends, The X-Files oraz starsze odcinki wyżej wymienionych seriali. Czasem jeszcze obejrzę Bold&Beautiful, Without a Trace lub Cold Case.
@down
Już cię kocham : ))
Hallamark
20:00 CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
Codziennie
A jak jest przed 20 to comedy central
Serious Sam
31-01-2009, 13:41
Po powrocie ze szkoły oglądam 2 odcinki Batmana, a jak trafię to "6 w pracy", czasem Hypera (Te dwa aparaty zawsze mnie zabijają - Miłosz i ten drugi)
No, oni czasami potrafią fajnie rozmowę poprowadzić - można się pośmiać.
Co do kreskówek na cartoon newtwork - dla mnie to syf. Nie daj, że nieciekawe, to co drugi odcinek każdej bajki, to powtórka.
Wolę anime.
A Misia Uszatka i Kolargola ogladacie? tozto jest prawdziwa esencja bajki
Shanhaevel
31-01-2009, 15:02
Mnie wciągnęła 'PIERWSZA MIŁOŚĆ'. I w końcu nie wiem czy Roman jakmutam będzie z Emilką. ;( Ten serial jest tak cudownie bezsensowny i idiotyczny, że jestem gotów stwierdzić, że to dzieło geniusza.
ja też przede wszystkim Pierwszą Miłość oglądam.
Tajemnica Brokeback mountain "inny15" z TORGa pewnie nagrywał na płytki i kasetki żeby potem swoim adoptowanym dzieciom puszczać ;<
@topic
Prognoza Pogody
ja też przede wszystkim Pierwszą Miłość oglądam.
I jaaaaa też! :D
Mnie wciągnęła 'PIERWSZA MIŁOŚĆ'. I w końcu nie wiem czy Roman jakmutam będzie z Emilką. ;( Ten serial jest tak cudownie bezsensowny i idiotyczny, że jestem gotów stwierdzić, że to dzieło geniusza.
Nie będzie. I ta wariatka od Pawła umrze ;/
Angerfist
31-01-2009, 20:41
A kiedy będzie serial druga miłość ?
Ziomalek'boss
31-01-2009, 21:14
KOCHAM CIE! te kreskowki typu 'dom dla wymyslonych..' , 'ben ten' czy inny syf tego pokroju mnie zabija. Ale wlasnie w nocy sa najlepsze kreskowki na ktorych sie wychowano w ten, czy innych sposob.
True , True...
w sumie to ja nie lubie tych starych bajek typu : Johnny Brawo/Dexter itp. ale te stare odcinki batmana/ligi sprawiedliwych no ogólnie ,,herosów'' to lubie.
Ale ten Ben Hu.. albo inne shity (oprócz wyspy totalnej porażki to to jest THE BEST I NIE MA BATA NA TĄ BAJKĘ) to nie daje rady oglądac...
Marcin24
31-01-2009, 21:22
A ogląda ktoś Jetix i pewną "bajkę" o nazwie Bo bo bo bo bo (czy jakoś tak)?
Ziomalek'boss
31-01-2009, 21:38
UP
boże obejżałem kilka odcinków i nie wiem w ogóle o co chodzi jakiś koleś leje włosami z nosa drugi zamiast głowy ma lody...
Dark Sven
31-01-2009, 21:41
Przecież stare odcinki Johnnego Bravo miażdżą. W wakacje sobię w nocy zawsze oglądałem i zazwyczaj buczałem ze śmiechu. Podobnie przy starych odcinkach Edków czy Jam Łasicy..
semilunaris
31-01-2009, 21:56
"Heeman"
+ taka bajka, w której zniszczono głównemu bohaterowi wioskę i pozostał mu tylko sztylet z kości słoniowej. Na końcu każdego odcinka wytyczał sobie nim tor (kładł na ziemi i obkręcał; tam gdzie ostrze się zatrzymało pojawiał się jego cel podróży). - tytułu nie pamiętam, kojarzy może ktoś?
+ bajka, w której ludzie przekazywali sobie wiedzę za pomocą dotknięcia klingi miecza. Nie potrafię opisać szczegółów. Prośba jak wyżej - kojarzy ktoś?
I to są jeszcze bajki z okresu, gdzie Buka była straszna, a kobieta w teledysku czymś egzotycznym _/.
Rocket Slayer
31-01-2009, 22:04
+ bajka, w której ludzie przekazywali sobie wiedzę za pomocą dotknięcia klingi miecza. Nie potrafię opisać szczegółów. Prośba jak wyżej - kojarzy ktoś?
Umm nie jest to może ta kreskówka "Lochy i smoki"?
Ej ludzie, "Tajemnica Brokeback mountain" na TVN leci już od jakiegoś czasu a wy mi nic nie mówicie... ;(
Simpsonowie o 20 na Cn... czego ja nie robiłem by ich nie przegapić :P
Co wy macie do "Domu dla zmyślonych..."? ;( Oprócz tego to "Świat według Ludwiczka", "Ach, ten Andy" i Edki :D
semilunaris
31-01-2009, 22:09
Nie, to nie ta. Ale wielkie dzięki! Lochy i smoki też się oglądało:D!
Co do tych 'mieczy' to główny bohater podróżował z jakimś starszym facetem, dziewczyną ~15-18 lat i jakimś psem (chimerą bardziej). Miałem może ~6 lat, było to kupę czasu temu. Nie pamiętam szczegółów, jedynie zarys fabuły, emocje z serią związane i kolorystykę - odcień stali ;p
Rocket Slayer
31-01-2009, 22:15
Scooby Doo i chęć rozwiązania kolejnej zagadki... wtedy to się intensywnie myślało!
A kiedy będzie serial druga miłość ?
No zaraz po tej pierwszej...
Ziomalek'boss
31-01-2009, 22:19
Mi to z dzieciństwa najbardziej (chyba) w pamięci utkwiła bajka ,,Kapitan Planeta'' xD : połączmy swoje moce : ziemia , wiatr ,woda , kij wie co dalej... powstałem z waszych połączonych mocy TO JA KAPITAN PLANETA!!!!!!!
Serious Sam
31-01-2009, 22:37
Mi to z dzieciństwa najbardziej (chyba) w pamięci utkwiła bajka ,,Kapitan Planeta'' xD : połączmy swoje moce : ziemia , wiatr ,woda , kij wie co dalej... powstałem z waszych połączonych mocy TO JA KAPITAN PLANETA!!!!!!!
Kurde, pamiętam to! ''a kapitan nasz planeta pierdzi nosem, rzyga krwią!''!
Wy mi lepiej napiszcie co dzisiaj fajnego w tv leci ;)
Francuski numer leciał na 1 o 20, ale już dawno koniec ;(
Serious Sam
31-01-2009, 23:05
Wy mi lepiej napiszcie co dzisiaj fajnego w tv leci ;)
leci, czy leciał ''film o gejach'' ; P
Rocket Slayer
31-01-2009, 23:08
leci, czy leciał ''film o gejach'' ; P
Ty się nie śmiej, kumple przy tym zrobili sobie męski wieczór.
Nie no to fajnych masz ,,kumpli'' Nie żebym coś do nich/Ciebie miał ;p
Stary, ja się do nich wybierałem ale jakiś dzieciak na forum pisał, że boty nie są "be".
Jak Chcesz to możemy się w 6 umówić na powtórkę. z Gliwic do Katowic nie daleko -.^ shueshuehue
Ziomalek'boss
31-01-2009, 23:21
Ty się nie śmiej, kumple przy tym zrobili sobie męski wieczór.
Nie no to fajnych masz ,,kumpli'' Nie żebym coś do nich/Ciebie miał ;p
Za to w naszych będziemy mieli je okazje podziwiać jeszcze z kolejne dwie. Mamy jeszcze: czterej pancerni z psem raz do roku ;d, stawka wieksza niz zycie... janosik... TV ssie pałkę i tu nie ma nad czym się rozwodzić. Nawet wiadomości nie trzymają poziomu.
Specjalnie podkreśliłem 'naszych ojczystych', że w sensie polskich. Hmm...
@seriale: nie widziałem Pierwszej Miłości, ale jeden odcinek Pensjonatu pod Różą widziałem. Wyjątkowo drętwi aktorzy, nawet jak na telenowelę.
Specjalnie podkreśliłem 'naszych ojczystych', że w sensie polskich. Hmm...
@seriale: nie widziałem Pierwszej Miłości, ale jeden odcinek Pensjonatu pod Różą widziałem. Wyjątkowo drętwi aktorzy, nawet jak na telenowelę.
Wybacz, może trochę niewyspany jestem i nie kumam, ale o co ty masz pretensje?
Necromantor
01-02-2009, 23:06
pała ci od tv mieknie?
Rocket Slayer
01-02-2009, 23:15
pała ci od tv mieknie?
A ty co tak długo siedzisz, przed kompem, hę? Na dziewczyny w bikini czekasz? pff
Wybacz, może trochę niewyspany jestem i nie kumam, ale o co ty masz pretensje?
Nie mam pretensji, po prostu napisałeś 'a to w naszych będziemy mieli je okazje podziwiać jeszcze z kolejne dwie.', znaczy, że ja niby mówiłem o szwedzkich, i to jeszcze nazywałem je 'ojczystymi'. Co, chcesz się bić?
Bo wiesz, szwedzkiej telewizji nie oglądam, więc nawet nie wiem co w niej leci. Ale wątpię, żeby dopiero teraz takie klasyki puszczali. Chociaż i tak dominują tu seriale, z tego co się orientuję.
Necromantor
02-02-2009, 15:26
A ty co tak długo siedzisz, przed kompem, hę? Na dziewczyny w bikini czekasz? pff
a kij cie obchodzi ile siedze, przyjacioł szukasz?
Rocket Slayer
02-02-2009, 15:33
Nie spinaj się tak smerfie.
Misza przegiął =/
Pamięta ktoś odcinek Jam Łasicy kiedy to pawian zniszczył prawo grawitacji? <3
Rocket Slayer
02-02-2009, 19:04
Co robicie podczas reklam między filmami, które oglądacie?
Ja medytuję ;<
slejer idz moze mame podrecz o 5 zl a nie flejmy zaczynasz.
Chomik Ci zdechł? Wyluzuj... =o
@daun
Widać ;O
Przyjaciół mam od cholery. Każdy ma 20lvl+!
Necromantor
02-02-2009, 19:04
Nie spinaj się tak smerfie.
Misza przegiął =/
slejer idz moze mame podrecz o 5 zl a nie flejmy zaczynasz.
ja jestem wyluzowany 24/7
Angerfist
02-02-2009, 19:20
ja przegladam anonse 18-tek w telegazecie
Rocket Slayer
02-02-2009, 19:22
ja przegladam anonse 18-tek w telegazecie
I co, znalazłeś już stałą part-nerkę, madam swojego życia?
Tuhamiid
02-02-2009, 20:36
Comedy central - Scrubs, Jim wie lepiej, On, ona i dzieciaki, U nas w filadelfi, Diabli nadali, South park, Family Guy itd, doslownie wszystko procz tego przystanku alaska i kilka innych ;) Czasami programy edukacyjne, czy jakis film na HBO czy C+ i ofc sport.
Marcin24
02-02-2009, 20:44
@up
A z komedii "Wszyscy kochają Raymonda" widziałeś? Po każdym odcinku ciężko mi się było pozbierać z podłogi.
Pamiętam taka bajkę, nie kojarze zbytnio szczegółów, ale mogę powiedzieć:
-była taka kolesiówa ca czarowała i takiś koelś co lał mieczem
-ta kolesiówa znała takiego czara, że nie mogła go przerwać ani pomylić bo by ją coś jebło
-ich główny wróg (!!!) po pokonaniu sklonował się i była 2 seria :)
Tuhamiid
02-02-2009, 20:57
@up
A z komedii "Wszyscy kochają Raymonda" widziałeś? Po każdym odcinku ciężko mi się było pozbierać z podłogi.
Oczywiscie, jak moglem zapomniec ! to jest swietne, nie chce mi sie wymieniac wszystkiego, bo praktycznie na CC jedynego czego nie trawie to przystanku alaska, i CC to jedyne co sie da ogladac i sie posmiac, nie nudzic ;P
Rocket Slayer
02-02-2009, 21:02
Polecam zobaczyć "My sweet sixteen", czy jakoś tak. Minka " 8| " gwarantowana.
Diabli nadali
Nie jest to ten serial... typowo angielski? Bo dawno nie oglądałem CC
@down
Z tą hinduską(? >.<) było przegięcie... tą, która wybierała Mercedesa jako prezent, oglądałeś?
@UP
"Nie podoba mi się ten samochód za 10mln, wole niebieski. Tatusiu kup to tylko 5mln więcej!"
Zawsze mnie zastanawiało, czy też byłbym taki jak te dzieci mając tyle kasy ;o
Shanhaevel
03-02-2009, 12:30
Pamiętam taka bajkę, nie kojarze zbytnio szczegółów, ale mogę powiedzieć:
-była taka kolesiówa ca czarowała i takiś koelś co lał mieczem
-ta kolesiówa znała takiego czara, że nie mogła go przerwać ani pomylić bo by ją coś jebło
-ich główny wróg (!!!) po pokonaniu sklonował się i była 2 seria :)
SLAYERS! Whoooo, piękne lata. : D
Serious Sam
03-02-2009, 13:17
Ta.. Slayers - oglądałem to anime, ale mam teraz mi pamięć szwankuje i pamiętam to jak by przez mgłę ; P
Slayers ^^ Ehh dobre lata kiedy nie przegapiłem żadnego odcinka :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Slayers
Hanndo90
06-02-2009, 01:37
od Poniedziałku do Czwartku 20:05 ''Na Wspólnej'' RoX ;)
@up
Tjaaa a od poniedziałku do czwartku ,,Barwy Scześcia" 20.05
Duch Niespokojny
16-04-2009, 20:23
Co prawda samego teleturnieju nie oglądałem (i nie zamierzam), ale z tego co mogę wywnioskować z reklam, "Moment Prawdy" wieści rychły powrót ludzkości na drzewa/do jaskiń. A ja głupi sądziłem, że durniejszego teleturnieju niż "Idź na całość" nie wymyślą...
Marcin24
16-04-2009, 20:29
Co prawda samego teleturnieju nie oglądałem (i nie zamierzam), ale z tego co mogę wywnioskować z reklam, "Moment Prawdy" wieści rychły powrót ludzkości na drzewa/do jaskiń. A ja głupi sądziłem, że durniejszego teleturnieju niż "Idź na całość" nie wymyślą...
TV4 -> Ludzki Tetris w wersji polskiej - > szybciutko zmienisz zdanie.
@down
Japońskie teleturnieje = rox. Ich polski przekład = sux.
Rocket Slayer
16-04-2009, 20:43
Jeszcze szybciej zmienisz zdanie oglądając japońskie teleturnieje...
ja teraz ogladalem ten teleturniej co prawde mowia, ale pokazywali ze gosciu sie bedzie oswiadczal na zywo to mi sie odechcialo, swoja droga lachowy program, pozniej juz sa naprawde ciezkie pytanie
Duch Niespokojny
17-04-2009, 00:16
Eee tam prawdę. Są ludzie, którzy się do wszystkiego tam by przyznali, byleby zaistnieć przez pięć minut i trochę kasy zarobić...
Patrz "Rozmowy w toku"....
Eee tam prawdę. Są ludzie, którzy się do wszystkiego tam by przyznali, byleby zaistnieć przez pięć minut i trochę kasy zarobić...
nie wiem jakie to wiarygodne, ale uzywaha wariografu i jakby ktos powiedzial, ze to prawda to by bylo ze klamstwo
tam sa pytania typu"czy zdradziles zone itp", nie mozna sobie gadac tego co sie chce tylko tak/nie
tam sa pytania typu"czy zdradziles zone itp", nie mozna sobie gadac tego co sie chce tylko tak/nie
Zestaw pytań jest wybierany przed programem i uczestnik musi się na nie zgodzić. ;)
Comedy central - Scrubs, Jim wie lepiej, On, ona i dzieciaki, U nas w filadelfi, Diabli nadali, South park, Family Guy itd, doslownie wszystko procz tego przystanku alaska i kilka innych ;) Czasami programy edukacyjne, czy jakis film na HBO czy C+ i ofc sport.
o jezu <3333 SCRUBS, ona on i dzieciaki kozak, sp i family guy to juz klasyka : P
a co do seriali : na wspolnej i kiepscy, daleko od noszy itp.
Zwariowany świat Malcolma
Świat wg. Bundych <3
!
Tv suxi ;/ Czasem dobry film podleci, ale reklamy wszędzie oprocz tvp1/2 mnie odstraszają od filmow ;/
@up
The Simpsons fan? ;>
@topic
Stary CN, to było coś... Edki, Johny Bravo, Scooby Doo, Strażnicy Czasu (!!!), Samuraj Jack.
Także dawny Fox kids był całkiem niezły, Andy, Ludwiczek, pierwsi Powerangers (nie jakiś dino gżmot, nindża sztorm, tajm fors...)
Marcin24
17-04-2009, 19:02
Stary CN, to było coś... Edki, Johny Bravo, Scooby Doo, Strażnicy Czasu (!!!), Samuraj Jack.
Polecam program Boomerang (który z lubością oglądam od dłuższego czasu), przypuszczam iż wykupili większość tych starszych bajek od CN m.in. Johny Bravo, Strażnicy czasu i Odlotowe wyścigi z powalającym śmiechem Mudleyem.
Polecam program Boomerang (który z lubością oglądam od dłuższego czasu), przypuszczam iż wykupili większość tych starszych bajek od CN m.in. Johny Bravo, Strażnicy czasu i Odlotowe wyścigi z powalającym śmiechem Mudleyem.
o tak! jak najbardziej : DDD
johny, scooby-doo, MIS YOGI, KOCIA FERAJNA i odlotowe wyscigi - koks.
FaJny_Spam_Bot
30-05-2009, 11:54
Właśnie wczoraj na Nick(.de) leciał ostatni odcinek avatar : the last airbender
Powiem że zakończenie było lipne.
Oprócz tego oglądam Spongeboba, Drake & Josh, Neds declasifed school tips, mr.bean. Wszystko w niemieckiej telewizji z niemieckim dubbingiem.
A na po Polskiemu to tylko boomerangowe kreskówki.. :)
Od czasu do czasu jakiś godny film.
KrEmAs KAc
30-05-2009, 12:15
Spongeboba i muzyczne (MTV ,4FUN ,VIVA ,MCM ,VH1 itp)
Lechista
30-05-2009, 12:54
eeeee 39 i pół i tak wymiata
FaJny_Spam_Bot
30-05-2009, 13:34
Z jakim dubbingiem sponczbob waszym zdaniem jest najlepszy ? niemiecki ftw imo
CytrynowySorbet
30-05-2009, 13:59
Brzydula <3
Z jakim dubbingiem sponczbob waszym zdaniem jest najlepszy ? niemiecki ftw imo
IMO Jacek Kopczyński powinien dubbingować WSZYSTKO ;p
IMO Jacek Kopczyński powinien dubbingować WSZYSTKO ;p
na polskim nicku on spongeboba dubbinguje, nie?
@2up.
ta, BrzydUla rox : DD taki lekki, telenowelowaty serialik ; ]
39,5 czasami
CSI/Kości/Wzór
I jeszcze Cejrowskiego, jak się uda trafić.
''39 i pół'' i ''Czysta krew'' na HBO
Czarna_Mamba
30-05-2009, 22:56
CSI/Kości/Wzór
Ha, widzę, że ktoś spędza niedzielne wieczory oglądając Polsat, tak jak ja. Szkoda tylko, że nie wykupili jeszcze 7 serii CSI: Miami i puszczają NY zamiast. Może po wakacjach... ^^
A co do tematu, MONK WRACA DO TVN-U!!! Poniedziałek, 20.35. Dziękuję, będę miała co oglądać, czekając na powtórki 6 serii CSI na dwójce przed północą.
na polskim nicku on spongeboba dubbinguje, nie?
@]
tak, to ten sam mistrz :D
Shanhaevel
31-05-2009, 21:29
Czy ktoś tutaj oglądał Wyspę Totalnej Porażki? IMO jedna z lepszych nowych kreskówek CN, zaraz obok Chowdera.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.