zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Miesjce na skille

sebastiano
31-01-2009, 08:37
Witam wszystkich ! Aktualnie gram na świecie Furora ,mam tam 10 knighta ze skillami 45/45 ;p . I chciałbym się dowiedzieć czy w Ab'Dendriel są miejsca do skillów dla takiego małego knighta ;) . Pytam się o Ab ,ponieważ byłem w Carlin ,ale to miasto jakoś mnie nie przekonuje ;\ W kazz byłem ,ale na furorze masa rsów tam biega i w każdej chwili mogą zabić ,ostatnio siedziałem w Thais ,ale tam to już tragedia masa n00bów - nie dadzą poskilić co chwile zabijają mi roty ,albo przychodzi 30 lv+ i żąda payment ... Pozostało mi Venore i Ab - to pierwsze mnie nie przekonuje ,bo wiem Venore kojarzy mi się z miastem ,w którym siedzi się tak od 20 lv+ 8o.Bardzo proszę o szybką odpowiedź ,i jeśli możecie to nie piszcie ,że temat ma być zamknięty bo nie jest na temat :D

boniedwa
31-01-2009, 09:08
Sprubuj może na foldzie, stosunkowo mało ludu tam expi, albo zapłać komuś i niech Ci monka postawi.

sebastiano
31-01-2009, 09:21
Można spróbować ,ale słyszałem że gdzieś w pobliżu od zejścia na te troll'e można rozkopać dziurę pickiem i są tam roty :) Może wiesz gdzie to jest dokładnie?

robek
31-01-2009, 09:42
mozna, niekoniecznie odkopac pickiem - sama lopata, albo dojsc podziemiami kierujac sie na poludnie.. wystepuje tez tam duzo minosow, ktore na kilka minut skillowania ci wystacza ; ) (mowie o 2 naraz, jest tam duzo wiecej)